Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

hát igen, ezt én is hallottam hogy a y-ok a fürgébbek, ezért kisfiúra állitólag a peteérés utáni nap kell együtt lenni, lányhoz meg a pe. előtti napon. A pe. napján is a fiú a valószinübb.

Én kisfiút szeretnék másodiknak,, de azért a kislány miatt se fogok megsértődni. :)

Kitty, azért én a helyedben mielőbb utána járnék ennek a mensi problémának. Ha a doki magától nem küld el, akkor kérjed hogy csináljanak hormonvizsgálatot!!!!

Puszi Mindenkinek!!!

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


Sziasztok!

Ninike
a köv. lépés már endokrinológus lesz, a nőgyogyit kihagyom. :evil:
Vendég
 


Hello!

Az endokrinológus mivel foglalkozik? :oops: Hormonvizsgálatot végez?

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 

 
 

Gabi
igen, hormonproblémákkal foglalkozik.

Mit csináltok hétvégén?

Mi elkezdjük a kertészkedést, mert végre jó idő van :wink:
Vendég
 


Nekem tanulnom kellene, hétfőn két tesztem is lesz. Ez a hét olyan gyorsan elszállt, mintha nem is lett volna tavaszi szünetem. :roll:
Biztos a játszón leszünk hétvégén, apjuknak munkavédelmi oktatása lesz, hármasban leszek a fiaimmal.

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Én sütök valami finom sütit. És megsétáltatom a kutyumat. :)
Ja meg kitakarítunk párommal, mert már akkora kupi van... Más tervem eddig még nincs. Ha lehet sokat leszek kint.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Sziasztok

Egcsi - mar korabban is meg akartam kerdezni, hogyha osszejon a babo nektek, te fogsz csinaltatni vmi genetikai vizsgalatot? Bencevel gondolom meg nem csinaltattal. Nem tudom ott hogy megy, de itthon mar annyi fele van.....Kombinalt teszt, 3, 4 faktoros, korionboholy-vetel, meg amniocentezis.....
Az ember elvesz benne.... Meg hat egyik - masik nem is olyan "kis" vizsgalat.
Valamelyikotok csinaltatott ilyesmit? :?:
alma35
 
 


Alma
Szerintem nem csináltatok semmit. Majd a 12. heti UH-n múlik. Bencénél az AFP-t ajánlotta a doki, de azt köszöntem nem kértem, mivel annál olyan nagy a hibaszázalék, hogy feleslegesnek tartottam. :roll: Amúgy itt nem olyan alapos a terhesgondozás, mint otthon, alapból 2 UH van max. 3 és csóközön. :?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Egcsi
tanulás összejött? Nálatok milyen idő van?

Alma
én nem is szeretnék ilyen vizsgálatra menni, terveim szerint a bűvös kor előtt megszülöm az összes gyerekem, de ha nem, akkor ha minden vizsgálat ok, biztos nem mennék még plusz ilyenekre... És ahogy Egcsi is írta, van olyan, ami nem veszélytelen :roll:
Vendég
 


Ha lehet, akkor én is elkerülöm majd az ilyen veszélyes vizsgálatokat. De sajnos van olyan eset, amikor muszáj megcsinálni, mert gyanúja van a betegségnek. Az egyik ismerősömnél sajnos genetikai betegség áll fenn és nála meg kell csináltatni egy bizonyos vizsgálatot minden szülésnél.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Vagy is terhességnél.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Hello Mindenki!

Hogy vagytok? hát csak most tudtam jönni,mert ma egész nap kint kertészkedtünk!!!
hihetetlenül jó idő volt!!!

Nóri nagyon sokat segített, leginkább kiszórta a virágföldet a ládámból. :)
Nagyon ügyes volt. Ja meg segített összeggereblyézni a füvet, ezt tényleg ügyesen csinálta. :)

A terhességi vizsgálatokra visszatérve:
Hát nekem az AFP-vel volt gáz, két napig sírtam miatta, mire kiderült hogy semmi baj nincs, csak mivel az elején volt vérzésem, emiatt az AFP is magasabb lett kissé.
szóval ez engem eléggé kiborított. A másodiknál szerintem inkább kombinált tesztet fogok kérni a dokimtól. :)

Ja és a nevekre visszatérve, nálunk még nincsenek nevek. Mondjuk a második gyerkőcnél már ugye kevesebb a kedvenc név, mert az elsőnek is olyat adtunk. Nórinál a Nóra adott volt, az én kedvenc nevem. Ha kisfiú lett volna, akkor Máté lett volna. De a másodiknak már nem adnám. Én szeretném ha Péter lenne, de ha kislány lesz, akkor még nem tudom. Sok név tetszik. Pl. a Zsófia, a Fanni. Szóval majd még meglátjuk. Majd ha aktuális lesz akkor eldöntjük és majd megírom nektek.

Sajnos még egy csomó melóm lenne, de egyszerűen semmi de semmi kedvem dolgozni. :)

Na majd még jövök. :)

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


Kitty
Az AFP az nem veszélyes, egy sima vérvétel, de sokszor hibás eredményt ad és csak a kismamát idegesíti. :? Nekem a nagyfiamnál jött ki valami túl alacsony vagy túl magas érték és nem is volt semmi baja. Leginkább a Down szindrómától tartok, de arra már vannak utaló jelek az UH-n is. Azért írtam, ha az UH ok, akkor nem hiszem, hogy tovább vizsgálódok. Majd megbeszélem a dokival....

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok

Igen, en is azt gondoltam, hogy a kombinalt tesztet kerem - vervetel es UH- es ha az OK, nem bantom tovabb. Az uncsitesomnak rossz lett az AFP-je, emiatt vegigszenvedte az amniot. Ami tokeletes lett, de ot nagyon megviselte....

Egcsi - Amerikaban ilyen lazan veszik ezt? Furcsa. Bar azt hallottam, hogy Magyarorszagon a terhesgondozas magas szinvonalu.. Europahoz kepest.
Es orvost valaszthatsz, vagy annal szulsz aki epp ott van? Egyaltalan latod az orvost a szules elott, vagy vegig a vedonokkel talalkozol?
alma35
 
 


Sziasztok lányok!

Sajnos én is hallottam már sok embertől, hogy téves lett az AFP vizsgálata. Akkor nem mondható túl pontosan.
Amerikában milyen vizsgálatokat végeznek? Egyik rokonom most szült augusztusban kint és most az a trend ott náluk, hogy bepólyálják a gyereket 3 hónapos koráig és úgy altatják. Ők így csinálták. Amerikában másképp gondolkodnak az emberek.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Egcsi
én is hallottam már, hogy Amerikában elég lazán veszik a terhességet :roll:

AFP-vel nem kell foglalkozni, mert sok függ attól is, hogy mikor veszik le. Ált. ezek okozzák a fals eredményeket. No meg ikreknél alapból semmi értelme :roll:
Vendég
 


Alma
Bencét választott orvosnál szültem. Most nem tudom hogy lesz....
Itt előszőr a 1O. hét körül néznek meg. Én ki tudtam könyörögni egy UH-t, de nekem mákom volt. Utána van vérvétel, a 18. hét körül UH, aztán cukorterhelés, a 32. hét körül megint UH, szülés előtt kenetvétel bacira. Persze minden egyes alkalommal vérnyomi és súlynérés. A kórházban a sebészeti részlegen voltam a császár miatt és nagyjából 2X néztek rám egy nap. Az ápolónők nem voltak túl kedvesek, biztos az unalom. Ugyanis egy ápolónőre 2-3 beteg jut. :shock: Volt egy csajszi, az akkor szabadult a suliból, na ő normális volt. Csütörtökön délután szültem, szombat délután már itthon voltunk. A pólyázós szokásról én nem hallottam. Ha hazajöttél a kórházból semmi nyomonkövetés nincs. Ha akarnál eltűnhetnél a gyerekkel a föld színéről, szerintem senki sem keresne. :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Akkor lehet, hogy ez csak ilyen helyi szokás.
Hát akkor kint tényleg nem foglalkoznak az emberrel. Itt ugye kijön a védőnő, megnézi a lakást még mielőtt megszületne a gyerek. Aztán a gyerek születése után is többször meglátogat a védőnő és van mikor az orvos is jön. Akkor ez jónak mondható itt Mo-n.
Viszont egcsi van Amerikában 6 hetes korban csípő szűrés?

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Sziasztok! Làtom többen lettünk... én is rég jàrtam itt :S
Annyi minden történt....
Voltam Magyarorszàgon màrcius elsô hetén - most egyedül - feltöltôdtem keresztfiammal meg a csalàddal.
Aztàn meg mit hoz a sors?
Most Abu Dhabiban vagyunk :lol:
Vagy jûniusig vagy augusztusig. Dolgozunk, de olyan kiràly életünk van, h ez megfelel 3 hônap nàszûtnak :D szàllodai szoba-étkezés-medence-konditerem, 35 fok...
Most rendesen ott tartunk, h fordult a kocka, màr Feri akar jobban gyereket, én meg el vagyok itt :D
Mindenkinek drukkolok a mieôbbi és sikeres fogantatàshoz és azért a terv marad, februàrban kezdünk mi is neki...
Puszi Mindenkinek!
Vendég
 


Gabi
Őszintén szólva nem emlékszem...Uh-s tuti nincs, ha nincs látható elváltozás. Még a kórházban megnézi a gyerekorvos a babát, megkapják a Hep B oltást pár naposan, aztán doki akkor látja, ha viszed oltásra.

Ivanka
A jót könnyű megszokni. :D Mit dolgoztok?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Ivanka
de jó nektek! Nem csodálom, hogy jól érzitek magatokat, én is el tudnám viselni :lol:

Egcsi
eléggé lazán veszik nálatok a dolgokat :roll:
A gyerek így automatikusan amcsi állampolgár lesz? Vagy kettős?
Vendég
 


Kitty
Bence már amerikai. :D Egyébként kettős, de nem tudom milyen lépéseket kell tenni, hogy hivatalosan is kettős legyen, gondolom a nagykövetségnél be kell jelenteni vagy ilyenek. Majd megérdeklődöm.

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Huuu Ivánka, ez tök jó! :) Nagyon jó lehet ott. Én is kiruccannék oda. Bár megmondom őszintén én a kutyámat soha nem hagynám itthon. Nővéremék 1 hete mentek Ausztráliába. Oda költöztek macskáik vannak majd kivitetik őket is, csak 2 hét karantén van. Én már azt a két hetet is megsinyleném. Nagyon össze vagyok nőve vele. És egyébként milyen ott az élet?
Egcsi, akkor tényleg nem viszik túlzásba a dolgokat. Néha jó, hogy ennyi vizsgálat van, mint itt és néha nem, mert ha tévednek, akkor az ember fölöslegesen rágja le a tíz körmét..
Kitty voltál dokinál?

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Egcsi
sztem is a nagykövetségen kell intézni, nem tudom mennyibe kerül :roll:

Gabi
jövő hét pénteken megyek nődokihoz, és ki kell harcolnom egy uh-t, hogy mehessek endokrinológushoz. :roll:

Ma megyek aerobicozni :wink: Rám fér egy kis mozgás :oops:
Vendég
 


Kitty a mozgás az mindig jó. Én is szeretek aerobikozni. Viszont most nem tudok, mert megjött ma és azt hittem meghalok úgy fájt. :cry: Még most is érzem, hogy fáj, de a gyogyi szerencsére elnyomta az érzést. Még hányingerem is lett. :((
Viszont össze kell magam kaparni, mert megyek állásinterjúra. Remélem ügyes leszek és meg tudom őket győzni. :) Csak a pocim ne fájna...

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Gabi
drukkolok az állásinterjúhoz! Jó lenne, ha már neked is összejönne vmi meló (meg persze nekem is).
Nekem még mindig nem jött meg, de két napja úgy begörcsölt a méhem (gondolom az volt, mert lefelé sugárzott), négykézláb másztam én is. De aztán együtt voltunk, és elmúlt :oops: A szex tényleg lazítja a méh izomzát :lol:
Vendég
 


Sziasztok

Udv Ivanka. Te is ilyen nagy utazo vagy? Pont nemreg voltunk mi is arra, es nagyon jol ereztuk magunkat. Amugy Svajcban laktok? Mi jot dolgoztok Abu Dhabiban? Ugy lattam, naluk a medence ugy hozzatartozik a kerohoz, mint nalunk a garazs. Mondjuk nem is csoda, abban a melegben.

GaBi - Hajra! Ugyes legyel az Interjun!!!!

Egcsi - Hogy lehet a kisfiad amerikai allampolgar, ha a szulei magyarok? Ott teruleti elv van? Ha ott szuletik, automatikusan Amerikai lesz? Mert Europaban nem igy van, azt tudom. Vagy valamennyi idot kint kell elni?

Na megyek csinalok egy jo kis gyumolcssalit a lanyoknak.... Sziasztok
alma35
 
 


Alma

Aki itt születik az amerikai állampolgár. Hármunknak csak zöldkártyája van-bevándorló vízum-de augusztusban már mi is jelentkezhetünk az állampolgársági tesztre.

Munkakeresőknek sok sikert!

A mensivel nekem szerencsém van, mióta szültem nincsenek görcseim. :)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Voltam állásinterjún, jó volt, csak az a baj, hogy szerintem nem felelek meg nekik, mert recepciós munkakörbe adtam be a jelentkezést, de nekem marketing végzettségem van. És mondta a lány, hogy attól tart, hogy én otthagynám őket, ha jönne egy marketinges munka. Mondtam, hogy nem. De majd meglátjuk, hogy hogyan döntenek. Csütörtökön megyek egy másikra. Csak bejön már valami. Azért már egy ideje keresek, csak nem találok.
Hát Kitty sajnos nem könnyű, de szorítok, hogy találj valamit.
Az állampolgársági teszt miből áll?
Már jobb a hasam, de két gyógyszer után.. Úgy hogy nem vagyok túl jól.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


GAbi
én is így járok, vagy túlképzett vagyok, vagy alulképzett, v bejárós, v túl fiatal, mindig ki tudnak vmit találni :evil:
Vendég
 


Pontosan ahogy írod. :((( Ugyan ez van velem is. Mindig kitalálnak valamit.
Hát ez van, csak tudod az idegesít, hogy ha már szeptemberben találtam volna munkát, akkor biztosan kapnék gyedet, de így...

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Gabi

Vannak kérdések, abból van teszt. Nem egy nagy szám. Majd ha megcsináltuk részletesebben beszámolok. Persze fizetni is kell jelentkezési díjat, apjuk azt mondta 6OO dolcsi per koponya. Azt hiszem részletekben leszünk állampolgárok. :roll: Apjuk mehet elsőnek, ő a rangidős. :wink:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Egcsi,
nem semmi ez a területi elv amerikában. Ha megszületik a 3. babód, akkor már a család fele lesz amerikai állampolgár a másik fele meg magyar. :) Azért van egy ára az állampolgárságnak. :)
És miből áll a teszt?

Gabi,
drukkolok nagyon az állás miatt, remélem összejön lassan valami. És jobbulást a mensis görcsök miatt.
Vígasztaljon a tudat, hogy az első baba után meg fog szűnni. Nekem brutál görcseim voltak Nóri előtt de azóta szinte semmi.

Kitti,
neked is mennek a drukkok meló ügyben. Ja és remélem csak megcsinálja már a doki az uh-t. És egyébként miért mész endokrinológushoz? Nekem a nőgyógyász csináltatta a hormonvizsgálatokat.

Ja egyébként megvannak a hormonjaim eredményei, de még nem voltam a dokinál, mert ő fogja kiértékelni. Majd meglátjuk mit mond rá.
Csütörtökön kérek majd időpontot, és remélem gyorsan tud majd adni.

Nóri egyébként jól el van, kicsit hisztis de egyébként nincs semmi .

Élvezzük hogy itt a tavasz.
:) Ja és a gyerek a fél homokozót hazahozta az oviból. :) :)
Puszi Mindenkinek!!!

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


Ninike

Amerika történelméből vannak kérdések, ki volt az első elnök, mikor írták alá az Alkotmányt, ilyenek....

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Ninike
nekem nőgyógyász még az égvilágon semmit sem csinált! Csak írja fel a gyógyszereket, és lassan egy éve megy ez. Az meg elég evidens, hogy van vmi probléma, ha csak gyógyszerrel jön meg :?

Én is élvezem a tavaszt, tegnap is jó sokat kint voltam a kertben, olyan szép idő van :wink:

Egcsi
aranyosak az új vonalzóid!
Vendég
 


Sajnos az orvosok nagy többsége előbb ír fel gyógyszereket mintsem kivizsgáljon. :( Pedig nem ártana előtte egy alaposabb vizsgálat. Egyik ismerősöm már 4 éve szeretne gyereket de nem jön össze nekik. Adott az orvos neki egy csomó hormon gyógyszert, amitől csak elhízott szegény, de nem oldottak meg a problémái. Lassan már szegény feladja. Azért remélem, hogy neki és neked is Kitty hamarosan már babátok lesz. Egyébként ti már élesben próbálkoztok?
Ninike: Köszönöm a jókívánságokat. :) Remélem igazad lesz és elmúlik az első gyerek után a görcsölés.
Egcsi: Szépek a vonalzók. :) Elég drága sajnos az állampolgársági vizsga. Egyébként hogy mentetek ki? Már volt munkahely ahová mentetek, vagy csak elindultatok szerencsét próbálni?

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Sziasztok

El kell mondanom, hogy sajnos nekem meg minden 3. honapban 2 gyerek utan is gorcsol a hasam. Anyukamnak vegig gorcsolt - szinten 2 gyerek-. Egy kicsit genetika ez is. Az uncsitesomat havonta a mento vitte be. DE a tesomnak semmi! Ami igaz, az igaz enyhebb a dolog, de azert eleg kellemetlen. Ra kell talalni a megfelelo gyogyszerre, de neha sajnos aznap nem tudok dolgozni menni. (De mivel a fonoknom ugyanebben a cipoben jar, eleg megerto) Ja, es nincs edometrozisunk, semmi.

Egcsi, akkor a kisfiadnak amerikai utlevele van, nektek meg magyar? Vicces,,, Egyaltalan milyen gyakran tevedtek haza? Mert latom, hogy ott karacsonyoztatok! Hogy birjak a nagyszulok? Mert nalunk nagyon rosszul....
alma35
 
 


Gabi
az elmúlt félévben nem védekeztünk, de nem jött össze. Most se visszük túlzásba a védekezést, de azért jó lenne, ha nem most jönne össze, mert nem szeretnék akkor szülni, mikor párom nincs itthon (meg terhesen se kéne egyedül lenni).
Vendég
 


Sziasztok!

Bocs, h csak ritkàn tudok idelesni, igen, zenészek vagyunk férjemmel. A Le Royal Meridien hotelban dolgozunk, ha beîrjàtok gugliba kidob egy csomô képet, a szàlloda tetején van egy kerek étterem, ami forog is belül, iszony érdekes, na ott dolgozunk. Èpp minap talàlkoztunk Besenyei Péterrel, itt szàllt meg, még beszéltünk is, megadta a névjegykàrtyàjàt is, tök közvetlen, szimpatikus!
Igen, jô dolgunk van, de nem mindig volt ez îgy...
Meg nem is örökre marad ez. Alig vàrom a kialvatlan fejem làtvànyàt a tükörben reggelente, mikor sîk ideg leszek, hogy ugyan miért sîr megint ez a gyerek, mikor férjem nyaggat, hogy vele is foglalkozzak màr, mikor eltûnik a nagy szabadsàg :lol:
Dràga kis gyerekek :lol:
Viccet félretéve, még nem tudok belemerülni a nagyon közeli tervezésbe, mint Ti, de fél év ripsz-ropsz elszalad....
Addig is kitartàs és türelem Mindenkinek, üdv
Vendég
 


Ivanka
használjátok ki ezt az időt, mert nem mindenki juthat el ilyen helyre, még dolgozni sem, nem hogy üdülni :roll:
Aztán ha visszatértek az otthonotokba, ráértek a babás dolgokon agyalni :wink:
Bessenyei múlthéten volt a Mr. és Mrs.-ben, tényleg jópofa :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Vonalzó dicséreteket köszi. A régiek nem számoltak jól, lecseréltem őket. :wink:

Gabi
Már voltunk itt látogatóban, aztán otthon beadtuk a vízumra a jelentkezést-zöldkárya lottó-és kihúztak bennünket. Voltak itt ismerőseink, ők segítettek az elején, de a férjem villanyszerelő, úgyhogy hamar talált munkát. Én egy darabig bébisintérkedtem, aztán fogorvosi asszisztens voltam, most meg ápolónőnek tanulok.

Alma
Igen, neki amerikai útlevele lenne, ha megcsináltatnánk. nem voltunk még otthon, mióta kijöttünk, a nagyszülők jönnek szinte minden évben. :) Őszintén, nem tudom mikor jutunk haza együtt 2-3 gyerekkel elég macerás, az anyagiakról nem is beszélve... :roll: A férjem volt otthon már többször családi okokból.

Kitty
Én az első terhességemet egyedül csináltam végig, sőt egyedül is szültem, mert apjuk nem ért haza Németországból időben...akkor éppen ott dolgozott. Az első 9 hónapban szintén egyedül voltam a gyerekkel. Szóval, ha mégis úgy alakul, akkor itt leszek neked lelki támasznak. :wink:

Ivanka
Fél év tényleg nem olyan hosszú, főleg, ha idilli környezetben töltöd. :D Élvezd, hogy legyen mire emlékezni, mikor kialvatlan fejjel és idegesen nézegeted magad a tükörben egy ordító gyerkőccel a háttérben. :D

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Egcsi: Akkor nem volt könnyű neked. Egyedül lenni terhesen és még a szülésnél is.
Kitty értem. Mi még védekeztünk eddig, de most már nem fogunk. Úgy hogy ha akar akkor jöjjön a baba. :)
Ivanka: Ilyen nem sokszor van az ember életében, ki kell használni minden pillanatát. :)
Alma: Már én is hallottam arról, hogy van, akinek nem múlik el a görcsölés. De azért az nagyon durva, hogy a mentők visznek el valakit e miatt. Én sajnos nehezen bírom a fájdalmat és ezért szenvedtem sokat kedden. De szerencsére nekem is csak 3-4 havonta görcsöl erősen a hasam. A többi hónap elviselhető.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Egcsi
köszi, aranyos vagy :D Ezek szerint Apa nélkül is végig lehet csinálni, csak mondjuk szegény sok mindenből kimarad, ami pótolhatatlan (jó van fényképező, meg videó, de az nem olyan).

Gabi
akkor esküvő után már élesben megy?
Vendég
 


Igen, igazából már most ciklus végén is élesben ment. De következő hónapban peteéréskor sem fogunk védekezni. Jó lenne ha hamar összejönne. De majd úgy lesz, ahogy lennie kell. :)
Mennyi időre megy a párod külföldre?

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Sziasztok!
Kitty tanácsára itt zavarkodom, ha nem baj.
franci
 
 


Sziasztok!

Gabi
félévre megy ki, addig sztem elkezdek vmi sulit, mert munkahelyem az nem úgy néz ki, hogy lesz. Szept.-ben kezdődik egy tanfolyam, amit a munkaügyi támogat, meg febr.-ban egy másik, mondjuk ez fizetős, de el lehet vele helyezkedni :roll:
Te nem gondolkozol vmi tanuláson? Ja, meg párommal tanulom a németet, van már egy középfokúm belőle, de az ötéves :oops:

Franci
üdv itt! Gratulálok Gergőhöz! Kistesóra gyúrtok?

Kép
Vendég
 


Köszi Kitty!
A tanulás szerintem nagyon jó ötlet. Az ember lánya nem teghet-lenghet csak úgy!!!

Gabi!
Megnéztem az esküvői ruhádat. Gyönyörű!

Egcsi!
Irigyellek, hogy az USA-ban vagytok. Szívesen elmennék egyszer arrafelé, de sajnos vonat még nem megy oda, a repüléstől meg félek.

Ninike!
Nóri lányod 2 évesen hogy-hogy oviba jár?

Rólam annyit, hogy kistesót szeretnénk a kisfiamnak, már több mint 1,5 éve. Tavaly januárban sajnos elvetéltem. Van egy pár „betegségem” is: PCO, pajzsmirigy alulműködés. Szedem a Clostit. Több kevesebb sikerrel.
Ma vagy valamikor megjön, és így már a 2010-es topikokat papíron kinőttem.

Próbálom felvenni a fonalat…..
franci
 
 


Franci
Sajnálom a betegségeket, de legalább tudod, mi a bajod. Én még nem :(
Biztos megjön? :wink:
Vendég
 


Szia Franci,

Udv itt!!!!!
Sajnos jovo honaptol nekunk is jon a closty, fel ev utan. Meg sose szedtem, de remelem szuper-hatekony lesz nalunk!!!A pajzsmirigy -betegeseg a szules utan jott ki nalad?

Kitty, miert nem megy ki a paroddal es tanulod meg kint a nyelvet? Akkor a babaproject is mehetne, es megtanulnal nemetul!!! Nagyon hasznos nyelv, jarnal vmi tanfolyamra, sok tv-t neznel nemetul, hidd el, ragadni fog! Nem utolso sorban egyutt lesztek!!!!
(Remelem jol ertettem es Nemetorszagrol van szo!!!)
alma35
 
 


Kitty!
Ma megjött! :(
Új hónap, új remény! :)

Alma!
A pajzsmirigy problémát egy kedves belgyógyász doktornőnek köszönhetem. A béka popója alatt volt az értékem, és így nem fejlődnek a babák. A nődoki még a vetélés után se foglalkozott vele.
Gergő is Clostis baba. Ő elsőre összejött.
Most csak a második adag csinált peteérést, az viszont egész jól.
Vigyázz mert ikrek is lehetnek a Colstitól.
franci
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?