Új privát üzeneted érkezett!

Clárika!
Nagyon sajnálom!!! :(
Nálam ugyan más volt az uh-s de dettó ez történt...nem is foglalkozott velem...gyorsan cakk-pakk átrohant a hasamon...és ennyi :(
Elkeserítő... :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="sucer"]
írta:
sucer
Csillag,
szegény Fannid :( :( . Borzasztó lehet ez a sok allergia... mitől lehetnek ezek, ha a családban senkinek se volt? A tejallergiája hogy jött elő? Az iskolában mit ebédel? Vagy otthon eszik? A picúrkának biztos nem lesz semmi baja, ne aggódj!!

Állítólag az én gyerekkori asthmámbó jött ez elő-mivel tehéntej alapú tápszert kapott(nem tudtam 3 hónapos korától szoptatni).
Iskolában azt ebédeli amit visz...külön nem főznek neki... :(
Remélem babónál ez nem jön elő!!!!!!!!!!
röviden ennyi a válasz a kérdéseidre

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika,
nagyon sajnálom, hogy ilyen bunkó dokit fogtál ki :( :( :evil: . Engem mindig a saját orvosom UH-z, ez ezek szerint nem mindig van így, hogy a saját orvosod UH-z, gondolom ehhez kell külön végzettség. Gondolom nem ez az ember a választott orvosod... Ami a lényeg, hogy a picurikád rendben van, de azért szentelhetett volna rád picit több időt és figyelmet, megértem, hogy kivagy miatta... :( :(

Csillag,
köszi a válaszokat! Biztos nem lesz semmi gond a picúrral, mert ma már nem olyanok a tápszerek mint 10 éve és az is simán lehet, hogy nem lesz tápira szükségetek!

Megebédeltem, kidurranok... vki adjon egy ágyat...

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok, megjöttem.
Hát, gyökérkezelték a fogamat.
Nem fájt. :-)

szilvás76

sziasztok!

Clárika sajnálom! ha nagyon bánt és idegesít, javaslom jelentkezz be a Medisonba (citrom utca) a Dr Vízer Miklóshoz uh-ra!

Sajnos én is rossz hírrel jövök... ma hívtak a genetikáról, hogy kromoszóma rendellenességet találtak... mégpedig olyant, amit nagyon ritka... (nem Down, nem Edwards)
a kromoszómák száma rendben van és épek is, csak a 13 és 14-es kromoszóma örökítőállománya felcserélődött...
annyit mondtak a telóban, ha tőlünk örökölte, akkor nincs gond, de ha új mutáció, akkor van... úgyhogy most minket fognak vizsgálni, holnap 9-re megyünk...
szóval ez van.. a leginkább elgondolkodtató számomra, hogy ha nem megyek a magzatvízvételre, akkor ez lehet ki se derül, mert az AFP-m rendben, a többi vizsgálat is...
na mindegy, ezen kár filózni.... majd meglátjuk...
ha tudok valamit, jelentkezek!

Kép
gtunde75

Jaj, Tünde...
A nevét is mondták a rendellenességnek?
És ha tőletek származik, akkor nincs baj?
Nagyon szurkolok... :?

Ez mégis mit jelenthet??? Külső eltérés (is)? Semmit nem mondtak?

Megy a drukkkk!!!!!!!!!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++

szilvás76

Évi
Nekem is tetszett a macs, azért ezt kaptátok reggel! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvás
Drukk a fogorvoshoz!

Sucer
Én vagyok, szinte mindennap :wink:
Csak leginkább este. Még dolgozom, ott nem igazán tudok netezni :oops: :wink:
Igen, GRACO babakocsink van.
Nyújtózás... én nem hallottam, hogy ártalmas lenne! (de mondhattad volna ezt előbb, mert szombaton pucoltam meg az ablakokat, mostam ki a függönyöket :wink: )

Csillag
Szegény Fanni! :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Clarika
Mánfai :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
(nekem ő olyan, mint a bikának a vörös posztó-- az első 2 lombikomat jól elszúrta, elvett lényegében 2 lehetőséget tőlünk...)

Tünde
:cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tünde,de mi ez az eltérés,mit okozhat,vagy mit lehet tudni???
Tényleg elgondolkodtató...de bízzunk benne h.semmi komoly???
Mikorra derül ki bármi? Mert gondolom most vérvétel aztán várakozás....???
Sajnálom,drukkolok nagyon.

Clarika,neked is sajnálom :( az időigényes 18.heti UH ról annyit h.a videon látszik,3.05 percet voltam bent,és azalatt vagy fél percet telefonált a doki....de ettől függetlenül rendes volt.Te se láttál semmit?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Tündi!
Sajnálom az eredményedet...bár nem tudom ez mit foglal magában,de reméljük semmi komolyat...illetve nem lesz semmi gond!
Ha van valami szólj!!!Próbálok utánnakeresni,mit foglal magába ez a kromoszóma dolog....

Ircsi!
Te ehhez nem tudsz hozzászólni? :( :oops: :shock: ?????????

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag
Ezekben a genetikai eltérésekben nem vagyok jártas. Valamikor tanították az alapjait az egyetemen, de az emberi agy szelektál... :oops: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi hogy hogy elszúrta a lombikokat??? Hibázott valamit vagy felületes volt...?

Szilvi,fogad :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Én keresgéltem a neten, de a Down-on és az Edwards-on kívül nem nagyon találtam mást. Ami meg van még, azok tök specifikusak... Nem értek hozzájuk, tudni kéne a nevét... Bár ezzel nem segítünk Tündének...

Bízzunk benne, hogy minden rendben lesz...

szilvás76

Évi, legalább már nem fáj.
Az az érdekes, hogy kívülről Semmi nem látszott rajta... De kocogtatásra fájt... Ilyen sem volt még... ez volt életem első gyökérkezelése. de nem fájt szerencsére...

szilvás76

Évi
Hibázott és felületes volt... :cry: :evil:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Genetika
Nagyon speciális terület...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tünde

Nagyon szorítok, hogy ne legyen baj!

Ircsi
Akkor ez a doki mit keres ott ahol van?
Én nem értem az ilyet!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!

csatlakozhatok ehhez a topichoz? :oops: :roll:

Kép
freyja

Szia Évi!
Gyere bátran!!!! :lol:
És csak győzz visszaolvasni! :wink:
Mikorra várod a Babádat? Tudtok már róla valamit? Neme stb...
:-)

szilvás76

Ircsi, jó ez a pdf. Tök érthető, pedig alapjában nézve bonyolult az egész...

Most már értem, miért "jó" ha azok a szakaszok eleve cserélődve voltak.
Drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szilvás76

Clárika, menj el magánban egy helyre , nem tudom, hova tudsz menni. Én is magánrendelésre, az Istenhegyire mentem és ott alaposan megnézték a babát. Az AFP igenis kell az Uh mellé!!!!!!Így felesleges volt az egész!

babaimádó
Kép
babaimado

Tünde, mikor voltán a vizsgáalton, hogy megvan már az eredményed? Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen. Mikorra kell menni a vizsgálatotokra?

babaimádó
Kép
babaimado

Freya, üdv! Augusztusi babád lesz? Láttam a júliusiba írogattál...Mit lehet tudni rólatok?

babaimádó
Kép
babaimado

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jóreggelt!
Tündi!
Megy a drukk-szorítok!!!
Kép

Nem lesz semmi gond!!!!
--------------------------------------------------

Freya!
Üdvözlet. :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi!
Nagyon jó lett a táblázat!
Tök tetszik hogy ilyen színes :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

köszönöm lányok a drukkokat és a biztatást! nagyon jól esik!

Ircsi szuper ez a pdf, nagyon hálás vagyok érte... így azért már közel se olyan kétségbeejtő a helyzet... nagyon-nagyon-nagyon köszönöm!!!

babaimado március 8-án vették a magzatvizet, és április 1-én kellett volna eredményt kapnom... azt mondták, ha probléma van előbb hívnak... hívtak! :(

jelentkezek, ha tudok valamit...

Kép
gtunde75

Nagyon szorítunk!
Én 2-án voltam, de még nem kaptam meg a levelet.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt

Tündi,nagyon szorítok.

Tábla:ejj de le vagyunk maradva fiús anyukák!! Kukacok tessék nőni!! :lol: :lol:

Szilvi,fogad?

Clarika,elmentek 4d-re?

Freya,üdv itt,mesélj magadról.

Bmaas,kisfiad,láz? :?

evilany

Ircsi,Mánfai :evil: ráadásul kollegával???

evilany

Clárika. Sztem is, ha anyagilag megengedhetitek magatoknak, menjetek el 4D-re. :-) (De olyan helyre, ahol leletet is kaptok, vagyis orvos készíti a vizsgálatot.) Tök nagy élmény lesz! Pláne első Babánál.

Évi. Fogam jól van, fura, hogy nem sajog. :-) :wink:

Tündi, drukk!!!

szilvás76

Gyanús nekem, hogy Bmaas nem jön. Lehet, hogy benttartották őket...

Dia? Bekri?
Ennyire dolgoztok?

Ircsi, Bea nem Vácon, hanem Dunakeszin lakik. Onnan tudom, hogy letámadtam ezzel, és akkor mesélte. Ott vmi elírás van. :-)

szilvás76

Nekem is gyanús h.Bmaas nem ír..:(

Kérdés:febr.közepén lett levéve a toxoplazmám de nem tudom máig se az eredményt,ez a doki nem töri össze magát hogy megkeresse vagy mittudomén,biztos én kell keressem,fel kéne hívjam hogy nézzen utána? Ma ambulál,azt tudom...de olyan ciki,olyan zaklatós telefonálgatni :?
Azért csak fontos lenne tudni,mennem meg csak ápr.12.-n kell.

evilany

Én ilyenkor azt mondtam, hogy "a védőnőm mondta, hogy hívjam fel ezért meg ezért"...
Próbáld ki, így nem olyan ciki. :wink:

szilvás76

Szilvi te egy zseni vagy még mindig :D

evilany

Évi: Ááááá, csak a "rutin meg az évek" :-)
Első babánál még nekem sem volt ötletem az ilyen helyzetekre. :-) :lol: :lol: :lol:

Csajok! Bolsról nem tudtok valamit? Olyan rég jelentkezett!

szilvás76

Sziasztok lányok :(

Borzasztó a mai napom apa kórházban cukor beállítás + sebészeti beavatkozás nagyon hiányzik pedig csak most ment be reggel korán mi lesz velünk itthon addig ??
Vendég

Kicsiny Mayám jelzi enni kéne de semmi kedvem hozzá :(

képzeljétek észrevettem hogy kb 1 hete minden reggel 6 és negyed 7 fele ficánkol azt mondják ez meg marad neki szülés után is . Szerintetek?
Vendég

Vanilla,Szilvi is ilyesmit említett...az enyém is ficánkol kora reggel.

Fúúú kiporszívóztam,most próbálok lélegezni :evil: képtelen vagyok hajolgatás nélkül normálisan porszívózni :( így meg megfúlok...
Na kifújom magam aztán pofátlanul telefonálok :D

evilany

Képzeljétek vettem a kis csajnak ruhát hát betojás ....apa azt mondta kap ehhez való kalapszerű sapit meg fehér zoknit piros csipkéve és jöhet haza :) de hoz értünk a kutyikat nehogy ellopják az ő egy szem Barbi királylányát :)
Vendég

EHH nem veszik fel :(

evilany

Kép
Vendég

Nah,táppénzen van még a doki. Most akkor mit csináljak?
Menjek oda holnap a nőgyógy.amb-ra és kérjek meg valakit hogy keresse meg a leletem?
Vidám.

evilany

Ez új és tudjátok mennyiért vettem ? 499 ft nem semmi mi :)
Vendég

Vanilla ez nagyon édes tényleg :) hol vetted?

evilany

évi nem tudom ebben nem vagyok jártas sajna :(
de erre mondják próba cseresznye
Vendég

Vendég

Sehol senki ??
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?