Új privát üzeneted érkezett!

Timi, tudom, h. nem szabad, csak nekem ez most új volt, azért akadtam ki rajta! Nyilván nagyon fontos a pozitív hozzáállás, de neház állandóan toppon lenni :oops: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

navi!!
Talán nem vérzek most jobban,csak az idegesít,hogy múlthéten elkezdtem ugye vérezni,és eltelt majd egy hét,és előbb is jött meg,elvileg tegnap kellett volna,és tegnap indúlt be a vérzés rendesen.
Na nem is agyalok rajta,lesz ami lesz. :lol: Még van 3 nap,talán elmúlik.

Itt esik az eső,jó szar idő lett a hétvégéhez képest. :shock:
csucsu99
Budapest

Nekem is volt egy missed abom múlt évben nem volt szívhang, de nem akart elmenni a magzat. Úgyhogy művi uton kellet pontot tenni az ügy végére. Utána10 napig voltam a korházba, mert kaptam egy hashártya gyulit és tájog is lett a méhemen. Szóval elég csöcs volt. Tíz napig kaptam intravénásan a jó kis kemikáliát.

Csucsu most hívom az Attilát, de ma küldte el a képeket.

Kép
Kép
pancsi76

Egyedül a cicifeszülés múlt el. hányingerem egyébként sem volt. de azt olvastam, hogy az utro elnyomhatja a terhességi tüneteket ezért nem is aggódtam.

nincs gond, már túl vagyok rajta. volt másfél évem feldolgozni.

andrea: azért nem gondoltam hogy sürgős lenne a vizsgálat mert a ciklusom rendszeres és egyéb pcos tüneteket se fedeztem még fel magamon. egyszer már akartam terheléses cukrot nézetni, de az sztk-ban elhajtottak, hogy ezt nem csinálják nekem meg, mert nem jár. hiába volt beutalóm. nálad hogy derült ki, hogy pcos vagy?

Timi
titimee

pancsi: akkor te is jól megjártad a műtétet. nekem se akart elmenni magától ezért kellett befejezni műszeresen.

Timi
titimee

Csucsu,

nekem pénteken volt az inszem, most azon parázok hogy mennyit maradjak itthon, elvileg szerdáig tervezem.

köszi Lányok az eddigi válaszokat.
ahogy látom a tapasztalatokból nem az itthon töltött időn múlik...

Timi, üdv itt nálunk.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Navi, Csucsu kérdeztétek a csütörtököt a tali miatt, de nem a BMC-be megyek, hanem magánrendelőbe este.

Jaj Navikám ne gondolj rosszra, semmi rosszra se!!! KépIrgumburgum!!!!

Üdv titimee Kép. Látom már választ kaptál a kérdéseidre. Nagyon gyors babásodást kívánok neked!

Heni, Babe, de jó hallani felőletek!!!!

Pancsu jó lesz holnapra a huszas teszt is :wink:

Nagyon aggódom :( :( :( cicafium még mindig nem jött haza :cry: :cry:

Maccs
vörösmacska

Hát ez elég érdekes történet.. mi úgy csináltunk végig 3 hónapot, hogy nem is tudtam róla... csak mikor a 2. inszem után kibuktam, hogy mi a fax-ért nem sikerál, és kérdezősködtem, akkor közölte a a doki, csak úgy mellesleg, hogy pco-s vagyok mit akarok én ez még nem volt annyira sok próbálkozás... :twisted: .. előtte egy szóval sem... :evil:

Annyi, hogy decemberben szabin volt és egy másik dokinál kezdtük a decemberi inszemet és a 3. napi ultrahangon mikor diktálta az adatokat az asszisztensnek, na ekkor annyit hallottam hogy pco c... olyanyira nem tudtam erről az egészről semmit, hogy még pont itt a lányoknál kérdezősködtem hogy ez most akkor mi?
Persze akkor már elkezdődtek az injekciók és annyira bíztam a sikerben, hogy nem idegeltem magam ezzel az egésszel. Aztán mikor tudtam hogy nem sikerült és ugye oda lett vágva hogy mit akarok.. na akkor már rendesen belevágtam magam a témába... Pesze elég bosszantó hogy végigcsinálsz úgy 3 hónapot a sok gyogyóval, ideget-pénzt nem kímélve, hogy az esélyed elég kevés volt...

Ja egyébként a tünetek közül egyértelműen nekem se volt gyanús... a teszt is csak valam olyat hozott ki, hogy nincs akkora gáz.. azt még régebben megcsináltam... egyedül ami miatt így utólag mostmár gyanakodnék, hogy nem pontosak a ciklulsok.. de ez így volt az összes női felmenőmnél is, és nekik nem voltak teherbeesési problémáik.... az első konzin erre azt monták, hogy nálam ez úgylátszik genetika...
Aztán eltellik 7-8 hónap és kiderült, hogy mégse.... aztán most meg január óta parkolópálya, hogy mire a következő inszemnek nekifutunk, addigra már hasson a gyogyó... Evvan...
andrea-1

Macs,

az én cicám volt hogy napokig nem jött haza, a tavasz az tavasz, ne aggódj!!! haza fog jönni!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Macsika remélem egy cicalány elcsavarta a fejét. Azért nézzetek körbe. És ivartalanitsd ki. Nekünk is van egy gyönyörű lányka aki ki van ivartalanítva, és mellete volt már 4 cicuska aki sajna mindig csavarog és mi elég gáz környéken lakunk. Mármint út szempontjából. De a te macsodnak nincs semmi baja.

Timi majd most remélem szerencsésebb leszek!! Meg te is !!!!!

Kép
Kép
pancsi76

Macsek:
Szerintem is csak egy kis tavaszi kujonkodás lehet a háttérben.... remélem már haza is talált a kis csavargótok :)
andrea-1

Andrea: azért ez durva. a bmc-ben történt mindez? kihez jársz?

lányok valaki ismeri a dermoid cisztát?

Timi
titimee

Én nem hallottam még róla. Mi az? És hol csinálják meg? Itt a BMC-ben? Akkor a Konchoz fogsz járni?

Kép
Kép
pancsi76

Titime ment privi

Kép
Kép
pancsi76

Titimee,
írok inkább privit..
andrea-1

pancsi: nem, az István kórházban fogják csinálni. ott rendel a magánorvosom.
Sajna nem mondta el az orvos hogy mi az a dermoid ciszta, így csak azt tudom amit a neten találtam róla, de elég kevés.

Timi
titimee

Zsuzsi, nekem inszemmel sikerült!
És én 2 napig voltam otthon. Nem is igazán akartam többet, mivel akkor mindig azon gondolkoztam volna, hogy most milyen tüneteim vannak stb... Jobb volt a munkahelyen, legalább nem gondoltam minden percben rá. Annyi van, hogy én nyugis munkát végzek, ülők egy számítógépnél.... (nincs pakolás ilyesmi)
És ahogyan lehet látni, sikerült. (szerintem az inszemnél nem ezen múlik). A lombiknál más a helyzet, ott jobb pihizni otthon....
Hajrá!!!

Heni, nagyon jó, hogy jelentkeztél. :wink:

Babe, gratulálok a kisfiúhoz!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Titimee, nekem is dermoid cisztám volt, a pf-ben tavaly, nekem annyit mondtak erről, hogy fejlődésnek indult az ikertesóm. A cisztában volt fog és haj maradvány :shock:

Navi, igen szoktam olvasgatni, csak nem mindig írok, mostanában nem történik semmi különös velem, de azért nektek nagyon drukkolok!

Holnap hívom a BMC-t, hogy kell-e valamilyen vizsgálatot megismételnünk a 2.lombik előtt!Tavaly májusban voltak nekünk a vérévtelek, nehogymáá ezen csússzunk, meg már ideges vagyok az endó miatt is, nem akarom, hogy visszajöjjön!Nem akarok feleslegesen mégegy hónapot csúszni.
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat, de sajnos ez a hónap nem sikerült, de semmi gáz, majd legközelebb. Bár reggel az Uh nagyon igéretes volt, leszámítva, hogy van egy 3 cm-es cisztám, de sajnos a véreredmény negatív. Csütörtökön kell újra telefonálnom, hogy megjött-e a mesi vagy nem. Mert ha nem akkor ismét mennem kell valamilyen vizsgálatra.

Andi!
Boldog Születésnapot! Ahogy írtad biztos jó buli volt, de remélem még a tortákat ettétek azért gondoltatok Ránk!

Navi!
Nagyon sajnálom a rosszulléteidet, de hátha a 12. hét után elmúlik!

Macsi!
Biztos csak egy kicsit csavarog a cicád és majd hamarosan haza is megy.

Pancsi!
Nagyon DRUKKOLOK Neked a pozi teszthez!!!!

gyoreneildi

Ildus,
sajnálom hogy a mostani nem a Te hónapod, de ahogy írod is, legközelebb!!! jó hogy nem adod fel!

Woody,
köszi nagyon, hogy megnyugtattál. én is úgy érzem, hogy bedilizek, ha egész nap a jeleket próbálom figyelni... úgy látszik ezt nem lehet megúszni. :-)
az én melóm a stressz miatt gáz, de majd viszek lesz...m tablettát az utro mellé. :-D
tudjátok már hogy kisfiú vagy kislány a babátok?

Zsu,
nagyon el vagy tűnve, jó hogy jössz néha. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Köszönöm, hogy nyugtattok a macseszommal kapcsolatban, de nem emlékszem, hogy amikor régen még otthon volt fiú cicánk, hogy sokáig kimaradt volna. Én őt annyira féltem, úgy imádjuk a férjemmel :lol: :lol: , hogy a család már teljesen ki van akadva rajtunk sokszor :? Nagyon-nagyon remélem, hogy tényleg csak valami nőügy :?

Zsuzsó neked is mennek a babaragacsok Kép

Maccs
vörösmacska

Wooody már a 21. hétben jársz?! Azta :shock: Jól vagytok? Meddig dolgozol?

Maccs
vörösmacska

Macsi,tudom milyen aggódni macskusz miatt,nekem is voltak fiú cicácskáim,én is imádtam őket,de sajnos be kellett látnom,hogy míg nem operáltattuk meg őket,eljártak,sokszor napokra nem jöttek haza.
Tavasz van,ez természetes,de szerintem érdemes megműttetni,mert akkor nem akaródzik kijárni napokig. :)
Ne érts félre,csak jót akarok Nektek :)

Sajnos az én Misi nevű cicámat elütötte az autó,de hazajött,és elég rossz volt végignézni a szenvedését.
Sétálóutcában laktunk,mégis.

Azután levő cicákat inkább elvittük a dokihoz.
Vendég

Zsuzsi, igen kiscsaj :D :D :D
És már a neve is megvan, vagyis már vagy 6 éve megbeszéltük,
Lili :) :) :)

Macsek, igen rohan az idő.
De nagyon jó érzés, és már nagyon mozog a drágám. Fantasztikus érzés.
Neked is hamarosan ilyen lesz, vagy még jobban. Hiszen szerintem tuti többen vannak. A barátnőmnek is 340 körül volt a HCG-je és 2 baba van most a pocijában.
Dolgozni még fogok, mivel semmi bajom. (szerencsére)
Május 31-ig vagyok és aug. 2-re vagyok kiírva. De ha bármi lenne, akkor azonnal otthon maradok.
Annyi van, hogy nem igazán közlekedek. Szerencsére egy helyen dolgozunk a férjemmel, így mindig vele jövők és megyek haza.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

vörösmacs: köszönöm a jókivánságot, a vonalzódból arra következtetek hogy neked már sikerült, nem tudom lehet már gratulálni? :) sajna macska kérdésben nem vagyok jártas, én kutyás vagyok, de olyan mintha a gyerekem lenne :)

Ildi: sajnálom hogy nem sikerült :(

Zsuzsi: nekem pénteken lett volna az inszemem (ha nem találnak cisztát) és hétfőn már jöttem volna dolgozni. igaz nekem nem stresszes a munkahelyem, de bediliznék otthon, így is sokat foglalkozom az ovu után magammal és a leendő jelekkel.

Zsu: azért ez durva. mekkora volt a ciszta mikor kivették? azt olvastam hogy az is okozhatja a tüszők érésének elmaradását (na ezt jól megmondtam) a petefészekben. Nekem jelenleg 3cm.

Timi
titimee

Gy ildi nagyon sajnálom, pedig úgy reménykedtem én is. Nagy ölelés!!!
De legközelebb hajrá és most csak előre!!!

Kép
Kép
pancsi76

[quote="woody"]Z írta:woodysuzsi, igen kiscsaj :D :D :D
És már a neve is megvan, vagyis már vagy 6 éve megbeszéltük,
Lili :) :) :)

Macsek, igen rohan az idő.
De nagyon jó érzés, és már nagyon mozog a drágám. Fantasztikus érzés.
Neked is hamarosan ilyen lesz, vagy még jobban. Hiszen szerintem tuti többen vannak. A barátnőmnek is 340 körül volt a HCG-je és 2 baba van most a pocijában.
Dolgozni még fogok, mivel semmi bajom. (szerencsére)
Május 31-ig vagyok és aug. 2-re vagyok kiírva. De ha bármi lenne, akkor azonnal otthon maradok.
Annyi van, hogy nem igazán közlekedek. Szerencsére egy helyen dolgozunk a férjemmel, így mindig vele jövők és megyek haza.

Lili lesz a kiscsajszi? :)

A mi választott nevünk is az. (mármint az egyik,merthogy nekünk 2 lányt jósoltak).
A másik nevünk a Maja,de van még egy talonban,ha szükség lenne rá: Anna (mint a húgom). :D
Vendég

Timi, nekem volt a dermoid mellett egy endós ciszta is, a kettő együtt volt 16cm, így nem sok maradt sajnos az egyik pf-emből.Minél előbb szedesd ki, nekem 3hónap alatt nőtt ilyen nagyra.

Woody, a Lili nekem is nagy kedvenc volt mindig, csak sajna a férjem nevéhez nem illik! Túl sok lenne az i betű!
Vendég

Timi, értem... nekem vannak tüneteim rendesen, úh. bízom benne, h. minden rendben lesz... csak amikor ilyeneket olvasok :shock: na mindegy, nem járhatok csukott szemmel és füllel, de nem is akarok elmerülni ezekben a dolgokban, csak ma elég nyomi napom van, aztán ilyenkor elég egy kis dolog is és kész az észvesztésem :oops: :lol:
Sajnálom ezt a cisztát, nagyon komoly! Tiszta horror történetek vannak, de tudod, ha nehezen indulnak a dolgok, akkor jól alakulnak és végződnek! :wink: Kívánom, h. nálatok is így legyen!

Macsek, akkor ezt nem értem? Szerdán nem is mégy a BMC-be, csak csüt-ön saját dokihoz vagy vmit félreértettem?
Macskusz előkerült már? Nagyon szorítok, h. benne is csak a hormonok dolgozzanak és somfordáljon hamar haza!

Csucsu, mensiűzőt küldöm!!!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> :twisted: >>>>>>>>>>>>>>>>>
Ne izgulj, minden rendben lesz és csüt-ön ilyenkor már rég túl leszel az egészen!

Ildi, nagyon sajnálom :( :(
De koncentrálj a köv. lehetőségre!!!

Pancsi, neked is volt ilyen műtéted??? Bakker, nem is tudtam... bár gondolom szeretnéd minél előbb elfelejteni, azért nem is mesélted!
De most nem lesz, hiszen egészséges pici babuci van a pocakodban! :D Ha holnap tesztelsz, gyere hamar az eredménnyel, nagyon izgulok már!!!

Woody, a Lili nagyon szép név, csak nekünk túl rövid a vezetéknevünk, úh. rövid nevet emiatt nem akarok, max. második névnek!
Nekünk is vannak potenciális neveink, de majd megkérdezem a kicsit, melyik tetszik neki :lol: :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Mi a kaka... nem működik a vonalzóm???? :shock: :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

még a weboldalt sem tudom megnyitni...áááááááá.... lehet, ma már nem is erőlködöm, jobb lesz ha pihenek inkább!

Timi, arra nem is válaszoltam arra, h. szerdán lépek a 7. hétbe! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

[quote="navared"]m írta:navaredég a weboldalt sem tudom megnyitni...áááááááá.... lehet, ma már nem is erőlködöm, jobb lesz ha pihenek inkább!

Timi, arra nem is válaszoltam arra, h. szerdán lépek a 7. hétbe! :D

7 hét...hogy repül az idő!! :)
Vendég

Bocsi,ezt muszáj... :
annyira jó... :)

Babák beszélgetnek

A terhes nő hasában két baba beszélget. Az egyik kérdezi a másiktól:
-Te hiszel a születés utáni életben?
-Természetesen. A születés után is valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
-Butaság! Semmiféle élet nem létezik a születés után! Egyébként is, hogyan nézne ki:
-Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és a szájunkkal eszünk majd.
-Hát ez ostobaság! Lábon menni nem lehet. Szájjal enni? Ez meg végképp nevetséges! Hiszen mi köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most túlságosan rövid.
-De, de valami biztos lesz! Csak valószínűleg minden egy kicsi más képpen, mint ahogy itt hozzászoktunk.
-Dehát onnan még senki nem tért viszsa! A születéssel az élet egyszerűen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben…
-Én pontosan nem tudom, milyen lesz ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a Mamát, és Ő majd gondoskodik rólunk.
-A Mamát? Te hiszel a Mamában? S szerinted Ő mégis hol van?
-Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetően élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.
-Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is. -Nos de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogyan énekel, és azt is érezzük, ahogyan simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi Élet még csak ezután vár ránk…”
Vendég

Sziasztok!

Macsek: remélem jól vagy. Csüt akkor kiderül hányan vannak? Remélem a cicó haza talál, biztos a lánykák után jár! De tényleg ivartalanítás nem rossz ötlet, most néhol akciósan van. A te orchideáid mit csinálnak?

Pancsi: Nagyon szorítok egy pozi teszthez!
hát sajna fényképet nem tudtam csinálni, de remélem kapok a barátnőmtól. Amit viszont láttam, az meseszép. Megfogadom a tanácsod a tápozással kapcsolatban. Amit vettem nagyon szépek. Kiváncsi leszek a "csüngő" orch. mit fog tenni. Ez még tanonc, nincs földben csal "lóg" Vanda a neve, kék/fehér lesz. Kinyilt állapotban egy tizest kérnek érte. Én kevesebb mint feléből megusztam. A papucsosnak örült a férjem legjobban. Tegnap 3 órát velük volt.

Rodina: te nem irsz, mi van, csak nincs valami baj?

Kubu: remélem minden rendben lesz, az jó, hogy van betegkártyád, ne legyen rá szükség! Én majd Alacsony-Tátrába megyek jul.ban 4 éjszaka. Liciten vettem, mint a legtöbb utamat, fillérekért vagyis olcsóbban.

Zsu: nem irsz magadról, mi van veled?

Holnap én is dokihoz megyek klinikára de csak ellenőrzésre.

Minden jót nektek

kispatak
Vendég

Kispatak, itt szoktam lenni, csak leginkább zugolvasóként! Nem igazán történik velem most semmi különös!

Remélem jól vagy! Drukk a dokihoz!
Vendég

SZiasztok!!!

Pancsi, egész nap a fejemben jártál!! nagyon szoritok neked!!

Titimee!
Gondolom a lányok már mindent kifejtettek, de azert par szoban én is hozzateszek. A rengeteg vizsgalatot, amit végeznek, azokat nagyjábol ott vegzik, a helyszinen, igy nem kell menned sehova. amit pluszban kérnek, ahhoz ott adnak beutalot. Az első vizitre kell vinned beutalot a korzetitől (en az inszemes dokimtol vittem), meg ha van, bármilyen régi leleteidet, amivel többet tudhatnak meg rólad. Kell majd hazassagi anyakonyvi kivonat, VAGY élettársi papir (én ezt is megusztam). asszem már nem kell.
Eldöntötted, kihez mész?
Az, ha kiveszik az egyik petevezetéked, nem probléma, az én dokim, aki az enyémet kivette, azt mondta, a természet csodálatos adottsága, hogy akkor a másik petevezeték teljesen átveszi a másik funkcióját is.
Minden vizsgalatra szánj JÓ SOK időt, majd azt még duplázd meg a fejedben, akkor talán nem fox megőrülni a várakozástól:)
jó éjt mindenkinek!!
cidney23

Sziasztok lányok

Van itt valaki?? Segitséééééééég!!

Megcsináltam a tesztet!! Jaj de izgulok, remeg kezem lábam. Gyertek már!!!

Szóval bocs az össze vissza irásért.
Tudjátok 20-as a tesztem!! És holnap kéne mennem. Na de azért, megcsinálom mondom magamnak!! Hát erre a c csik megjelenik, erős kék vonal. Semmi más csik. Na mondom jó ez még nem bizti hat holnap még megcsinálom a másikat. Kijöttem a füriböl, és megyek vissza hogy kidobjam, ránézek és egy nagyon halvány rózsaszin csík.
Hát nem tudom mit gondoljak.
-1 A csík nem volt rajta, legalább is azt hiszem!!
-2 Nem egyforma a két csík egyyik kék a másik rózsaszim

Én nem értek a tesztekhez, segitséééég!!
Felhívtam a Lacit és kb 3 percig beszéltem, de ő nem értette hopgy mi van. Azt mondta kezd elörről.

Kép
Kép
pancsi76

Most egyre jobban nézem, és szerintem ez két csík csak más színű

Be leszek kapcsolva, amint tud jönni valaki jöjjön már. Akár a zugok is segithetnek.

Kép
Kép
pancsi76

Kép teszt

SZERINTETEK????????

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi,
szerintem IGEN

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Köszi Kubu hát most már kezdek magamhoz térni. Holnap sajna egyedül kell mennem. Remélem azért ők is bent ezt mondják.

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi,
én sem értek a tesztekhez :-(, dehát a két csík az két csík, nem?!
nagyon szorítok Nektek!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Pancsi,
ezt találtam a neten:

Ha nem jelenik meg azonnal a két csík a teszten csak néhány perc múlva (akár 10-15 perc is eltelhet!) vagy csak nagyon halovány, attól még terhes vagy. Tévesen pozitív eredmény nincs.

szóval én is azt mondom, hogy igen! :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Jóreggelt!

Pancsi: ez bizony pozitív :) az nem baj hogy más színű a csík, nyilván ennek ilyennek is kell lennie :) hányadik dpo-n vagy?

Timi
titimee

cidney: köszönöm az infot. nem választottam még orvost, azt tudom hogy kihez nem akarok menni. azt olvastam valahol a neten (isten áldja a netet, hogy mindenre van válasz), hogy ha kiveszik a petevezetőt attól még dolgozik az a petefészek. most ezt szeretném megtudni hogy mennyi a valóság tartalma, ugyanis nekem a másik petefészkem egyáltalán nem működik. ezért félek kivetetni.

Timi
titimee

Pancsi!!
Azért néztem be ilyen korán, hogy lássam, hogy teszteltél-e már.
Ez biztos, hogy pozítív!!! Kép
Halk gratula Kép
blacska

Pancsikám!!

Reggel kelt Apa,és annyira eszembe voltál,ha eszt tudoom,hogy ilyen korán tesztelsz,komolyan felhívlak. :D :lol: :lol:
Szerintem tuti a két csík.. :lol: :lol: juhéjjjjjjjjjjjjjjj :D :lol:
csucsu99
Budapest

Pancsikám!

Gratulálok! Te is kismami vagy! Nagyon örülök, hogy sikerült! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Holnapi napod valami gyönyörű lesz!

rodina74

Olyan aranyosak vagytok lányok. Komolyan még most sem hiszem nagyon el. De majd holnap, remélem ott lesz a biológusnő is.

Kép
Kép
pancsi76

Zsuzsi!

Nézd meg a Pancsi tesztjét, nemsokára neked is ilyen lesz!
Nagyon szurkolok! Mennek a babaragacsok!

rodina74

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?