Köszi a pancsolásos képekre a kedves szavakat
Zétény nagyon imádta a biztonsági kádat első pillanattól kezdve, egyik leghasznosabb beruházásom volt. Ki is használtuk nagyon, 8 egész hónapig fürdött benne, teljesen egyemberes, sőt gyakorlatilag pancsolhat benn a Ded egyedül, egyáltalán nem kell tartani. Ha meg mosakodás van, akkor egyik kezet nem foglalja le, hogy tartani kell a Kölköt.
Skrisz!
Az ülős cucc nem annyira bejövős, neki még csak tetszett, szerintem béna. Nem tud benne mozogni, ha elejti a játékát, nem tud utánamenni. Én eddig csak abban láttam érelmét, hogy be tudtam tenni vele közös pancsira más gyerekekkel együtt nagy vízbe, amibe nem tettem volna bele különben, mert még mindig fel tud borulni ülés közben.
Én szeretem a kádas pancsit, bár míg terhes voltam nem ültem bele, Zé óta szintén csak alig. De Zé nagyon élvezi. Ez is nagy, bár így a képen nem jön le, de beleférünk többen is
Hintázós szunyás nagyon édes
Orr-ráncolós nemkülönben
Baba!
Tök jó ez az övterelő, tessék is viselni!! Én terveztem, hogy veszek, de elmaradt a végére.
Amúgy nem a kényelem a lényeg, pl. szoknyával tök béna ez a cucc, de ha valami gáz van, nem rántja meg a pocakot.
Tavaly volt olyan lehetőség is, azt hiszem a Minimanóban, hogy kifizeted, majd a terhesség végével vissza lehetett vinni, és az árát le lehetett vásárolni.
Nikó!
Itt a képeken nekem is kúszásnak tűnik, ha mászás, akkor jó korán kezdte a kisCsaj!! Képek nagy édesek!!
Öööö, és a babavizet is forralom
Rani!
Zé is elég érzékeny bőrű, egy kis meleg simán ki tudja pöttyözni.
Twist!
Annyira nem is jók ezek a képek, de muszáj voltam olyanokat válogatni, amiken szemérmesen nem látszik Zé nemi jellege
Amúgy semmi extra gép, egy jófajta kis Ultrakompakt masina, de nem a legújabb már.
Ha nekem Zé ennyire gáz volt, akkor felkötöttem magamra egy kicsit. Én sem keltettem kajáért sosem. Ez csak az újszülött kis súlyú babákra vonatkozik, főleg ha be vannak sárgulva. Legalábbis tudtommal.
Oldalfektetés az egyetlen amiben konszenzus van, hogy nem jó. Háton és hason vannak pro és kontra érvek, de az oldalfekvésre mindenki fúj. Nem jó a csípőjüknek.
Én ringatással sosem altattam, a majd 10 kilós kölkömmel nem is lenne egy könnyed móka
Igen Vanda jól mondja, én még többet rá szoktam tartani, ha a kezemben alszik el, Zének legalább fél óra, mire elmélyül annyira az álma, hogy le lehet tenni.
Till!
Mi a baj a gyümikkel?
Lili!
Tudod, írtam a múltkor, hogy ennyi idősen, Zét nagyobbnak mérték és mégsem lett egy szumóbaba
A homeós cuccokról és a málnalevél-teáról objektív véleményt nem fogsz hallani, mert szerintem senki sem tudja, hogy mi lett volna, ha használta volna, vagy épp ha nem. Én nem használtam, még is könnyen szültem, de sokan isszák/szedik, és mégis hosszú a tágulás. Ha hiszel az ilyen dolgokban szedd nyugodtan, bajod nem lesz tőle. A császármetszésnek és lombik összefüggése elég sületlenség szerintem. A barátnőm IVF-es fagyibabát szült pénteken császárral. Atomsatu teljesen zárt méhszáj, ,40.-ik hét, III-as szintű lepény, rossz áramlás, meg sem kísérelték az indítást. De az hogy lombikos baba, nem volt szempont.
Angel!
A rácsos ágynak nem csak az a lényege, hogy ne essen ki belőle, hanem hogy később is benntartsa
Vanda!
Milyen ügyes járó-babák
Nem semmi!!