Sziasztok!
Csip-csip
Boldog Szülinapot kívánok Neked! Örülök, hogy a hétvége jól telt, és hogy a Párod ilyen aranyos. Látod csak megnyugodott. Idő kell nekik, ha piszkálja őket az ember, csak még rosszabb.
Reméljük a barnázás jót jelent, megaztán Ti elég sokat voltatok együtt ebben a hónapban, bármi lehetséges++++++++
A diagrammodhoz én sem tudok hozzászólni, nem látni a hőd alakulását. Azt nem méred, vagy nem sikerült jól beszúrni?
Chrissyke
Kitartást Neked! Az írásaidból látszott már korábban is, hogy nem jó felé haladnak Nálatok a dolgok, csak amíg ezt Tyuntyi nem írta, én sem mertem. Pedig nemrég házasodtatok össze, nem szabadna, hogy ez legyen. Lehet, hogy Párod még élvezné egy picit az életet a babavárás előtt? És azt szeretné, hogy ebben Te is részt vegyél? Mert lehet, hogy ha tudatalatt is, de sokat gondolsz a babára (megjegyzem közülünk ki nem), és ez levetítődik a viselkedéseden, ami a kapcsolatotokra is kihat? Persze nem lehet Téged okolni azért mert nagyon szeretnél már babát, a Párodnak is komolyodnia kellene ezen a téren.
Azért bízom benne, hogy sikerül rendeznetek ezt a problémát!!!+++
Henne
Örülök, hogy jól vagytok, pihenj amennyit csak lehet, és csütörtökön reméljük még jobb hírekkel jösz!!
Tyuntyi
Tök jó, hogy jól megy a vezetés. Mikor lesz a rutin vizsgád? Tudod már? Aztán jöhet a forgalom!!!! Na az szuper, bár az ember be van tojva rendesen, de én is várom, hogy mehessek legközelebb is.
Nem lehetséges mégis, hogy kétszer volt pé-d? ÉN pont ma olvastam utána neten, mert egy hónapja, mikor a doki vizsgált monda, hogy két tüszőt lát, valószínű két peteérésem lesz.
Úgyhogy szerintem minden lehetséges. Úgy olvastam, hogy általában ilyen esetekből születnek ikerbabák, de az is előfordul, hogy az egyik termékenyül csak meg, ilyenkor a másik felszívódik!
Úgyhogy hajrá Neked is!!!+++++
Hkitty
Kíváncsi vagyok mit fog mondani a nődokid, most már jó lenne, ha jobban kivizsgálnának Téged, hisz nem állapot, hogy ilyen nehezen akar megjönni. Jó lenne, ha a nődokik is komolyabban vennék az ember problémáit, és nem Neked kellene könyörögnöd a kivizsgálásokért.
Basszus a fél év külön kemény lesz számotokra. Azon nem gondolkodtatok, hogyha mégsem sikerül munkát találnod kimész Pároddal? Bár inkább legyen munkád, nem is azért írom, csak így meg nem lenne olyan nehéz elviselni az egyedüllétet!
Pinkiné
Veled mi újság?
Nálam semmi küli, ezek az úgynevezett unalmas napok,de azért igyekszünk esténként elfoglalni magunkat.
No megyek, puszi Nektek, jó éjt!