Sziasztok
Ircsi,kit küldtek el???(doki)
1 ft-os vásárlás: igy van ahogy Csillag írja. 1 ft az ára ha nem licitálják följebb.Én pl most egy pécsi csajtól nyertem hálózsákot,ma hozza át,1 ft-ért,de adok 200 ft
Vásárlás: én veszek 74-es ruhákat,ami ugye kb 7-8 hónaptól jó, de csak bodyt,pólókat..az minden évszakban kell. 56-os,62-es van bőven,azt csak hálózsákot,meg tutyit sapit vettem azokba vagyok beleszerelmesedve
Freyja,édesek a szerzemények, mutasd csak nyugodtan.
Kivel vagy a képen? (avatar)
Clarika kapor
én megvettem.
Na,megjártam a Megyeit. Busz: odafelé mindenki ült,(diákok,főleg fiúk)csak né meg egy botos néni álltunk
pipa is voltam. Ráadásul nem votl rajtam kabát csak tunika csak a vak nem látta. A botos néni végül leült,ő keresett nekem másik helyet(felszabadult egy később)de addigra már késő volt leülni. Nem az hogy nem tudok állni,de ahogy vezetnek,meg lökdösnek...
hazafelé meg egy 40-es csinos nő adta át a helyét. Kicsit ciki is volta,majdnem mondtam neki h.hagyja csak,de mégse mondtam mert tömve volt a busz,félek h.löködnek.Ehh.
Sikerült beszerezni a leleteim,épp szerencsém volt mert azt mondják hát a Hartmann dr.(az ő nevére lett kérve)mindig elviszi a leleteit magával,jó mondom akkor mit csináljak, az ambulanciás csaj meg elment megkeresni mert hogy épp ügyelt(épp hogy nem ment még haza)minden negatív,a toxoplazma is,(jobban örültem volna ha már régi fertőzést mutat...)úgyhogy én elkönyvelem magamban hogy a macskáim nem terjesztik...ha még sose estem át rajta,pedig csupa macska közt élek,éltem,egy ágyban alszunk és a többi... Persze azért ha nagy ritkán tisztába teszem őket,kesztyűt húzok.
Fizetnem nem kellett,és még eddig egy kismaminak se akivel beszéltem(toxoplazma) szóval hurrá.
Van vmi RPR lemezreakció meg TPHA...mik ezek? Mindenesetre negatív
meg a hepa.is.