Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Meme, Bibar drukk a mai UH-hoz!

Meme Tök jó, hogy biztosító miatt nem kell mászkálnod. Paráztatás téren egyet értek veled :oops: Nagyon jó a honlapod :) Mi is így csináljuk a spenótot, csak nálunk van benne még rántás is!

Poci: több ilyen kismamit is ismerek így fórumon keresztül, akinek rövidülés volt, sőt volt akinek valamelyik méhszája is nyitva volt. Egyikkel se lett soha semmi gond, nálatok se lesz. ;) Ja, és egyiküknek se kellett szigorúan feküdnie, tüdőérlelőt se kapott senki, bevallom őszintén, hogy nekem kicsit fura az olasz rendszer. :oops: Tüdőérlelőt egy barátnőm kapott, de nála már komoly fájásokat kellett leállítani (majd megszült a 41. héten). Úgyhogy nyugi, nem lesz semmi gond! Mindenesetre kitartás a fekvéshez!

Én ma nem főztem, tegnapi maradék volt.

Edi: nekem szülés után tűntek el a pattanásaim, de akkor napok alatt! Drukk, hogy a tieid ne tartsanak ki addig :D

Manorka: örülök, hogy anyukáddal nincs semmi komoly gond.

Nekem ma iszonyat kemény a pocim az idegtől, pénteken megyek be az APEHhez, és megpróbálom nem rájuk boritani az asztalt.

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Tééényleg Meme, Bibar.... drukk az uh-hoz... :P Ha kaptok képet, kérjük ám Mi is :D:D:D:D
Vendég

Fóka! Dejóóó! Már kezdtem csodabogárnak érezni magam a spenót miatt :)

Bizony Edi! Ma megyünk babakukkra :) Képet tuti nem kapok, de majd telcsivel lefotózom, ha sikerül! :)

Úhhh! Csajok! Elég érdekes ez a fogínygyulladás...Na mindegy! Inkább nem mesélem, mert elég undi.... :(
Valaki mondta, csak már megint nem emlékszem, hogy fogorvos a szakmája...jelentkezne? Kissé megijedtem....:( :shock:

Meme

Kép
hmeme
Németország

megyek, hajatszárítok, meg rendbeszedem magam....úgy elkapott az álmosság...hogy csak csuda! De most már nem alhatok... :( Bár lehet hogy egy fél órát engedéjezek magunknak! :) Aztán spuri készülődni, és negyed 4-kor indulás!! :)

Pápá csajok! Este jövök a hírekkel!! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

meme!
Én is ugy keltem reggel, hogy éreztem hogy fáj az inyem....de csak az alsó, első 4 fognál...azóta is fáj, érzem, hogy be van gyulladva, szinte lilás színe van.

d.dodó

Meme
Várunk majd nagyon.....
Öcsém most meg a Semmelweisre, fogdoki lesz 8-) de Ő még nem ért hozzá sajnos.... :S
Vendég

Hello :) !

Emi, csatlakozom nekem is inkább megszépítette a bőröm a kislányom :wink: !
Edi, drukkolok, hogy mielőbb eltűnjenek ezek a patik!!! Biztos nem kellemes...
Megnéztem én is Tirza babát :cry: .... Uhhhh, nekem kicsit sokkoló volt :oops: . 25 hetesen 510 gramm :shock: ??? Hát már a mi babáink is 500 gramm körül vannak, pedig mi még csak a 23.héten járunk!
Örülök, hogy végül sikertörténet lett belőle :wink: !

Pocak, kitartást neked! Riccardo nem semmi nagy baba már :D !

Meme, nagyon ügyi vagy ezzel a honlappal :wink: ! Le a kalappal!

Niki, azért az alhasi fájdalmat jól tetted, hogy megemlítetted a dokinak, szerintem tartsd be, amit tanácsol, menj vissza 2 hét múlva!

Ma sajna nekem is keménykedik néha a pocak, kb. úgy 1 percig tart, aztán sokáig semmi. Biztos "edz" a méhem, vagy növekszik.
Tegnap nagyon aktív volt Zorka, imááádom :wink: ! Ma kicsit nyugisabb, de azért gyakran érzem.

Meme, Bibar, majd gyertek a hírekkel :) !

Zsani, hogy vagy???

Anikó

Kép
mamaki73

Manorka!Anyukádnak jobbulást!Szegénykém jól megütötte magát akkor!!!!!

Edi!!Hajrá!!!!! :lol: Mondjuk még parázok a holnapi cukor miatt, hogy nega legyen, mert ha letiltanak a sütiről,akkor végem. Én nem is tudom mihez kezdek. :roll: Semmi más nem érdekel, csak a vajas zsömle(kifli) zöldhagymával és a süti+fagyi!!! :lol: :lol: :lol: Más nem hoz lázba. De ha jó lesz az eredmény!!!...... :twisted: :twisted: :twisted: Ma valami nem jut eszembe a nevűt ettem... :lol: :lol: Volt benne minden.Tejszínhab, tejszínkrém, benne eperdarabok. Vékony réteg piskóta, valami rózsaszín réteg,amit nem tudtam azonosítani, meg vaníliás banános cucc. Jó kis tömény volt.De nagyon finom. Délután meg valami Morgan szeletet fogok enni. Majd referálok. :lol:

Bibar, ok nézem!!!! :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Maki
Tirza azért volt kisebb, mert a Toxémia miatt nem fejlődött.... Igen sokkoló, de erőt is ad, hogy túlélik :)
Botikám 21+6 hetesen volt 450g és 30cm :) Tuti Zorka is van már annyi, sőt azóta már nőttek is :)

Niki
óóóó ne is mondddddd, csorog a nyálam mint egy bulldognak wuhahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Edi: Megnéztem én is a koraszülött kislányt. :?
Hát tényleg sokkoló, de igazad van...ERŐT AD!!!
Bár remélem az én kislányom is szót fog fogadni Neked!!! :D :lol: :lol:
Én is beszélek azért a lelkével... :wink: :D

Emi

Emi

email4
Budapest

Sziasztok pocakmamik!

Voltam dokibácsinál. Minden rendben.... Persze "lebuktam" az egri lépcsőzéssel, úgyhogy azért is megkaptam a magamét, meg a 3,5 kilóért is, amit az elmúlt egy hónapban sikerült magamra szednem :oops:
Bár összetettben "csak" 6-7 kilónál járok, ez nem hatotta meg :(

Megkaptam én is a cukorterhelésre a beutalót.
Képzeljétek azt mondta, hogyha az Istvánba megyek csináltatni, akkor reggel 05:30-kor (itthon) 2 zsömle, 3 dl tej, majd két óra múlva vérvétel....
Ez sokkal barátibb, mint a cukor lötyi.... úh. asszem a kórházba megyek, mert a háziorvosomnál tuti a lötyis módszer dívik....

És annyit beszéltetek itt délelőtt a spenótról, hogy hazafelé megláttam a zöldségesnél és vettem is egy nagy szatyorral (frisssssssssssss..... én igazán csak ezt szeretem, jó darabosra hagyva....... nyami :D)

Na megyek, visszaolvasom, amit még írtatok napközben!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Maki! Én nem szeretnék hozzá visszamenni. Sőt, azt mondta, hogy 2 hét múlva, ha nem javul meg is vizsgál.Attól meg isten ments!!!!! Hozzám csak az én dokim nyúlhat, más nem. Másfelől úgyis megyek a sajátomhoz jövő kedden. Neki persze, hogy fogom mondani. Ő meg majd megnézi. Úgyis 2-3 hetente járok hozzá. Felesleges az SZTK-s dokker!
A spenótot én is szeretem, jó fokhagymásan, krémesen. De most nem kívánom. Ellenben a jó kis vajas kiflimet hagymával. Fél óra és eszek. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Megjöttünk!:)

Minden rendben, Nóci szépen fejlődik! Pont korának megfelelő méretekkel. Igaz, farfekvéses még mindig...de még fordulhat. Ha meg császár...hát na bumm...akkor császár! Csak a Nóci egészséges legyen! :)

Kép: nem lett valami jó...nem fér bele szegényem a képernyőbe :) De azért felteszem, bár nem sok minden látszik.

Meme

Kép
hmeme
Németország

De jó, hogy itt egyáltalán nincsen cukorterhelés.

d.dodó

Meme de jó!!!!!!Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!
Lányok, ma én olyan lusti vagyok!!!!!Nem csináltam ma semmit. Holnap meg majd nem győzöm. De olyan jól esett most egy nap semmit tevés. Igazán nem esett nehezemre. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Meme!
Szupi, hogy minden jó lett!!!
Várjuk a képet.

d.dodó

Manorka! Anyudnak jobbulást! Szegénykém jó nagyot eshetett! :(

Poci! Neked akartam már tegnap írni, hogy nekem most "csak" fel van puhulva a méhszáj, meg egy kicsit rövidült (kb. egy centit).
Viszont Botival rendesen nyitva volt jóval a vége előtt már (sajnos nem tudom, pontosan mikortól, mert hiába könyörgök a drága voltférjemnek, nem képes előkotorni a papírjaimat :roll: ).
Semmi gondot nem jelentett végül, még túl is hordtam a drágámat 9 nappal.
Úgyhogy ne aggódj! Olyan egyszerűen nem adják ezek a törpök a fullextrás albérletet! :wink:

Tőlem megkérdezte ma a doki, hogy "gondolkodom -e a normál szülésen?" (Boti császárral született.) Csak néztem rá bután és mondtam neki, hogy hát mi sem természetesebb, és ez itt az én kérdésem lett volna.... :D (már ha van rá esélyem, ugye.....)
Azt mondta, visszatérünk rá.
Nagyon remélem, hogy ezúttal összejön.....
Emlékszem, régen volt itt is téma a szülés(élmény) és határozottan Nikivel tudok azonosulni.... Az én kis lelkemnek sokáig "fájt", hogy nem tudtam megszülni Botit.... Arról nem is beszélve, hogy milyen gáz volt a császár után nagyon sokáig!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Meme! Örülök, hogy nálad is minden rendben! :)
Nade hol a kép?????

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Sziasztok!
Sajnos egész nap nem voltam net közelben, és most is csak futólag tudtam bekukkantani, mert mennem kell főzni :(
Dodó ott nálatok tényleg nincs cukorterhelés? De hihetetlen! Nekünk tegnap pont azt magyarázta a doki a szülésfelkészítős előadáson, hogy ez mennyire fontos, és jó vizsgálat!

D76 nekem azt mondta az egyik nőgyogyi, hogy ok, hogy lehet próba reggelizni is, csak sokkal megbízhatatlanabb, és pontatlanabb eredményt ad, mint a cukros lötty :(
Úgyhogy lehet egyszer érdemes leszenvedni azt a borzalmat, és utána megnyugodni, hogy minden ok.
Nekem azt mondta hétfőn a védőnő, hogy általában már 7,1 érték felett pánikoltatni szokták a kismamákat, de 8-ig nincsen baj szerinte.

Viszont tegnap az előadáson jól kiakadtam, azt mondta a doki, hogy napi másfél liter folyadéknál többet nem szabad meginni az ödéma kialakulásának veszélye miatt. Na basszus, én napi 3 litert iszok kb., fele annyitól szomjan pusztulok :( Nektek mondtak ilyet?
Holnap megyek a dokimhoz, majd rákérdezek nála is.

Na tényleg mennem kell, mert nem lesz holnapra kaja :(
Remélem minden mama/baba/apuka meggyógyult már!

zsofka83

zsofika!
Én ilyen hülyeséget nem hallottam még, hogy nem lehetne 3 liternél többet inni.
Amugy cukorvizsgálat minden dokilátogatásnál van...leveszik, megnézik, és annyi, hogy megkérdezik mit ettem előtte (mert nem mindig reggel kell menni, van hogy ebéd után).

d.dodó

Zsofka! Szerintem nagyjából mindegy, hogy próbareggelis vagy cukroslötyis a módszer, lehet, hogy a lötyi pontosabb, de ha bármi gyanú felmerül, h. valami nem stimmel, akkor úgyis kezdődik a hercehurca.... és gondolom akkor újra kell csinálni, ésatöbbi ésatöbbi.... Azért én hajlok rá, hogy elblicceljem a cukrosvizet! :wink:

A víz ivás nem tudom, hogy mennyiben igaz. Nekem marha kevésnek tűnik a 1,5 liter.... a 3 sokkalinkább normálisnak!!!
Anno Botival nagyon vizes voltam a végén... (szintén július és 40 fok), akkor oda kellett figyelnem, hogy ne vedeljek, mert enni már nem nagyon tudtam, viszont napi 6 litert is megittam volna szívem szerint! :oops:

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Hmeme: Örülök, hogy minden rendben Nócival. :)
Szuper!
Tényleg...hol a kép? :D

Dóri: Ha 5.30-kor eszel zsömit tejjel, akkor az éhgyomri cukrot meg sem nézik???? Fura! De hát biztosan kórháza, orvosa válogatja...
Nekem 2x volt vérvétel, egyszer éhgyomorra, utána meg 2 órával.

Zsofka: Hogy nem lehet 1,5 liternél többet inni??
Az én védőnőm meg állandóan azzal zargat, hogy keveset iszok, és hogy legalább 2-2,5 liter folyadék kell naponta...
:?

Emi

Emi

email4
Budapest

Emi!
Sztem azért lehet, hogy akkor nem nézik az éhgyomri cukrot, mert azt "mindig" nézik, amikor vérkép van, nem?
Fene tudja. Meglepődtem én is a dokimon, mert amúgy elég "cukormániás" (ezért is piszkál folyton a súlyunkkal mindnyájunkat, még a legpiszkafábbat is...).
Egyébként meg maximálisan bízom benne, úh. ha Ő ezt mondta, akkor én becsukom a szemem és rá bízom magam! :)
Imádom a palit.... olyan mintha pszichomókushoz is járnék ilyenkor.... épp csak nem kanapén dobom magam hanyatt! :D:D:D

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Vagyok vagyok! csak apával dumcsiztunk picit :)

Szóval itt a kép:) Nem a legjobb, de nekem ezen is gyönyörű Nóci! :)

Kép

12-én megyek cukorterhelésre! Ésssss nem kell cukislötyit innom! csak egy zsemlét és 2 dl tejet kell vinnem. Annyira örülök neki! :) Sokkal emberib, és életszerűbb, mint a 7,5 dkg cuki a vízben. Soha nem iszik ennyi cukrot az ember egyszerre... :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme: Lehet, hogy vak vagyok, de nem tudom Nócinak milye hol van...???
Talán egy fej és egy gerincoszlop látható?

Emi

Emi

email4
Budapest

emi: igen, és lefelé néz. :) (kissé gagyi az UH-ja a dokinak...:( )

Meme

Kép
hmeme
Németország

Dóri: Lehet igazad van...szerintem is mindig nézik az éhgyomri cukrot...na de annak az értéke is változhat!
Mondjuk biztosan barátibb a zsömi, tejjel, és úgysincs semmi problémátok!!! Drukk-drukk-drukk.

Emi

Emi

email4
Budapest

Meme! Édes bogár.... Bevallom, én sokkal jobban szeretem ezeket a "hagyományos" UH képeket, mint a sokD-seket....

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

sziasztok!
maki: köszönöm, jobban! itt vagyok és olvaslak titeket, csak írni nem akarok....
tegnap nagyon kiborultam és úgy döntöttem jobb, ha kicsit magamban vagyok. 7.4 lett a cukor és ezzel már ijesztgetnek. pedig ált.ban nem eszem 170nél több szénhidrátot, nem kívánom az édességet, nem eszem kenyeret..... így fogalmam sincs, h mi lesz. aztán délután bőrgyógyásznál is voltam, ő az anyajegyeimet találta gondnak, vissza kell mennem vele a kórházba, mert tegnap nem engedtem neki injekciózni, égetni, kimetszeni... nem részletezem. szóval azóta lelki állapotom instabil.... sajnos manócska és apa issza a levét. uh-n nem voltunk, muszáj volt lemondani. majd jövő héten vmelyik nap bepótoljuk.
most inkább csak nyalogatom sebeimet, de olvaslak titeket!!!!

Kép
zsani78

Dóri: 4d-n mikor voltunk, oké...ott is láttam, de keresgéltem néha, mert bezavart a lepény..meg a többi cucc. A sima kőkorszakin meg egyből meglátom hogy mije hol van... :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme: :D Akkor mégsem vagyok egészen vak! :)
Cuki fejecske...és élőben biztosan gyönyörűűűűűűű! :D

Képzeljétek, mostanában a férjem úgy hív minket, hogy Dömb, meg hogy pici Dömbölyűűűű.
Szerinte annyira gömbölyű a pocim a kislányunkkal, hogy az már nem is gömbölyű, hanem dömbölyű! :)
Cuki...bár nézek rá furán, na de jól esik! :lol: :lol: :lol:

Bibar: Várunk a friss hírekkel, fotókkal. :)

Emi

Emi

email4
Budapest

Lányok! Nem is meséltem... Ma szabin voltam, mert reggel be lehetett menni Boti sulijába megnézni az első 3 órát (matek, magyar, tesi).
Annyira jó volt! Előkerült az ellenőrzője is és megint aláírhattam egy csomó ötöst! (Kb. félév óta "tájékoztató jelleggel" osztályzatot is kapnak a felmérőkre és hasonlókra.... eddig csak ötöse van! :) )
Úgyhogy dagadt a mellem.... órákon is olyan ügyes volt!

Hihetetlen, mert nemrég még vele voltam pocakos! Tudom, hogy közhely, de felfoghatatlan, hogy repül az idő...... :shock:

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Sajnálom Zsani! :( De kitartás! Inkább most kezeljék, vagy szedjék le, mint hogy később nagy baj legyen! Bár tudom, beszélni könnyű...nekem a combhajlapomból vágtak ki egyet, még annó 10 évesen, mert a bugyi széle mindig piszkálta és fájt. De apácska nálunk az anyajegyes. De annyi van neki...még nem álltam neki sosem megszámolni..de a háta televan. Ő mindig azt mondja viccesen: Olyan mintha szart szitáltak volna a hátára. :D Tele van pöttyel. Bevallom aggódom, de nem tudom elrimánkodni a bőrgyógyhoz. Pedig van, amelyik igen furin néz ki... :( Fel a fejjel!! Ha nem vagy jól, vagy ki akarod írni magadból a dolgokat, mi itt vagyunk!!! Meghallgatunk, segítünk, ha tudunk!!
Sok sok pusszancs, és kitartás!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Zsani: Sajnálom, hogy nem lett jó a terheléses cukrod! :(
Bőrgyógyászhoz miért kellett menned?
Egyébként elküldtek valahova a cukor miatt? Dietetikushoz, vagy mondták mit egyél?
No krumpli, rízs.
Tudod nekem IR-em (inzulinrezisztenciám volt/van??), és minimális szénhidrátot ehetek.
Már írtam itt a fórumon, hogy pl. lehet kapni teljes kiörlésű lisztet, vagy Durum lisztet-Durum tésztát...stb.
Ezekkel a lisztekkel készíts rántást, vagy panírozáshoz...stb.
Eddig rántott húst is mellőztem, de rájöttem, hogy a teljes kiörlésű lisztből készült kenyérből is tudok készíteni prézlit.
Fel a fejjel!!!!

Emi

Emi

email4
Budapest

Bibar merre jár a jó hírekkel??? Megkukkantanám Kamillát :)

Most megyek, még később bekukkantok, hátha ír addig Bibar!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Zsani! Sajnálom a gondokat! :(
Cukor ügyben nem vagyok bennfentes, de sztem ez nem vészes még!!!
Mennek a ++++++++++++++++++++++++++++++++ok!!!!
Anyajegy ügyben viszont tudok egy jó dokit (és módszert). Én ugyan kb. 10 éve voltam nála legutóbb, de azóta sincs semmi gondom!!!
Ha gondolod írok priviben részleteket és esetleg az elérhetőségeit!!!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Zsani: Még azt akartam írni...hogy 7,1 lett a cukid! Nekem azt mondta a doki, meg a védőnő hogy ha a 2órás 8 alatt van, az tökéletes! Akkor most hogy is van ez? Mert ezek szerint, ha te Baranyában laknál, tökéletesen jó lenne a cukorértéked! Sztem (bár egyéni vélemény) a cuki miatt ne idegeskedj!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Ha nem haragszotok mellékelek egy linket...reggel ezzel kezdtem a napot, és halálra nevettem magam! :)
Remélem nektek is tetszik:

"http://videa.hu/videok/vicces/megaszar-cigany-humor-hulyules-idiota-OkrZlqOWFX3SvUxW"

Emi

Emi

email4
Budapest

Esetleg, ha nem tetszene nézzétek meg többször...kakas, Ogre, Csubakka, ló... :)

Emi

Emi

email4
Budapest

sziasztok megjöttem :lol: :lol:

Minden oké Kamillaával,760 gr és az teljesen megfelelő a korának,doki szerint nem nagy nem is kicsi,pont normál :lol: :lol:

mindene rendben,most a feje van fennt és a lába lennt :wink: :wink:
képet nem hoztam,most nem tudok visszaolvasni mert fürcsi van,puszi lányok :wink: :wink: :wink:

bibar

Örülök, hogy minden OK Kamillával. :)
Kár, hogy nincs kép...
:(

Jó fürcsiztetést!

Emi

Emi

email4
Budapest

köszönöm lányok!
a cukrot egyébként én sem értem, mert a who szerint és a cuk. betegek hivatalos lapján is 7.8 az érték, de 11alatt csak diéta. nem tudom miért kell óriás bébikkel riogatni a népet!!!!! napi 5-6szor nem tudok enni, kizárt! zöldségek többségét nem tudom megenni, mert savat csinál és visszajön, a tejtermékek szintén, a teljes kiörlésű dolgok még nagyobb szorulást okoznak.... ez leginkább a gondom. mivel nagy zabálásokat egyébként sem rendezek, így max. azt a heti 1 v 2 szénhidrát-kilengős napot kihagyom... már így is abonettet vagy max. egy zsemlét eszem reggeli-vacsorára....
sajnos nekem is sok anyajegyem van és most terhesség alatt a köldökömben kijött több barna pötty, illetve még a pocimon is vmi, ami világos szinű. a köldökben lévőket nem bántja, mert azt mondta most elviselhetelen fájdalom lenne, a másikat kell érzéstelenítővel szurizni és leégetni, a nyakamon meg egyet kivágni. brrrrrr....
bevallom őszintén nagyon szégyenlem magam, de tegnap már azt mondtam, h nem akarok terhes lenni :oops: :oops: :oops: a pocakomat és a kisfiamat nagyon-nagyon-nagyon szeretem, de sajnos magát a terhességet úgy tűnik egyáltalán nem viselem jól!!

Kép
zsani78

bocsánat, h senkihez nem írtam!!!!!

Kép
zsani78

Zsani: Csak írd ki magadból azt, amit érzel...megkönnyebbülsz talán.
Kívánom, hogy a gondok elszálljanak, s hamar röppenjen el ez a pár hónap!!!

Emi

Emi

email4
Budapest

Zsani sajnálom nagyon.:( Nagyon megértelek, mert Rikivel nálunk is minden összejött. Mindegyis.Majd az idő megszépíti, meglátod!!!! És már kevés van hátra a terhességből! A bőrdokinál nekem is az a véleményem, jobb gyorsan túlleni rajta, aztán megnyugodhatsz. :wink: A szénhidrátot nem értem.Tényleg alig "vétkezel". Szerintem se aggódj!!!!!
Jajj egyre jobban parázok a holnapi miatt. Mi lesz, ha letiltanak a sütirőőőől???????

Bibar!De jó, hogy minden ok!!!Gyere majd, ha végeztetek!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ja víz!Irigyellek Titeket!!Én azon dolgozom, hogy a napi 1,5l meglegyen. Ma is még vagy fél liter hiányzik. Egyszerűen ha nem vagyok szomjas,alig tudok inni. Én úgy hallottam, hogy nem kell terhesség alatt emelni a folyadékbevitelt. De a normál 1,5 liter kell. :? Majd szopi alatt kell sok folyadék. Amúgy a vizesedésnél nem is értem ezt. Én ugye alig-alig ittam és totál vizes voltam. Valaki(bocsi, hirtelen nem vágom ki) írta, hogy sokat ivott és vizesedett. Szóval akkor erre sincs recept. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Kitartás Zsani! Sajnálom, hogy ennyire nehéz neked ez a terhesség.... Meglátod, kb. 3,5 hónap múlva pikk-pakk elfeledteti veled a "megpróbáltatásokat" egy kis csöppség.... és bármikor újrakezdenéd! :wink:
Addig pedig tudd, hogy itt vagyunk, bármilyen rossz legyen is a kedved, mindig akad valaki, aki meghallgat!

Bibar! Örülök, hogy nálatok is rendben minden!

Lányok! Nálunk hidegháború van :(
Imádom a párom, de olyan kemény fejű és kiállhatatlan természet... Most pl. ő van megsértődve, amiért én megharagudtam rá és nem tárt karokkal és "szalaggal a hajamban" vártam itthon. (Arról volt szó, korán jön haza és még egy barátnőmet is lemondtam, hogy együtt legyünk.... persze nincs egy órája, hogy hazaért).... Erre most Ő duzzog. Csendben, de látom, hogy duzzog!
Grrrrr

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Asszem elvonulok én is "duzzogni" és jól kiolvasom a könyvem! :?

Jó éjt lányok!!!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

A tegnapi szerzeményeim...a macis végre 56-os méretű!
A rugik imádnivalóak szerintem! Na de biztosan elfogult vagyok...
És vettem pár egyszerűbb vadi új 56-os bodyt is.
:)

Kép
Kép
Kép

Emi

Emi

email4
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?