Sziasztok!
Bocsánat, hogy ennyire el vagyok tűnve, de mióta megjött a jó idő, folyton kint vagyunk.
Gyereket alig lehet behozni.
Közben szép apránként, a tavaszi nagytakarítással is haladok, ma megpucoltam az ablakokat, s kicseréltem a függönyöket. Illetve, a gyereknél még fel kell raknom az övét.
Kriszti, nagyon drukkolok ám, hogy ne jöjjön a nem várt!
Csip-csip, neked nem kevésbé!
Henne, holnapra mennek a drukkok, petezsákot már tuti fogtok látni!
Kitty, nem irigyellek, hogy egyedül leszel. Én hasonló típus vagyok mint Te, nappal még lefoglalom magam, de éjjel utálok egyedül lenni. Nem mintha félnék, csak épp olyan magányos vagyok akkor.
Tyuntyi, reméljük szupi szülinapi ajándékod lesz!
Mi egyébként jól vagyunk, a hétfő reggeli doki elmaradt, szülni ment. Holnap délután megyek helyette. 16. nap lesz.... Hát, elvileg kéne majd látnia valamit, mert a nyákom még csak most kezd alakulni
De ha mégsem, azért mi hősiesen gyűrjük a lepedőt
Szombat, vasárnap, kedd... Még ma estére tervezek egy együtt létet, aztán szerintem hagyom Apát kicsit pihenni.
Hétfőn délelőtt voltam egy állásinterjún, elvileg pénteken lesz döntés. Nagyon kíváncsi vagyok. Bár, kicsinek tartom az esélyt, hogy engem választanak.... Nem mintha nem lenne meg hozzá a tapasztalatom és a képzettségem... De hát, kisgyerekesként, kicsi az esélyem az egyedülállókkal szemben...
Igazából, nem is tudom, melyiknek örülnék. Ha felvennének vagy ha nem.
A pénz nagyon jól jönne, viszont így Petim bölcsibe menne, s a kistesó projekt is halasztódna.... 1-2 évvel legalább.
Holnap jövök, megírom mit mondott a doki.
Lehet nem kéne majd engedni a gyereket vezetni