Új privát üzeneted érkezett!

Stephie, nekünk a szopi 30-60 perc, inkább az utóbbi felé általában, de nekem Lilla is ezt csinálta :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

...
Vendég

Viki! Hogy van Barbus füle? Ugye nem bántad meg?
Vendég

Nóri!
Te is gondolkodsz a fülbevalón? :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nyaralás.. egy ismerősöm szervez külön babás családoknak Horvátországba, Mali Losinjba. Nagyon jól hangzik, de mi még nem mertük bevállalni.
Részletek a nyaralásról itt:
http://mamavilag.hu/
Vendég

Sziasztok!
Tegnap megvolt az oltas. Hat, nem gondoltam volna, hogy ilyen nyamnyila vagyok. En, aki barkibe siman belevagom a tut, nem mertem megfogni a gyerekem, a dokineni fogta, mig az aszisztens beadta a szurit, en meg pityeregtem... A dokineni azt javasolta, hogy amikor hazaerunk, adjak neki lazcsillapitot- szirupot-, ra 6 orara megint, es harmadjara csak akkor, ha meg mindig van laza. Ez eleg jol bevalt, volt igy is egy kis hoemelkedese, meg volt egy kis nyuglodes is, de nem volt veszes. Csak almaban gyakran felsirt, gondolom olyankor eszebe jutott a szurkalas. :cry:
A szopi nalunk 10-30 perc, este furdes utan hosszabb.
Ejszaka csak akkor pelenkazom at, ha kakas a pelus.
geri79

Kati! Nem gondolkodom,mert már van. Én javasoltam Vikinek,h szúrassanak.
Vendég

Én még mindig nem tudom, mikor lövessem ki a fülét - ha egyáltalán kilövetem. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ma már nem volt olyan jó éjszakánk, 2 óra kellett neki, hogy elaludjon és ráadásul 2:30-kor kelt. Kicsit elkiabáltam.

agic: Köszönöm a segítséget. Egyébként a kúp szoba hőmérsékletű volt, de késsel próbáltam elvágni és szerintem túl gyorsan. Ezért törhetett szét. De most 1 hónapig nem kell rajta gondolkoznom. Szerinted a másik fele eláll addig? Csípőszűrésen mi a másik dokinál voltunk, de nem jut eszembe a neve.

kakti: Kutyusaidra kíváncsi vagyok, a képeken is olyan aranyosak amiket régebben föltettél róluk.

nóri: Nekem is csak a Sziget jó. Barbus füle már teljesen begyógyult, abszolút nem bántam meg, csak abban a percben, mikor kint hallottam hogy szúrják.

geri: Nálatok van olyan szirup amit kaphat 3 hónapos kora előtt a gyerek? Az nálunk is jobb lett volna, de én úgy tudom hogy a nurophent csak 3 hónap után lehet adni. A legközelebbi oltásnál már azt adok inkább neki.

MARGIT-SZIGET
- Kakti
-Vicky
vicky79
Budapest III. kerület

Hali!

Szoktam olvasni, de minek nyaggassalak benneteket a gondjaimmal.
Néhány téma:
Kendő: áldás, Bulcsú álló baba, nem is szeret fekve lenne, pláne ha kendőben van. Kizárólag állva lehet betenni, és úgy összegömbölyödik, mintha a pocimban lenne. Kb akkora is, csak feljebb tolódott a pocim. :D
Kaki: tápot váltottunk, megoldotta a gondot. Szerintem az is bele játszik, hogy Bulcsú sokat van kendőben. Így könnyebben kakil. Az űrhajósoknak is gondjaik vannak a széklettel, mert ugye a bélmozgásokat nem segíti náluk a gravitáció. Gondolom a babáknak ugyanez a bajuk, fekve, hogy segíthet a gravitáció? Nincs gondunk vele. És a hátközépig fosás sincs… Imádom ezt a pelenkát.
Éjjel én sem pelenkázok. Sőt minden nap délelőtt van egy meztelen óra, amikor csupasz seggel teszem le.
Zuzmoo: mi Gyékényesre akarunk menni. Kibérelnénk egy nyaralót haverokkal. Apa horgászik, mi meg a homokosban fürdünk.
Bori: masszírozunk: Yamuna Aloe Verás masszázsolajával. Egyenlőre jónak tűnik.
Táp: ha megyünk jó melegre felmelegítem; tiszta pelusába becsomagolom, így soká marad meleg. Hűteni meg: kirakom a kocsi tetejére…
Nóri: Bulcsú teljesen cumimentes… és teát se kap
Mi totál betegek voltunk a Zsoltival, Bulcsú meg semmi jelét nem mutatta. Köhögtem, fájt a torkom, majd megpusztultam, a gyerek meg teli szájjal röhögött rajtam. Hrrr. Asszem mégis csak jó az imunrendszere. Bár – kövezzetek meg – mi nem ülünk itthon. Alapítvány, barátok, Pécs, Komló, Zobák stb mindig van valami. Március 15-én elmentünk Magyarlukafára tájházat nézni. Mindenki élvezte, Bulcsú vagy aludt, vagy teli szájjal röhögött.
Pelenkázás: én nem kenem a zacsit, de nem is látom, hogy baja lenne. Mondjuk a popsiját se nagyon, mert szinte mindig sikerül elkapni, hogy mikor kakil, és azonnal csere van. Sőt általában folyamat közben bontom ki, így szép türelmesen megvárom, míg befejezi, és úgy kap tisztát.
Oltás: megvolt: részemről nagyobb volt a hiszti, mint a tény. Megkapta, kb 1 percig még sírt utánna, aztán semmi. Egész nap békés volt. Délután volt egy hiszti, bedobtam a kendőbe ki az erkélyre és már le is nyugodott. Kúpot se kapott, minek? nem volt láza. És végigaludta az éjszakát.

zarja

Csilla: örülök, hogy bejött neked a táska. Én sajnos még nem vettem meg, mert nem jutok el a Brendonba. Remélem 7végén sikerül Szabit rávenni és elvisz.

Sajnos folytatódik a nyűglődés nálunk. Reméltem, hogy 2-3 nap alatt átmegy rajta, de nem :( Alig alszik és enni is hamarabb kér mint eddig. Lehet hogy megint egy fejlődési ugrásban van? De az is lehet hogy tényleg a sárgaságra kapott gyógyszer bántja, ahogy Anita írta (kb azóta nyűglődünk)
Ma hagyjuk először anyósomékra a kicsit. Anyáékhoz megyünk Gábor-napozni és beteg a fél család, Benőt nem akarjuk vinni. Hát nem lesz egyszerű dolguk.

Funky: tök jól hangzik ez a horvátországi nyaralás (babajógával, babaúszással), de még nem mernék ilyen hosszú útra vállalkozni.
zuzmooo

Kakti, én 4-5 hósan akarom Léninek a fülcsit, Lillánál ez bevált, most is maradunk ennél :lol:
Keresztelőre majd beújítunk a lányoknak egy egyfoma fülbevalót :lol:
persze Léna orvosi fémes cuccal kezdi majd, nálunk a doki néni csinálja.

KépKép

KépKép
beneildi

Nem tudom, milyen állagú az a kúp, de talán egy felmelegített késpenge is segíthet a vágásnál. Vagy nem? :roll:

Lilim este 10-kor került ágyba, és 5-kor kelt! :) Aztán 5:40-kor már megint ágyban volt és most kezd ébredezni. :)

LÁNYOK! SZAVAZÁS!

MARGIT-SZIGET
- Kakti
- Vicky
- Nóri (?)

VÁROSLIGET
- Kakti

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Találtam egy tök jó oldalt:
http://209.85.135.132/search?q=cache:oM ... clnk&gl=hu

Itt le vannak írva a popsikenőcsök receptjei. Ugye sokan keresitek az igazit.
Anita javasolta asszem az 1-es popsikrémet. Nekem azzal az a bajom, hogy cink oxid van benne, ami akkor jó, ha sérülés van a popón, de én arra Sudocrem-et használok. A cink oxid hámosító és a kislányoknál okozhat puniösszenövést ha módszeresen belekerül a hüvelybe.
Én majdnem ugyanazt a krémet használom, csak cink oxid nélkül és imádom:

Cerae lanae
gta centrum et quingenti(150,0)
Vaselini albi
gta centrum et viginti (120,0)
Sol. acidi borici
gta triginta (30,0)
Vendég

Jó reggelt.

Köszi a pelenkázós hsz-eket. 1x át kellett pelusozni, mert pisis lett,de reggelre annyira tele volt a gatya pisivel, hogy én még ilyet nem láttam... :shock:

Rájöttem, hogy ha azért éhezik meg a drágám 2 óránként, mert jól lakik a vizes tejjel és a táplálót meg lefejem. Na most cseréltem :roll: az elejéből is lefejek kicsit és így 4 óráig bírta éjjel :lol:

Itt alszik a kezemben a kis drága, de ha leteszem tuti ébred 10 perc múlva... :roll:

bellerreni
Eger

Jah és még egy kérdés. Ha én iszom kamilla teát az a kis drágámnak csak jó ugye? Mármint bajt nem csinálok vele? Engem megnyugtat meg még folyadék is úgyhogy remélem neki nem ártok vele. :roll:

bellerreni
Eger

Reni!

Soha nem fogsz szabadulni a fejőgéptől!!!! Tudom, hogy mindenki ajánlja, hogy fejj, de Neked rengeteg a tejed! Ezzel pont ezt éred el, hogy vagy az elejéből, vagy a végéből nem kap. A tej összetétele úgy változik, hogy a Te babádnak jó legyen. Hogy az elejétől a végéig megegye és legyen, ami a szomját oltsa, és legyen ami az éhségét csillapítja. Ennek nyáron lesz nagyobb jelentősége, nem annyira most. Plusz ha valahova ki szeretnéd tenni a lábad mondjuk fél napra! Vagy a kiránduláson is fejni akarsz? És ha mindig elég a tej, mit csinálsz a rengeteg lefejt cuccal? Nekem csak 3-4adag van a fagyóban és azzal sem tudok mit kezdeni. Illetve nem akarok, örülök, hogy van elég tejecske. Tudom, hogy írtad, hogy feszül a cickód, de ez tök természetes. Nekem mostanra úgy ahogy beállt, hogy igény szerint keményedik. Illetve éjjel szétrobban. De nem állok neki fejni. Reggel szépen leszív, mert bepótolja az esti hosszú nemevős időszakot. Tény, hogy elázik a takaró, de ha elkezdem a fejést éjjel, annál több tej lesz. És ha ne adj Isten szeretnék végre aludni, akkor jön a mellgyuszi.

Tudom, hogy félsz tőle és azért fejsz, de hidd el, hogy pont ezzel fogod előidézni!!! Egyszer csak Zsubikának kedve szottyan 6-7órát aludni egyhuzamban és meg is van a baj. Mindenkinek feszül az elején a melle. Meg csomós. Sőt, fáj is. De szépen beáll a kereslet-kínálat és akkor nyugodtan alhatsz Te is és Kornél is! Jaj annyit okoskodok, csak nem akarom, hogy Neked legyen rossz! Tényleg nem vádolni akarlak, meg bántani!!! OK? Csak tudom, hogy nem vezet jóra a dolog. Én a helyedben fokozatosan leszállnék arról a fejőgépről és akkor venném elő, ha mondjuk egy hétre magára akarod hagyni Kornélt és kell a kaja. Vagy ha apad a tejed. És mivel egyik sem fordulhat elő, így jó helyen lenne a mellszívó! :D
Vendég

Vicky- nalunk van paracetomolos szirup, azt kapta.
Reni- nekem bevalt, hogy szopinal a masik mellre felteszem a kagylot, es az megnyomja egy kicsit, es kicsopog a hig eleje, igy nem kell fejni.
geri79

Ismét Reni!

Egy bögrével nem ártasz neki, de ne ezt idd folyadék helyett! Minden, amit nagy mennyiségben viszel be árthat neki. Folyadéknak igyál vizet (én utálom de nagyon!) de napi 3-4lityit tolok be és meggyőződésem, hogy attól van sok tejem.
Ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor csináld nagyon hígra. Mondjuk egy filter egy nagy kotlába és azt iszogasd. Ismét csak szerintem!
Vendég

Szilvi!

Tegnap nem bántani akartalak a cukros izével. Csak van néhány doki, aki olyan hülyeségeket beszél, hogy ihaj! Főleg a pasik. Azok hiába jártak egyetemre, kb az anyukájuk által ajánlott dolgokat emlegetik. Szerintem felesleges cukrot adni egy babának. De ha nem kakilna és csak attól sikerülne, hát én is adnék neki. OK?

Mondjuk ettől függetlenül azt nem értem, hogy kakit előcsalni két módon lehet: az egyik a bélmozgás erősítésével. Ez a kamilla, a szilvalekvár...stb. Ez viszont a piciknél bélcsavarodást okozhat. A másik, hogy a kaki víztartalmát kell növelni. Ami főleg tápis babnál simán előfordulhat, hogy kell. Mármint a folyadékpótlás. :roll:
Vendég

Nóri: szuper ez az oldal! :D különösen, hogy így felírhatom magam a receptet és nem kell dokihoz mászkálni :D
zuzmooo

Zsuzsa!

Ugye! Én is meglepődtem, hogy van ilyen! Ha egyszer baromira ráérek, majd átolvasom miket lehet még csináltatni! Ráadásul a szedett-vedett latin tudásom is elég hozzá!! :D
Vendég

Zsuzsa!

Hol a Toffefee???? :lol: Én most leltem rá a gyerek elhagyatott Mikulás motyójára. Tele Mini Mars, Twix, Bounty csokikkal. Hát vagy 4lecsúszott. Vagy 5... :oops:
Vendég

Nóri: Toffifee már a fasorban sincs :D Ma az anyósom által küldött meggylekváros palacsintákat pusztítom :D
zuzmooo

Eszter: jó hallani felőletek is! GYere csak nyafogni én kiváncsi vagyok mindenre ami veletek történik ;)
Akkor már kérdezek is: nálatok van olyan, hogy Bulcsi a kendőben is nyugtalan? Olyankor (ha van ilyen) mit csinálsz vele?
Én már kénytelen voltam kombinálni a kendőzést a hajszárítózással mert más nem nyugtatta meg.
zuzmooo

Jó reggelt Mindenkinek!

A Ded a ma reggeli szopi után olyat kakkantott, hogy engem is sikerült összekoszolnia. Kénytelenek voltunk megfürdetni, mert mindene kakás lett :D Apja meg itt röhögött rajtunk ;)

Szintus, gyógyszerész vagyok, azért okoskodom ;)

TALI:
Városliget:
Kakti
Ági

Eszter, tök jó, hogy jelentkeztél :D Jó, hogy Ti már ennyi helyre tudtok menni, mi még csak sétálgatunk...

Na megyek, majd még benézek, hogy mi a szavazás eredménye. Bár elkezdtem agyalni, hogyan jutnék el Zuglóból a szigetre BKV-val, meg babakocsival, de asszem, nem merem bevállalni még... :oops:

Kép

Ági
agic83

LÁNYOK! SZAVAZÁS!

MARGIT-SZIGET
- Kakti
- Vicky
- Nóri (?)

VÁROSLIGET

- Kakti
- Ági

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

MARGIT-SZIGET
- Kakti
- Vicky
- Nóri (?)

VÁROSLIGET
- Kakti
- Ági
- Boruska

a Margit szigettől egy kicsit félek, parkolás meg megközelítés szempontjából :(

boruska

Lehet parkolni a szigeten (a szállodák környékén), csak fizetős!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zuzmoo: én már már szégyenlem magam: nekünk nincs ilyen gondunk Bulcsúval. Ha sír, akkor megnézem az órát: ha éhes, meg van oldva, ha más miatt sír, akkor már meg tudom különböztetni: magányos (akkor felkötöm és máris alszik), ha a hasa fáj, akkor peluscsere, laza torna, pocakmasszázs és utána kötöm fel. Akkor is bealszik. De ez a sírás nagyon ritka, kb 2 hetente tán egyszer. Szal naaagyon csöndes nyugodt kiegyensúlyozott baba. Nálunk a kaja jelenti a gondot (remélem már csak múlt idő).

Amikor felkötöm és nem csendesedik el egyből akkor:
1, sétálok vele itthon: elmosogatok, teregetek, felsöprök és a ringatózásra bealszik
2, ha ez se ok, akkor sapkát kap és irány az erkély vagy napközben elmegyek vele sétálni. Ez a vég. Erre mindig benyugszik. Bár ilyenkor folyamatosan mozogni kell, nem állhatok meg. Ilyenkor ha meg is állok, ringatózom és nem ébred fel.

zarja

Sziasztok

Olyan szívesen mennénk mi is a talira, de pont holnap kell visszamenni a hallásvizsgálat miatt a kórházba. :cry:

Voltunk ma doktornéninél, mert felírta a tápszert. Tej ügyileg megtáltosodtam reggelre, úgy tűnik csak este van vele probléma, de már van biztonsági tartalék. A fagyasztott tejet tegnap nem akarta meginni.

Még mindig sárga a leányzó, de mondta a doki, hogy nem vészes ezért nekünk nem kell menni vér-és vizelet vizsgálatra.

Nekem még nem hozták a kendőt, mi a Lilliputitól rendeltünk. Remélem beválik.

Zarja: te felöltözteted Bulcsút és mentek sétálni? Kényelmes úgy ha van rajta ruha? Azért kérdezek ilyen hülyeségeket, mert még én nem kendőztem.

Ma egész jó a kisasszony. Reggel 8-ra mentünk a dokihoz, hát neki pont akkor kellett volna ennie, úgyhogy kapott egy picit és mikor hazaértünk megkapta a következő adagot. Azóta már evett és most alszik.

Most meg tudtam mellette csinálni a házimunkát és már az ebédem is sül. :D

Nem akarom elkiabálni, de nekünk jobban bevált a G.water, mint az Infacol. Olyanokat pukizik, meg kakil erőlködés nélkül, hogy öröm nézni és sokkal nyugodtabban alszik. :P

Nemsokára megyünk sétálni, csak még kettőkor megetetem. Nagyon szép az idő, kár hogy hétvégére elromlik. :?

Megmutatom már én is a kis főnököt.
Kép
Vendég

elfogyott a plalcsinta és én még úgy ennék valami édességet!!! :(
Az az egy tart vissza a folyamatos nassolástól, hogy venni kellene, de a boltba nem tudok bemenni babakocsival :twisted:

Eszter: De jó nektek! :) Ma én is szeretnék kendővel sétálni. Egyszer már voltunk egy rövidet itt a telepen, de most már tuti nem ér össze kettőnkön a kabát. A hőmérő szerint 19 fok van. Szerintetek is elég ha a body-rugdalózóra adok még egy plüss kisnadrágot és egy bélelt kötött pulcsit? A babakocsival már így szoktunk menni, csak ugye ott még van rajta egy pléd is (viszont ilyen meleg eddig nem volt)
Hogy én milyen tesze-tosza, döntésképtelen, hülye anya vagyok! :evil: :evil: :evil: (bocsi)
zuzmooo

kismaki: nagyon aranyos Lilien! :) Ti mikor adjátok a Gripe watert? minden evés előtt/után?
zuzmooo

Szerintem is a rengeteg folyadéktól lesz sok tej.. ugye én 4 napig semmit nem ettem, mikor nagyon durva hasmenésem volt... és rengeteg tejem volt akkor mégis, nagyon sokat ittam. Több volt mint most :oops: mindig elfelejtem, hogy inni is kell :oops:
A víz nekem se csúszik, bio alma és körte levet iszok, de 1/3 lé 2/3 víz arányban..
Vendég

Zuzmoo, nem vagy tesze-tosza!
Én is pont ezen dillemáztam, hogy ha kendőben kimegyünk mi a túrót adjak rá??? :D

dalika

Body+ vastag nadrág+pulcsi+sapka+kapucnis kiskabát+kendő
nekünk most ez megy. úgy néz ki elég.

Bár egyszer kétszer én is voltam úgy, hogy úgy beöltöztettem, hogy folyt mindkettőnkről a víz.

zarja

Zuzmooo: evés után szoktuk neki adni. Minden második után, most így próbáljuk.

Én is ilyen tesze-tosza, döntésképtelen vagyok ám, azért kérdeztem Zarját, mert ő már otthon van ezen a téren. :wink:
Vendég

Asszem ráadok plusz egy kiskabátot/pulcsit, azt úgy is le tudom venni róla, hogy nem kötöm ki a kendőből. :roll:
A puding próbája az evés!
zuzmooo

én a Szigetre úgy mennék,h a Flórián téren letenném a kocsit. Onnan taxi,vagy séta. Vagy ha nincs túl sok motyó,hát kendővel. Ja a Flóriánnál a lakótelepen ingyen van a parkolás,azért tenném le ott a kocsit. De a Szigeten tök jó parkoló van,csak nem valami olcsó.
Vendég

Ha végül a Sziget győz, akkor mi előtte a nagymamimnál ebédelünk Óbudán, de mi valszeg a Szigeten parkolnánk. Két kutyával + babakocsival átgyalogolni a fél hidat azért nem könnyű. Pláne, hogy elég nagy a huzat odafent.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Nóri! Fátylat rá. Kissé ingerült vagyok. Zsolti folyton beszólogat, hogy mit csinálok szarul, és ha még mástól is az okosítást hallom, akkor teljesen kiakadok. Kissé el vagyok kenődve emiatt, mert inkább bíztatásra lenne szükségem.Nem tudom honnan veszi, hogy nekem a kisújjamban van a gyerek gondozás. Hát nekem is az első. Ma hajnalban is kitalálta, hogy én nem büfiztettem meg a gyereket előző etetésnél, mert pelenkázásnál büfögött. Mondom, miért ne tettem volna?? De ő csak állítja, hogy nem tettem. Hát kész vagyok, folyton hibáztat mindenért. Pedig több mint fél órát ráztam a fenekét és büfizett is szépen. De még számtalan ilyen apróság van. :cry:
Bocsi, a nyavajgásért. Inkább megyek kimosok, mert már azt is fejemhez vágta, hogy egész nap itthon vagy a gyerekkel semmi dolgom nincs, mit csinálok én egész nap? :(

Kép
zsizell

Ki kicsoda? :lol: (már nem annyira hasonlóak...
:lol: :lol: )
Kép
Kép
Vendég

1. N
2. L
? ;)

Kép

Ági
agic83

Zsizell! Ezt a férjednek küldöm! Tanmese... :wink:

Volt egyszer egy férfi, aki nagyon belefáradt mindennapi munkába.
Ő mindennap dolgozni járt, a felesége meg csak otthon ült.
Szerette volna, ha a felesége is megtudná, mi mindenen
megy keresztül nap, mint nap, ezért egy este így imádkozott:

"Mindenható atyám! Mindennap dolgozni
járok, és naponta 8 órát robotolok, miközben a feleségem csak itthon ül.
Szeretném, ha ő is megtudná, mi mindenen megyek keresztül, ezért kérlek uram,
add, hogy egy napra testet cserélhessünk. Amen."

És a férfi másnap reggel már női testben ébredt.
Felkelt, reggelit készített a párjának, felébresztette a gyerekeket,
kikészítette az aznapi ruhájukat, reggelit adott nekik, becsomagolta a
tízóraijukat, elvitte őket az iskolába, hazament, gyorsan meglocsolta a
virágokat, bedobott egy adagot a mosógépbe, összeszedte és megmosta a kirándulásból
hazahozott piszkos, sáros lábbeliket, majd összeszedte a vegytisztítóba
való holmikat, és elvitte, megállt a banknál is, pénzt vett fel, elment
bevásárolni, kifizette a számlákat, és rendezte a csekk-könyvet is.
Kicserélte a macska almot, és megfürdette a kutyát.
Ekkor már délután egy óra volt,
és igyekeznie kellett, hogy be tudjon ágyazni, hogy rendet
rakjon, porszívózzon, még a konyhát is felseperje, felmossa, és már
rohanhatott az iskolába a gyerekek elé,
akik hazafelé még vitatkoztak is vele egy sort a leckekészítés miatt.
Kitett az asztalra egy kis sütit meg tejet, és rávette a gyerekeket,
hogy írják meg a leckéjüket és tanuljanak.
Ezután felállította a vasalódeszkát, és tévét nézett, miközben vasalta aruhákat.

Fél ötkor nekiállt krumplit pucolni,és zöldséget mosni, hogy egy kis salátát készítsen.
Kisütötte a húst, és egy kis zöldbabot is párolt
mellé vacsorára. Vacsora után kitakarította a konyhát,
beindította a mosogatógépet, majd elrakta a tiszta
edényeket, megfürdette a gyerekeket, és ágyba dugta
őket. 9-re már nagyon fáradt volt, és bár a napi
munkával még nem végzett, úgy döntött, ő is bebújik az
ágyba, ahol még elvárták tőle, hogy szeretkezzen, és
ő ezt panasz nélkül meg is tette.

Másnap reggel, amikor felébredt,
azonnal letérdelt az ágya mellé, és így imádkozott:
"Mennyei Atyám! Nem tudom, mire számítottam.
Belátom, hiba volt, hogy irigykedtem a feleségemre, mert képes egész nap otthon lenni.
Kérlek Uram, nagyon kérlek, csináljuk vissza a cserét!"

És Isten az ő végtelen bölcsességével ezt felelte:
"Fiam, látom, tanultál a leckéből, és ezért boldogan cserélem vissza
a dolgokat abba a formába, amiben eredetileg is voltak.
Csak kilenc hónapot várnod kell még. Tegnap este teherbe estél."
Vendég

Noémi
Luca
???

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Funky!
Ez jóóóóóóóóóóóóóóóóó! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zsizell, mivel tápiztok nyugodtan enged meg apának, hogy egy napig semmit tegyen a gyerekkel otthon :lol: sírva fog a munkába menekülni másnap :lol:

Én Nórihoz hasonlóan soha nem megyek be a szigetre parkolni, csak ugye pesti gyerek lévén az Árpád-hídnál szoktam megállni :lol:

Nóri, láttad, hogy az isofixes Römer a Kikában akciós, 49 990 Ft, ennyiért a Brendonban a nem isofixes van :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Hívott Nóri. eszerint a lista jelenleg így néz ki:

MARGIT-SZIGET
- Kakti
- Vicky
- Nóri

VÁROSLIGET

- Kakti
- Ági
- Boruska
- Nóri

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!!

Neharagudjatok,hogy zavarok,de hátha itt valakit érdekel!!

Eladó:
62-68-as méretű Hálózsák,h.újju,vékonyabb 800 ft
Teljesen új hálózsák 68-as 1000 ft
Kék 74-as kiskabát (kisfiúnak) 700 ft
Rózsaszín kord kiskabát ÚJ!! 1000 ft
Polár kocsikabát(kislánynak) 600 ft
Bordó kord kisnaci 68-as 600 ft/dbLila,farmer,kék,
Asti rugi 68-as ÚJ!! 1000 ft
Plüss rugi 68-as ÚJ!! 800 ft

Teljesen új játszószőnyeg 4000 ft

Képet tudok küldeni,mérek is ha kell,többit priviben megbeszéljük.
csucsu99
Budapest

nóri:A Flórián-térnél megáll a 134-es busz és az bevisz a szigetre. Abból van alacsony padlós is.

zsizell: Párod küld el a fenébe. Úgy szeretem, mikor az apukák mindent jobban akarnak tudni.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?