Sziasztok Csajok,
hát szánom bánom de tegnap olyan szinten ki voltam tikkadva mire hazaértünk, 7 órakor, hogy már a tv távkapcsolót sem tudtam a kezembe venni, nemhogy a laptopot.
Szal minden rendben! Petezsák szép, kicsi embrio ott lesett a sarokban, de még tényleg csak egy kis sejtés volt! Így szívhangot még nem lehetett egyértelműen detektálni, bár a doki már látni vélte. 5+3-n voltam.
2 hét múlva megyek újra, addigra megígérte a doki ,h lesz szívhang.
Olyan rendes!
Az volt a furi,h ők most mondták ki először,h terhes vagyok, szal naon ovatos egy társaság. Már én is kezdem elhinni!
Zsó, köszi a tippet, ki fogom próbálni, mert az az igazság, hogy nekem megvannak a bevált szereim a probléma kezelésére, pl gyógytea, amiben nincs semmi káros. Viszont azt kell elkerülni,hogy túlságosan görcsöljön az ember hasa, mert az kihathat a méhre is, azt meg előre nem lehet tudni. Szóval ez jó ötlet, ettől tutira nem fogok görcsölni gondolom!
Vaya, most látom,h a vonalzód visszafelé számol! Vagyis látom,h ez egy másik vonalzó, most akkor ez a jó?
Remélem már alább hagynak a rosszulléteid és az emésztésed is normalizálódik.
Beus, a ciklusoddal kapcs nem vizsgáltak a dokik, ez nagyon hosszú, vagy csak a stimu borította fel? Endokrinológusnál voltál már? Sajnálom a tolódást, akkor ősszel kezdtek?
Tapi, görcsök
, bár ez azt jelenti remélhetőleg ,h elindultak, vagy már távoztak is a köveid!!!
szerintem unoka hugoda tamarin lekvárt evett. Régebben próbáltam, de nekem meg sem kottyant.
Lucuzs, sajnálom,h jöttél rosszul léted ellenére, én meg nem hoztam hírt. Most potoltam.
Remélem hamarosan túl leszel ezen az időszakon Te is!
Ma itthon maradok tanulni, pénteken vizsgázom.
puszi
beni