Szép napot, bár nálunk inkább esik, de azért hátha nem mindenhol
Reggel, mire végigolvastalak benenteket, olyan sz@rul lettem, h. majd' lefordultam a székről, pedig félig fekszem benne... úh. inkább most írok!
Henikém, örülök, h. hallunk felőled!!! Sajnálom, h. nem a legjobban alakulnak a dolgok, de ahogy Babe is írja: "örökké nem eshet..." ez nagyon tetszik és igaz is! Képzeld el többször, ha van erőd, h. milyen szuperül alakulnak a dolgok és ha hiszel benne, úgy is lesz!!! Ne hari, h. okoskodok itt neked, de csak jót akarok!
Megértem, h. nem jössz, a helyedben szerintem én is elmaradoznék, de persze nagyon szívesen "látunk" mindannyian!
Babe, sziiia! Na látod minden a legnagyobb rendben, ez szuper, örülök! Próbálom visszafogni magam, de tiszta para vagyok, ahogy te is írtad mindig, h. aggódsz csöppnyit... petezsák uh, aztán szívhang, stb...
Már szeretnék én is a 12. héten túllenni, de nem akarom sietteni az időt, csak addig még kicsit para lesz az életem
Szóval kissrác lesz, szerintem nálunk is... megérzés!
Macsek, Pancsi micsoda szép virágok! Kis kertészkék!
Macs, akkor te is csütörtök... nah akkor tali
Bár te lent fogsz ücsörögni, én meg fent, de majd összehozzuk!
Nem akarlak elkeseríteni, de annyi idős babásan még nekem sem volt semmi bajom, még hányinger és émelygés sem abszolút, csak enyhe szédülés.... szóval, főleg, ha nem egyedül van a kiscicád, akkor lehet, h. te sem maradsz ki a jóból... persze kívánom, h. ne érjen el a rosszullét, csak még bármi lehet
Pancsi, abban igazad van h. még egy stimut nem indíthattunk volna műtét nélkül, de akkor nekem egy időre ennyi lett volna a lombik, mert 3. műtétet nem vállaltam volna be most, az 100%! Nekem elég volt, h. 2x megpiszkáltak... lehet erre azt mondjátok, h. gyagya vagyok, de tervem nem egy köv. műtétre vonatkozott, hanem egy 180°-os fordulatra!
Szerintem a holnapi teszt is kimutatja már, de ha biztosra akarsz menni, akkor szerda reggel tesztelj!
Andi, hát nem csalódtam benned
akkor megvolt a nagy party! Olvasom, kellően kibuliztad magad, akkor most már megkezdődhet a lecsendesedés időszaka
legalább is buli szempontból!
Javítalak, te öreglány
Csucsu, én sem tudom, hogy megy ez... kérdezz rá a recin, hátha tudnak vmi okosat mondani! Ne keseredj még el, nem biztos, h. baj, h. megjött!!!
Vaya, gondolom kibuktál a jó kis ízes anyóskajától... akkor azért te sem vagy teljesen tünetmentes....
ma muszáj volt vennem Cocculine-t, mert ez a MagneB6, ill. gyömbértea nem mindig elég, sanja! Vagy lehet, csak én vagyok ilyen nyamvadt...?
Kubu, egyik nap jól vagyok, másik nap nem... szóval ha ez így megy tovább, akkor legalább csüt-ön bírni fogom a béemcét
Nálad akkor úgy néz ki rókakoma eltakarodott végleg??? Remélem!!!
BMC babaprojekt