Új privát üzeneted érkezett!

babaimado köszi! beírtalak! :lol: :lol: :lol:

1269172285.6362.xls

nem tudom... így meg tudjátok nézni?

Kép
gtunde75

Schopin
Gratulálok a kislányhoz! nagyon csinos vagy!

Évi
Alakul Katus holmija. Ugye, vettünk RO-ban egy csomó holmit. A jövő hét után meg megyünk egy hétre Sopronba, átruccanunk Bécsbe, ott is biztosan fogok vásárolni :lol: :wink:

Barbi
Ezek új holmik. Ha csoda nem történik, akkor Katus egyedüli gyerek lesz. Neki szeretnék mindent megadni, amit tudok... :oops: :wink:
Döncinek jobbulást! Vizes ruhával szembeni ellenállását teljesen megértem... szadista egy módszer!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tünde, köszi.Én meg tudom nézni. Láttam, a korom hiányzik még: 34

babaimádó
Kép
babaimado

Tünde
Változatlanul nem látok benne semmi szabályszerűséget!

Apuka összerakta a babakocsit. És a macimat tologatja benne... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, gyakorol!! :D

Kép
xtina75

Kép

Mackó-kocsi :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Katka, köszi, hogy neked is tetszik a ruhám! :roll: És gratulálok a kislányhoz!

Nem emlékszem, még ki tudta meg :( (feledékeny kismama vagyok :x :oops: ) de gratulálok a kislányokhoz! Mindenki, aki még nem tudja, üzenem neki, hogy fiús kismamák húzzatok bele! Eddig 7:3 a lányok javára! :lol: :D

Ircsi, nagyon szép a montázsod és mindenkinek nagyon szép a pocakja! :roll:

Barbi (bmaas)! Hatalmas pocid volt Regővel! Mi is ilyenre számíthatunk? :wink:

Jaj lányok, mindenki vásárol be a babának, én meg úgy érzem, mintha le lennék maradva... :roll: :oops: Ti hova teszitek, amiket vettetek? Mi nem tudnánk hová tenni, meg hát az esküvőt is megvárjuk, és csak utána! Igaz, olyan nehéz megállni, mindig elveszünk a babaholmik között! Nekünk eddig 3 db body van, (abból 2-őt Tomi névnapjára vettem :) ), meg most rendeltem internetről 1 bébi garnitúrát, kék színű, kacsás, és van benne: 1 db 45x75-ös törölköző, 1 előke, 1 mosdókesztyű, 1 pár frottír papucs, 1 db bébikifogó és 1 bébiköntös. Kedden érkezik, rakok majd róla fel képet, meg most a ruhákról is. :wink:

Nem emlékszem, mit akartam még :oops: :? , majd ha eszembe jut, megírom, most kimegyünk egy kicsit a kertbe, olyan szép idő van, hétágra süt a napocska, csalogat kifelé! :roll:

Tegnap olyan rosszul voltam, 6 hét után újra hánytam. :cry: És egész nap nem bírtam enni, még ma is mindentől fáj a pocim. :( És olyan savam volt, amilyen még sose... :shock: Azt hittem, itt a vég. :( De ma már azért pöttyet jobb.

Kép

Kép
barbcsi

Ircsi, de jó a babakocsitok! :wink: Akkor nem csak nekem van macimániám? :roll: :roll: Te is szereted őket? Én nagyon imádom, rengeteg van belőle, mindenféle formában: plüss maci, macis póló, zokni, macis könyv, porcelán maci, macis kulcstartó... :roll: :roll:

Kép

Kép
barbcsi

indulok a kórházba, a gyerekem 40,2 fölött van és hütöfürdö ellenére görcsöl. o2 93% üvöltve...
Vendég

Jujj, jobbulást a kicsinek!

babaimádó
Kép
babaimado

Barbi
Jobbulást szegény gyereknek!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Barbcsi
Szeretek mindenféle állatot :oops: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbabaVáltozatlanul nem látok benne semmi szabályszerűséget!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pont ezért vezetem! cáfolásnak! :lol:
önmagam megnyugtatására! :lol:

Barbcsi ha ez megnyugtat :arrow: én még semmit nem vettem a babának és még 2 hétig nem is fogok... most már kibírom... akkor lesz eredmény... de az első utam egy zoknivétel lesz!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bmaass ez dúúúrva! szegény gyerek! :(

Kép
gtunde75

Ircsi szupi a verda! :lol:

Kép
gtunde75

Barbi!
Jobbulást a kicsi fiadnak!!!Reméljük nem lesz nagy baj!
Ma egész nap punnyadtam :D
Ircsi!
A ti kocsitok is szupi :d és nagyon édes benne a mackód :D
Évi!
Nekem is a 8-a jó :D
Barbiék húsvét tájt jönnek ...nem tudom meddig lesznek...nem írta?nem láttam sehol.
Jó nagyokat sétáltunk tegnap is és ma is :D Elfáradtam :D
Annak ellenére hogy fúj a szél...nagyon jó idő van-CSAK MARADJON IS ÍGY!!! :D
Tegnap fürödtem :D .... na nem félreérteni a dolgot :D
Nekünk zuhanyunk van...és most lementem anyuékhoz és vagy fél órát ejtőztem a fürdőkádban :D
Fenomenális élmény volt számomra :D
Röviden ennyi...
Gyerekek tegnap óta apjuknál vannak...nemsokára megjönnek...
MIÉNK VOLT A LAKÁS!!! :D
Ritka pillanatok egyike :D
Na be is fejezem a szövegelést!
Remélem mindenki egyre jobban van a jóidő miatt és élvezitek pocaklakós heteiteket :D
....na ezt megint megaszondtam :D
Puszka

Holnap Fanninak allergia vizsgálat...ha hazaértem jelentkezem!
Puszika

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbi jobbulást a kisfiadnak!!!
Csörgök: naná :wink:
Higiénia,óvónő barátnő: :shock: :evil:

Ircsi mackótologatás :lol:

Barbi hova tesszük,hát ez az,ide oda,míg nincs meg a szekrénye :)

Akkor eddig ápr.8 a jó időpont,remélem Clarikának is.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Barbi,van ott sat.mérőtők? :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Ircsi ez a cica nagyon édes.

evilany

Sziasztok!

Nekem is jó a 8.-a! :)

Most meg lassan indulok UH-ra... :)
Remélem megmutatja mije van! :) Szorítsatok! :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clarika drukkolok nagyon!!

evilany

Sziasztok

Tünde én is már öregebb vagyok 28 éves :lol:
Kislányom neve Lilianna lesz.
Jó lett a táblázat.

A két terhességem között eddig nem sok különbség volt, ugyanazokat kívántam meg, ugyanannyit híztam, a pocim formája is ugyan olyan, majd keresek képet.

Csütörtökön én is megyek uh ra megnézzük a csajszit.
Venni még én sem vettem semmit, az öcsitől örökli a cuccokat.
Jó áprilisban lesz a nagy bababörze a hungexpon. Ott biztos veszek egy csomó rózsaszín rucit.

Betegeknek jobbulást.

Puszi

Kép
Kép
schopin

Sziasztok!

Clárika, mennek a drukkok!!!!!!!! ++++++++++++++++

Én meg mehetek a fogorvoshoz... :-(
Hétvégén elkezdett sajogni a jobb felső része a fogsoromnak. Azt, hogy konkrétan melyik fogam, nem tudom. Nem élesen vagy lüktetve fáj, hanem sajog.
Időnként elkezdi, majd varázsütésre abbamarad. Aztán kezdi előlről. Nem specifikusan hidegre, vagy édesre fáj. Sőt olyat is tapasztaltam, hogy evés után csitult.
Na mindegy, hívtam a fogorvosunkat, besuvaszt fél2-re (nem érnék vissza, ma én megyek Bendéért.)
Kicsit betojtam, nem szokott így fájni. Ha bármi panaszom van (meglazult tömés, gyanus folt, én inkább elmegyek hozzá, nehogy nagyobb baj legyen. Pl nekem még sosem gyökérkezeltek, most meg úgy gondolom, ez lesz, ha ez már fogfájás... :-(

Para... Már csak ez hiányzott... :-(

szilvás76

Kicsit vidámabb dolog: Lehoztam a padlásról az 56-os és a 62-es ruhákat. Tekinettel Bende születési paramétereire, az 56-os cuccok vadi újak, nem használtuk még őket. Oyan szépek! :-) (Kicsit fiús árnyalatúak, szerencsére vannak pasztellesebb színű cuccok is, de pont letojom, sztem jók lesznek !!!)

Barbi. Kicsi fiad? Mi lett a tegnapi kórházlátogatás vége?

szilvás76

Sziasztok Csajok!!

Tünde,
köszi, hogy bevettél a táblába!! Mi csütörtökön megyünk UH-ra és vizsgálatra, kiváncsi vagyok kiderül-e a neme :). Mondjuk a legfontosabb, hogy minden rendben legyen vele! Eddig én is csak 1 cumisüveget vettem, aztán csókolom :wink: :wink: . Mondjuk nem is tudnám hova tenni... :? :? :)

Szlivi,
sajnálom a fogadat :( . Ruhák :) :) . A mi 56-62-68-as ruhatárunk kölcsönbe van, de augusztusra visszakapjuk. Szerencsére Ilang is augusztusi, így a gyerekeknek egyidőben lesz jó az őszi és a téi cucc :wink: :wink:

Bmass,
hogy van a gyerkőc? Mit mondtak a kórházban???? Írj, hogy hogy vagytok!

Shopin,
nagyon csinos a pocakod! :)

Clárika,
várjuk a híreket!! :)

Ircsi,
de jó, hogy megint jössz gyakrabban! Graco a babakocsitok? Nekünk is az volt Ilanggal, de eladtam végül. Macit tologató Apa, kedves :) :)

Csillag,
nagyon hiper-szuper babakocsitok lesz!! De jó! :) Gyermekmentes napok, remélem kihasználtátok :wink: :wink: . Fürdő biztos nagyon jó lehetett, én nem merek beülni a kádba, még bennem vannak az első trimeszter tiltásai... ez is közte volt :oops: :oops:

Barbcsi,
jobban vagy??? Én se nagyon vásárolgattam még, majd a 20 hetes UH után....

Szombaton sulis foglalkozáson voltunk, ahol bemutatkoztak a tanítónénik, meg voltak különböző kézműves foglalkozások. megvan a kiszemelt tanítónéni, egy gond van csak, hogy mindenki rá pályázik....most szombaton is lesz ilyen, kiváncsi vagyok, hogy a gyerek tanítónénis "toplistája" változik-e? Sikerült kicsit megfáznom, viszont a háztartásom szalad, mert alig voltunk otthon.... lesz mit pótolnom a héten :oops: :oops: . Vasalnivalóm egy napravaló gyűlt össze, még nem tudom mikor fogom megcsinálni... Készültem ablakokat tisztítani, de anyukám lebeszélt, hogy a nyútozás nem szerencsés, majd Ő segít. Sztetek is?

Na megyek meló van, még jövök!
Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer
Érdekes, a Férjem Nagymamája is óv a nyújtózkodástól (ablakpucolás, szekrény tetejéről leemelés, orgona lemetszése a bokor tetejéről stb...)

Biztos vannak ilyen rizikós dolgok, de én úgy vagyok vele, hogy amig nem érzem egy picit is, hogy nem jó az a mozdulat, én bizony csinálom. Ennyi erővel beülhetnék 9 hónapra a fotelba, és várhatnám a sült galambot. :-)
Na jó, mindig mindenből annyit kell csinálni, hogy ne fájjon, vagy ne legyen megeröltető. Ha sok az ablak, inkább ne állj neki, pláne egyedül. :-)

szilvás76

Szilvi,
én is úgy érzem, hogy bírom, bírnám. Mondjuk sok az ablak és vannak nagy erkélyajtók is, így lehet tényleg nem hősködök, annyit nem ér az egész... mondjuk függönyt leszedni-feltenni úgyis úúúútálok....brrr.

Én ma olyan nyomi vagyok.... álmos, nyomott, olyan nem is tudom.... :?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Én is azt olvastam hogy nyújtózni se jó. de hajolni szerintem még annyira se... :?

evilany

Nyújtózni a 3. trimeszterben TUTI, hogy nem jó.
Én is mindig igyekeztem vigyázni magamra, de azért nem vagyok cukorból. :-) Nem kell hősködni, de amikor már egy nagyobbacska könyvet is kivesznek az ember kezéből... Na azon nem mindig nevettem...

szilvás76

Évi,
az már most se megy... pedig még hol van a vége.... :?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Hajolgatás után úgy bekeményedik a pocakom alja mint a beton...

Szilvi,
na a túlzásokat én se szeretem, de totális érdektelenséget sem (lsd. munkahelyem, költözés kombó :evil: :evil: ).

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Hát igen, ilyen a kismama, mindig van vmi "baja". Én is ilyen vagyok, ha valaki tök közömbös (megkockáztatom bunkó) az is gáz, meg az is, ha lépni nem engednek. Tudom, ez csak féltés részükről, de ha amúgy jól vagyok én nem tudok egy helyben kucorogni. :-) Semmi sem jó! :-) :wink: Hisztis egy tyúk vagyok, na!
Csak én évekkel ezelőtt bekódoltam magamnak, hogy a várandósság nem betegség, hanem állapot, és ha semmi baj nincs, akkor egy kis odafigyeléssel (egy jó darabig) ugyanúgy tudok mindent csinálni, mint bárki más. :-)
Néha túlzásba viszem... :-)

Bár ez a várandósság más, valahogy fáradtabb vagyok. Bendével "kifordítottam" a Világot is a négy sarkából, most meg... ;-)

Ha én lehajolok, Kisasszony is élénk rugdosásba kezd, nem szereti. :-)
Meg nekem sztem könnyen leesik az amúgy sem magas vérnyomásom, és amikor felegyenesedek, rendesen szédülök.

A függönyfelrakást én is szívesen meghagyom másnak! :wink: :lol:

szilvás76

Szilvi,
ez egy általános felfogás, hogy minden kismama nyávog és hisztis, amitől én személy szerint falra mászom :evil: . Sokáig bírom magamat, aktív vagyok teszek-veszek dolgozom, nem nyávogok. Ha nagy ritkán 5-kor már fáradt vagyok és a kemény pocakomat simizem, vagy az elgémberedett hátamat tornáztatom, furán néznek rám.... így azt mondom nem vagy hisztis! Biztos, hogy érzékenyebb az ember lánya, könnyebben elsírja magát, stb. de ha alapjaiban jól érzi magát, simán tud boldogulni, a tennivalók nagy részével. És ez nem csak a munkára vonatkozik, hanem az otthoni temérdek teendőre is. A férfiak különben is hajlamosak ebben a kérdésben sarkosítani. Az én főnököm pénteken előadást tartott a terhességről, a nők érzékenységéről, majd megpukkadtam a röhögéstől. Ő aztán csak tudja, 49 éves férfi :D :D :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Na igen, bőgni lassan bármin tudok. :-)
Már jó ideje nem nézek kisgyerekről vagy állatról szóló "szomorúbb" filmet, mert csak bőgök rajta :-)

Megnézném a férfiakat amúgy várandósan, vagy "csak úgy" szimplán női szerepben. :-) Nagyszájúak, tisztelet a kivételnek.
:wink: :lol:

szilvás76

Sziasztok!
Most értem haza :(
Hosszú reggel volt :(
Allergiavizsgálat eredménye:Sertés hús,csirke hús allergia igen nagy mértékben :(
Elintéztem az ezzel kapcsolatos dolgokat is...kiakasztott az iskola élelmezésvezetője...húúúúúúúúúú...na mindegy...megoldjuk!
Csak már kezdem unni...ez a sok hercehurca!!! :(

Hajolni nekem sem igazán megy... :(
Sokat be-be szúr a hasam alja a rossz mozdulatoknál...így próbálok odafigyelni..de sajna nem mindig megy :(

Bmass!
Mi van veletek?Jobban vagytok?

-----------------------------------------------------
Igen nekem is nagyon tetszik a babakocsink :D
Kiszámoltam itteni árakkal...húúúúúúúúúúúúúúúúúha...nem lenne semmi :D
Babakocsi:24900,-
Téli lábzsák:9900,-
Táska:4900,-
Napernyő:6900,-
Babahordozó:14900,-
összesen: 61500,- (persze újonnan)
Na én meg megvettem 31610,-ért :)
Hát igen...nem mindegy az ára :D :D :D
Babarucit meg szép apránként veszegetem... :D
Már csak a kiságy és a pelenkázó van vissza :D

Na be is fejeztem :D
Csók mindenkinek!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika!
Remélem te több sikerrel jársz mint mi :D Drukkolok a kiscsajszihoz :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvi,
ahogy mondod. A többség a náthától is ágynak dől, tisztelet a kivételnek :wink: :wink: . Félreértés ne essék, nem vagyok férfigyűlölő, csak egyes személyek képesek kibillenteni az egyensúlyomból és nem a jó irányba :evil: .

Törpiek?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!
Kicsit eltűntem, mivel pihiztünk a párommal pár napot. :D
Minden rendben van, és hát kislányom elkezdett tombolni. Folyamatosan mozog és érzem. Nagyon vicces, van olyan amikor megfordul és kidudorodik a hasam ott és nagyon kemény lesz. Férjem meg alig meri megérinteni, mivel fél hogy megnyomja a kicsit. :) :) :)
Még nem olvastam vissza, de igyekszem, csak sok e-mail várt a munkahelyen és dolgozni is kellene....

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

[quote="csillagfeny1976"]A írta:csillagfeny1976llergiavizsgálat eredménye:Sertés hús,csirke hús allergia igen nagy mértékben :(

Ez milyen már! :shock: :shock: :shock: :shock:
Nem is hallottam még hús-allergiáról...
Na feladták Neked a leckét az "Égiek" :o rendesen.

Mi pl nagyon "húsevők" vagyonk, leginkább csirke és sertéshusi szempontból... :shock:

szilvás76

Szilvi!
Mi is szeretjük a 2 fajta husit...amit Fanni nem ehet...de ez van :(
Amikor apjuknál vannak ált. akkor eszek ilyet :D
Egyébként marad mindenhez a Pulyka husika...
Igaz már 3 éve volt a húsallergia...de tavaly a csirke nem jelzett...csak a sertés...most mindekettő ugyanolyan mértékű...tiszta gáz!!!
De ez van :(
Először tej allergiával kezdtük (4.5 hónaposan) Aztán a tejallergia 30%-a szója ellergia lett :( Majd fél éven belül jött a tojásfehérje is :(
Ezt követte a zöldség/gyümölcs kersztallergia...3 éven át.(almát és paprikát ehetett-többit nem)
Ezeket kinőve 6 évesen jött a hús...
Nem kívánom senkinek!!!
Annak idején rettegtem a liszérzékenységtől ...mert hát az egyik allergia kiváltja a másikat! :(
(megjegyzem senki nem volt a családban allergiás ezekre az ételekre) visszamenőleg az ükikre.... :(
Nekem egyetlen egy kívánságom van csak az Égiekhez!!!

BABÓNAK SEMMIFÉLE ALLERGIÁJA NE LEGYEN!!!!

Lacámnak sem volt semmi baja...csóri Fancsám viszont annál többet szenved ezek miatt.
A legrosszabb az egészben az,hogy állítólag ha 10 éves korára nem növi ki...akkor az egész életét végigkíséri! :( :( :(

NA EZ AZ IGAZÁN GÁZOS DOLOG!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bendénél is most keresgélnek, hogy az Asthmája mögött állhat-e allergia (ált. szokott) nála még nem találtak semmit. Túl vagyunk az alapon (por és társai) meg az alapélelmiszereken, de semmi.

Én nem bánnám, ha nem találnának semmit, és szimplán kinőné ezt a köhögéses korszakát.

Nekem felnőtt koromra (25 évesen) lett feketeüröm (pollen) allergiám.
Ez van.

Most a gyerekorvos azt mondta Nekem, hogy ne egyek allergizáló ételeket, mert a hajlam ott van, a Babát kíméljem.
Basszus, akkor semmit ne egyek? :evil: :evil: Elvileg bármi kiválthatja, akár a husi is... (tejtermékekről, gyümölcsökről, magvakról ne is beszéljünk...

szilvás76

Na sziasztok, megyek a fogorvoshoz. Remélem olcsón és gyorsan megúszom.
:evil: :roll:

szilvás76

Woody,
jó, hogy jöttél! Pihenés jó lehetett, irigy vagyok!! :) Mocorgás, de jó, hogy már Apa is érzi. nekünk múlt csütörtökön volt az első alkalom, hogy Apa is határozottan érzett egy rúgást, de ezek az erősebb mozgások csak este érezhetők, napközben csak finom kis böködések vannak

Csillag,
szegény Fannid :( :( . Borzasztó lehet ez a sok allergia... mitől lehetnek ezek, ha a családban senkinek se volt? A tejallergiája hogy jött elő? Az iskolában mit ebédel? Vagy otthon eszik? A picúrkának biztos nem lesz semmi baja, ne aggódj!!

Enyém gyerek ma nagyon kis aktív, de csak pici finom mozgásokat érzek, erősebbeket igazán csak este. Nekem alul bír nagyon bekeményedni a pocakom, olykor kitolja magát és akkor a hólyagom nagyon fáj. Létezik, hogy alul szeret pihegni? A mellső fali lepény azt jelenti, hogy a külvilág felőli, azaz a köldököm felé tapadt meg? Remélem érthető... lehet ezért nem érzek erős rúgásokat?

Lányok oooolyan munkaundorom van....áááááá 8) 8)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Szilvi,
gondolok rád a fogorvossal kapcsolatban! Drukk!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Hát igen Szilvi!
Benne van a pakliban... :(
Majd éhen halunk :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,
éhen halás nem lesz, az biztos :wink: :wink: Bár az tény, hogy nehéz mindenre odafigyelni, meg ez az egyik kiváltja a másikat dolog is elég ijesztő... :(

Tényleg ki mit ebédel? (ezt úgy ötödjére sikerült legépelnem)
Nálam raguleves és hurka-kolbász-krumpli káposztasalival a menü...

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ez a doki nem szereti a munkáját!
1- rossz képet csinált, nincs is rajta az egész gyerek, meg nem is igazán látszik....még a 12 hetes is jobb lett, pedig akkor még kis fejletlen volt.... :S
2- mondhatnám bunkónak...ledarálta az aszisztensnek a mért adatokat (nem mondta h éppen mit mér.... :S ), adott egy rongyot, h töröljem le magam, az annyi....
3- Mondtam h nézzük meg a nemét, hát nem törte magát, h meglássuk!
Így azt nem tudjuk..... :( :( :(

Benn voltam max 3 percet!!!!!! hmmm...

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

clárika hm... ki volt ez a tapló? a klinikán voltál?

Kép
gtunde75

Igen, a klinikán....
A papíron ez van:Mánfai Zoltán Dr.

Nagyon le vagyok törtve!

Ma elkezdte csinálni a szerelő a kocsimat, elméletileg 2 hét és kész! :)
Legalább valami jó is történik! :)
Nem bírom már ezt a busz dolgot, megőrülök ettől a sok öregtől... tolakszik, majd fellök, leszarja, hogy pocakos vagyok....
Néha már undorom van az emberektől!

Clárika
Kép
clárika

A 18-20. héten aktuális a II. ultrahang szűrés, a genetikai ultrahang vizsgálat.
A szűrésen hasi ultrahanggal nézik meg a magzat belső szerveinek a megfelelő fejlődését. Itt szinte minden szervet ellenőriznek. A koponyát és az agyszerkezetet, az arcot, a gerinc épségét, minden egyes csigolyát. Megállapítják a szív négy üregének meglétét, nézik a rekeszizom épségét, a hasfal zártságát, a vesék működését, a telt gyomrot és hólyagot, a végtagok épségét, a lepény tapadási helyét és a magzatvíz mennyiségét.
Ez a szűrés ugyan időigényes, -(jah, csak ezt nem tapasztaltam....hihetetlen! 3percet voltam benn, gondolom, mennyire megnézett mindent! )de rendkívül fontos a magzat egészséges fejlődésének megállapításához, ráadásul a Pocaklakót egyáltalán nem zavarja.
Az AFP eredményed vidd magaddal a vizsgálatra!-( nem jött meg! )

Most nagyon ideges vagyok!

Clárika
Kép
clárika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?