Sziasztok!
Judi, nagyon édesek a fiúk a kis hercegnővel!!!
Sütőtöktiltás
:D:D
ZsAndi, nem is kérdeztem, hogy azért hogy az uh elmaradt, remélem a doki mindent rendben talált!!!
Ha apa ennyire érdeklődő, akkor szerintem tényleg érdemes lenne elvinned egy 4D-re, sőt, szerintem Dorina is élvezné
Persze ez csak egy ötlet!!!
Orsi, hogy vagy ma lelkileg??? Tudtál aludni éjszaka?
Ha lefárasztottad Miát, azért gyere!!!
Lini, az esti fejfájás oka nálam legtöbbször a fáradtság
A rossz éjszakát sajnálom
Nem lehet, hogy a foga jön Lilinek és azért nyűglődik ennyit???
Marci egyfolytában az ujjait rágja, néha úgy ledugja a torkán, hogy elkezd öklendezni, néha meg a két keze egyszerre van a szájában
:D:D Olyan kis muris, és persze nyálzik, mint egy jólnevelt bernáthegyi
:D:D Szerintem ez nála a fog miatt van, mert az ujjait vörösre rágcsálja, de bezzeg rágcsa nem kell neki...
Mia, Marci a banánra kattant rá, úgy szoktam neki adni, hogy kis gyümölcslével összepürésítek pár szelet banánt és azt kanalazza. Almát is próbáltam, de azt nem eszi annyira... Na persze, gondolom az nem elég édes neki
:D:D Mert a tápszert is csak úgy eszi meg, ha van benne GW, de már elkezdtük az elvonókúrát, már egyre kevesebbet kap bele
Ja, és hogy egybe jön ki az azért van, mert nem tudja még megemészteni a szervezete... Még nem elég fejlett a bélrendszerük. Én is látom a nagyobb banándarabokat egyben a pelusban és a kaki színe is banánszínű zöldes darabokkal
Ma lemegyünk a védőnőhöz méreckedni, mert apa aggódik, hogy keveset eszik a gyerek, és rákérdezek hogy mi van ilyenkor, le kell-e állni vagy sem!
Ja, mielőtt elfelejtem! Az úszáshoz kell a gy.dokitól egészséges igazolás is!!!
Bogi, nekem az is jó, ha majd a bulira elhozod, amit kinézek, írok róla privit majd mert apának is meg szeretném mutizni előtte!
Felpróbálni? Hmmm... Szerintem nem kell, a középső méret lesz a befutó (a 18-tól) és szerintem hamarosan belenő, ha ilyen ütemben fejlődik, ha meg nem, akkor még majd benevezünk egy kisebbre is (vagy lehet, hogy alapból kérek majd egy kisebbet meg egy nagyobbat), na jó, nem fárasztalak itt a hülyeségeimmel titeket
Ezt majd priviben!
De tényleg mondd már meg hogy szólítsunk, úgy rémlik a legelején írtad a neved, de az bennem nem maradt meg
Bocsi!!!
Hát, azt nem csodálom, hogy a szülőkkel majdnem közös lakás nem a célotok!!!
Szilvi, mosószódáért mikor lehet menni? Vagy hogy legyen?
Andi, bölcsi infót köszi. Fel is hívtam az Aradi utcait, hozzánk az van "közel" és azt mondták áprl. 15-ig van beiratkozás!
Bogi, szerintem te is menj utána az ovinak, mert itt azt mondták, hogy egy évben csak egyszer van beiratkozás, mi is novembertől járnánk!
Délelőtt tornáztam megint kicsit, de most nem volt kedvem tornázni, ezért AB_ROCET + LEG MAGIC + ugrókötelezés volt! Hát, jól elfáradtam, pedig csak ligthosan ment, olyan punnyatag vagyok