Új privát üzeneted érkezett!

Neeem, dehogy kertészkedtem! Még a leszívás előtt egy kicsit összekapirgáltam a virágoskertet! Lányok arra nagyon vigyázzatok, hogy csakis kesztyűben kertlszkedjetek, mert a macskakakitól komoly fertőzést lehet kapni! Úgyhogy inkább egyáltalán nem nyúlkálok, mert Marcikám előszeretettel kapirgál a virágoskertben. Csak kint sétálgatok a kertben a napon Kép. Nyugi van, szeretek egyedül lenni, Zuram elment a nyanyához, ma kell bevinni a Jánosba, holnap műtik :? . Családom annyira félt, hogy már azagyamra mennek! Már ezerszer megmondtam nekik, hogy érzem én, hogy mit lehet és mit nem. Már a beülti után is kikészíítettek az aggódásukkal, akkor is mondtam nekik, hogy tudom én, hogy mit hogy csinálok, és bárhogy is lesz, csakis az én döntésem!

Kép
Kép Kép

Itt meg a vörösmacskám, egy kicsit unott képet vág:
Kép

Maccs
vörösmacska

:arrow: Navi Kismami, írd át légy szíves a táblázatot, hogy 25-én lesz az ultrahangom. Köszi! Nyúzott lehetsz ettől az állandó roszzuléttől, hála nekem ilyenem nincs, egész jól vagyok :lol: :lol: :lol:

:arrow: Zsuzsókám ügyi vagy az inszemet illetően, mennek neked is a személyes babaragacsok :arrow: Kép

:arrow: Sok-sok spontán babához mennek a drukkok! Kép Rosszalkodjatok Kép csak helyettem is! Apát már elég nehéz levakarnom :oops: , de azért édi, és megértő :wink:

:arrow: Kubu, Lisa is szép :lol: , nekem a két lánynevem Elisabeth és Izabella , ezek évek :D :D óta fixen várnak :lol: . Még talán a Fruzsina is szóba jöhet. Fiúnevünk nincs, mert Jancsikát akartunk :lol: , de párom inkább lefújta, (őt is így hívják) mert nem akarja, hogy az elsőszülött fiának rosszul essen, nehogy úgy érezze, hogy ez a kisgyerek fontosabb esetleg a férjemnek és én ebben egyetértek vele.

:arrow: Pancsi, már annyiszor akartam írni,hogy a hugim kislánya, a keresztlányom is Laura, most első osztályos csodaszép kishölgy. Anyós látta a bokádon a dagadást? Hihihi :lol: :lol: :lol: Ha szerdán tesztelsz reggel, az már ki fogja mutatni, a 20-as is, még talán kedden is :lol: :lol: nagyon izgulok érted :lol: jó érzéseim vannak!!!!! :lol: :lol: :lol: Pozitív lesz az a teszt Kép

:arrow: Vbeni 4 bogyó az nagyon jó, drukkolok nekik Kép
, hogy szépek legyenek hétfőre, nagyon várnak ám :lol: :lol: ! Sok sikert a beültetéshez! Kép

:arrow: Cydney nagyon laza vagy! :wink: Már dolgozol? :lol: Legyen ez a sikered! Kép

:arrow: Sajti, remélem kutyus teljesen rendbe jött!

:arrow: Kismami társak hogy vagytok? Gyertek meséljetek!!!!

:arrow: Ibici, Vikikének gyógyvarázs Kép

Maccs
vörösmacska

Lányok!
Gyönyörűek a virágjaitok!!

vörösmacska!
Most már értem honnan a név :wink: :D Köszönöm a gyógyvarázst használt.Közölte velem a lányom,hogy ő holnap megy suliba,mert matek felmérő lesz.Így van ez még 2.-ba kíváncsi leszek párév múlva a lelkesedésre :D :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

SZiasztok!
Bárcsak ilyen maradna az idő!!! a párommal elmentunk ebedelni, és végre a teraszon ulhettunk, olyan jo volt, sütött a nap!!

Ibici - küldtem neked privit, de nem vagyok benne biztos hogy atment.... szolsz??? bena vagyok... végülis csak napi 10 orakat ulok PC elott... :)

Hőemelkedesem van!!!! szerintetek?? komolyan megorulok.

Viszont beszeltem a párommal, teszteles ugrott, nem engedi. Azt mondja, az inszemek is ezert nem sikerultek, mert folyton teszteltem. SZoval akkor marad az idegeskedes péntekre. hurrá. alig várom. Nem tudom mi miatt leszek idegesebb, hogy mikor érek be a munkahelyemre, vagy hogy mi az eredmeny:) na jo, viccelek.

Macsek gyonyoru a cicad, anyukamnak is van voroskeje, Sacinak hivjak:)

Ha pénteken pozitiv lesz az eredmeny, akkor én el elarulom a választott neveinket:) addig babonas maradok.
cidney23

Sziasztok!

Vörösmacs csuda szép krokuszaid vannak. Te meddig feküdtél a beülti után?

Kubuspace róka űzők: Kép

Pancsi neked is szépek a virágaid és lányod is, gondolom ő van a képen a virág mögött. Nagyon jó jel, hogy te és a mogyoró nem fértek meg egy helységben Kép

Ibici gyors gyógyulást a lányodnak

Cidney Mi az oka, hogy a vizsgálatokon így kiborultál? Az eredmények miatt? Z ügynöknél jó kezekben vagy! Ne dolgozz sokat!!

Navared Neked is küldök rókaüzőt: Kép

Vbeni remélem legalább 2 kis petécskét visszakapsz holnap. Drukkolok! Kép

Örülök, hogy csatlakoztam hozzátok. Olyan jó, hogy ennyi kedves csajszi van itt Kép
Kép
blacska

Blacska neked is mennek a babaragacsok :arrow: Kép :arrow:

Én a beülti napjától nagyon szigorúan feküdtem ha jól emlékszem 5 napig, csak wc-zni és tusolni keltem fel, meg max annyi, hogy áthelyeztem a székhelyem a hálóból a nappaliba, vagy fordítva, de még a takarót is Zuram cipelte utánam :lol: . Jaaa :lol: :lol: :lol: és eddig a négy napig pizsiben :oops: és szigorúan zokniban feküdtem, nem öltöztem át játszóruhába :lol: :lol: :lol: !!!!!!!! :D :D - aki régi az érti miért írtam ezt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kaját ágyba kaptam. :D :D Aztán az azt követő napokon már többet szédelegtem a lakásban, de még mindig a nap legnagyobb részét az ágyban töltöttem. De az eredményhirdetésig semmit azaz zeró semmit nem csináltam, csak pihentem, sétálgattam! :wink:

Maccs
vörösmacska

blacska - sajnos engem megvisel ez a futoszalag rendszer.. hogy nem emlexik rád, és alig kérdezhetsz, már hivjak a kovetkezőt, rengeteget kell várni... szoval engem lelkileg birot ki a doki.. a konzultáciokon jo fej, csak amikor a tűsző kontrollok vannak, na akkor meg tudnék halni.
Orulok, hogy azt mondod hogy jo kezekben vagyunk, végulis ezért kerultunk hozzá, bár a sors fintora, hogy magát a főattrakciot a beültetést nem ő, hanem a Koncz csinálta, mert szabin volt:) lehet hogy pont ettol leszunk szerencsések?? MÁR CSAK 4 ÉS FÉL NAP!!!!!
Pancsi, nagyon drukkolok neked, annyira jo, hogy valakivel ilyen párhuzamosan élem meg ugyanazokat a dolgokat:)
cidney23

Cydney nekem pont fordítva volt, K ügynök nem volt és helyette Z ügynök csinálta és siker volt! Eszternek is helyettesítésben sikerült! Lehet ez lesz a nyerőőőő :wink:

Maccs
vörösmacska

[quote="sajt@"]K írta:sajt@isbeeka:
Ez hihetetlen, hogy micsoda emberek vannak az eü-ben! :twisted: Hogy engedheti meg magának ezt a viselkedést?! Nemtom, én lehet bepanaszoltam volna vv után a vezetőjének, pedig türelmes vagyok én is. Hol történt?
A pasik sem élvezik ám a folyton időre történő szeretkezést, úgyhogy hajrá!!! Minden alkalmat ki szabad használni, csiripelnek a madarak, bimba@nak a fák is... :wink:

:lol: :lol:
Az eset a szegedi úti Szakrendelőben volt...

Mindegy,nem vagyok én sem egy balhézós tipus ;)

Párom élvezi a spontánkodát,megmondom őszintén,inkább nekem rossz érzés az időre való.... Szóval én azért jobban szeretem a romantikus dolgokat,neki viszont tetszik,hogy most a mennyiség (is) a lényeg :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Megjártam a virágkiállítást. A fény.gép elemét sajnos nem töltöttem fel, ugyhogy kép elmaradt, de amit ott láttam,egyszerüen mesés. És egy csomó mindent vettem. Pont egy olyant mit Pancsi feltett ma. És még egy papucsorch. is meg számos mást. Pancsi nagyon szép a te virágod mit csinálsz vele?

Macs: a te kerted se semmi és a macska se! Gratula! Remélem jól vagy, tényleg vigyázz a kertészkedéssel. Na a férjem pont ezért nem szereti a macskákat a kertünkben.

Kedden én is megyek a leleteimmel a klinikára ill. van amit majd még ott csinálnak meg. Eddig minden ok.

Minden jót nektek

üdv

kispatak
Vendég

Kispatak, meghiszem azt, mi minden szépet láthattál!!!!

Drukk keddre, hogy minden rendben menjen: Kép

Pááá, libbenek, megjött a drága uram Kép, jó elhúzódott, mire nyanyát felvették a kórházba :shock:

Maccs
vörösmacska

Cidney!
Megértem a párodat,úgyhogy tessék szót fogadni neki :wink: Sajna nem jött át az üzi :( :(

kispatak!
Drukk,hogy továbbra is minden oké legyen!!

Kép
Kép
a.ibici

Na jövök picit, nem tudok aludni.

Andi,
Boldog születésnapot.

Ibici,
Lánykádnak jobbulást. És drukk hogy kedden rendben legyen és mehessen a nyílt napra. Jaaa olvasom hogy már ma megy is :lol:
Óóó hátha mégse mensisen fájdogál, csak megtéveszt.

Nava,
Örülök hogy jobb volt a napod. Kívánom hogy ne kínozzon a hányinger.

Pancsi,
Bokád javuljon :lol:
De izgulok a teszt miatt.
Virágok gyönyörűek.

Kispatak,
Igazából ha minden rendben van akkor CTG heti rendszerességgel, tehát majd megpróbáljuk úgy összehozni hogy abban a pár napban senkinek se hiányozzak. Max 4 napra megyünk. Van Eu-s betegkártyám 8)
Drukk hogy kedden minden rendben legyen.

Cidney,
Akkor nálatok a Lili lenne a befutó ? Jaaa olvasom hogy majd pénteken mondod meg :lol:
Ujjaim csuriban értetek.

Angyal,
Jó hogy jobban vagy, hát tényleg megszenveded ezt az egészet.

Macs,
Gyönyörű képeket hoztál.
Szépek a neveitek nagyon. A fiú névben pedig le a kalappal a döntésetek előtt.
Szóóóval pizsiben nyomtad az első négy napot, naggyon helyes, látod meg is lett az eredménye. :lol: :lol: :lol: :lol:

Blacska,
Édes vagy köszi, róka megijedt elhúzott.

na megyek vissza aluzni, picit elálmosodtam :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!!

Szét vet az ideg,Csajok segítsetek!!!!!

Ugye megjött miki hamarabb,elkezdtem vérezni,de nem indúlt úgy be ahogy szokott.Keddet számoltam az első napnak,így csütörtök a 10.nap,akkor HSG.DE szombaton még vérezgettem,gyanús voltam magamnak,vasárnap elkezdett fájni ahasam,és beindúlt a vérzés,de nagyon,ahogy lenni szokott.Szóval mintha tagnap jött volna meg. :twisted: :twisted: :twisted: :roll: Mi a szartól van ez?????SZűcs nem mondott semmit,mit csináljak???Csütörtökig nem fog elmúlni teljesen,max csak csipp-csöpp lesz.Felhívom a recepciót,mi legyen.Szerintetek így megcsinálják a HSG-t????
Nem hiszem el,hogy ez sem megy simán.. :cry: :cry: :cry: Levagyok törve.

Pancsikám!!
Minden nap eszembe vagy,holnap tesztelsz egyet????Anyós jó fej,még látta is a dagadt bokád?? :lol: :lol: Nagyon szépek a virágjaid!!

Macs!!
Te is csütörtökön mész??De jó lenne talizni. :D Türelem az aggódó családhoz.Igen,néha tulzásba tudják vinni.Ilyen miatt már Engem is kiaksztottak. :lol: Cicusod valami csoda szép.

Navi!!
Hess hányinger!!Amúgy jól vagy??

Kubus!!
Te ilyenkor felébredsz??Vagy ilyenkor mész aludni??? :lol:
csucsu99
Budapest

Sziasztok!

Hétvégén anyóspajtiéknál voltunk, azért az eltűnés. Hát nem volt egyszerű az ottlét,anyósom állandóan szaunát csinált nekünk, úgy befűtött mondván, nehogy megfázzak. Én viszont nem bírom most a meleget, mindig szellőztetek, mert kell a friss levegő. Ja és a kajáit sem bírtam, olyan jó ízesen főz, de én csak ránéztem és már forgott a gyomrom.

Macs még a vasra visszatérve, nekem ettől a vaskészítménytől nincs székrekedésem, pedig az elevittel voltak gondok. Neked nincs hányingered, émelygésed?

Kisbeeka hogy milyen szemetek egyes kórházi dolgozók. Tehet egy szívességet..

Pancsi sírdogálás jó tünet ;) De jó, már csak 2 nap a tesztig. Hajrá :D Mensis jelek jelenthetnek terhességi jeleket is ugyanúgy, ne felejtsd.

Védőnénitől egyelőre csak időpontot kaptam. Mondta, vigyek majd papírt, mennyi idős a baba. JÖvő hétfőn kell menni, úgyhogy a hétre be kell jelentkeznem dokihoz is, remélem kapok időpontot. Szimpinek tűnik, nem a nagyon bájolgós, de az nem is baj.

Zsuszó de jó, hogy megvolt az inszem. Drukk!

Kubu 12 hót írtam? Nyílván hetet akartam. Tudod az elhülyülés.. :P durva hogy még mindig hánysz. Basszus remélem azért most már hamarosan elmúlik.

Lujzikám sajnálom a megerősítést. Kemény csaj vagy, látom hogy bízol, össze fog jönni. Így is lesz. Drukk a spontánkodáshoz. Kérdezz rá azért, hogy hátha megúszhatjátok az eredményhirdetést. Vagy elég ha esetleg betelefonáltok..

Nava örülök, hogy a magne b6 meg a gyömbértea segít, én is nyomom ezeket.

Vicky elküldenéd nekem is az utóneves táblát? köszi előre is. Most látom, hogy feltetted, szupi.

Vnbeni szuper, hogy jól sikerült a leszívás. Drukk hétfőre!

Cidney babaragacsok mennek.

Pancsi a 10-es teszt a legérzékenyebb.

Csucsu, sajna én nem tudok segíteni, hogy mehet-e így a hsg. Szerintem mindenképp kérdezz rá. És ne idegeskedj bébi, minden rendben lesz.

Kép
vayacon

Sziasztok!

csajok:már csak napok vannak és megint mentek Bmc-be:)mennek a drukkok:)
nálam :mensi manó nagyon sunyin akar megjönni legalábbis görcseim alapján! :evil: :evil:
cickóm egyáltalán nem is fájt sem most nem fáj amikor ciklus.hu alapján holnap jönne meg! :roll: :roll: :roll:
sting1982

Sziasztok!
Nagyon nagy GRATULA az új Kismamiknak. Vigyázzatok nagyon Magatokra.
Olvasgatlak ám Benneteket, csak nem írok. :oops: :oops:
Remélem Mindenki jól van, és akinek még nem sikerült, annak nagyon sok erőt és mielőbbi babásodást kívánok.

Magunkról:
Én ma voltam az AFP-s vérvételen. Pénteken megtudtam, hogy 90%, hogy pici Fiúnak fogok életet adni. Nagyon nagy öröm, azóta se térek Magamhoz. Persze teljesen mindegy Nekünk, csak egészséges legyen. Én mondjuk az első perctől kezdve éreztem, hogy ez a Baba csak Fiú lehet.
Amúgy jól vagyunk, járunk terhes tornára.

Csajok,
most elég sok Mindenkinek sikerült, folytassátok, csak így tovább.
Feladni SOHA nem szabad. Itt a tavasz, beindulnak a hormonok és minden OK lesz. :lol: :lol:
Puszi Nektek

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Csucsu szerintem meg fogják csinálni ha egy pici mensi van. Nem nagy gáz. Végül is csak azért kell ebbe az időbe menni hogy nehogy babás legyél mert akkor a gyerek bánja. De képzeljétek volt ott még tavaj egy csajszi nagy pocival, Zekéhez járt ő nála szerintem már rég meg is szült. És ő neki a hsgnél már terhes volt. És még ott röntgent is csinálnak. Szóval a lány nagyon be volt tojva hogy mi lesz ha baja van a babusának.
Hát anyós nagyon jó fej volt, este 1 óráig beszélgettünk, Laci éjszakás volt. Most indul a gépe de.

Kubu te nem tudsz aludni? Hogy birod végig csinálni így a napot?

Sting nehogy már most megjöjjön, a kis Sunyi!!!

Vaya én semmit nem érzek, tegnap direkt figyeltem magam, de nincs jel. Holnap csinálok egy tesztet reggel, de nekem csak szerdán kell visszamennem. Szerintetek nem nagy gáz? Vagy várjak még?
Szegény, bizti anyós csak jót akart. De jó tudni hogy azért a kedvedbe fog járni a későbbiekben is.

Kép
Kép
pancsi76

Babe nagyon örülök hogy jöttél. Akkor egy vidám kimami lehetsz. Növekszik a pocokád? Neveken gondolkodtatok már??

Cindy én is drukkolok ezerrel. Próbáld elterelni a gondolataidat. Tudom nagyon nehéz, de ne stresszelj. Drukk és babaragacsok mennek.

Blacska köszi a dicséretet. Igen a lánykám.

Macs a keresztlányod is? Micsoda egybeesés. Köszönöm a varázslást. Nagyon szépek a virágaid. Olyan jó érzés hogy már itt a tavasz, és minden virágzik. Nyanya mikor jön haza?? Ma mütik?
Egyébként most reagállok arra hogy én sem raktam fel mindent egy lapra, de tudom ahogy Nava is tudja hogy ha neki sem sikerült volna, mehetett volna megint műtétre. Tehát én is tisztába vagyok hogy a kialakult endóm miatt egy következő stimu nekem több hónap mivel nem indítanak egy ilyen helyzetbe. És talán ettől is stresszes vagyok.
Dehát sikerülnie kell!! Félek a tesztől addig még van remény.

Ibici milyen kötelességtudó kislányod van. Büszke lehetsz rá.
Ja egyébként ha látnád Macsot rögtön tudnád hogy miért ez a név. Te mikor mész??

Kép
Kép
pancsi76

Ditka hajrá romantikus sex

Kispatak de sajnálom hogy nincs fénykép. Én minden héten beáztatom egy tálba őket tápsós vízbe, meghálálják nagyon.

Beni gyere ma és mesélj.

Gyildi te is ma mész nem?? Várunk téged is !!

Megy még valaki ma?? Holnap???

Kép
Kép
pancsi76

Pancsikám a névválasztásom :lol: , :lol: :lol: az egy dolog, ha látna :lol: :lol: , de az igazi ok őkegyelme:

Kép
Kép

Aggódom, mert nem jött haza az este, sem éjjel, ahogy szokott, tegnap délután láttam utoljára. Oké, hgy kandurka és itt a tavasz, de nagyon féltem :(

Maccs
vörösmacska

Vörösmacska,
Név: Bence Martin.
Ez már rég le volt zsírozva.
Igen, ahogy mondod, nagyon-nagyon boldog Kismami vagyok. Poci is látszik már elég jól. Bár a Férjem szerint kicsi. De az Orvos szerint viszont a Kis Drága se nem nagyobb, se nem kissebb az átlagosnál. Szóval: pont TÖKÉLETES.
Remélem Te is, illetve Ti is jól vagytok. Mikor tudod meg, hányan vannak az Angyalkák odabent? Ja, bocsi, látom, még 3 nap. Nagyon izgulhatsz. :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Pancsi, ha nincs jel, az is jó jel :lol: :lol: :lol: . elhiszem, hogy izgulsz :? . Minden rendben lesz :D , én így érzem :lol: :lol: , szerintem már holnap is tesztelhetsz, de a szerda az már tuti!!!, :!: :!: bár mondom a csajszi akivel együtt voltam a vérvételes napig is negatívat tesztelt és szép hcg szintje lett :lol: :lol: :lol: úgyhogy csak bátran :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajti :!: jut eszembe :lol: rajtam kívül beírhatsz két pozitív tesztet, egyik a lombiktársam akivel együtt voltam, a másik egy idősebb inszemes hölgy, neki is aznap sikerült:lol: :lol: :lol: :lol:

Vaya, nem mondhatnám, hogy állandó rosszulléteim vannak, néha egy kis émelygés, héha egy kis hányinger vagy farkaséhség, gey kis szurkálódás odalent, de semmi szignifikáns. :lol: Inkább azt mondanám, egyelőre megúsztam. :wink: :lol: :lol: Cickófeszkó is csak rohamszerűen jön néha :shock: Szóval olyan hihetetlen érzés az egész :lol: továbbra is :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Beni a mai beültihez Kép

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

nagyon régen jártam erre, még mindig nem igazán tettem túl magam a dolgokon, azért nem is nagyon jelentkezek, sőt nem is olvaslak benneteket bocsi érte.

Nem jövök, mert most igen igen negatívan látom a világot, és bár esküszöm mindenki sikerének nagyon nagyon örülök, de a szívem beleszakad, hogy én nekem miért nem sikerült még eddig!!!

Annyira örülök, hogy látom sok kismami lett azóta mióta nem jöttem, Navi, Vaya, Macsek, bocs ha valakit kihagytam...........

Persze nem adom fel, de pillanatnyilag ( lehet 1-2 évig is ) esélyünk sincs a folytatásra, és így nem akarom itt fájdítani a szívem.
Hál'istennek találtam melót, bár nem olyan "zsíros" a fizu, hogy nagyon spórolni tudjak belőle lombikra.
Azt ugye mondanom se kell, hogy márc 1-től a párom melója is megszűnt!!! :evil:

Nagyon szeretlek benneteket, és mindenkinek további sok sok ++++ tesztet kívánok, kismamik vigyázzatok magatokra!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

babe!

Gratula a kis Bencéhez, vigyázz magadra, és tudod NO PARA!! Csak egy picikét aggódj, és ne többet :)

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Henikém,
Drága vagy. Nagyon szorítok Neked, hogy minden rendben menjen Nálatok. Fel a fejjel. Minden jóra fordul egyszer csak.
"Örökké nem eshet.........."
Már lenyugodtam, nem parázok, mert tudom, hogy minden csak rendben mehet. Az Én Drága Angyalkám csakis egészséges, szép Kis Baba lehet.
Millió puszi és ölelés Neked.

Kép

Kép

babe3

Sziasztok Lányok.... itt Öreganyátok :)))))))))

Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket! :)

Szombaton tartottuk, hogy legyen idő a regenerálódásra... Most ezzel úgy voltam, hogy ami a csövön kifér.. mert jódarabíg nem lesz ilyen dorbézolás :)..

Egyébként nagyon jól sikerült a party... még izomlázam is van kicsit a tánci-táncitól ....
Volt 3 tortám! :)... de az Emböré teccet a legjobban... Rafaelló torta volt a tetején pedig maga Darth Vader nagyúr pompázott :)))) (én nagy Star Wars fan vagyok....) szal odavoltam meg vissza tőle ... alíg volt szívem széttrancsírozni....:) Tegnap visszanéztem a képeket meg a videokat.. háááááááát... volt hangulat, és úgy, hogy mellette szerencsére senki se vitte túlzásba a piázást, szal csandás részegünk nem volt :) Csakhogy érezzétek, a végén már Neoton Familára nyomtuk !!!!!!! :)

Navikám... a táblicskuban az életkort javítani kéne..... +1-gyel... :roll:

Pusszantás Mindenkinek,
majd még jövök :)
andi
andrea-1

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok és némi információt begyűjteni.

Május 6-án lesz az első konzultációm és szeretnélek benneteket megkérdezni, hogy milyen vizsgálatokat célszerű előtte elvégeztetni. 3-ik napi hormonvizsgálatom tavaly augusztusban volt, gondolom ezt már nem fogadják el.

Timi
titimee

Macs, nagyon édes cicád! Biztos elment csajozni! :D

Pancsi, drukk a holnapi pozi teszthez!

Babe, gratula a kisfiadhoz!

Timi, üdv itt, mielőbbi pocakosodást kívánok.Az augusztusi hormonvizsgálatod tényleg nem jó már, egy ciklusban kell a 3. és 20? napi, asszem.Kell még, HIV, Hepatitis C,B, Luesz szűrés.Ekg, HSG.Több most nem jut az eszembe, de majd a lányok kiegészítik!
Mesélj egy kicsit magadról, miért kerültetek ide? Ki lesz a dokitok?
Vendég

Szép napot, bár nálunk inkább esik, de azért hátha nem mindenhol :D

Reggel, mire végigolvastalak benenteket, olyan sz@rul lettem, h. majd' lefordultam a székről, pedig félig fekszem benne... úh. inkább most írok!

Henikém, örülök, h. hallunk felőled!!! Sajnálom, h. nem a legjobban alakulnak a dolgok, de ahogy Babe is írja: "örökké nem eshet..." ez nagyon tetszik és igaz is! Képzeld el többször, ha van erőd, h. milyen szuperül alakulnak a dolgok és ha hiszel benne, úgy is lesz!!! Ne hari, h. okoskodok itt neked, de csak jót akarok! :oops:
Megértem, h. nem jössz, a helyedben szerintem én is elmaradoznék, de persze nagyon szívesen "látunk" mindannyian!

Babe, sziiia! Na látod minden a legnagyobb rendben, ez szuper, örülök! Próbálom visszafogni magam, de tiszta para vagyok, ahogy te is írtad mindig, h. aggódsz csöppnyit... petezsák uh, aztán szívhang, stb... :shock: :lol:
Már szeretnék én is a 12. héten túllenni, de nem akarom sietteni az időt, csak addig még kicsit para lesz az életem :D
Szóval kissrác lesz, szerintem nálunk is... megérzés!

Macsek, Pancsi micsoda szép virágok! Kis kertészkék!

Macs, akkor te is csütörtök... nah akkor tali :wink: Bár te lent fogsz ücsörögni, én meg fent, de majd összehozzuk! :wink:
Nem akarlak elkeseríteni, de annyi idős babásan még nekem sem volt semmi bajom, még hányinger és émelygés sem abszolút, csak enyhe szédülés.... szóval, főleg, ha nem egyedül van a kiscicád, akkor lehet, h. te sem maradsz ki a jóból... persze kívánom, h. ne érjen el a rosszullét, csak még bármi lehet :?

Pancsi, abban igazad van h. még egy stimut nem indíthattunk volna műtét nélkül, de akkor nekem egy időre ennyi lett volna a lombik, mert 3. műtétet nem vállaltam volna be most, az 100%! Nekem elég volt, h. 2x megpiszkáltak... lehet erre azt mondjátok, h. gyagya vagyok, de tervem nem egy köv. műtétre vonatkozott, hanem egy 180°-os fordulatra!
Szerintem a holnapi teszt is kimutatja már, de ha biztosra akarsz menni, akkor szerda reggel tesztelj! :wink:

Andi, hát nem csalódtam benned :D :wink: akkor megvolt a nagy party! Olvasom, kellően kibuliztad magad, akkor most már megkezdődhet a lecsendesedés időszaka :lol: legalább is buli szempontból!
Javítalak, te öreglány :D

Csucsu, én sem tudom, hogy megy ez... kérdezz rá a recin, hátha tudnak vmi okosat mondani! Ne keseredj még el, nem biztos, h. baj, h. megjött!!!

Vaya, gondolom kibuktál a jó kis ízes anyóskajától... akkor azért te sem vagy teljesen tünetmentes.... :roll: ma muszáj volt vennem Cocculine-t, mert ez a MagneB6, ill. gyömbértea nem mindig elég, sanja! Vagy lehet, csak én vagyok ilyen nyamvadt...?

Kubu, egyik nap jól vagyok, másik nap nem... szóval ha ez így megy tovább, akkor legalább csüt-ön bírni fogom a béemcét :wink:
Nálad akkor úgy néz ki rókakoma eltakarodott végleg??? Remélem!!!

BMC babaprojekt

Kép
Kép
navared
Szfvár

Henikém olyan jó hogy bekukkantottá. Én már nagyon hiányoltalak. Örülök hogy van munkád, de annak nem hogy a férjednek nincs. De most megtalálja a leg zsírabb állást, és hajrá. Mi is szeretünk, és amikor úgy érzed gyere.

Andika hát néha az ember megengedheti magának az ereszt el a hajamat, fölleg szülinapkor. Hátha ezt Lacimnak elmondom hogy egy csajci a fórumról Vader fan, ő is ki tud vele kergetni a világból.

Titi hát azt évente kell megcsináltatni. Kell ekg, de azt sem érdemes jó előre. HSG azt nem kell minden évbe orvosa vállogatja. EKTOPLAZMA Andi után szabadon.Hihihi. Egyébként üdv itt mesélj magadról.
És természetesen mielöbbi babavárást kívánok.

Kép
Kép
pancsi76

sziasztok Csajok,

HENI,
de örülök :-D :-D hogy benéztél pár szóra! úgy hiányoltunk. megértem a döntésedet a fórummal kapcsolatban, de néha azért jó lenne ha adnál hírt magadról, hogy tudjuk nem tűntél el!
remélem hogy a Párodnak is mielőbb lesz munkája, nagyon örülök, hogy Te már találtál. puszi.

Babe,
Neked is nagyon örülök hogy felbukkantál. jöhetnél gyakrabban. úgy érzem, hogy tényleg megnyugodtál, hogy minden OK, maradjon is így végig! :-D

Andi, boldog szülinapot Neked! :-D

Beni,
remélem ma minden OK volt, gyere majd a hírekkel.
pénteken én a földszinten voltam a leghátsó szobában. és Te?

Kubu, Te hogy bírod ennyi pihenéssel? :shock:

Pancsi, Macs,
gyönyörűek a virágok, köszi hogy feltettétek!

Pancsi, nagyon drukkolok a teszt miatt! :!: :!: én ugyan nem tudok, de VarászMAcs majd biztos varázsol is Nektek! :-D

Csajok, szerintetek ha inszem után összesen 5 napot lennék itthon, az elég vagy többet érdemes? ügynöknő azt mondta nem is kell itthon maradni, ezért tanácstalan vagyok. :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Szia Zsu. Köszönöm a választ. Ez jó sok vizsgálat, ott adnak beutalót vagy magam intézzem már el előre?

Tavaly januárban volt egy missed ab-om, azóta járok dokihoz, múlt hónapban kiderült a hsg-n, hogy a jobb oldalam el van záródva és a bal petefészkemben meg nincs domináns tüsző. Ebben a ciklusban pedig az inszem előtti ultrahangon kiderült, hogy a bal petefészkemben dermoid ciszta van, amit a következő ciklusban eltávolítanak. és akkor már a jobb oldali elzáródást is megszünteti az orvos. kicsit tanácstalan vagyok hogy engedjem-e, hogy kivegye az elzáródott részt, mert nem igazán tudom, hogy akkor mi fog történni. az orvosom pedig nem valami közlékeny velem.

Orvosom még nincs a BMC-ben, választani kell orvost?

Az egyik kolleganőm ajánlotta a BMC-t, ő a Konczhoz járt (10 éve)

Timi
titimee

Zsu, olvasgatunk, olvasgatunk :wink: :D Jól vagy?

Titimee, üdv. nálunk!
Talán még annyit fűznék hozzá Zsu hsz-hoz, h. 3., ill. 21. napi (1-2 nap plusz, mínusz), és a párodnak is kell spermavizsgálat, többet én sem tudok :oops: Majd jönnek a többiek! Vagy ha felhívod a recepciót, ott is elmondják!

Rodina, mi van veled???? Ne csináld, ne tűnj el, mint Muzsi! Ejnye-bejnye :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Titimee,

Üdv itt, én is hasonló jókat kívánok Neked, mint Zsuzsi :)

Mi nagyjából tavaly ilyenkor kezdtük (április elején), akkor vittem egy februári 3 napos vv-t, amin voltak hormonok, meg asszem nagyrutin.... meg a férjemnek volt egy előző év szeptemberi spermavizsgálati eredménye.. Mi ennyivel mentünk.
A többire a konzin adtak beutalót. (HSG, 21 napi vv, aids, hepatitisz, meg meg a többi ilyen cucc... + férjnek még egy sperma vizsgálatra).
Ekg-ra nekünk nem kellett menni (én úgy tudom, azt csak aki lombikra megy annak kell), de mivel betöltöttem a 35-öt, mammográfiára igen.
Ha Te is betöltotted esetleg, akkor érdemes már most időpontot kérni mammográfiára, mert van ahol elég sokára van csak idő.

Majd biztosan a többiek is mondják, vagyunk úgy páran, hogy menet közben - már inszemek és lombikok közben - derült ki az IR (inzullin rezisztencia). Nézz utána a PCOS honlapon, van egy teszt. Ha úgy látod, hogy esetleg érintett lehetsz, akkor érdemes egy terheléses cukor vizsgálatot már az egész hercehurca elején megcsináltatni (akár magánban is, ha a konzi után nem küldenek el....), sok "felesleges és valszeg esélytelen" próbálkozástól kímélheted meg Magatokat....!!!!!!
Ezt csak azért mondom mert mi 2 inszemen és egy terminálton vagyunk eddig túl, persze alapból nem volt terhelt vv, és ha nem erőltetem, akkor a mai napig nem biztos hogy kezelve lenne az IR nálam...

Ha kihagytam valamit, a többiek majd írják,

Mégegyszer üdv itt,
andi
andrea-1

Navared,
látod-látod, Én megmondtam. Tök természetes, hogy mindig jár valamin az agyad és aggódsz. De lenyugszol egy idő után, mint ahogy Én is. Nekem a Doki azt mondta, hogy a 12. hét után már meg lehet nyugodni, addig nagyon kritikus minden. Persze sajnos mint tudjuk, az ördög soha nem alszik.
De a Mi Babáinkkal semmi nem fog történni, mert nem történhet Velük semmi.
Egyébként Én is az első perctől kezdve éreztem, hogy Kis Legény lesz. És be is jött.
Másodikra meg jöhet a kis Nunás. Ez így jó is, ha egy kislánynak van egy Bátyja. :lol:

Kép

Kép

babe3

Zsuzsó, szerintem nem kell több napot otthpn maradnod! Az bőven elég, sőt...
Nekem mindig szombaton vagy vasárnap volt az inszem és hétfőn már melóztam, igaz nem is sikerültek, de nem amiatt, h. nem maradtam otthon!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Timi, az ekg-t szerintem sem kell még, az ráér, mert az altatás miatt szükséges, a többit viszont érdemes és most még van is időd rá!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Szerintem én nem vagyok koplett... :shock:
Valami rémlett a missed ab kifejezésről, de sajnos rákerestem... hát nem kellett volna :oops: :(
Timi, neked volt vmi arra utaló jel, h. már nincs bened a baba vagy nincs szívhag...? Nem akarlak bolygatni! Ha nem akarsz róla beszélni, megértem... csak kíváncsi vagyok!

Babe, látod, h. nem aggódom én sem... :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Huh köszönöm a sok infot :)

Pancsi: köszönöm a jókívánságokat, úgy látom viszonoznom már nem kell neked, csak boldog babavárást kívánni :wink:

navared: köszönöm neked is :) a spermavizsgálaton túl vagyunk. ott nincs gond.

andrea: köszönöm, a Pcos már nekem is eszembe jutott, sokat olvastam erről a betegségről is, szerintem az első konzi után megcsináltatom a terheléses cukor vizsgálatot, végülis nem veszíthetek rajta. ezen már ne múljon.

A kismamáknak pocaksimit küldök, a leendő kismamiknak meg babaragacsot ;)

Timi
titimee

Navi!!
Te szegény,vigyázz magaokra. :lol:

Pancsi!!
Akkor Anyóspajti elrepűlt. :lol:Nem is tud semmit,hogy lombikon voltatok???Végülis levéglegesítetted a Balatont??? Én ma utaltam a foglalót.Ja,és megrendeltem a jó időt!! :lol: :lol:

Andi!!
De jó kis buli lehetett.Bírom az ilyeneket. :lol: Neoton,nem rossza z. :D :lol:

Zsuzsó!!
Mikor is lesz az inszemed??? :oops:

Timi!!
Üdv itt,jó helyen vagy,szuper a csapat.Barátnőmék is 6-án mennek első konzira. :lol:

Én hívtam a béjemszít,és nem tudom kivel sikerűlt beszélnem,de nem volt valami kedves,gondolom Én voltam az 1000.telefonáló,úgy beszélt Velem mint akit a seggéből rántott elő. :shock: :oops: :roll: Az a lényeg,hogy nem adott másik időpontot,mert hátha elmúlik,és majd csütörtökön reggel telefonáljak,ha nem és akkor nézünk másik napot.Hát nem tudom... :oops: :roll: Miért vérzek még,nem tudom,valami nem okés. :roll: :shock:
csucsu99
Budapest

Zsuzsó,
Nekem ugyan nem sikerültek - eddig - az inszemek, de én 10 nap, 2 hetet kb. mindig otthon voltam és ez így lesz ezután is...... Persze nem azért mert beteg lettem volna, hanem mert így megkíméltem magam a napi közel 2,5 órás bkv-zástól... valamint a munkahelyi "csodás légkörtől"....de ami nálam a legszűkebb keresztmetszet volt, az egyrészt az utro, másrészt a mhelyi wc használat... itt a melóhelyen ugyanis olyan wc állapotok uralkodnak, hogy csak akkor megyek be ha nagyon muszáj... márpedig az utrozás miatt ugye kell, meg az ember igyon ilyenkor sok folyadékot.. de annak ugye ki is kell jönnie... na szóval én finnya vénasszony vagyok már, úgyhogy nálunk az a megfontolás, hogy jobb nekem a béjemcéjes mutatványok után otthon.... :wink:

andi
andrea-1

Navikám!!

Drága,nem kombinálni!!!! :lol: :) Jól vagytok,minden oké. :D
csucsu99
Budapest

Zsuzsó hát ha drnő azt mondta, szerintem elég. De azért vigyázz magadra, és a nehéz munkát hagyd meg másnak!!!
Köszi a drukkokat. Sajna nem találtunk 10 es tesztet, így maradt a 20as holnap reggel.

Nava igen én is ettől tartok. De tudod én már mindent kipróbáltam, természetgyógyászat stb és nekem nem segített semmi. Úgyhogy még nem tudom mit tehetnék. De nem is agyalok már rajta. Lesz ami lesz. Szegény ez a hányinger. Nem baj erős csaj vagy!!!

Kép
Kép
pancsi76

navared: a 11ik héten a genetikai ultrahangon derült ki hogy nincs már szívhang. megállt a fejlődésben, ahogy a doki mondta. előtte rendesen fejlődött.
Szerintem a műtét után záródhatott el a jobb petevezetőm, mert a 3-ik hónapi próbálkozásunk alatt estem teherbe. és azóta meg semmi... bármit csinálok, minden hónapban valami új sz*rság derül ki.

Timi
titimee

Titimee,
Ha elfogadsz egy jótanácsot, akkor szerintem lehet, nem kéne várnod az első konziig sem a terheléses vv-vel...

Csináltasd meg minél előbb, ugyanis ha neadjisten kiderül az IR, akkor baromisok idő, míg bejutszt egy endokrinológushoz, és eleve még annak is idő kell, hogy az ember ami gyógyszert (Met) kap, az is hasson... szal nem akarok én itt festeni mindenféle ördögfajzatot a falra.. de vagy kérj egy sztk-s beutalót, vagy ha nem sikerül akkor pl a Thököly úton van egy magánlabor, ahol asszem valam 5 ezerért meg is csinálják a vérvételt...
andrea-1

Csucsu, köszike! Próbálok nem kombinálni!
Igen, valszín már 1500-an hívták őket, de attól még lehet normálisan beszélni... Nekem egyszer azt "mondták", h. sokan annyi baromság miatt hívják őket... :shock: hát szerintem abban a minutumban a telefonálónak nem tűnik ökörségnek saját nyűgje, különben nem csörgetné őket sokszor órákig... de hát ez van :roll:
Most jobban vérzel, mint egyébként?

Pancsi, köszike, mindent kibírunk a "cél" érdekében! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared: még neked írok az előzőről lemaradt. Nem szabad negatívkodni, minden rendben lesz veletek. mennyi idős terhes vagy?

csucsu: köszönöm, máris sok hasznos infora leltem itt :)

Timi
titimee

Timi, értem... hát durva nagyon! Sajnálom!!!
És egyébként voltak ugyanúgy tüneteid, mintha minden rendben lenne? Aztán már nem kérdezek többet, ígérem! Csak mert ezen a k.va neten olvasok mindenfélét, h. észre sem vette a nőci, mert ugyanúgy hányinger, stb... ez nagyon kiakasztó! :shock:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?