Tobi!
Nekem volt erős hányásos hányingeres bajom, láz nélkül és akkor aszondta orvosom , védőnőm egyetértésben, hogy Littinek semmi baja nem lehet "tőlem", lehet szoptatni. A lényeg ha enni nem is bírok, rengetek folyadék. Nem volt gond tényleg.
Till!
Lencsikének jobbulást.
Baba!
Tényleg nagyon szépen nő ez a pocaklakó. !
Twist!
8 hónapos baba sztem elvileg átalussza az éjszakát, de Litti nagyon kivétel. Még háromszor szopizik éjszaka.
Ő fél kilnec tájban alszik el és fél hét körül kel. Tényleg nem "Minta alvó", tegnap pl. felkelt 10kor, Kettőkor, négykor is szopizni.
Kiskádban fürdik, de mi is el akarjuk kezdeni a nagykádazást, de nekünk is hagyományos kádunk van, abban nem tud úgy forgolódni, mint mondjuk kis Zé.
Litti mai napig csak háton alszik, pedig eléggé bukós volt. Nem volt belőle baj, de a légzésfigyelő alatta van. Mondjuk ő hanyatt fekve is ügyesen kipréselte a szájából a bukit, ezt többször is tapasztaltam.
Én le vagyok törve mint a bili füle. Ma voltunk doki néninél, és a váróban láttam egy kisfiút, aki 9 hós volt úgy felállt mint a sicc. Én meg itt örülök Litti milyen szépen egyenes háttal ül, dr. nő közölte az nem nagy szám, fel tud már ülni? Védőnő meg kifejtette, bár kedvesen, hogy azért már illene többet mozogjon Litti.
Most mit csináljak ha olyan kis okos, hogy ha valami nincs elérhető közelségben, akkor már nem is kell neki? Én eddig úgy voltam vele, hogy nem baj az ha lustácska, pár hét ide vagy oda, de most úgy elkenődtemm.
Vandus, Niko, Skrisz!
Videók, képek nagyon aranyosak!
Alváskérdésben én is szólnék, de majd máskor, le vagyok törve mint a bili füle.