Vanda!
Köszi. Húú, te nagyon bátor voltál, én még mindig ózkodom ( hogy kell ezt a szót írni?
) Littit valaknek adni. Pedig már 8 hónapos lesz. De gondolom szükség törvényt bont. Mi eddig mindig hármasban mentünk mindenhová, még fodrászhoz is.
Végül is apának ez nyűg, de örül is mer' aztán büszkén mutogatja a kislányát. Főleg kiül az elégedett vigyor az arcára amikor közlik, hogy tiszta apja az a kis husi.
Pelusvizsgálat tipikusan az lehet, amin utólag szétröhögi magát az ember, de abban a helyzetben meg idegölő.
Mó!
De jó hallani rólatok!
Till!
Hú, éni smegijedtem volna. A nőgyógyászom ( nem akinél szültem, ez a tartalékos ) azt mondta, hogy sok kisbabát , kisgyermeket visznek be hozzá hogy nő a mellük. Sok a hormon a vízben meg a csirkahúsban azt mondta.
Angel!
Diókát megnéztem, nagyon szépen fejlődik. Lerí róla hogy milyen kis életrevaló A sapis kép nagyon cukor.
Többi babák képeit is végignéztem, mind-mind nagyon édik.
Ezen felbuzdúlva raktam én is Littiről pár újabbat is.
Lois!
Fürdős sorozat nagyon aranyos. Cuki kis Zé.
Bols!
Reméljük gyulladás elmúlik nyomtalan.
Babuci rendezkedik benn, nyugi!
Rani!
Én általában inkább kicsit túlöltöztetek, mint alul. Arra figyelek, hogy ne izzadjon be Melitta. De le is kopogom, még nem volt megfázva. Múltkori két-háromnapos berekedése valszeg az ordítozás kiabálás miatt volt.
Szereti kihasználni, max. hangerejét.
Skrisz!
Tegnap erős hidegfront volt. Nálunk az éjszakák még mindig elég fárasztóak, tegnap ötször kelt fel Litti, ebből kétszer mondjuk úgy hogy szopizott elaludt tíz percre aztán felkelt megint 20percre. Ez eljátszota kicsivel éjfél előtt, pont ahogy bebújtam az ágyba és kettőkor. Aztán ötkor kelt, akkor ottfelejtődtem vele a szobájában, hatkor tértem magamhoz.
De én már ezeket nem is írom, majd arról számolok be, ha rendesen alszik.
De kezdem megszokni, már mosolyogni is tudok rajta.
Twist!
Bár Raninak írtam, biztos nem haragszol. Hozzánk az első hat hétben mindig jött a védőnő, utána havonta. Fürdetés nekünk is nehezen ment, azóta is ketten fürdetünk, mert apa akarta csinálni, de egyedül nehéz volt neki. Ő renzedi el a dolgokat és ő tartja Littit, én meg mosogatom.
Aztán én öltöztetem. De majd meg fogsz nyugodni, ne aggódj, Eleinte Liitti is ordított, most már azért ordít, ha kivesszük a vízből. Nekem azt is mondta a védőnő, ha nagyon ordít akkor elég kétnaponta is fürdetni, külben csak letörölgetni nedves ruhával.
Lili!
Ilyet én még nem hallottam, hogy a lombikozással összefüggne a szülés mikéntje.
De lényeg a babuci!
Én közben szedtem homeós bogyót, most a neve nem jut eszembe, azt a kettőt amelyik segít tágulni. És tényleg használt. Doki bácsi előrejelzését sikerült így meggyorsítani a tágulást tekintve.
Szép hetet!