Mac
Gratulálunk a zebracsíkoshoz
Nicol
Szerintem is van még itt remény
Nem is kevés
A magas hő is bíztató
A 23.napon pedig kár volt tesztelni, nagyon korai volt. Tesztelj újra
Drukkolunk
Viszont én úgy tudom, a barnázgatás az alacsony progeszteronszint jele, amit baba esetén nem ártana mihamarabb egy kis gyógyszerrel helyrehozni
Nem néztek neked mostanában hormonszintet? Csak azért, hogy eddig nem volt alacsony a progiszinted?
Móni
Én csak azt nem értem, hogyha nem csináltok semmit a cisztákkal, akkor mitől múlnának el? Mert igaz ugyan, hogy picik, de mint írtad, tele van velük mindkép petefészked. Egy homeopátiás bogyó ehhez már szerintem kevés. De akkor mi fog változni 3 hónap alatt? Csodára vár ez a doki? Én értem, ő az orvos, ő tudja, hogy lehet-e műteni, meg, hogy milyen gyógyszer nem javasolt ilyenkor, de azt azért nem hiszem el, hogy nincs megoldás, és ölbetett kézzel kell várni a csodára, ami aligha hiszem, hogy az elkövetkező 3 hónapban be fog következni.
Lehet, hogy én amolyan dokiról lebeszélőnek tűnök, de szerintem neked sem ártana egy másik dokit felkeresned.
Én a helyedben sem csodára nem várnék, és bele sem törődnék, hanem addig mennék orvostól orvosig, amíg valaki megoldással nem szolgál. Mert mindenre kell, hogy legyen megoldás. Az idő nem old meg semmit. Legalábbis jelen esetben.
De te tudod
Kristófom pedig talán rugdos már, de nem érzem olyan biztosra. Ez már kicsit aggaszt is. Bár doki is, védőnő is azt mondta, hogy nyugodjak meg, majd megérzem még jobban is. De az a legrosszabb, hogy nem tudom, mit kéne érezni, mert valamit néha érzek, de csak ritkán, és főleg este, nappal szinte semmit. És olyan irigykedve olvasom, akik már olyanokat írnak, hogy ennyi idősen, hogy ficánkol a babájuk. Akkor nekem miért nem? Úgyhogy eddig tartott az UH utáni nyugalom, most már megint aggódom, szeretném őt látni, hogy minden rendben-e vele, mindaddig, míg egész nap érezhetővé nem válik.
Ezvicc, Stella
Azért lett Kristóf, mert ez illik a legjobban a vezetéknevünkhöz. Igaz ugyan, hogy a Dávid nagyon szép név, de nem megy a nevünkhöz. A Bence pedig apucinak egyáltalán nem jön be. Így marad a Kristóf
Tündi
Sajnos, Kristófunk most sem volt olyan fotogén.
Segítségképpen: próbáld meg távolabbról nézni a képeket, és ne a részletekre koncentrálj, hanem az összhatásra
A legelső képen telibe háttal ül a drága. Ott láthatod a szép deltás hátizmát
, és még a tarkóját is látni, kétoldalt pedig felemeli a kezecskéit.
A második képen kicsit kezdett befordulni szembe, a fejecskéjén kívül láthatod a bordáit is
A többi képen oldalról látszódik, balra van befordulva
És igen, a hideg már kezdi meghozni áldásos hatását, alig-alig tüsszentek, és az orrom is alakul, de még nem tökéletes
Na, kisregény befejezve
Babus+Kristóf