Sziasztok!
De aranyosak vagytok, hogy úgy hiányoltatok!
Bocsi, kicsit elszaladt velünk a hétvége
Szombaton korán reggel kelés volt, piacra mentünk, utána kikísértük apát a motorkiállításra, egész nap kint voltunk, este babalátogatóba jöttek egyik ismerőseink, úgyhogy hulla voltam már estére, csak eldőltem
:D:D Vasárnap meg szintén vendég jött, volt társasozás megint délután, úgyhogy kicsit pihiztem azáltal
Hangulatom sokkal jobb már!!!
Orsi, Bubunak mi is sok boldog szülinapot kívánunk!!!
Trambulin óriási!!! Majd kipróbálhatom???
:D:D:D
Nekem a szárító mindig a korlátra dől, így nem lesz koszos a tiszta ruha... De itt fent mindig iszonyat szél van!
Bulira fel!!!!!!
SZILVI
BRIGI
MIA
ORSI
HAJNI
BOGEN
Lini
Andi
ZsAndi
Kriszti
Mia, el is felejtettem mondani, hogy megkérdeztem a gy.dokit, már mehetünk Marcival usziba!!!! Úgyhogy egyeztetünk és elnézünk majd vmikor! Viszont ez a hét nem jó, és én sem tudok usziba menni, mert megjött
Olyan össze-vissza jön meg megint
Szombaton megyek nőgyogyihoz, remélem addigra vége lesz
Én tényleg nem az az itthon ülős típus vagyok és már várom, hogy mikor megyek vissza dolgozni!
Tényleg csajok, ugye jól tudom, hogy két bölcsi (állami) vagy csak érden? Mikor van oda a beiratkozás? Már el kéne kezdjek helyet nézni Marcinak. Januártól kell visszamenjek dógozni és olyan hamar elszáll addig az idő!
Szilvi! Jobbulást nektek!!! Tényleg jól elkap most minden titeket!
Dolli, örülök, hogy már fogadóképesek vagytok, majd lehet mi is elnézünk felétek!
Bogi, szerintem itt a többség édesszájú!!! De nagyon
:D:D
Jó, hogy jössz te is!!!
Építési engedély tényleg hosszú procedúra, kivi vagyok, hogy a vállalkozó mennyire tud közben járni majd
Nekem a paprikás kép a kedvencem
:D:D
Ki vigyáz Balázsra, mikor Te dolgozol???
ZsAndi, Dorci beszólása haláli! A gyerekek mindig őszinték, legalább nem neked kellett megmondani anyósnak
Hogy sikerült a bográcsozás?
Brigi, nekem is a VanBasco van meg (karaoke), azt hiszem te is ezt írtad! És igen, ehhez midi, de abból is rengeteg van (van ami többször is megvan)
El sem tudom képzelni, hogy hogy fogom itthagyni Marcit, ha ki kell menni a postáshoz!
Nem tudsz esetleg egy részt (vagy szobát) bababiztossá tenni és elkeríteni az ilyen esetekre? Akkor mégsem járókában van és nem tud kárt tenni magában sem
Ne hari, nem tudom milyen a lakás, van-e rá lehetőség, csak egy ötlet volt!
Mimi! De jó, hogy megint itt vagy! Gyere azért ám!!! Nehogy eltűnj nekem!!! ár itt a tavasz, remélem jobb kedved van kicsit!!!
Lini, hogy sikerült anyukádéknál a látogatás? Remélem jót tett neked is és Lili sem volt nyűgi
Nem csodálom, hogy nem bírja a melegfrontot, nekem is napok óta fájdogál a fejem
Próbáltál neki esetleg több vitamint + több folyadékot adni? Hátha segít?
Hajni! Én is úgy vagyok, hogy még olvasni néha van időm leülni, de írni már alig-alig
Főleg hogy itt a jóidő, tegnap lehoztuk a teraszra a kerti bútorokat, ki is ültünk délután, Marcinak meg kitettük a járókát és abban alukált
Olyan jó volt!!! Kinek van kedve ehelyett a gép előtt ülni?
Na, léptem, kicsit pihizek még, míg Manóm alszik