Dorka, sajnos nálam is egésznap fent áll a helyzet
.
És ilyenkor semmi nem segít...
Le tettem Bumbusomat aludni reggel 8.30körül, én átmentem a gyerek szobába azzal a címszóval, hogy "na, akkor tanuljunk".. Aztán hírtelen dél volt
Végig aludtuk a délelőtött, az segített egy kicsit, de azóta újra itt rókakoma... Most épp pizza szegéllyel küzdök ellene (light pizza, szóval nem annyira gááááz)
Suli: Ez nagyon komplikált... Külföldön nőttem fel, ott éretségiztem kint és kezdtem el az egyetemet (közben gimnázium alatt voltam itthon 2 évet, de valahogy nem nyerte el a tetszésemet akkor Budapest).
Aztán X Y okok miatt haza kellett költöznöm, itthon viszont nem fogadják el az érettségimet sem meg az ottani egyetemen szerzet tudásomat sem. Arra lett vona lehetőség, hogy csináljak külömbözeti vizsgát, hogy legalább az érettségim el legyen fogadva, de nem mertem belevágni, inkább azt választottam, hogy újra gimnáziumba megyek.
Most 11.-es vagyok, estire járok, így minden negyed évben van minden tantárgyból vizsga
.
Mikor terhes lettem, akkor mindneki azt mondta, hogy ez őrültség, nekem most tanulnom kell és nem babázni, ne tartsam meg, stb... Csk én makacs vgyok, és volt bennem egy "csak azért is bebizonyítom mindenkinek, hogy baba mellett meg csinálom a sulit".
Szóval mikor Bumbusom 6 hetes lett vissza ültem a sulipadba... Ezt nem kellett volna, inkább maradtam volna meg a popómon és "csak" babáznék egész nap
.
Anyu meg a suli miatt sem örül.. Meg egyébként is egy zűrös időszakon vagyunk túl a férjemmel, ami biztos nem az ideáls körülmény baba várásra, de ha már így alakult próbáljuk a lehető legjobbat kihozni a szituból
Panny, nem olyan rég volt a lifenetwork-ön egy műsor, ahol letesztelték, hogy mi az ami legenda és mi az tényleg valós a kólával kapcsolatban. Pl. az nem volt igaz, ha beledobnak egy hús darabkát vagy fogat, akkor az "eltűnik", viszont a rozsdára tényleg csodaszer, ami nem meglepő tekintve, hogy van benne ecet.
De persze, egyet értek, a kóla egy nagyon egészgégtelen ital!
Szerencsére én csak szénsavmentes vízet iszom, light kólát max. egy évben 2szer ha moziba megyek. De most, hogy terhes vagyok rá kéne álnnom a gyümölcslére...
Nem is tudtam, hogy nem lehet gombát és kolbászt enni terhesség alatt!Azokat miért nem szabad?
Szerintem ha eszünk egy kis camembert néha néha attól nem lehet túl nagy gond, ha már eleve hozzá van szokva az ember szervezete.
Kávézni meg lehet, sőt van akinek ezt kifejezetten ajánlják, hogy ne essen össze (amikor Bumbussal 80/50 volt a vérnyomásom, akkor kötelező módon kellett minden reggel). Persze, csak valami lórugás kávéra gondolok, valami lightosabb sok tejjel....
Viszont sushizni sem lehet, pedig azt is úúúúúúgy ennék most
Max. marad az avokádós sushi
Lányok, ti hogy álltok nadrág ügyileg? Nekem olyan kényelmetlen mind, de tudom, ez mg nem a baba miastt van, hanem a puffadás (no, meg a zaba
)