Új privát üzeneted érkezett!

Zuzmooo, lehet, hogy nem voltam elég kitartó, de hijába kutattam a Brendon oldalán leárazott Graco pelenkázó táskák után, nem leltem.
Viszont amik nekem tetszettek, 20-30 ezerért vesztegetik, ahhoz képest mindenképp megéri. :)

Sírás: Ha már ez a központi téma, hát én sem vagyok képes elviselni, ha Csücsörke sírdogál. Pláne, mikor annyira görcsösen és vigasztalhatatlanul sír, mint ma este... :( (csak az idegesít, de ezt már írtam, hogy anyós mindig ott terem és gondterhelt arccal kérdőn néz rám. Ilyenkor a számon van, hogy "igen bazze, én is azon vagyok, hogy megnyugtassam, és nem segítesz azzal, ha a sarkamban vagy és aggodalmas arcokat vágsz" ááááááááá) Annyival jobb, mint Reni anyósa, hogy nem kezdi el mondani az unokájának, hogy majd ő megmutatja, hogyan kell egy babát megnyugtatni :x
Mondjuk ilyet enyém anyós nem is mondana soha. Nem az a fajta cseresznyémre.
Tegnap szinte ugyanabban az időpontban dettó ugyanígy fájt a poci és ugyanilyen fájdalmasan sírt. Alig bírtam fogni, annyira tekergett a kezemben. Akkor a Gripe W-re fogtam, ma viszont nem kapott..
Már a végén én is elsírtam magam, amikor láttam, hogy könnyes a szemecskéje (eddig sosem volt) :?

Még pocakosan vettem Laktoherb teát. Egyelőre bontatlan. Vacsinál szúrtam ki a polcon, hogy olyan is van.
Ki issza? És kinek jött be?
Olvastam, hogy ez is teker(het)i a gyerek bélését. Ti is tapasztaltátok?

Kattkat

Kép
kattkat

Luc azért lett tápis,mert kaptam fogigátlót,amitől megváltozott az íze a tejnek. Ez nem kellett neki. Mire kiürült, már nem tudott cicizni.84.01.01 :D
Vendég

(Kattkat:
én is kerestem a Brendonban a Graco táskát, de nekem sem bújt elő.)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

enyémanyós is jön ha sír. Meg ki akarja venni a kezemből. Hát én néha szívesen dugnék ipari cukorrépát a seggébe! Anyám meg pont az ellenkezője. Úgy kell beletolni a kezébe,h pisilni tudjak!
Vendég

Kakti!
Biztos én vagyok béndzsa, de nem tom hogy kő letölteni ezt a cuccost-e
De most, hogy leírtam, mégiscsak sikerült (Vállveregetős szmájli) :lol:

Kattkat

Kép
kattkat

Graco spory bag genny néven fut. 5490ft és brendon kuponos akció. Én megtaláltam! :)
Vendég

sporty
Vendég

jah, pedig ezt én is láttam, csak nem ilyen formára készültem, így átsiklottam fölötte
hát zuzmooo a babakocsitokhoz megy színvilágában, ha jól emlékszem, amúgy meg meg kéne tanulmányozni a természetét élőben, hogy mekkora és mennyi motyó fér bele

Kattkat

Kép
kattkat

Nóri enyém szülinap 12.24--mindég csak 1 ajándékot
kaptam... :? :cry: :lol:
De a tiéd sem kutya...elöbb Boldog új évet kívánnak neked
majd boldog szülinapot! :D
Ipari cukorrépa.... :lol:

Enyém anyósom meghalt,már nincs itt hogy okoskodjon,
de hijányzik,jó fej volt...nagyon fincsiket főzött,abban fenomén volt!

Fruzsónál kb.5hós korában kezdtem hozzátáplálni tejpéppel.
Majd lassan gyümik és a főzelékek.

Nóri ti mikor költöztök az új házatokba?

Kép
Kép
szintus

Húúú, nekem kéne olyan táska, de csak 2 db narancssárga van Börsön. Jó lenne ha még holnap délután lenne.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Jó ez a táska :lol:
Mi tegnap kiköltekeztünk a brendonban, igaz ajándékkártya volt, de Lillu isofixes ülése és a melltartóm mellé már nem mertem semmit kérni :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Lányok ezt Az aludj jól könyvet én Lillánál kaptam kölcsön, de nem győzött meg, hogy érdemes a sarokba hajításon kivül másra :oops: :oops: :oops: nekem ellenkezik az elveimmel, hogy ne szoptass meg éjszaka egy pár hós csecsemőt :oops: de nem akarok a könyv ellen beszélni, csak csodát ne várjatok :roll:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi! Ti milyen ülést vettetek? Csilla! Megvegyem Neked a tasit? Könyv: akkor ez is báránybőrbe bújt farkas! :) és ugyan punás 7óra után ébredt,én sajna csak éjfélkor feküdtem. Pedig de jó lenne 7órát egyben végigaludni! :D
Vendég

Nóri nemár, hogy Noncsi 7 órát alszik egy húzásra.
Mit csináltok a bébikkel, hogy egész éjszaka alszanak.
Vivike elég nyugis kiszámítható babának mondható, de bármit csinálok (nyugtató zene, levendulás fürcsi só, ....)
1-2 körül ébred, és utána beteszem magam mellé, mert nem tudom kibírni míg elalszik egyedül... :oops:
120* cumi dugdosás a szájba, nem kényelmes fordítani...
És mikor már bóbiskol és lefekszek tuti kiesik a cumi....
és ez így megy ...
De ha beteszem magam mellé, 10 perc és alszik.
Meg én is.
És akkor 7-ig alszik.

Hozzá tápi.:
Én azt olvastam, hogy akorra már elég érett, az emésztő rendszer,
és pépeket, meg lehet próbálni.
Reszelt gyümi.
Nyami-nyami
Persze csak kóstolás képpen.

Sírás:
Én se tudom sírni hagyni.
Kapok is mindig Anyukámtól... Ő azt valja, hogy nem kell mindig be rohanni hozzá.
De össze szorul a szívem mikor hallom a keserves kérését (Anya segíts)
Hát persze, hogy anya megy és segít.
és akkor gyorsan abba hagyja és csend van.
Miért fosztanám meg tőle.
Minden más ráér.

Anyós:
Nekem is már meghalt, cserébe kaptam egy apóst, aki velünk él.....
:evil:
És szintén ezt csinálja mint az anyósok, ha Vivi megnyekken
már morog mi a baja, és ha valami miatt hosszabban sír, hallom hogy kint dünnyög hogy csináljak már vele valamit.
És osztja az észt, éhes....
De a legjobb: ha éppen wc-n vagyok mikor lekezdi vagy a kertbe a kutyával,
Ő már is ott terem, hogy cumit dugjon a szájába.
(persze kézmosás nélkül!!!!!!! :twisted: )

Kicsit hosszú lett bocsi

Kép
bettike830

Ja Nóri:
az urtica u.: csalán ezért huzamosabb ideig nem javasolt a szedése sem és bizony okozhat manónak görcsöket.

Kép
bettike830

Sziasztok!
Én is itt, csak hétvégén mindig férjezek, ugyhogy nincs annyi időm jönni...
Hát mi mostanában nem alszunk délutánonként.. viszont nem nézelődik csendben, hanem vagy sírdogál akárhol is van, vagy csak az ölemben van el nyugton.. ráadásul most rá szokott arra, hogy délután csak úgy alszik ha a cici a szájában van és csak addig amíg a szájában van... :cry: a cumit meg úgy vágja ki a szájából, hogy csak na.. pedig már minden formában bepróbálkoztam: mikor alszik, mikor sír stb... :cry:
Viszont este 9kor már alszik és általában 3.30kor kel először.. aztán meg 6kor.. most meg megint alszik.. elvileg még egyszer kel délig, aztán alvás, onnanól viszont majd csak este..
Valami tanács, hogy hogy szokassam a pihenőszékébe, vagy hogy hogy legyen el egy kicsit délután is anélkül, hogy ölben kéne lennie?????
Ma túrórudit akarok csinálni.. ugyhogy következő kajcsi után megyünk vásárolni, majd ha lesz időm akkor meg csinálom.. :lol:
Ebédet ma nem főzök, mert még van a hétvégi anyós féléből.

Kép
Kép
ronci

Roci:
Nekem nagyon bevált a szopi párn, rá teszem egy darabig nézelődik, aztán jól befészkeli magát és alszik,
Néha kicsit dünnyögök hozzá ha nyűgös, de eddig mindíg siker a vége.
Esetleg próbáld meg,ha van neked

Kép
bettike830

Betti!
Van szopipárnám, majd délután kipróbálom...
Van pihenőszékem is, az nem jött még be hosszútávon... egy kicsit el van benne, aztán elunja a dolgot/ez kb 5perc :lol: /

Kép
Kép
ronci

Ronci,
szoktatás nálunk is folyik, ugyanez okból pihiszékbe, járókába... hát még nem sokat van el, de Lillánál is javult a részidő... mi nagyon szeretjük a járókát is, de ha jön a meleg ki kell tenni a földre stb. kúszni-mászni, erre figyeljetek, mert én ezt Lillával megszívtam, hogy beszokott a járókába, én örültem neki, mozgásban meg lemaradt :oops: Mondjuk most Lillától talán Léni itt van egyedül viszonylagos biztonságban :oops:

Nóri,
apa cégétől kaptunk egy 50.000 Ft-os vásárlási utalványt a Brendonba. Én őszintén szólva nem szeretem az áruházat, de két okból elégedett vagyok velük:
van 90F-es melltartójuk Anita, feketében is, szép is, csinos is, rohadt drága, de nyárra keresztelőre, esküvőre is kell gondolnom, így nem vacakoltam megvettem...
a másik eladóik értenek a gyerekülésekhez, tudják mit tudnak, nem csak tartják őket, mint más boltokban..
azt gondoltam ki, hogy legjobban akkor járunk, ha Lilla kövi gyerekülésére költjük a pénzt... Lilla most 15 kg, nyáron-ősszel tervezem átültetni. Léninek a mostani Lilla Römer ülését kb. decemberre tippelem, hogy kelleni fog, addig lebonyolítjuk a cserét.

MI ezt az Isofixes Cybex ülést vettük:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/27099

ami tetszik benne, a dönthető fejrész, isofixes (most már úgysem fér középre az ülés hátul sem), biztonsági teszteken 2009-ben kategóriagyőztes, masszív, kényelmes...

amit kiütött a nyeregből:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/26455
http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/26414
ez két Römer ülés volt...
ami ezek mellett szólt volna és nekem nagyon tetszett:
kartámla széthúzható, így az ülés szélesebbre állítható... és a megszokás, mert eddig Römer ülésünk volt és maximálisan elégedettek vagyunk, de árban elbukott és igazából a fejrész meg a cybex mellett szólt... tesztüzemmódba ki lesz próbálva, majd elmesélem hogy vált be.

Amit nem hittem volna, ez mind a két ülésben poziotív volt, hogy olyan kicsire is összetolható, hogy a 15-kg-os gyerekem is nyugodtan és főleg biztonságosan ültethető benne. Ami miatt félek átteni, az ugye az, hogy csak két hete vagyunk pelus nélkül :oops:

Ti mikor akarjátok Lucát nagyobb ülésbe tenni?

KépKép

KépKép
beneildi

Nóri: nekem a szopis tanácsadó a kórházban mondta, hogy ezektől a homeos bogyóktól is fájhat a pici hasa.

Köszi a táskás válaszokat.
Baba Magazinban található kuponnal van:
http://brendon.hu/Products/ViewDetails/19638?storetype=store&store=42
Már csak azt kellene kitalálnom, hogyan jutok el a Brendonba megnézegetni.
zuzmooo

Basszus, zuzmoo, pont pár hete adtam el az ilyen pelenkázótáskámat... ha tudtam volna, hogy ilyenre fáj a fogad :?

dalika

Na jó reggelt!

Ami a könyvet illeti:
nem értek vele mindenben egyet! Sőt! De azt elfogadom, hogy meg kell tanulni JÓL aludni. És nekünk ez a része bevált. Egész pontosan: szopizás után még szeretgetés, dajkálás. Aztán elválasztjuk egymástól a tevékenységeket. "Megbeszéljük" Lilivel, hogy most az alvászat jön. És akkor bekerül az ágyikójába. Felhúzom a zenélő-forgót, simogatom a hátát, puszilgatom még, de ő akkor már az ágyában fexik. Aztán (kb. 5-10 perc) jó éjszakát kívánok neki (vagy jó pihenést, ha nappal van), és kimegyek a szobából. Persze légzésfigyu és bébiőr bekapcsolva. Most már ott tartunk, hogy kb. 2-3 perc nyöszörgés (nem sírás!) után elalszik. Ha esetleg sírna, akkor kb. 5 perc után (persze, ahogy írtátok: ha eszem, vagy WC-n vagyok vagy csinálok épp valamit, akkor ez ici-picit csúszhat) bemegyek, kiveszem, megnyugtatom, és kezdjük elölről. Erre eddig egyszer volt szükség. Igaz, még csak pénteken kezdtük ezt a gyakorlatot, de eddig működik. :)

A GRACO táska:
nekünk volt a babakocsihoz. Nekem tetszik. Nagy, belefér a cuccunk. A kórházba is abban vittem a bébidolgokat: egy kisebb csomag (asszem 24 db-os) pelenka, egy csomag popsitörlő, 10 db textilpelus, az apróságok (alkohol, hintőpor, cumi, stb.), cumisüvegek. És még így is befért a nekem való bögre-pohár-evőeszköz-konyharuha kombó az egyik oldalzsebbe. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Dalika: én se tudtam, hogy ilyenre fáj :) Csak meg szoktam nézni, hogy mi akciós kuponnal a Brendonban és ezt megkívántam. Egyébként miért adtad el? Nem vált be?
zuzmooo

Ildi!

Luca félig nagy ülésben ül. Miután tele vagyunk játékkal, így szülinapra ikejás rajztáblát és úgy gyerekülést kapott. Mi végül a Kidfixet vettük. El sem tudom képzelni ebből a nem isofixes ülést. Azt nem tartja semmi!!!! Szóval apa autójában az van és már abban is ül a csajszi. Először fura volt, de már nagyon megszoktuk. Sokkal kényelmesebb és nem nyivákol, hogy szedjük ki, mert szorítja az ülés. Mi mondjuk elég sokat vagyunk úton. Aludni is jól tud benne!
Bár pohártartóval, alátéttel, játéktartó hálóval, nyári huzattal 90Ft volt, amitől dobtam egy hátast, de apa megvette. Az én autómba valószínű 1-2hónap múlva lesz. Addig gyűjtök még rá. Bár lehet nem Römer lesz. De egyelőre elégedett vagyok vele.

Az előző nekem Römer volt, apának meg kifordíthatós Axxis a Bebe Conforttól.
Vendég

Én nem szerettem. Kétségkívül praktikus, de valahogy a formájával nem voltam kibékülve. Amíg a kocsira volt akasztva semmi bajom nem volt vele, de ha fel kellett vennem már nem szerettem.

Bár ehhez hozzátartozik, hogy én táskamániás vagyok. Tengernyi van belőlük és mindig újra fáj a fogam:) Úgyhogy ezt eladtam és vettem egy másikat, amivel jobban elvagyok. Két gyerek cucca simán belefér.

Egyébként lehet a múltkor mindenki átfutotta a kérdésemet, de please HELP!! Akik kendőznek a babával, honnan tanultátok meg hogy kell megkötni???

dalika

Dalika!

Nekem ugyan nincs kendőm - és úgy néz ki, nem is lesz -, de a neten (pl. youtube) rengeteg kisfilm van a megkötésről.
De itt nézz körül:
http://www.mamami.hu/cikkek/hordozas/45-hordozokendo-megkotesi-modok/
a vastagon szedettekre kattintva vannak linkek is a megkötésekről.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Mostanáig nem ettem semmit, mert nem volt olyan kaja itthon, ami nem hizlal. Gondoltam leszaladok a kisboltba és veszek valamit. Na ezt addig húztam, hogy leesett a cukrom és muszáj volt valamit betolni. És csak egy zacsi chips volt kéznél... :evil: Pedig chipset soha nem szoktam enni!!!
Vendég

Sziasztok!
Tegnap megint egész nap kinn voltunk. Felmentünk a Normafához sétálni, ott ebédeltünk, késő délután értünk haza. Ez egyfelől szuper, hogy szabadon mehetünk a babával, 5-6 órákat is elvan a kocsiban, másfelől annyi bibi van vele, hogy a friss levegőtől bealszik és nem kel fel enni kérni. Ettől meg frankón apad a tejem. A jövőben tehát vagy felkeltem ( :evil: ) vagy visszük a mellszívót és dobhatom pocsékba a lefejt anyatejet. :twisted: Egyelőre egyik sem túl szimpi megoldás.

Ezen a héten megkezdődik a mászkálás nálunk. Ma viszem UH-ra, meg meglátogatjuk anyukámat, holnap magamat kényeztetem, kozmetikus, pedikűr, addig a kisasszony a nagyinál lesz. Szerdán hordozókendős tanfolyam, viszem egy barátnőmet is a kisfiával, csütörtökön torna, ahová őt is viszem. Ugyanoda megyek, ahová kismamtornára jártam, lesz még vagy négy is kis sorstársa, olyan mamákkal, akikkel egy időben szültem. (Ő természetesen végig fogja aludni. ) Szeretnék vele kimenni a Margitszigetre, de ez még időfüggő.

Ha megjön a stabil jó idő nincs kedvetek egy baba-mama talihoz? Mondjunk nem lesz egyszerű összeszervezni (idő, hely), de olyan jó lenne élőben is látni a picurkákat, na meg kicsit csacsogni :wink: (buktafogyasztásról már nem beszélve :lol: )

Kakti, miért mondtál le a kendőről, nem lehet kölcsönözni?

Kép
juci-77

Nóri, megvennéd? De újságot is kellene hozzá venni, mert azom sincs. Aztán elmennénk Hozzád érte. Persze csak ha nem túl nagy teher. Apa csak 2 után jön haza, akkor tudnánk csak elindulni.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Köszönöm Kakti!

dalika

Huhh, már nem tudom ki írta a Lactoherbet.. de éppen most iszom az elsőt.
Kicsit beparáztam tej ügyben.. mostanában alig tudok lefejni a ciciből miután szopizott. A mérleg sem valami megbízható.. volt hogy még adtam neki pár percet, nyelt is nagyokat és utána -10g-ot írt ki.. most ugyancsak + egy kis repeta után +60g-ot ami megint csak lehetetlen..
A cicim se durran be most már. Vagy ez normális?? Már nem is fog? Csak az első pár hétben lesz kő kemény reggelre? :shock: :?

Nálunk idáig nem volt nagy sírás, hasfájás.. max 5 perc tekergés, majd egy kis has simi után nagy rotty... és vége.
Bár nem is eszem már szinte semmit, két hete zöldséglevesen és vajas kiflin élek :oops: Itt rohad meg a narancs, kiwi, pomelo.. tényleg ananászt lehet enni?? A fagyasztóban egy csomó málna, eper..
Lehet lassan elkezdem tesztelgetni, hogy mit tudok megenni sírás nélkül. Már szédülök, mikor gyorsan felállok.. :? :?
Vendég

Juci:
Hogy miért mondtam le? Mert a közelemben nem találtam kölcsönözhetőt, csak Dabason vagy hol a túróban. Az meg bazi messze van...

Hát nem tudom, nekem van egy gondolatom ezzel az egésznapos csavargásról. Lehet, hogy rosszul látom, de egy ilyen pici babának szerintem ez még sok. (Én Tescoba, meg egyéb bacigyüjtő helyekre sem vinném.) Szerintem a több órás program még nem nekik való - csak a szülőknek így kényelmes. Ennyire pici babáknál - hangsúlyozom: az én elveim szerint - még a szülőknek kell alkalmazkodniuk a babához, nem fordítva - annak ellenére, hogy a baba egy kész családba érkezik. El kell fogadni, hogy egy kisbaba érkezése lemondásokkal jár. (Valaki írta is a hétvégén, hogy ilyenkor nem a mozi, meg a felnőtteknek való programok élveznek elsőbbséget, hanem a baba igényei.)
Szóval mi is megyünk sétálni, de azért 5-6 órákat még tuti nem.

A buktázós party-ban mi is benne lennénk. Margit-sziget pl.? Ott viszonylag jó a levegő, és nagy a tér. Vagy Városliget?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Talli téma: részemről OK. Plusz van egy 3mp alatt felállítható (és össze is csukható) sátram, amiben nagyon diszkréten lehet szoptatni és szélmentesen pelenkázni. Pesten belül sztem 3lehetséges helyszín van, ami nem esik nagyon kívül a városon: Kopaszi-gát (avagy ÖBÖL) Margit-sziget (ennek talán most nehézkes a megközelítése), Városliget. Az elsőnél ingyen van a parkoló és hétköznap délelőtt nincsenek sokan. Lehet sétálni babakocsival. Viszont talán kicsit mégiscsak kiesik a városközpontból. De egyéb felvetéseket is szívesen meghallgatnék.. :lol:
Vendég

Juci, nekem is gyakran 3-4-5 óránként eszik és közben alszik.. lehet ezért lett kevesebb a tejci?? :?
Vendég

Csilla!

Hááá! Mostanáig a hintában altattam, hátha indulni kell. Erre mire beteszem az ágyba, már írsz is! :twisted: :twisted: Szóval ha felkel átszaladok, ok? Veszek újságot is. Milyen néven van a törzsvásárlóid? Mert akkor megpróbálom ráíratni a pontokat is.
Vendég

Nóri, köszi előre is. Bocs hogy kellemetlenséget okozok, most jutottam gép elé, azért csak most írtam.
Nem váltottam még ki a törzsvásárlóit, csak igényeltem, utoljára ember volt a matracért amikor én keményedtem. De Lehoczki Csilla néven regisztráltam. Viszont nem élet-halál kérdés a pontok iratása.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Halihó!

Funky, nekem is elmúlt a bedurranós érzés :? és én is beaggódtam, hogy apad a tejem... :roll:

Az éjjel megint nem aludtunk túl jól. 3 óránként ébredtünk és mire én visszaaludtam szopi után már kelni kellett úgyhogy mosottkaki vagyok.

De jó nektek, hogy tudtok talizni :roll: Én is szeretnék :oops:

bellerreni
Eger

Reni, valójában nem apad?? csak az érzés múlt el??

Most éjjel mi is 3 óránként keltünk.. :(
Vendég

Megittam az első Lactoherb teámat, de már nekem fáj tőle a hasam. :( Lehet csak bebeszélem?? :oops: :oops:
Vendég

Csilla! Ne viccelj,nem gond. Különben nem ajánlom fel! Csak a saját ötleteimet díjazom! :) amúgy nem muszáj ma jönni,ha esetleg nem jó! Jöttök amikor tudtok! Nk?
Vendég

Nóri, köszi még egyszer! Nagyon rendi vagy! :oops:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Funky, azért egyél rendesen, mert az is hatással van a tejtermelésre. Nálam legalábbis.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nóri, igen mi is így voltunk vele, isofix nélkül nagyon gáz menni, ha nincs benne a gyerek ebben a méretű ülésben, arra meg nincs idegem, hogy ki-be vegyem :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Nóri!
Én is olyan sátrat akarok! :D
Ezt néztem ki:
http://www.decathlon.co.hu/HU/product_8090969-67781460/

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Funky: én úgy tudom, minél több inger éri a cicit, annál több tej termelődik. Ebből arra következtetek, hogyha hosszabb ideig nem stimulálják, akkor esetleg ez pont ellentétes hatást válthat ki.

Kakti: egyfelől igazat adok Neked, a baba valóban alkalmazkodást kíván a szülőktől és figyelemmel kell lenni az igényeire. (A tescoba ám csak Apa ment be, én a kocsiban maradtam etetni) Én úgy indultam neki mindkét napnak, hogyha látom, hogy nem komfortos neki, akkor max. felállunk az ebéd közepén és megyünk haza. De élvezte a friss levegőt, nagyot aludt (ami ugye jó az idegrendszerének, erre a császáros babáknak különösen nagy szüksége van), egyszóval nem gondolom, hogy ki volt szolgáltatva a mi igényeinknek. Az nyilván nem megy, hogy az ember össze-vissza rángatja szegény gyereket, csak azért, mert ott a zabszem a seggében, de ha tudatosan, napi egy-egy programot be tudok úgy csempészi az életünkbe, hogy az ő igényei ne sérüljenek, akkor bizony - remélem ettől nem vagyok rossz anya - megteszem. A korábbi életformámat boldogan adtam fel, de a bőrömből nem tudok kibújni.. Ráadásul, mivel igény szerint szopizik, ezért amúgy sincsenek nálunk az időpontok kőbe vésve. :wink:

Tali: én bármilyen helyszínben benne vagyok. Talán azok igényeihez kellene alkalmazkodnunk, akik nem kocsival jönnek. BKV-val a Margitsziget tényleg esélytelen, kocsival meg mindegy, eddig is csak az Árpád-hhíd felől lehetett lehajtani.

Kép
juci-77

Alapvetően nekünk is tök mindegy a tali helyszíne, innen Kerepesről esélytelen, hogy kocsi nélkül induljak neki.
A kérdés: baba-mama tali lesz vagy baba-mama-papa??? :) Mármint ha van olyan vállalkozó szellemű apa, aki eljönne... :)
A Városliget alapvetően eléggé a központban van, az egyetlen hátránya (szerintem), hogy épp ezért zajos és büdös. És rengeteg a kutyakaki - sajnos.

Juci!
Nem gondolom, hogy rossz anya lennél, ne érts félre. Nyilván nem leszel minden nap órákat távol otthonról a kis Csöppel. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

nincs véletlenül valakinek egy kitöltött receptje fürdetőkrémről vagy popsikrémről (hasonlóról)?
Írnék fel a gyereknek fürdetőkrémet, de sehogy se találom milyen BNO kóddal kellene. Csak emiatt nem akarok bemenni a gyerekorvoshoz. Ha más nem, megkérdezem a patikában :roll:

Nektek hogy alszik a gyerek hason? Mert az enyém csak a jobb arcfelén hajlandó és nem engedi átfordítani a fejét.
zuzmooo

Csilla! Nálam a szajré! :DZsuzsa! Hazaérek és megnézem!
Vendég

Nóri! Istennő vagy! Köszi, köszi, köszi!!! Apa hazajön és megkérdezem mikor hajlandó elvinni minket. (Nekem Budaörs felé nem érvényes a jogosítványom. :lol: )

Zuzmoo, nekem az előbb dobta be a védőnő a cink és alumíniummentes popsikenőcs receptjét a postaládába. Ha behoztam és még aktuális, bepötyögöm.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Zuzmoo A fürdetőkrém BNO kódja: L8530
pammut

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?