Julcsika, 4350g volt szerdán Nimród, előtte szerdán 3990.
És a kettő között semmi pótlás, még lefejt tej sem... mondom én, hogy nem értem.
Olyan jó, hogy neked szépen működik a szoptatás! Senkinek nem kívánom ezt a kínlódást, amit művelek.
Chilike, nekünk a Tommee T. cumisüveg nagyon nem jött be. Hiába a szelep, a gyerek annyi levegőt nyelt mellé, hogy a végén fuldoklott mindig.
Ja, nekem cicin is szokott fuldokolni Nimród. Félrenyel, köhög, aztán meg mintha csak befelé venné a levegőt és nem fújná ki. Én meg ütögetem a hátát, meg fújkálom az arcát és majd meghalok ijedtemben, mire sóhajt végre egy nagyot.
Adnék én tápot most már minden ellenérzés nélkül, de a gyerekdoki nem írja ki, mert anélkül is szépen növünk. Csak én leszek már tiszta idegroncs...
Nálunk nem volt a doki, csak mikor hazajöttünk a kh-ból mi járunk hozzá. Nem, nem kaptunk beutalót sehová. Amúgy is tele van vele a hócipőm, mert a múltkor, mikor fölvittem, hogy még mindig megy a hasa, rá se nézett a gyerekre, csak kitöltötte a székletvizsgálatra a beutalót. Lehet, hogy átmegyek egy másikhoz. (jó, előtte 4 nappal voltunk nála az egy hónapos kontrollon, de akkor is, annyi idő alatt ki is száradhatott volna a gyerek a hasmenéstől)
Libuci én nem azon csodálkoztam, hogy ébren van, hanem néha talán kevésnek is találom, az időt, amit ébren tölt. Igen, nagyon aranyosan tanulmányoz már mindent. Amikor "beszélget", azt imádom a legjobban.
Hogy vagy? Elmúlt már a h-h teljesen?
Isten éltessen! Bocsi, de kicsit én is lecsúsztam róla...
Alvás: nálunk a legjobban a lefordulok a ciciről működik, aztán van a ringatós és a fekvecicizős holtversenyben. Érdekes amit írsz Chilike, mi hason még soha nem aludtunk...nap közben is csak néhány percet bír úgy és már sír is.
A játszócumit nagy nehezen én is bevetettem, amikor a Petim éjjeles volt, hogy nap közben ne ordítsa őt fel a gyerek percenként.
Ti hogy álltok a hasfájással? Mi kínlódunk vele rendesen. Szegény gyerekem mindig arra ébred sírva. Úgy sajnálom, mert emiatt még talán soha nem ébredt jókedvűen. Nagyon tud szenvedni tőle, kékül-zöldül úgy ordít, tekereg, rúgkapál. Én meg masszírozom, meg dumálok neki, de hiába. Aztán valami iszonyat mennyiséget pukizik. A hasmars is megvan még. Ma odarottyantott, amikor pelenkáztam és igencsak vizes volt még mindig. Az a baj, hogy ha pelenkába megy, az fölszívja a vizet, ami marad meg elég jól néz ki, és ilyenkor derül csak ki, hogy mennyi vízzel is jön az a kaki valójában.
Folyton vizsgálgatom szegényt, hogy nem száradt-e ki. Már tiszta hülye vagyok.
Libuskám, segíts már, mit figyeljek. Folyton csípkedem a hasán a kis bőrét- ami bizony ráncolható, de rugalmas és emiatt rettegek, hogy ez már kis kiszáradás jele. A szeme csillog, a nyelve nedves, a kutacsa nem horpad.
Hogyan, hol kell a bőr ráncolhatóságát figyelni?
Rencsikém, örülök, hogy sikerült szereznetek olyan cuccot Domikának!
Tényleg Melike, te vagy a következő! Én mindig azt hittem, Libuska.
Szerintem ne vegyél bimbóvédőt. Ha kell, akkor a Tescoba, vagy bárhol kapni, órákon belül hozzájuthatsz.
Épp most akartam én is olyan hordozót venni, ami visszahívtak...
Kata, köszi hogy bemutattad a Kendra szobáját és hogy ezen felül ilyen nagy érdeklődést tanúsítasz a többiek, mindannyiunk felé. Most látom, hogy áthelyezted a székhelyed a májusi babásokhoz. Így már értem, mi ez a szűkszavúság.