Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok !

na végre idejutottam :D :D

végre itt a tavasz !

mindenkinek nagyon nagyon szorítok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mindenem csuriban !! :D :D :D :D :D

mindjárt jövök, csak visszaolvasok

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Kugli
szegénykém, állati nehéz napok vannak mögötted !
extra nagy drukkok Neked !!!!

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Kugli: dobsz majd egy smst? Nem leszek itthon délelőtt. Köszi!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Kugli: ijedezés helyett majd gondolj arra, hogy a gyerek ezzel jár és hát nem ezt akartuk-akarjuk itt mindannyian?! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

hát Pbj,nagyon jót derültem rajtatok!!! nem baj, pont ahogy kugli mondja! kis ismeretterjesztő előműsor jövendőbeli szülőknek!!!

Roni! De jóóó! Még egy bajtárs! no, nem, inkább örömtárs!

Kugli, Puszi, Ancsi tudjátok...hókusz pókusz!!!!! ++++++++

Keny jó téged látni, olvasni!!!! Puszi és köszi a drukkokat!!

Röviden a mairól: minden ok volt az uhun, bal petef.ignorál bennünket továbbra is. Már nem is kell mennem több uhura, hanem egyenesen a leszívásra, ami hétfőn reggel 9-kor lesz!!!!!
Vigyázat lányok utolérlek benneteket!!!!!

sooooooooooooook puszi mindenkinek!!!!

2009.06.02. - első IVF
2009.09. - fagyipróbálkozás
2009.12.08. - első Kaális konzi
2010.03.25. - ET
zsuki 75

Jó reggelt!

Puszi - persze, küldök majd smst. Már megint egy újabb nap, egy újabb keresztre-feszítés.. :roll: :wink:

Zsuki - szóval hétfőn akció! jaj, na megértük ezt is drága barátosném. ;)

Timi - tudom.. tudom.. de még mindig nem értem. :lol:

Akutális pöttyöknek erős babaragacsokat mára is! Szép napot mindenkinek. Dél körül jövök és jelentek.
kuglica

Jó reggelt! :D

Végre jó a net és tudok jönni :D
Kugli: nagyon szorítok mára, hogy minden rendben legyen, gyere majd a jó hírekkel :D +++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi: tudod++++++++++++++++++++++++++++++++++
Írtam :wink:

Roni: szerintem akkor nem találkoztunk, bár lehet hogy a váróban láttuk egymást :shock: , mert én a "műtőbe" 12 előtt pár perccel mentem fel, bár igaz hogy ott voltam másfél órát. Jó kapaszkodást a manóknak :D

Timikém: olyan sokszor eszembe jut tavaly ilyenkor, mikor a lányok kezdtek kapaszkodni, a férjed szülinapja...stb. Köszi jól vagyok, hol reményekkel teli, hol bizonytalanul., kétségbe esve.......stb. De mindennap elmondom a babáimnak hogy viselkedjenek jól és kapaszkodjanak erősen. Nem bánnám, ha gyorsabban telne az idő :shock: , de amugy elvagyok, nézem a helyszínelőket, sétálgatok....
Lányokról friss kép? Mostanába nem töltöttél fel, ugye?Hú de várom már a nyarat....Ja most nem dolgozok( nem esik jól), nem mintha ezen múlna

Baba: pocakod fáj még?Már eltelt 2 hét is....., biztos minden rendben lesz :wink:

Viki: hol csinálják a méhfeltöltést?

Zsuki: már mindjárt punkció, izgulsz? Szorítok nagyon, hogy sok szép petesejted legyen :wink:

Kata: már csak 2 számjegyű a vonalzó, gyosran megy az idő :D

Nani: gyere majd a hírekkel :D

Keny + Bols: remélem jól vagytok és nő szépen a pocakotok, pocaksimi nektek

Skrisz: Eszter zabálnivaló :lol: :lol:

Pbj + Nati: hajrá kezdés

Na most jó sokat írtam, már velem lesz tele az oldal, köszönöm szépen a drukkokat, rámfér :D :?

Szép napot( végre végre péntek)
ancsi80

Ami kimaradt :oops: :

Nem akciózós lányok nem eltűnni:
Ti is mesélhetnétek hogy vagytok? :wink:

Amina, Bella, Alle, Melinda...(bocsánat ha valakit kihagytam)??
ancsi80

Ancsikám - korán kelünk? azért tessék majd pihenni.. :wink:

Nani - jaj.. sajnos nem fogok tudni délig várni, mert nekem kb. 11-re haza kell érnem (jön hozzám egy asztalosmester).. de majd Szrityinek adok két ölelést, hogy az egyiket átadja neked. :wink:
kuglica

Kuglica, összes pozitív energiám megy feléd!

skrisz72

Akciózók:+++++++++++++

Ancsi: tegnap megint uyganaz volt, a dokim mondta, hogy nega a vizeletteny.is, de én nem hiszem, h. reális az eredmény. Antibiotikum mellett naná, hogy nem volt benen baci. De tegnap ismét előjött. VOlt még egy Monural porom,megittam este és ma jobb. Tehát az én diagnózisom lesz helytálló. :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Ancsi: bármit lehet,csak kétségbe esni nem! Most még békén hagylak, de jövő héten hívlak! Akár fenyegetésnek is veheted! :wink:
Nem töltöttem mostnában képet, mert lecseréltük a gépünket és még települ az újra mindenféle, meg Párom bele van esve, mint ilyenkor szokás és most is hajt már, hogy húzzak innen!

Kugli: mára nagyon jó híreket kívánok! Érteni nem is kell mindent! :wink:

Puszi: +++++++++++++++++++++++

Minden akciózónak drukk hegyek!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok,
Mennek a drukkok és babaragacsok!
+++++++++++++++++++++++++

Kugli
Várunk a hírekkel!
Vendég

Itt a tavasz kezdetén felpörögtek ám az események!!!! :D :D :D

Drukk Puszi, Ancsi, Kugli, Zsuki+++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nanikám, értettem :oops: , jöjjön aminek jönnie kell!!!!

Ancsi, igen :wink:

Babim, sok-sok erőt, kitartást küldöm felétek!!!!!!!!!!!!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Sziasztok Lányok!

Na.. hát sajnos még mindig nem nyugodtam meg. E héten kedden 1600 volt a HCG és 106 a progi, ma pedig 2600 a HCG és 78 a progi: azaz, nem duplázódott a HCG és lejjebb ment a progi. :(

Teljesen ki voltam (vagyok) akadva.. de a doki bátorított, azt mondta: "nyugíííí", szépen kúszik fel a HCG, lehetnek napközbeni (vagy időközbeni?) hullámzások. és hogy ez a szint rendben van.. ne törődjek a progival. Kérdeztem, hogy nem-e lehetne-e-é a progit növelni, azt mondta, hogy már a maximumot kapom és ne törődjek vele. Úgyhogy ez egy kicsit megnyugtat.. főleg az, ahogy mondta.. de azt nem mondhatnám, hogy ugrálok örömömben.

Semmivel nem látunk többet az uh-on, mint kedden.. illetve csak annyit, hogy a pötty 1 mm-t nőtt. Azért talán ez is bíztató.

Érdekes, hogy a doki szerdára hívott vissza azzal, hogy most már csak uh-ot nézne, ne legyen több vv. :roll:

Hát ez van.. csajok, a hócipőm tele van. Megint egy (számomra) hosszú hétvége jön és utána szerdáig várni. :(

puszilok mindenkit
kuglica

Kugli: köszi az smst!
Egyszemkédnek üzenem: kapaszkodjon ezerrel!!! :wink:
Nagyon drukkolok, hogy szerdán már szívhang is legyen és megnyugodhass végre!

Ancsi: mindjárt nézem! :wink:
++++++++++++++++++++++

Roni: éjjel gondolkodtam Rólad és leesett, hogy miért kapsz kevesebb progit! "Sima" lombiknál a sok hormoninjekció ront a progitermelésen, ezért kell több, de fagyinál nincs (vagy csak minimális) hormonszuri, így az értékek is normálak, azaz jók! (Nekem ugyan mégsem lett fagyisom, de ha lett volna pl. progiszurit nem kaptam volna, pedig mindig kapo különben- ezt a dokim mondta!)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szrtiyi, Nani: gyertek majd a hírekkel!

Zsuki: hajrá punkcióóóó! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Kuglica: alaposan probara tesz a babad, turelem es varakozas szempontjabol... :roll: :) , akkor most a valtozatossag kedveert, megint varjunk egy kicsit, es hajra szerda!
drukk drukk +++++++++++++++++++++++++++

Akciozoknak: Puszi, Ancsi, Pbj ++++++++++++++++++++++++++++++

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Hát Kugli...mondom én. Megverni minden hónap elsején! :)

A doki nem akar több vérvételt, hogy ne izgujjjáááá máááán annyit! Garant!

Majd biztos titokban szúrnak meg! Szegénykém....naaagynaaagy határontúli ölelés neked! Olyan igazi balkáni ahahahaha!

Ancsika, képzeld egyáltalán nem izgulok. A doki olyan mit az idegcsillapító. Nagyon szeretem! Habár nálam az izgi kb. et után 1 héttel szokott jönni...majd meglátjuk. majd önszorgalomból eljárok dokihoz ahahahahah.
Te? hogy birod? +++++++++++++ neked!

Puszika remélem a psziho kollégáim nem zaklattak nagyon :roll: :roll: , mert tudunk mi olyat is...
Sok zen nyugtatós, indiaifüstölőspálcikás időgyorsítós drukk neked!

Roni! Eszkimóknak szép pocakidőt! +++++++++

többieknek puszi!!
Aminának poljubac!

2009.06.02. - első IVF
2009.09. - fagyipróbálkozás
2009.12.08. - első Kaális konzi
2010.03.25. - ET
zsuki 75

Kugli, további drukk!++++++++++++++++++++++++++++++
Ancsi, Puszedli, többiek, akinek még kell++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Köszi szépen lányok. Végülis, süt a nap, szép idő lesz hétvégén, elmegyünk majd kirándulni.. utána már csak kibírom szerdáig. :wink:

Szrityi - nagyon örülök, hogy tudtunk talizni, még ha csak ilyen rövid időre is. Minden rendben ment a konzin?

Nani -nálad mizu?
kuglica

Puszika, köszi, hogy ilyen szakértő vagy minden témában és hogy ennyit agyalsz más baján (is)

Kugli a HCG szép és ez a lényeg. Tényleg menjetek el vhová 7végén és próbálj kikapcsolni egy kicsit.

Puszi mindenkinek, és további mega-giga drukkok!
roni34

Roni: nincsmit! :oops:

Nani: :?:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi - mikor mész vv-re? Csak nem szerdán? Hánykor? én 11.30-ra megyek uh-ra.
kuglica

sziasztok,

A mai konzi eredménye:
Hát azt az IR vizsgálatot csak meg kell csináltatni, arra 30.-ára kaptam időpontot. A doki csinált Uhu-t és mondta elég lesz mégiscsak a röntgenes Hsg nem kell laparos-hysteros.Így hétfőn lesz HSG és április 13.-án újabb konzi ahol most már csak el fog dőlni, hogy mi lesz mibe kezdjünk bele? Inszem vagy lombik?

Kugli:
Nagyon örülök, hogy megismertelek és köszönöm azt az ölelést!!!!! Hirtelen meglepett de csak azért mert a doki előbb jött ki értünk és azt sem tudtam mi van.
Szerintem ha már nem akar vv-t akkor ő biztos abban hogy ott az baba. Azt hiszem most minden érzésedet írd le egy papírra és ha nagy lesz mutasd meg neki mennyit izgultál érte már pöttynyi korában. :wink:

Többieknek mennek a drukkok +++++++++

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Szrityi, drukk a vizsgálatokhoz. Ki is a dokid?

babaimádó
Kép
babaimado

Szia Szrityi - igen.. gyorsan át akartam adni a beígért bátorító ölelést. Mire visszaértem hozzátok, te már éppen mosdóban voltál és hallottam, hogy a férjed mondja a dr-úrnak, hogy mindjárt jössz, csak mosdóban vagy.. nekem meg rohannom kellett, úgyhogy lecsaptam rád. Nani ölelésére már nem is volt idő. :) Na majd legközelebb Naninak személyesen. :wink:

Drukkolok nektek, hogy minél hamarabb meglegyenek a vizsgálatok - és bármelyik is legyen (inszem vagy lombik), gyorsan kezdődhessen, hogy izgulhassunk. ;) Én már nem is tudom, hogy mi a nyugalom.. :lol:
kuglica

Sziasztok Csajok!

Kuglica, egész nap drukkoltam érted, még Apának is elmeséltem mi-mindenen mentél keresztül eddig. :?
Szerdáig tovább izgulok (helyetted is), de a lényeg szép a HCG értéked!!! Jót fog tenni egy kellemes kirándulás!
BÍZZ A BABÁDBAN drága 70-es barátném! (A redukciókor a saját dokim azt javasolta nekem, pihenjek és lélekben támogassam az egészséges babánkat, ezzel teszem a legjobbat.)

Ancsi, Puszi, Roni, mai babaragacs elküldve! +++++++++++++++++

Zsuki, hajrá hétfői punkció! Szép tüszőket kívánok!

Pbj, drukk a kezdéshez, hamar itt lesz az ideje!

Szrityi, gyors vizsgálódást, aztán mindent bele :wink: !

Nani :?:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!

Kuglica, csak így tovább! Nagyon izgulok érted! ++++++++++++

Szrityi! Tök jó, hogy nemsoká a finishbe értek és indulhat a program, így vagy úgy az tök mindegy! Meglásd hamarosan te is mehetsz a babás topicba! :)

Puszi neked is hajrá!!!!! +++++++++++++++++

Én ma voltam clamydia teszten, tüdőszűrésen, 3. (5.) napi vérvételen és mell uhu-n.
Néhány eredmény szerintem csak a konzi után lesz meg, de legalább meglesznek és ezekkel nem kell majd foglalkozni!
Ha minden negatív lesz, akkor vajon milyen vizsgálatok jöhetnek még szóba? Vagy szerintetek hogyan indulunk majd tovább??
Jajj, annyira várom már az elsejét!!!!!!!

Mindenkinek babaragacs és időgyorsító!!!!!

Csodálatos hétvégét nektek!!!!!
gigibp

Gigi:
Volt cukorbeteg a családban, mert akkor IR mindenképpen fog kelleni!? Nekem is be kell szereznem, mert a nagymami az volt.

szrityi

Szrityi!

Mit kell beszerezni???
Milyen tipusú cukorbeteg? Apukám idős korában lett az! Ez számít??
gigibp

Gigi:

ment a privi

szrityi

Sziasztok!

Estére már csak ideérek.
Köszönöm a rám gondolásokat,aranyosak vagytok.

Volt ma uh, clamidia+citologia, és egyébként minden oké. Uh-n gyönyörű baloldali tüsző, endo szuper. ( de már megszoktam, hogy ezek jók, oszt mégsincs senki a kiságyban)
Köv. mensi 2. napján hormonos vv a kaaliban, és aznap indul majd a gonal. ( ez akkor az antagonista lesz ugye?)

Kugli, szép eredmény ez! Jövő héten már hallani fogod a szívecskéjét!

Puszi,rohan az idő....már nincs sok hátra a vv-ig. :wink:

Ancsi,Roni, drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

Szrityi, hol lesz elvégezve a hsg-d?

Zsuki,hétfőre +++++++++++++++++++++++!

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!
(megyek aludni ,kifáradtam ma nagyon)
nani72

Lányok, begyulladt a torkom. :( Mit lehet erre szedni és mit nem?
kuglica

Nani: szupeer! (ezzel én is így vagyok mindig. :oops: )
Nem biztos, hogy antagonista.

Kugli: homeos cuccokat: Echinacia D4, Homeogene 9, Stodal, Tantumverde!
Jobbulást Drága!

Roni, Ancsi: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép hétvégét!

Kép

Kép

*puszedli*

Kugli, sztem is mehet a tantumverde, sok langyos citromos tea (ne feketetea,hanem zöld v. gyümis), sós vízzel toroköblítés/gargalizálás, láz esetén algopirin.
nani72

Sziasztok, köszönöm a tippeket. Elmentünk egy gyógyszertárba és egy szigorú patikus hölgy azt mondta, hogy meg ne próbáljak bármit is beszedni. :roll: Úgyhogy marad a tea, méz, sós víz gargarizálni. További szép hétvégét mindenkinek.
kuglica

Puszika, Ancsi, Roni,
100000000 babaragacs!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kuglica,
gyógyulást!!!!!! És:++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gondolunk Rátok, Lányok!!!!
Pusza, Till&Lencsi

tillidian

Kuglica: jobbulast !!!

Nani: izgalmas napok kovetkeznek! :) veled egyutt izgulok, es orulok a jo eredmenyeknek! +++++++++++++++++++++++

Zsuki: drukkhegyek /i naravno poljubac samo za tebe ;)/

Puszi, Ancsi, Roni: babaragacs +++++++++++++++++++++++++

Kalkata: pusszantas! ;)

Sannah :?: tudtok rola valamit? sokszor eszembejut... :roll: :oops:

Legyen mindenkinek szep napja!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Kugli, Stodal (köhögés), Homeogene(torokfájás) nyugodtan. Én az orvosommal megbeszéltem, sőt nekem a végén antibogyó is volt, pedig 1. trim. volt. Holnap esetleg kérdezz rá a dokinál!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!
Mai drukkjaim mennek Mindenkinek+++++++++++++++++++++++((Csajok nagyon jó szériát kaptatok el, tegnap tudtam meg, hogy nagyon kedves ismerősömnek is sikerült a baba hosszú idő után :P))

Puszi!
Már csak 3 nap+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

Kép
keny

Sziasztok Csajok!

Mai babaragacs és drukkok, mindenkinek amire éppen szüksége van! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Kugli, nekem is az első három hónapban fájt a torkom és köhögtem. Homeogene bogyót ettem, és három nap alatt elmúlt.

Nani72, végre érted is drukkolhatok!!! :wink:

skrisz72

Bolsi, hogy vagytok?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, írtam a babavárósba!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok,
vagyok ám, olvasó módban leginkább :oops:

Puszi és a többi akciós, nagyon drukkolok nektek!

Baba, sokat gondolok rád, remélem, jó lesz az eredmény és most már nemsokára megkapod.

Rólunk: Április 8-án megyek a Kaáliba, megbeszélni, hogy s mint tovább.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle, de jóóóóó, lassan, de biztosan haladtok előre!!Közel a cél!!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, Skrisz, Puszi, mindenki - köszi a tippeket. Megpróbálok beszerezni Homeogene bogyókat, ha holnapra sem javul a helyzet. Most már hőemelkedésem is van, 37,3, orrom eldugulva, de most már a torkom nem fáj annyira. Hát nem valami jól ünnepeltem az első tavaszi hétvégét. :(

Alle - tök jó, hogy mindjárt itt van a konzi. Április már hamarosan itt lesz! :)

Amina - a za mene? :wink:

Bols - drága kortársam, hogy vagy? :wink:

Nani - örülök, hogy jól sikerültek a vizsgálatok.

Zsuki - ügyes legyél holnap!

Puszi, Ancsi - hogy vagytok?
kuglica

[quote="amina09"]
írta:
amina09Sannah :?: tudtok rola valamit? sokszor eszembejut... :roll: :oops:

Jól van, sokat kell dolgoznia, ezért nem is jelentkezik, de mindent tud rólatok és akinek drukkolni kell, drukkol a háttérből.
Vendég

Jó reggelt! :D

Gyors bekukk, mert ma megyek ügyintézni (bank, posta...), de legalább eltelik megint egy nap :lol:

Puszikám: itt is nagyon nagyon++++++++++++++++++

Roni: küldöm neked is a drukkokat, remélem jól vagy++++++

Baba: sajnálom hogy ennyi minden neheziti a babavárást, de hidd el nekem Fanni mindenért kárpótol :D

Alle: drukk a konzihoz!

Kugli: már csak kettőt kell aludni, szorítok továbbra is+++++++++

Timi: remélem jó volt a tuning-show, megfogadtam a tanácsod, tegnap tegnapelőtt egésznap a szabadba voltam, elmentem Robival horgászni :D

Amugy megvagyok, hol optiomistán bizkodva, hol nekikeseredve lemondóan....., hol jobb- hol rosszabb, de gondolom ez másnál sem volt jobb :oops: Ugyhogy nagyon rám fér a drukkotok :oops: (persze csak is a többiekkel megosztva)

Mindenkit puszilok, szép hetet :wink:
ancsi80

Mai drukk-küldemény elindult mindenkinek!

Ancsi: tuning-showra végül nem mentünk csak motorkiállításra (iwiw-en van egy kép :wink: ) Nem letörni, nem agyalni!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?