Sziasztok!
Először is:
Nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk Toncsinaaaaaaaaaaaaak!!!!
Bocsi Csilla,de teljesen igazad van,kipihenjük a nyaralást!
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Sajna még olvasni sem volt időm,és így nem vettem észre a lánykád vonalzóját!
Elég laza itt a forgalom mostanában...mi történik itt???? Én jelentem visszaolvastam,de már nem nagyon tudok reagálni 4-5 héttel ezelőtti eseményekre!!
Gabus!
Remélem a kisasszony gyorsan kilábal ebből a nyavalyából,és akkor jön a műtét! Ezt a doki elengedhetetlennek tartja?Nekem megvan mindkét mandulám...
A kinti légkondi használat miatt a család rajtam kívül eső része végigköhögte az elmúlt 4 hetet,ma jutottam el a gyerekekkel dokihoz Mira még antibogyót is kapott,meg mindenféle szarokat..5eFt-ért!!
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Kint még a gyógyszer is a töredéke volt!Coldrex 350Ft,Robitussin 450Ft...
Gabus szerintem már nem hasonlítanak a lányaid arcra!
Sly!
Látom ti csak egyszer adtok inni a csajnak naponta!
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Nagyon édi! Egyszer hozzál már olyan fotót amin ki van engedve Jázmin haja!Mirának már jól megnőtt,de olyan formátlan. Ha frissen van mosva (ami nem túl gyakori
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
) akkor gyönyörű fürtös,de amúgy!
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
És micsoda izgalmak a suliban is..betörés,tetvek!
Berni!
Nem írtál te sem pár napja(és nem is örültél nekem
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
),jobban vagytok?Volt már Dorián vérvételen?A tavasszal azért csak visszatér mindenkinek az "életkedve",és ahogy egyre több időt tudunk kint tölteni,a hangultunk is úgy fokozódik!
Apropó ezen a 7végén kell előre állítani az órát?
Ja Csilla,ha tudom,hogy ti is a Disney-shown vagytok,mi is elmegyünk!2 egész napot még Egerben voltunk...bár ebből 1-et beteg voltam
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Amúgy milyen volt?
Joli!
Csanád nagyon ügyes,és már most pasi,hogy autókkal játszik...bezzeg az enyémek semmivel sem játszanak!