Új privát üzeneted érkezett!

Basszus Puszi, csak most olvastam.... :cry: :cry: :cry: Hát mééér nem akar jönni a büdös kölke? Pedig most azt hittem, rendben lesztek. Ha összeszedted magad, írj, hogy mit mondott a doki. Miért nem tapadnak? Kis nyuszifül, úúúgy sajnálom! Ölellek Drága! :cry:

skrisz72

Zsuki:
milyen fura hogy a vakbél már vagy 20 éve volt és most derül ki milyen károkat okozott. Tényleg mindegy már hogy jön a béjbi csak jöjjön. Meg ezt a sok feleslegesen elpocsékolt időt sajnálom, hogy nem derült ki előbb. Lelkileg is jobb lett volna....

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Skrisz: végre van időm egy kicsit kóborolni a neten...nagyon édes baba Esztikétek!
roni34

Roni, köszi. :D

skrisz72

Puszi!
(((((((((((nagyon sajnálom))))))))) :( :( :(

KépKép

Kép
keny

Puszikám !

Nagyon sajnálom .Hatalmas nagy ölelés .
dalmácia

Jó reggelt :D

Kugli: nagyon szorítok mára, remélem minden rendben lesz+++++++

Zsuki: drukk a gyerekeknek hogy ügyesen osztódjanak++++++++++

Roni: babatapikat köldüm neked++++++++++++++

Szrityi: nekem röngenes átjárhatóságim volt én azt hittem ott maradok, annyira fájt, utánna még volt egy histeroskópiám érzéstelenítés nélkül :cry: Iszonyat. Nekem is el van záródva mind a kettő petevezeték- idült - perforált vakbél miatt- amit most októberben ki is vettek, mert szennyezte a környezetét. Ezek után a laporoszkópia meg sem kottyant :lol: Örülök, hogy ki derült mi a baj, drukk a lombikhoz++++++

Viki: hanyadik napnál tartasz? Mikor kellett volna megjönni? Én átadom neked, jó? :wink:

Puszi: hiányzol :cry:

Átkukúcskáltam :oops: :

Baba: nagyon szép és már nagy pocid van (irigy vagyok) Jött a levél tegnap?

Keny: pocak mekkora már?

Anyukák: babák tündériek :wink:

Timi: megnéztem a képeket, cukik, milyen hatalmasak már a lányok :shock: Nekem legjobban a közös kép tetszik :D
Mentek sokat sétálni ebbe a jó időbe?

Természetesen mindenkit puszilok, bocsánat ha valakit kifelejtettem :oops:

Most röviden ennyi. Köszönöm a sok sok drukkot, remélem szóvogadó gyerekek és már ügyesen beásták magukat :wink:
Puszi
ancsi80

Ancsi, a Tiéd is most kezd nőni :lol: . Drukkolok. Nem jött.

babaimádó
Kép
babaimado

((((((((((((((((((((((((((((((Puszikám))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Minden Akcióban lévőnek+++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Mai drukkjaim mennek mindenkinek!

Ancsi: mikor ma megláttam, hogy süt a nap, már ki is találtam a programot, Apa úgyis dolgozik, csajos csavargás lesz! Mindíg kint vagyunk, még csepergő esőben is. Nekik van esővédő, én meg nem vagyok cukorból! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Kugli. nagy drukk a mai UH-hoz!

Ancsi: hogy vagy ma?

Zsuki: randidrukk nagyon!

Tapasztal anyukák és kismamik sztetek ET+? amin már érdemes tesztelni?
roni34

Roni, ET+10 legkorábban, de az is még meredek.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat, majd jövök délután.

Ancsi - hogy vagy? te mikor tesztelsz? lassan itt az idő, ugye?

Zsuki - drukk a kicsik osztódásához!

Mindenkinek szép napot kívánok.
kuglica

Piszika mérhetetlenül sajnálom :( , annyira de annyira bíztam benned-bennetek....., de ugye nem adod fel még akkor sem ha egy kicsit most eltűnsz???

Kugli, nagyon várlak a szupercsudijó hírrel :D
pbj12

Kugli:
Várlak .... ugye jó híreket hozol?

szrityi

Sziasztok,
Mennek a drukkok és babaragacsok!

Kugli
????
Vendég

Sziasztok! Dobog az Egyszemke szivecskéje!!!! 8)
kuglica

Kuglica: yeeeeeeeeeeees! :lol: :lol: :lol: :lol:
szívből gratulálok!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Kuglica: Erre a hírre vártunk hetek óta. Hurrá, megvan az első tavaszi babánk :lol:
Továbbra is így vigyázz harcos Egyszemkére!
roni34

Lányok!
Nem bírom megállni, hogy ne filozófáljak Kuglicánk esetén! Az hogy lehet, hogy 03.08-án azt mondja a doki, hogy sajnos visszaesett a Hcg...elment a baba!!!! És tényleg Kugli sms-e alapján szörnyen leesett a Hcg szint, aztán hála Istennek de két hét múlva dogob a szív???? Erre mi lehet a magyarázat?? Mitől ugrálhat ilyen sokkoló módon a Hcg????
roni34

Kuglica (csak igy egyszeruen szavak nelkul :wink: )

Kép

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jaj Kugli ez aztán a jó hír.....
Tiszta szívből Gratulálok :P

szrityi

Puszedli,
Nagyon-nagyon sajnálom!!! (((((((ölelés)))))))))

Kugli,
tiszta szívből gratulálok!!!

Bocsi, h. ennyire eltűntem, de szinte csak levegőt venni van időm, de remélhetőleg nem sokáig lesz ez így! :wink:

Puszi Mindenkinek, üdv az újaknak, és ígérem hamarosan többet fog jönni.

Kép
arikon78

Roni, szerintem az első hcg mérés hibás volt!

Kuglica, óriási gratula!!!!! Kérünk képet, ha van!

skrisz72

Köszi lányok, olyan aranyosak vagytok. Nincs az a smiley, amivel jelezni tudnám, hogy mit érzek. ;) Még nagyon picike egyszemke: 0,36 mm, de erős! 8)

Roni - nem tudjuk mi történt.. egyszerűen nem tudjuk.
kuglica

Bri - aranyosak a smiley-k. Köszi! :)
kuglica

Kuglicám!
Erre vártunk éljen!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Végre 1kis utánpótlás!

Többiek!Gyerünk Ti jöttök++++++++++++++++

Roni!
Én ET+7-en teszteltem az első pozitívat 3 napos embrikéket kaptam, 10-es tesztel :roll: baromi halvány volt reggeli pisiből.

Ancsi!
Pocim szépen kerekedik vagy inkább hegyesedik, állítólag tipikus fiús has :P
Hajrá neked!!!!!!!!!

KépKép

Kép
keny

Kugli,
Gratulálok, ez aztán a jó hír!:)

Roni,
egyetértek Krisszel szerintem is valami hiba történhetett.
Vendég

Köszönöm szépen a sok hozzászólást, privit és smst!!!!

Kuglica: szívből gratulálok! :)

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Kuglica, juhhéj! Grt!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Jajj Kuglicám!
Erre vártunk már hetek óta!
Akkor most remélem már egy kicsikét megnyugodtál!
És Te vagy most a példa előttünk, hogy egyszem embrikéből is lehet babó!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Nagyon jó napom lett most! :D

Roni,
szerintem hibás volt az első vérvétel.De persze a fene tudja! :roll:
Most ET+? vagy?Nagyon drukkolok!

Keny,
pocakfotót raksz fel? :wink:

Nani,
örülök, hogy minden ilyen jól megy!
Diétával hogy állsz?
Én szerintem jövőhéten megyek majd újabb terhelésre, kíváncsi vagyok milyen eredményem lesz majd! :roll:
Bár a közérzetem sokkal-sokkal jobb, mint régen! :D Teljesen kicserélődtem!Pedig most a fogyás is kicsit megállt, de nem baj, ennek is örülök.Nem is baj, ha lassan mennek le a kilók! 8)

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Köszi lányok, még egyszer. Azt hiszem, most lefexek egy kicsit aludni. :)

Puszi - köszi szépen, hogy bekukkantottál, olyan jól esik. Ölellek.
kuglica

KUGLIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NESZE NEKED! JUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ! CSODÁLATOS VAGY!

NAGYON ÖRÜLÖK NEKED!!!!!!!

Én holnap megyek Gyuláért és Lucáért!!!!! A nagy izgalmamban nem is kérdeztem dokit hány sejtesek, milyen minőségűek, de nem baj, akármilyen kis tökéletlenek, az enyémek!!!!

puszi minenkinek[/i]

2009.06.02. - első IVF
2009.09. - fagyipróbálkozás
2009.12.08. - első Kaális konzi
2010.03.25. - ET
zsuki 75

Kugli, SZUPER CSODÁS HURRRRRRRRRRÁ, jaj de jó tényleg erre vártunk már nagyon nagyon rég.Tényleg Te , meg Egyszemke lett a példaképünk :lol:
( ugye milyen hihettelen, csodás, megfoghatatlan érzés látni a monitoron?? :lol: párod bent volt veled?? )
pbj12

Zsukikám - Hajrá Gyuszi és Luci! :lol:
kuglica

Meli: ET+7 (Keny hsz szerint ma már lehetne halvány két csíkot látni :wink: ) asszem szombat reggel lesz a nagy nap!
roni34

Kugli,
:D :D :D
mérete korának tökéletesen megfelel! :wink:

angel37

Kugli: tiszta szívemből gratulálok, nagyon örülök nektek :D :D :D
Mikor kell menni újra?

Zsuki: ügyes gyerekek, ügyes legyél holnap :D

Roni: örülök hogy jól vagy, én is megvagyok, tök jó hogy ilyen jó idő van, sokat sétálok :lol:
Én még egyenlőre nem tervezem a tesztet, csak jövőhét szerdára :roll:

Puszi: örülök hogy benéztél :D

További szép napot :wink:
ancsi80

Kugli Drága, JAJ, DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Így kell ezt csinálni, Egyszemke kis harcos! Itt potyog a könnyem örömömben! Erre vártunk!!!!!!!!!!!!

Zsuki, hajrá Luca és Gyula! Drukk holnapra és persze utána is! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Roni, én is ET+7-nél teszteltem előszőr 10-essel halványan látszott. ET+8-on már erősebb volt a 10-es és a 25-sel is látszott. (Raktam is fel képet róluk, bár nem túl jó minőségben.)

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok !

csak bekukkantottam és mit látok !!! Kuglica, nagyon sok jót szeretnék írni Neked, de csak annyit tudok :
TELJES SZÍVEMBŐL GRATULÁLOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
egy igazi kis harcoska vagy harcoslányka :D :D :D :D :D :D :D
nagyon erősek vagytok, rengeteg mindenen keresztülmentek, és nem adjátok fel ! :D :D :D :D :D

Puszi
nagyon nagyon sajnálom !! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ma ismét gratuláltam magamnak, mert beszedtem valami bacit, émelyeg a gyomrom és szarul vagyok :twisted:

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Kuglikáááám! :lol: Üdvözlöm Egyszemkédet! Na végre! :D

Zsuki ,csókoltatom Lucát +Gyulát! :lol: :lol:

Meli, már nem merek ránézni a vonalzódra, mert kezd frusztrálni a fogyásod! :lol: Én semmit se fogytam. Tisztességesen étkezem/diétázom , de nem csökkentettem a ch bevitelt, így stagnál a súlyom.
Fehér/barna Cukrot teljesen kirekesztem, csak édesítőszer és nyírfacukor teába/kávéba, és ha sütök valamit akkor fruktóz.

Baba, nagyon szépen gömbölyödik Fannika. :wink: szemmel láthatóan nőtt a pocakod, irigylésreméltó!

Skrisz, a vérnyulas lánykád fotója haláli! olyan jót nevettem rajta.CSúcs a kiscsaj!
nani72

VVViki, jobbulást!

Nani, nemsokára a tiéd is nőni fog+++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Jó Reggelt! :D

Mai drukkjaim mennek mindenkinek!

Roni: na hogy döntöttél teszt ügyileg? Te miket csinálsz egész nap, amugy hogy vagy? :roll:
Babatapi ezerrel:+++++++++++++++++

Zsuki: drukk az ET-hez++++++++++++ :D

Kugli: mégegyszer: nagyon nagyon nagyon :D :D :D

Baba: remélem ma már jön az a fránya postás! :?

Bols: jól vagy? Kihez mész Egerbe vizsgálatra?

Angel: kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel gratulálok Diókának egyéves szülinapjához :D :D

Timi: nagyon jók a képek :lol: :lol: (főleg Hangáé)

Én ma azt álmodtam, hogy nem sikerült :evil: Nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget, mert már pozi tesztem is volt egy tucat, és mégse sikerült, de akkor is hülye álom :evil:

Én ma megyek pszihológushoz, és utána meglepem magam valamivel, ha már ilyen "rossz" éjszakám volt :wink:

Mijndenkit puszilok, szép napot :D
ancsi80

Ancsi, a rossz álmokat el kell mondani (ahogy most ügyesen tetted) és az ellenkezője fog történni!! Drukk. A levél a szomszéd kerületből jön, szerintem éticsiga-szolgálattal.Miért mész pszichohoz?

babaimádó
Kép
babaimado

Már egy éve járok kb, mert ugye az elzáródáson kívül nem találtak semmit, és mondta a doktornő hogy lehet lelki tényezője is a dolognak, hogy nem tapadtak meg az emriók.
Én nagyon szeretek menni, most először van ugy hogy az a két hét aránylag normálisan telik, nem idegbeteg módjára....
ancsi80

Kuglica: szívből gratulálok Egyszemkéhez! :D

Ancsi: rossz álmokkal nem kell törődni! Képzeld én sosem szoktam álmodni, de terhesen az első trimeszterben folyton rémálmaim voltak. :wink: Kicsi babáidnak+++++++++++++++++++++++ kapaszkodjanak szépen, ahogy azt kell!

Roni:+++++++++++++++++

Zsuki:++++++++++++++++++

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Ancsi: elvileg szombaton tesztelek... ne agyalj hülyeségeken, mert azok hozzák a rossz, pánikos álmokat!! Egyébként én délelőtt minden nap melózom itthonról, pont azért, hogy kellő képp elfáradjak napközben és így simán végigalszom az éjszakát. Munkaterápia... nekem bejött, mert most egyáltalán nem agyalok!
Babatapik!!!!!!!!!!!!!!

Zsuki: ma kapod vissza Gyuszikát és Lucát?

Szép napot Nektek Csajok!!
roni34

ajajajaj!!

még egy kicsi ée indulunk Szegedre a gyerekekért! Azt mondták rosszak és vigyük már őket haza ahahahahahhaa.
Még egy "utolsó" fürdést letekerek, már tele a kád és utána indulunk! Nagyon izgulok!

Ancsinak és Roninak ++++++++++++++++++++++++++

Kugli :wink: :wink: :wink: :wink: !

Puszi mindenkinek, a következő jelentkezésemkor már kismamaként irok!

2009.06.02. - első IVF
2009.09. - fagyipróbálkozás
2009.12.08. - első Kaális konzi
2010.03.25. - ET
zsuki 75

Zsukikám - ügyesek legyetek! Mondd meg a gyerkőcöknek, hogy semmi randalírozás! viselkedjenek rendesen! :lol:

Roni - jaj nagyon drukkolok a szombati teszthez! +++

Ancsi - már kérdeztem, de nem látom, ne hari: te mikor tesztelsz? vagy vv lesz? (Én is álmodtam már beteg gyerekről, egészséges gyerekről.. és összevissza mindenféle katyvaszokról. Ne aggódj, ez normális. Ezzel van tele a fejünk - nem beszélve a rengeteg hormonról, amit kapunk. Múlt éjszaka egy nagyon kedves, mosolygós kisfiúról álmodtam, kb. 2 éves lehetett, ült az ölemben.. és egy másik kisbaba, akinek az arcát nem láttam, a lábamnál próbált felmászni. :wink: ) Egyébként én is járok pszichológushoz kb. két hónapja, nekem nagyon sokat segített. Most kicsit felfüggesztem, anyagi okok miatt is, de majd folytatni tervezem.
kuglica

Köszönöm szépen még egyszer a gratulációkat és a drukkokat. Nagyon remélem, hogy most már minden rendben lesz.

Pbj - a férjem nem jött be velem, mert nem szeret ilyen helyeken, ilyen szituációban lenni - egyelőre szokatlan neki. De azt mondta, hogy majd valamikor, egy későbbi vizsgálatra bejön.

Bri - gratulálok az évfordulótokhoz! Most látom a vonalzódon. :wink:
kuglica

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?