Rodi,
Istenem, de örülök Nektek!!!!!! Ismét csak gratulálni tudok, tiszta szívből, őszintén!!!!
(bár bevallom, én bíztam abban, hogy ketten lesznek )
Majd kérek egy postacímet
Megnéztem, Bencus 5+1-en volt 10,4mm a petezsák, úgyhogy ne tessék agyalni, hanem tessék nagyon de nagyon örülni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eclipse,
köszönöm a jótanácsokat, jól jönnek. Én eddig heti kb 5-ször 1 órát nordic walkingoltam, nagyon jól is esett, mert közben nem szenvedtem, csicseregtek a madarak, jó levegőn voltam. Aztán mikor megállt a fogyás, akkor beépítettem egy kis Béres Alexandra formálót is. Most épp semmit sem csinálok, csak jövünk-megyünk, kertészkedünk, ez a hét ilyen zsufi, de este megyek gyalogolni. És közben diátozm (160g-os ch - nincs IR-en, vagy hát gyanum van, mert lecsökken a cukrom, de az inzulinom meg nem megy fel, ami az IR-et igazolná, úgyhogy csak elővigyázatosságból van a diéáta, no meg azért, hogy ismét csini és boldog legyek
).
Ha esetleg van még ötleted, hogyan gyorsíthatnám az anyagcserémet, vagy legyen eredményesebb, gyorsabb a fogyás, annak nagyon örülnék!!!!!
Mikor mész legközelebb dokihoz???
Kiki,
lassan itt a kedd
Meddig dolgozol??? Még a héten, vagy a leszívásig??? Hogy tervezed? Izgulsz már?? alig írsz magadról, az érzéseidről, pedig szívesen olvasnánk ám!!!!!
Babi,
nyugi-nyugi, lesznek ott szép tüszők csütörtökre, meglátod. Ezek pont tökéletesek most, aztán napi 2mm-t nőnek és pont jók lesznek a hétvégékre. A mnyh meg szuper!!!!! Én most méhpempőt fogok szedni, az elvileg vastagítja...
Bumi,
b.........a meg, de most már tényleg!!!! Ez hihetetlen, hogy téged nem hagynak békén ezek a ciszták!!!! Hát, nagyon ajánlom neki, hogy hamar eltűnjön mert ez már nagyon de nagyon nem fair!!!!!
Bikfy,
ma én is divatbemutatót tartok este Apinak
Vásároltam egy pár felsőt (inkább sportos-itthonra), meg egy csini szoknyát is és hát fehérneműt is
. Bár nem hiszem, hogy a doktornő a kaáiban ikreket csinálna nekem tőle
Itt a jó idő, menj és sétálj egy nagyot, hátha az rendbe teszi egy kicsit a testedet, lelkedet. Tudod a patiknak is jó a napfény!!!!! Ölellek!!!!!!!!! Kitartás a sok nehézséghez!!!
MOnic,
Apának nagyon sok boldogságot így utólag is!!!! Ő Sándor, József vagy Benedek????
Hát, hallod, én azt csodálom, hogy még ott laktok. Én már megkattantam volna!!! Én attól is befordulok, hogy zsákutcában lakunk, csak az jön ide, aki itt lakik (ez mondjuk Bence miatt tökéletes, mert nem jönnek-mennek az autók), de a környéken nincs hozzá hasonló korú gyerek.. Van viszont park, erdő, oda én szívesen megyek, ő kevésbé, mert neki nincs iger, csak a zöld fák..
.
Bár most úgy érzem, hogy nagyon ott ragadtok, de azért kívánom, hogy bízz még abban, hogy van kiút onnak és egyszer lesz saját tervezésű saját kis házatok. Ezt a mostanit nem lehetne eladni és abból építkezni? Vagy a telep miatt nem lehetséges???
Lucuzs,
hányinger kísért még??? Kitartás hozzá, most már alig pár hét, és vége is lesz, jön a boldog és felhőtlen, energiával teli 2. trimeszter!!!!! Hajráááá!!!!
Bogi hogy van? Jobb már a helyzet???
Főnöködnek szóltál már? MIt szólt???
Én ma jót vásároltam, bár nordic walking botot is akartam venni (már 3 hete nézzük), de megint csak nem kaptam megfelelőt...
Bencus addig játszóházban volt, nagyon élvezte, most húzza a lóbőrt odafenn, hozzám meg mindjárt érkeznek a fiúk.
Képzeljétek, úgy néz ki, hogy vasárnap és a jövő hét elején Mazsi kutyánknak szerzünk pár felejthetetlen órát
. Szeretnénk ha kiskutyái lennének, úgyhogy most AKTUÁLIS. Apuka még gondolkodik, hogy szeretne-e apuka lenni, de bízunk benne, hogy belemegy
Mi meg kedden délután megyünk uhura, akkor kiderül, hogy hogyan tovább
. Már nagyon várom!!!!