Új privát üzeneted érkezett!

Tündi!
Örülök az eredmények...remélhetőleg leányzódnál sem lesz gond majd anno a gyermekvállalásnál!!!
Jó hogy túl vagy rajta és megkönnyebültél :D
Évi!
Merre jársz csillagom? :) :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tünde, nagyon örülök, hogy minden ok volt!
És GRATULÁLOK a kislányhoz!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Tünde,először is hurrá h.rendben van a baba, és hogy puncis,hát lesz egy édes kislányod :D tévedtem,na. (akkor vki más kell legyen pécsi fiús kismami,hehe...)

Freya,3 kg,na neee....le se írom hol tartok :?

Vanilla párodnak jobbulást.

Szilvi,mocorog a kislány?
Enyém jókat rugdos,menetrend szerint kaja után. De miért akkor? :shock:

Csillag,Komlón voltam,mint 6 napja minden nap,de holnap már kiengedik anyámat a kórházból.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Tündi!

Örülök a jó hírnek!
Irigylem a puncisodat! :oops:

Na akkor lehet, h nekem lesz fiam? :shock:

Most néztem a tükörben, hogy lassan kidudorodik a köldököm.... :shock:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

sziasztok!

Freya üdv itt! még nem üdvözöltelek, de mással voltam elfoglalva... remélem elnézed! :oops: :wink:

köszönöm lányok még egyszer a drukkokat!!! és a gratulációkat is! jó volt, hogy itt voltatok a bajban és volt kivel megosztanom!

Évi még a végén 3 nő szakad Tomika nyakába... szegény gyerek... :wink: :lol: :lol: :lol:

Clárika ha fiad lesz, titokban elcseréljük??? :wink:

na, hazafelé beugrottam az Interspájzba, és megvettem a baba első saját zokniját!!! :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
gtunde75

Tünde :lol: :lol: csere :lol:
Szép a zokni,megérdemelte már a kisasszony :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Tünde, nagyon örülök a jó hírnek és gratula a puncishoz! :D Képzelem min mentél keresztül az este, de a végeredmény a lényeg!!!

Szilvás, köszi a hiányolást, olvaslak benneteket nap mint nap, de nincs semmi különös, amiről írhatnék.

Ma voltam a táppénzes papíromért, sétáltam egyet a városban, jól el is fáradtam. Pocakom napok óta szurkál. :?

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols,enyém is szurkál,feszül sokat..de biztosan normális.
Azért remélem jól vagytok?

evilany

SZiasztok!

Elnézést a betolakodásért! A júliusi topikból vagyok.

Nagyon jó minőségű, olcsó, újszerű, máskás angol babarucik 0-3 hónaposoknak! Jelenlegi készletet a következő linkre kattintva megtekinthetitek! Ha valami megtetszett, priviben várom jelentkezéseteket!

http://picasaweb.google.hu/105551140771 ... directlink

Köszönöm!
További szép, gondtalan babavárást kívánok nektek!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Évi!
Anyudnak jobbulást!
Tündi!
Még egyszer gratula a kicsi lánykához...
Lehet akkor nekem lesz fiam :)........ vagy Clárikának :)
vagy-vagy
:D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tündi: persze :) örülök h minden rendben...nem akartam nagyon beleszólni, minket is riogattak h gáz van. aztán meg mégse :evil: hülye dokik...

uh-n nagy némaságban csak nézi nézi a szivecskét. majd a lábát, majd megint a szivet.kb 5ször megnézte, nagyitotta de mondani semmit nem mondott :shock: már majdnem sirtam...
mire közölte az ASZISZTENSSEL h genetikai amnio javsolt.
rámnéz: nincs baj anyuka.

anyád. :evil: :oops:
4napra rá kaptunk mávba időpontot, a Hajdú Krisztához, genetikai konzultációra, ő magyarázta el, h van egy megvastagodott izom a szivében,de ha máshol nincs, nincs baj... nincs dawn se más kórra utaló jel. ( merthogy az afp-m is alsó haráértéken volt :oops:)végignézte még az újjperceit is. sehol nem talált más bajt.
mondta h felesleges, veszélyeztetett terhesen pedig nem javasolt a poci szúrás. nem érzi indokoltnak.

szóval megértelek téged is :)
valaki kérdezte h első baba -e... igen. 3angyalkám van,de koraiak voltak még. Őmanósága az első. :)

Kép
freyja

Jééé szija Meme :D :D :D

Kép
freyja

[quote="szilvás76"]N írta:szilvás76o, ettem egy fél adag aranygaluskát, meg egy karamellás Magnumot, és beindult egy kis mocorgás. :-)

Tina nagyot nyel :shock: :oops: :roll: :wink:

Két kedvencem :D

Kép
xtina75

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tünde
Gratulálok a kislányotokhoz!
Drukkolok, hogy minden okés legyen!

Vanilla
Jobbulást a párodnak!

Időpont
Jogi szempontból is az utolsó mensitől számított időpont a lényeges! Azt veszik mindenhol figyelembe!
Az első 12-14 hétben akkor módosítanak ezen, ha az UH szerint az eltérés +/-2 hét.
A 16. hét után az UH nem alkalmas kormeghatározásra, mert minden baba más méretű!!!!
Nekem a lombik miatt PONTOSAN TUDOTT a terhességi korom, az UH alapján még sose jött ki az! :wink:
DOTE-n a kórlapba több időpontot is szoktak írni (mensitől számított, UH-s mérés alapján, 1. magzatmozgás alapján számított kor). A gyerek meg megszületik, mikor megérik a körme :wink:
37-42. hét között beszélünk normális szülésről!

Királylány
Szívhang :lol: :lol: :lol:

Szilvás
Véletlen egybeesés!!!!

3-4D UH
Mi is megyünk! A dokim magánrendelőjében van erre lehetőség! És az a szonográfus csinálja a vizsgálatot, aki a klinikán is.

Freyja
Párod csak ne nassoljon!!! Csúnya a kövér kispapa :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tegnap az egyik nővér megjegyezte, hogy már szépen látszik a pocim :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Ircsi hát mondtuk mi :) csak nekünk nem hiszel.
De most már engem is lépten nyomon megállítanak "csak nem?" "csak de " mondom,pedig már érlelgetem a vicceket is,a "terhes vagy?" kérdésre az elképedt kétségbeesett arccal pocakra "jaaaaaj neeee most hogy mondod..."
És Mikihez is nehezebb már odabújni egy pusziért.

Megfigyeltem a Tökit,éjfél körül lubickolt,meg reggel 7től. Lehet akkor már éhes volt,mert én már igen. Az elmúlt 2 hétben 30 dkg-t híztam,na ennyi elég is :) Nem nagyon vacsizok,vagy csak gyümölcsöt,joghurtot...

Na nekiállok lassan lefutni a köröket a toxoplazma lelet miatt. Kezdem telefonon a terhesgondozóval...hogy megvan e és bemehetek e érte...

evilany

Hmm a blogomban meg arról töpreng valaki vajon giga pocakom lesz-e,a képsorozatot elnézve...

evilany

Lányos anyukák
http://teszvesz.hu/item963249079_vadi_u ... _6_ho.html

a párját már megvettem :)

evilany

Sziasztok!Szép jó reggelt mindenkinek!
A derekam szétszakad...tegnap barinőm takarított ki,mert nem tudtam felkelni :( :shock: :evil:
Ez a sérv nem lesz egy gyermekálom...
Majd maximum beülök egy kényelmes fotelbe júniusban...és majd dinamittal kirobbantanak a szülés időpontjában :)
Tök gáz!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag :(
jobbulást!!

evilany

Sehol senki? :(

evilany

http://nassolo.blogspot.com/2009/03/hoz ... kefir.html
ezt sütöttem meg tegnap
Hétvégén meg a festőlegényeknek ezt tervezem
http://nassolo.blogspot.com/2009/12/kok ... emeny.html
vagy ezt
http://nassolo.blogspot.com/2009/03/alm ... emeny.html

Hívogatom a terhesgondozót de nem veszi fel senki.Unalmas már...
a rossebb elvigye az egészet.

evilany

Sziasztok!

Nekem ma fáj a hasam, szurkál is. Most jobb, de ahogy kimentem a városba nem volt valami jó érzés.

Bamass tegnap lehagytalak, bocsi. Jobbulást nektek. Én nem mennék ahhoz a "barátnőhöz" még ritkán sem. nem is nevezném barátnőnek....

Bols de jó, hogy bejelentkeztél.

Freyja én kérdeztem. Nem valami papillaris izom van megvastagodva? Mert nekünk ezt állapították meg és mellé az átlagostól több magzatvizet. Fel is dobták a labdát amniora, de nem kértük.

Ircsi mi megmondtuk.....az kismamapocak. Hmmm....engem szimplán daginak néztek...... :?

Csillag derekadat sajnálom. Remélem azért ez nem marad így végig.

Tünde aranyos a zokni :D

Tina te csak tarts ki a diétával és hamarosan ehetsz ilyeneket.

Vanilla párod jobban van?

Évi anyukádnak mielőbbi felépülést.

királylány

Dia ki nézett daginak??? :?

Na végre felvették a terhesgondozóban,azt mondják menjek oda holnap reggel fél 8ra és a kolleganő megkeresi nekem a leletem. Kár hogy elfelejtettem hányas ajtót mondott. De azért nehéz ott eltévedni :) Remélem meglesz,és rendben is lesz. Azért nem mindegy,mert ha esetleg,neadj isten pozitív a friss fertőzés,kezelni kell.

Na lassan nekilendülök a napnak,hagyom a szörfözést :)
Kép

evilany

Sziasztok!

Napocskás szép jó reggelt :lol:
Vanilla jobbulást a párodnak!
Királylány: de igen, nekünk is az van.és jól ránk ilyesztettek vele :(
és még aszondja nincs baj anyuka :twisted: :oops:
Ircsi: szoktatok ide is feltenni pocifotót?

Mindenki érzi már a mocorgásokat?
Kivülről valaki látja már? :lol:

Kép
freyja

Sziasztok j

Jobbulást a betegeinknek !!

köszönjük a jókívánságokat párom nevében is kicsit jobban van de az az állapot a kórházban katasztrófa lopni akarnak , meg bele piszkítanak a fürdőbe váááá :shock: akkor este még semmi papír nem volt megírva hogy mi hogy merre elfelejtették sógornőm ennek ellenére jól kiosztotta őket hogyan lehet ez, bosszúból este 10 néztek cukrot szegény páromnak jó alacsony is lett csoda nem komált be ( mivel 9 kor kell beadni az esti inzulinját ) és addig nem ehetett úgy hogy katasztrófa az egész de jó hír hogy kicsit jobban van .

csajok vettem 2 ft-ért tesz-veszen 2 db rózsaszin badyt a Barbi hercegnőmnek :)

Tegnap voltam védő néninél bementem erre ezt mondja dejó formás gusztusos a pocid :shock: na ezt mire értette nem tudom hála égnek minden oké a babával én 3 kg híztam + az 1 amit eddig és igy híztam kemény 4 kilót idáig ( megjegyzem a fiaimmal minimum 10kg szedtem már fel ) amugy szóltam hogy fojtón eldugul az orrom azt mondta nem használhatok tovább orsprét sós vízzel öblítsem az orrom és menjek el a tüdőgondozóba allergia vizsgálatra mert több mint valószínű por allergiám van :(

mutatom a kis rucikat :)
Vendég

freyja : igen mi látjuk kívülről is drágám még el is csodálkozott hogy milyen eleven a leányzója és beállt neki egy életritmus mikor mozog mikor pihenünk :)
Vendég

Sziasztok.
Csak bekukk, lejárt a fogleü-m (orvosi alkalmassági), szóval oda kell kimennem. hiába mondtam, hogy kb 3 hónap, adja már ki, nem lehet.

Dia. Nekem nem merték mondani, hogy dagi. Csak hebegve megkérdezték, hogy "és lesz majd tesó?" erre mondtam, hogy már itt van a pocakban, erre hallani kellett volna a megkönnyebbülést. :-) Ja, hát azért kérdezte, csak nem merte egy az egyben...

Milyen ciki lenne, hogy á, nem akarznk tesót, csak hízókúrába fogtam...
Egyébként én már jártam így.

Barátnőmmel mentünk, és egy ismerős, majdnem 50-es nővel futottunk össze. Kitolta a hasát, vigyorgott, hogy na, nem is látjátok? Mi tágra nyílt szemmel: tán csak nem jön a baba? Mire ő, neeeem, hát fogytam.

Ssssssssssssssssssssssssszzzzzzz. Alig volt ciki.

No majd jövök!
:-)

szilvás76

Kép
Vendég

Szilvi áááááááá :lol: :lol: de cikiiiiiiiiiiiiiii

Vanilla,szép rucik :) én is licitálok keményen :) van jó pár dolgom már 1 ft-ért.

Freya,gyönyörű körmöket csinálsz!!
Mozogni mozog de nem hinném hogy látszik még,azért nekem ott a jótékony zsírréteg :? ami egyébként javarészt szintén a terhesség alatt ment oda,az elején. A 10.heti képen azért látszik h.egész másképp festett még :roll:
Ide is szoktunk tenni pocakfotót igen.

evilany

Én még mindeig ritkásan érzem...lehet a zsírtömegem miatt? :(
Van amikor csak egyszer érzem mozogni...napközben
:( :( :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hol vannak Freya körmei? :)
Kivi vagyok rá :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

megtaláltam :D
csodálatosak :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi hát az úgy történt, hogy bementem az egyik üzletbe Bencének cipőért és ismerem a csajszit. beszélgettünk és ő mondta, hogy le vagyok fogyva :lol: Na ekkor már gondoltam, hogy az ellenkezőjére gondolt, mondtam is neki, hogy nem lefogyva vagyok hanem meghízva, de még mennyit fogok hízni. És akkor kérdezte, csak nem tesó lesz? mondom de, erre ő: jó azt mégsem mondhattam, hogy meghíztál.....

Csillag én sem mindig érzem. Tegnap nyugis volt vagy én voltam zizi és nem úgy figyeltem, esetleg a kettő együtt.

Freyja nagyon szép a munkád. Nekem nayon tetszik, de magamon nem tudom elviselni. Ha mégis - volt rá példa de csak fél évig bírtam - akkor a sima szögletes francia manikűr jöhetett, díszítés nélkül vagy éppen csak minimális az egyikbe.
Nekem nem kértek kontroll uh-t a klinikán, meg itt sem ragozták túl a dolgot, eredményeim jók eldöntöttem, hogy minden oké.

Szilvi cicki........ :lol:

Bencéék ma a pékségbe mentek üzemlátogatásra. Akiké a pékség azoknak az unokája egy csoportba jár Bencével és ment az egész ovi. Az előbb sétáltak erre. Olyan aranyosak voltak. Nemsokára jönnek visszafelé is.

királylány

Vanilla cuki rugik...én még csak pár darabot vettem :oops: nem enged még a család shoppingolni, na meg hát ugye nem is tudjuk biztosan Őmanósága puncis vagy kukis :D persze amit már megvettem az minimum rózsaszin :lol: :lol: :lol:

Evi, Csillagfény,Királylány: köszi :oops: csinálnám, de mostanában nincs vendég... :( mondjuk épp az anyagom is le van fogyva :D

Mocorgás: én baromi korán éreztem.talán 13hetesen.pedig van zsirbendő rendesen :oops: senki nem hitte el h érzem a mocorgást :( és korán láttunk egy olyat is h kinyomta a jobb oldalt,(akkor épp zenét hallgattam :D és kijjebb költözött :D:D:D) de mozgást hiába "lesek" nem látok... :D pedig ugy lesek...

Kép
freyja

Na én lassan megyek a jogászhoz a táppénzem ügyében...Drukkoljatok hogy jó hírrel kecsegtessen..és kitaláljunk valami franyó megoldást erre a cudra gondomra :) :(
Ha megjöttem írok...
Addig is vigyázzatok magatokra!
Pusza

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na, megjöttem, alkalmas vagyok. :-)
Bár, a vérnyomásom (ami mindig is legendásan alacsony) most 150/77 volt :shock: .
Csak lestem, életemben nem volt ennyi. :roll:
Bár hozzátartozik a dologhoz, hogy a másodikon van a rendelő (lift nincs), még le sem ültem, szólítottak. Vérnyomás mérés közben meg kérdezgettek.
Hát ez van. Majd otthon figyelem/mérem, de szerintem nincs jelentősége, nem érzem, hogy baj lenne a vérnyomásommal.

Freyja. Műkörmözöl? És most is dolgozol?

Képzeljétek, tegnap hogy jártam. Indulok hazafelé, erre szólnak az Oviból. Mikor megyek? Mert Bende olyan meleg, de nem hagyja, hogy megmérjék a lázát. 4-re odaértem, 38,1 volt, az arca lángolt, cincogott a hangja, le volt lassulva. Gyorsan összeszedtem. Hazaértünk (kb 10 perc), lázmérés: 37,1.
Kapott panadolt, mert fájt a válla, vagy a nyaka, meg a lába. Gondoltam, influenza.
10-15 perc múlva mintha semmi baja sem lenne, rohangált, énekelt stb. Egész este-éjjel semmi baja nem volt, ma se. Nem köhög, nem bágyadt, még hőemelkedése sincs. :shock:
Mondtam az Ovónőnek is, reggel felhívtam, ő fogzásra gyanakszik.
Amúgy Bende nagyon ritkán lázas... Akkor már TÉNYLEg baromi beteg.

Most itt állunk, és nem értjük. Minden esetre a felügyeletet megszerveztem, és figyeljük. Ha egész nap láztalan marad, én bizony nem viszem el az orvoshoz. Pihenget, és hétfőn Ovi.
:lol:

szilvás76

Csillag drukkolok!

Freyja látni nagyon ritkán lehet nálam is, persze ilyenkor apa nincs a közelben.

Szilvi jajj már megint mi ez. Ha láztalan akkor ne vidd. Én sem vinném.

Na Bencéék csoportja visszafelé meglátogatott. Olyanok voltak, mint egy zsák bolha. De azért aranyos bolhák. Nem nyúltak semmihez. Bence kicsit anyás lett, de aztán nem volt gond, indultak vissza. Mondta, hogy siessek. Mindenki kapott egy mákos kis fonott kalácsot. Kíváncsi leszek mennyit fognak ebédelni....

királylány

Dia akkor inkább ne mondjon semmit :roll: (eladó)

Szilvi,kisfiad :shock: remélem nyoma se lesz mára semminek.
Vérnyomás:azért csak méregesd... :?

Csillag drukkolok!!

Láttam ma a zöldségesnél kaprot,hmm imádom,holnap az lesz a vacsi krumplival,fasírttal....ma gulyásleves és túrós tészta.

evilany

Műkörmöm 4 éve volt. A polgári eskembeskemre. Kb 3 hónapig bírtam. Szép volt, de nekem macerás. Sikerült egy nagyon jó körmöst találnom, csak 1,5 órára tőlünk. És mindig elvált a körmöm végétől a zselé. Aláment ez-az és olyan igénytelenül nézett ki. Állítólag zsíros a körmöm, ezért.
:wink: :roll: Hát én ehez nem értek. Amikor meg "kiderült" Bende, leműtöttem őket. Dokinéni mondta, hogy ha kórházba kerülök (időben, vagy neadj Isten előbb) látni szeretné a körmömet. :-) A sajátot...

szilvás76

Szilvi szerintem a vérnyomásod egyedi eset lehetett. Nem lesz ott gond.
Műköröm: nekem macerás volt, állandóan összereszelgetni meg töltögetni. Nem bírtam elviselni ha már látszódott a lenövés. A hosszú körmöket amúgy sem bírom. Nekem éppenséggel ilyen gondom, hogy levált ritkán volt, de mindig hordtem magammal műkörömragasztót. Mondjuk porcelán volt nem zselé. Arról lebeszélt a körmös. Viszont árban nagyon jó volt. De hát ez van.....Jelenleg a másét szoktam csodálni az enyémet meg max kilakkozom nagyon halvány rózsaszínnel, mert a lakkot sem bírom elviselni.
tudom, rosszul vagyok összerakva. Vásárolni is utálok....

királylány

Évi. Engem is meglepett az érték, remélem, csak a lépcsőzés-pihegés-mérés közbeni beszéltetés miatt volt. Nekem a 110-et se szokta elérni... :shock: Még a védőnőnél sem (fehérköpeny-szindróma) Otthon meg 100 körül áll meg a felső érték...

Dia. Olyan Aranyosak. :-) Bende is ilyen, ha több kisgyerek van ott (pl az oviban) akkor átölel, mint a "birtokát" :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja! A tegnapi sztrájknak mára nyoma sincs, Kislányom úgy szambázik bent, érzem a hólyagomon, néha meg bökdösi a köldököm környékét. A hájtól persze nem látszik, csak érzem. :wink:
No meg a mellső falon tapadó lepény is biztos "árnyékol"... :wink: :wink: :wink: :wink:

szilvás76

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Szilvi szerintem a vérnyomásod egyedi eset lehetett. Nem lesz ott gond.
Műköröm: nekem macerás volt, állandóan összereszelgetni meg töltögetni. Nem bírtam elviselni ha már látszódott a lenövés. A hosszú körmöket amúgy sem bírom. Nekem éppenséggel ilyen gondom, hogy levált ritkán volt, de mindig hordtem magammal műkörömragasztót. Mondjuk porcelán volt nem zselé. Arról lebeszélt a körmös. Viszont árban nagyon jó volt. De hát ez van.....Jelenleg a másét szoktam csodálni az enyémet meg max kilakkozom nagyon halvány rózsaszínnel, mert a lakkot sem bírom elviselni.
tudom, rosszul vagyok összerakva. Vásárolni is utálok....[/color]

Dettó! :-) :wink: :wink: :wink:
Azt hittem, egyedi "gyárihibás" egyed vagyok! :-) Eszerint NEM! 8) :lol:

szilvás76

Én átlátszó körömerősítőt kenek rá, vagy nagyon halvány rózsaszínűt, leginkább semmit. :-)

Vásárolni minden erőmet össze kell szednem, általában listát írok, mináél hamarabb letudjam, ne ott kelljen téblábolnom.
Bendét pl kb 1 évbes koráig nem is vittem bevásaárlóközpont közelébe se. Akkor is csak ha másképp nem tudtam megoldani. :-)

...nem is követelőzik a boltokban, leginkább a bevásárlókocsit tologatja. :-)

szilvás76

Vásárlás:hát no komment
De a körömmel hadilábon állok,pedig most is elhatároztam mikor itthon maradtam milyen szépek lesznek...aha....valahogy elmarad,nekem is max világos lakk...a talin égtem is mindenkinek olyan szépek voltak a körmei csak nekem nem...

Műköröm:mikor anno a rendelőben dolgoztam,nekem volt. Szép volt,szerettem. Aztán kórház,és rövid köröm.
Az esküvőre mindenképp akartam. Előtte hónapokig tanultam a kontaktlencse viselését,szoktattam a szemem(nem nagyon bírom) na most,esküvő előtti napon lencsét tettem be,du.felrakták a körmeim..este akartam kiszedni a lencsét,napi lencse halálvékony...beszakadt!! Eltűnt!! Tehát az esküvő előtti estémet nem rózsavirágos fürdőben relaxálva,hanem a szemészet ügyeletén töltöttem,kiskanálra forgatott szemmel...és csak a fele lett meg így is,a másik fele jelentem nászútról hazatérve egyszer csak előkerült a szememből..nem gáz... :lol:
Ehh na erről ennyit,ilyen az én formám.
Így körmöm volt,de lencsém nyilván nem,vakoskodtam cserébe jó véres volt a jobb szemem :) Szép emlék.

Tegnap akartam írni,Barbcsi,nekem is kínais menyasszony cipőm volt,gyönyörű és kényelmes....szerintem...meg is van de hova hordjam ...tettem bele scholl betétet,és mondjuk az étteremben már váltottam szandira,a hőség miatt.
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.03.24 12:07-kor.

evilany

Én jártam vele üzletbe, de soha nem volt cirkusz, hogy minden kell. Kapott vagy túrórudit vagy valami hasonlót - a mai napig így van - de hiszeti sosem volt. Kopp-kopp.
Akkor mi nagyon egyformák vagyunk, mert a vérnyomásom nekem is annyira alacsony, hogy a 100-at sem éri el. A múltkor a védőnő csodálkozott is, hogy 90/ 55 :arrow: volt vagy valami hasonló.

Enyém gyerek most csittben van. Nem nagyon mocorog. Nemsokára adok neki enni, mert az anyja már nagyon éhes. :lol: Utána meg megmozdulni sem bír majd.

Tegnap történt egy kis baleset. Otthon a házelőtt megálltunk beszélgetni a szomszédokkal, a cuccokat lepakoltam a padra. Fordultam egyet majd a jobb lábam térdig eltűnt. Tudni kell, hogy ahol a pad van, ott nincs beton, onnan kezdődik egy kiskert - és panelben lakunk - nem kicsit ijedtem meg, éreztem, hogy a lábam tiszta víz. Először el nem tudtam képzelni, hogy mi a fene történhetett, alig bírtam a lábamat kihúzni. Prsze térdig saras - vizes lettem. Hát csőtörés volt és meg volt lazulva a föld azon a részen. De látszani még nem látszott semmi ebből. A pasik megállapították mi a helyzet majd szóltak a vízműnek, akik ma ki is jöttek. Kíváncsi leszek meddig tart az akció....a pasi azt mondta pár napig nem lesz vizünk. Hmm érdekes lesz, tele a ház kisgyerekekkel..

királylány

Évi story: :D de gonolom nem volt kellemes. Cipő szép! A köröm meg ha ápolt akkor szép tök röviden is.

királylány

Sziasztok,

Dia, Szilvi,
én is kipróbáltam a műkörmöt, aztán le is tettem róla. Nekem nem való. Lakkozni is csak ritkán szoktam, háztartás, gyerek, munka mellett csak néha van rá időm, kedvem. Vásárolgatni én is célirányosan szeretek/tudok, másképp idegbeteg leszek 8) 8)

Dia,
csőtörés :shock: :shock: . Még jó, hogy nem merültél el két lábbal...napokig víz nélkül? Ezt mégis hogy képzelik?

Évi,
szép a topánod, nekem is vmi hasonló volt, azóta se volt a lábamon :( :( , ahogy az újasszony cipő is max. 1x. Pedig az bordó bőr, tényleg szép, de táskám nincs hozzá, innentől meg már nem az igazi... Húúúú kapor!!! Imádom! Szószt csinálsz belőle?

Szilvi,
az én vérnyomim alapban mindig 120/70 -130/75 körül van, nem terhesen is. Akkor ezek szerint az enyém magas, vagy ez a normális? A terhesség elején volt nekem is 110/65, de akkor azt éreztem lefordulok a székről. Mondjuk Ilanggal az utolsó 1 hónapban rendszeresen 130/80-at mértek, a védőnő szerint "Úristen" állapot volt, a dokim szerint "aggodalomra semmi ok Anyuka" helyzet. A dokimra hallgattam. Remélem most se lesz gondom ezzel. Az átlagom 120/75.

Csillag,
gyere a jó hírekkel!

Mennem kell meló van..

Én is éhes vagyok, de még legalább 3/4 óra amíg odajutok...

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?