Új privát üzeneted érkezett!

Tényleg nem egyforma, meg hát kinek ilyen kinek olyan a tűrőképessége. De nem tudom miről beszélsz nekem nem volt branül sem meg kanül sem. Sőt sárga tasakom sem. Akkor én szerencsés vagyok? De minek kell???

Macs hát tényleg jól teszed hogy pihiztek. Nálunk most a férfitag takaritja a fűrdőt és közben morog hogy a zuhanykabint is kell, mondom azt minek én sem szoktam. De már megjegyezte hogy én mennyit dolgozok, és mellette még főzni is tudok. Hát ezt az elismerést...Jaj azt én is szeretem amikor már ki lehet teregetni, meg pokroccal kifeküdni a napágyra.
Hát tényleg már csak 4 nap. Azon gondolkodtam, hogy a pattanás ami kijött rajtam bizti a tejszines fagyitól volt, úgyhogy most mellőzöm!! Amúgy jól vagyok más jelek nincsenek, pedig figyelek mint állat. Lehet neked azért is voltak ilyen határozott jeleid, mert magas a hcg és több babus van. Amúgy te hogy vagy?

Kép
Kép
pancsi76

Szió Sting. Gratula a laptetőhöz. Remélem a sikeres spontánt jelenti.

Kép
Kép
pancsi76

pancsi76:A jó istenke szóljon belőled!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

sziasztok Csajok,

nagy itt a csend, biztos mindenki pihenget vagy sétál ebben a szép időben. :-)

gyorsan rólunk: tegnap megcsinálták az inszemet, nem volt semmi gond. remélem nem is lesz, ápr 6-án eredményhirdetés.

Lujzi, sajnálom hogy az eredményhirdetés nem hozott pozitív meglepetést, de jó hogy nem adod fel és már a nyaralás utánra is tervezel.

Beni, nálatok mi volt tegnap?

remélem jövő héten sok jó hírrel jön mindenki, addig is küldöm a babaragacsokat és a +++++ energiákat!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Szia Zsuzsó,

küldöm a babaragasokat :wink: :arrow: :arrow: :arrow: :D Nagyon jó a vonalzód :D

Sting Baba: mikor teszteled le a spontánkodásodat :?: :?: :?:

Sajt: remélem a kutyusoddal minden rendben :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Macsek: Örülök,hogy megbékélt a Zurad az ikrekkel :lol: :lol: :lol: Vigyázz magatokra :D :D :D

Én pocokból átvedlettem félszemű kalózba :evil: Kvazimodo hozzám képest gyönyörű :?

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziasztok!

Az internetünk szar...szik,úgyhogy most csak ritkán tudok jönni!

Drukk a spontánkodásokhoz!!
Babaragacs akinek szükséges és nagy,nagy drukk!!
A kismamik nagyon vigyázzanak magukra és a pocilako(k)ra!!

Jövő héten megy valaki BMC-be?Kiért kell izgulni?

Rólam nem sok úgyszint a spontánkodók táborát gyarapítom bízok abban is hogy nem jön meg 9 hónapig és abban is ha pénteken megjön és 29.-én mehetek vv-re.Most van az amikor talán örülök is majd pirinek:)

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok,
Szép menet lesz 6 oldalt visszaolvasni, hát így jár az aki a játszótéren tölti a napját vagy éppen nonstop hányás a wc-n.

Lujzi,
Sajnálom hogy nem jött össze a két csík.
Huh 2 hónap Amerika, munka, pihi ?

Mieza,
Drukk drukk hogy ijedjen meg a céged, és mielőbb pancsolhasson a bébitek a medencében.
Hajrá nektek is pihenés !

Hildus, Blacska, Cidney,
Üdv itt.

Nava,
Sajnálom nem túl jó színházi élményt. Hát igen sok múlik azon hogy hol ül az ember.
Aham hányinger, háááát kitartást Neked.
Nem kommentálnám hányingerre tett barátnős megjegyzést. Beszarás.
Na ha látod hugimat akkor csapj le rá :lol:

Avarka,
Sajnálom nem jó híreket. Amik túlképpen azok csak félreolvastad :lol:

Vaya,
Mesélj mire készülj 12 hóig akarsz magnéziumot szedni ? 8)

Rodina, Mieza,
Köszi Tátrás megerősítést. (uh anyósék,szülők még nem tudják, biztos lesz belőle hiszti hogy ne menjünk sehova).

Csucsu,
Köszi tea recepteket.
Merész vagyok tényleg, remélem nem lesz böjtje.
Jobbulást lábujjaidnak.
Uh olvasom korábbi műtétet, hál istennek hogy negák lettek az eredmények.
Na ismerősödnek gratula ezért a mondatért.

Andi,
Örülök hogy rendben volt minden, drukk hogy nega eredményt kapjatok.

Pancsi,
Nem igaz hogy a rosszullét 12 hétig tart, már 20-ban vagyok de állandóan hányok. :shock:
Liza a befutó, de a párom már nem akarja azt sem. Úgyhogy 0 ötlet. Nézegetni kellene az utónévkönyvet, de lusta vagyok.
Titos: ezt nem értem, ne hari. Igen hétfőn oltás, vettem thuja 30 ch homeóst oltáskivezetőre, remélem tényleg minden rendben lesz.
Remélem jól vagy, pihengess sokat sokat.
Mi kiadjuk a nyaralónkat, Bföldváron van :lol: társaságnak meg ott vagyunk mi, mert ált egész nyáron lent vagyunk (kivéve ebben az évben)

Macs,
Olvasom a szerdai történéseket. Jaj de jó hírek. Szóval többes terhesség.
Nyanyát sajnálom hogy ott volt, na és hallotta amit K ügynök mondott ?
Dokid rendes, de szerintem így is a normális ilyenkor (enyém is ilyen).

Gyoreneildi,
Drukk hogy valami más legyen ott :lol:

Angyal,
Fogmizéria érjen már véget, szegényke.

Ancsyka,
Idősürgetőket küldtem.

Zsuzsó,
Remélem minden rendben volt pénteken.

Kisbeeka,
Drukk a spontánkodáshoz.

Beni,
Remélem minden rendben volt.

Blacska,
Pihi és babaragacsok !

Vicky,
Szupi hogy voltatok a BMC-ben, ugye milyen jó érzés így visszamenni ?

Csüt 19.49-ig jutottam, újabb hányásroham, asszem nem tartom vissza, brrrr
Hajnalban jövök és olvasok tovább

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Drága Kubu

Titos az annyit jelent TITKOS. Olyan dolog amivel meglepem őt és ő nem tud előre róla. Csak mikor kicsi volt nem tudta kimondani hogy titkos, és így maradt titos. Szegénykém ez a hányinger, Erre van a homeopátiás szer? Vagy az oltás után kell a fiadnak adni. Nekem nem volt eggyértelmű, és nem vagyok jártas a homeos szerekben. Te nem próbáltad még a gyömbérteát. Mondjuk lehet akkor is hánynál, tőle. Én a citrusfélékre voltam nagyon érzékeny, meg szegény sogornőm parfümjére. Nem tudta miért szaladok amikor ő bejött. Liza szép név, nekem legalábbis tetszik. Még abecézése is hogy Liz az is tök jó. Férjednek miért nem ?? B földvár nagyon jó hely. Mi is néztünk egy párat, de olyan árak vannak. Most találtunk eggyet ami napi 6000 ft, és most ezt tudjuk megengedni magunknak. De azért milyen jó hogy nektek van lehetőségetek bármikor lemenni. Bizti a gyerekek is élvezik majd ha nagyobbak lesznek. Alsóörsön voltunk a európa campingben, ott is nagyon jó volt, csak nem nekem való a sátorozás.
Küldöm a róka űző vadásztKép

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi... sárga tasak? Az mi? Én arra gondolok, h. aki szülni készül és már a vajúdás azon szakaszában van, amikor nem kelhet fel, annak tesznek a vénájába kanül/branült :) :( és én gyűlölöm a tűt, ha az erembe szúrják... hasamba nem volt vészes :roll:
Hát jó neked, h. ilyen ügyesen, gyorsan szültél, reméljük, most is így lesz majd!
Anyu engem is könnyen kipottyantott, de a két tesómmal megküzködött rendesen! :shock:
És semmi más tünet azon az egyetlen patin kivűl??? Az jó ám!!! Eszterünknél sem volt és sokan másnál sem, akik babásak! :wink:

Zsuzsó, szuper, akkor azért csakk pihizz és ne izgulj! Árp. 6-a gyorsan itt lesz! :D

Angyalka, ráhúzódott a pocokság a szemedre? Vagy vmi más? Szegényke :? Megkínoz téged ez a fogdolog :(
Küldök egy kis lohasztóenerdzsit (igaz ez egy kicsit paradoxon, de nem baj!)
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((O)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ibici, jövő héten szerdán megy: Pancsi vv-re (sikerült-e?), Macs uh-ra (hányan vannak) és Sajti is vv-re (hogy alakul a hcg-je), csüt-ön: Csucsu hsg-re, én pedig szívhang hallgatásra... most hirtelen ennyi jut eszembe :oops:
Jah és legyen úgy ahogy szeretnéd!!! Vagy baba, de ha nem, akkor legalább időben jöjjön meg!

Kubu, ne idegelj, még most is hánykolódsz :shock: :shock: Te szegény! Ma én is toltam egy kicsit, mert már annyira fáj/t a gyomrom, h. gondoltam könnyítek magamon, de nem volt túl sok értelme. A tegnapi napom egész jó volt, de ma... Mindentől undorodom, alig eszem, iszogatom a gyömbérteát!
Vettem Kal-Magot, de 2 hétig a hozzászokós fázisban vagyok, gondolom neked is így volt...? Mert ha azonnal a normál mennyiséget iszom meg, akkor hasmars lehet, nah az meg baromira nem kellene!
Küldök neked hányáscsillapítót/űzőt (meg magamnak is!)
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> :twisted: >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Komolyan mondom, mindig azt gondoltam, h. max. kicsit émelygek, hányok egyet reggelente, aztán ennyi... a franc se hitte, h. ez így ki tud készíteni... bocsánat, ha ezzel vkit bosszantok, h. a terhességgel járó nyavalyáimról nyöszörgök, de egész nap csak feküdtem és semmi nem használ igazán :oops:
Igyekszem nem ezzel idegelni benneteket, csak Kubu hsz-ára reagáltam!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Tényleg, lehet vmi hoemos bogyó nem ártana, majd megérdeklődöm!

BMC babaprojekt

Kép
Kép
navared
Szfvár

Zsuzsó mennek a babaragacsok ezerrel :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Nagyon vigyázz magadra és a kis bébire!!! Remélem azért gyurtatok rá még egy csöppet, hogy sikeráljon!!
Hát ez a napocskás tavaszi vonalzó tök jó!! Nagyon tetszik!!

Ibi most akkor én azért drukkolok hogy ne jöjjön meg legalább 9 hónapig!!!!

Angyal még mindig nagyon pufi az arcod?? Gyors gyógyulást neked!!!!!Kép

Ja a hajam tök jó lett. Most rakattam bele egy kicsit több melirt. És a fazonja is egy picit rövidebb, olyan tépett. Nekem tetszik!!

Kép
Kép
pancsi76

BMC babaprojekt

na ezen már Macsnak is sikerült :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

navared: Hányingerre cocculine-t lehet szedni, nekem bevált. Ez homeós tabletta.
vicky79
Budapest III. kerület

Nava szerintem itt senkit nem zavar hogy ha a terhességedről írsz. Legalább tudjuk mire számithatunk. Kicsit nagyon irigyellek, de ez olyan jó érzés. Legalább is nekem. Lehet ti is unjátok már hogy mindig írok a lányomról, de nekem ő is nagyon fontos!! És hozzám tartozik. Tehát mindenkihez tartozik valaki és valami.
Na hát akkor neked is mehet a róka üző :arrow: :arrow: :arrow:
Azért kitartás mert álltalába tényleg 12. hétig szokott tartani.

Kép
Kép
pancsi76

kubu: Én kaptam az utónevekkel egy excel táblát. Ott le lehetett szűrni lány nevekre s anya meg apa is külön kitölthette hogy melyik név tetszik és a végén össze lehetett hozni a két oszlopot. Ha kell, akkor írj privit és küldj egy e-mail címet és átküldöm.

Ez a többi kismamira is vonatkozik. Akinek kell az utóneves tábla az írjon privit és küldöm.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, nagyon köszi!!! És azt lehet már ilyenkor is szedni? Csak mert a fájfájós homeos bogyóra azt mondták a patikában, h. nem, majd csak a 12. hét után :roll:

Pancsi, okés, köszi, de szerintem nemsokára neked is küldjük a rókaűzőt :wink: :D
Engem abszolút nem zavar, ha Laurádról írsz!!! Amúgy meg nem is szoktál nagyon... pl. én nem sok mindent tudok róla :oops: Csak annyit, h. 8 éves és olyan szép lesz, mint az anyucija :wink: mert már most is helyeske nagyon! Szóval felőlem mesélhetsz több mindent is!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Feltettem az utóneves táblát, innen le lehet tölteni. Ahol a piros nyíl van, oda be lehet írni a vezeték nevet és akkor láthatjátok hogy is hangzanak a nevek.

http://www.franko-baby.fw.hu/Info/nevek ... t_ures.xls

navared: Én ezt az első trimeszterben szedtem. Nekem azt mondták hogy lehet szedni és nekem nagyon be is vált, mert reggelente a buszon elég rosszul voltam.
vicky79
Budapest III. kerület

Navared: hihetetlen... nemrég még azon izgultunk, sikerült-e, most meg már terhes-rosszulléteid vannak... repül az idő!!!

Pancsi: jövő héten nagyon izgulunk érted!!! Lehet h írtad már, de fogsz előtte tesztelni?

Csucsu: jövő héten HSG, ugye? Izgulsz? Én izgultam egy kicsit amikor már ott voltam, aztán viszont arra gondoltam, hogy ha tudtam volna, hogy csak ennyi, akkor egy pillanatot sem izgultam volna!
Igen, vigyél betétet; én picit barnáztam utána, még aznap délután is. És miután a Cataflam hatása kiment, nagyon görcsöltem. Aznap maradj otthon!

Lányok, sajnos már nem fér bele az utazás előtt még egy inszem. Most ugyanis ki kell hagynunk egy ciklust és csak utána mehetnék. Tulajdonképpen az inszem maga beleférne, csak az eredményhirdetés nem. Inszem utáni kb. 12-13. napon utazunk. Gondolom, az eredményhirdetést meg nem lehet kihagyni, ugye? Volt már így valaki?
Vagy azért kérdezzek rá a recepción?

Az amerikai út a munkánk része - mi a férjemmel egy helyen dolgozunk. Minden évben megyünk, nagyon szeretek ott lenni!

Kép
lujzici

Lujzici sajnálom [img]:( [img]

Sajt@ az anyósomnál van 2 kutyus egy magyar vizsla és egy puli. A vizslát a férjem találta kint a szántóföldön megsajnálta és hazahozta, így nem tudjuk pontosan mennyi idős, a puli 3 éves és igazi rosszcsont, bárhonnan képes kiszabadulni.. [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1269111467.0875.gif[/img]

Zsuzsi hajrá, drukkolok.

Kubuspace, Navared azért hamarosan szeretném én is kipróbálni hányingeres érzést…
Bár csak ott tartana itt mindenki, hogy a rókaüző szereket próbálgathatnánk
Kép
blacska

Már alig várom hogy tesztelhessek, már megvettem 2db 20ast. Most szurkáll a pocikám egy helyen a méhem bal felső oldalán, remélem azért ez nem jelent rosszat. Na megyek mert itt van anyós pajti

Kép
Kép
pancsi76

akinek szükséges :-)

Hányingerre homeós cucc:

Cocculine napi 3-4x1 tabletta ha szédülés, sápadtság, gyengesg is van és biznyos szagok provokálják a hányingert

sepia 9CH 2x5golyó per nap ha reggel éhgyomorra lép fel a hányinger és fokozóóódik rossz szagra v étel látványára, és gyomorégés rossz szájiz is lehet amit az evés csak átmenetileg enyhit és kivánja a savanyú izt.

ipeca 9CH 3x5golyó per nap ha állando a hányinger sápadtsággal alacsony vérnyomival és a hányás nem hoz megkönnyebbülést és nem szomjas

cocculus 9CH 3x5golyó per nap ha a hányingert szédülés ásitozás és nagy fáradtság is kisri és szagingerekre rosszabbodik, meleg szobában, pihenésre javul

tabacum 9CH 2x5golyó per nap ha nagy a sápadtság és a hányinger és hányás mellett hideg veriték szédülés, erős szivdobogás is van és enyhe mozgásra rosszabbodik friss levegőre javul

ignatia amara 15CH 2x5golyó per nap ha szorongás érzékenység is van és gyomorszájban görcs, torokban gombocérzet nehézlégzés érzése, hányinger evésre javul, kikapcsolodásra megszünik

nux vomica 9CH 1x5golyó per nap ha a háyninger evés utána van mellette erős álmosság és ahányás megkönnyebbülést hoz és pár korty savanyú v szénsavas ital jólesik és a kávé v annak illata erős hányingert okoz

kubuspace

Na akkor magamról. Tegnap 9,30-ig a folyosón kellett várnom. Utána 11 kor volt a leszívás. Amikor bementem a műtőbe a műtős néni nagyon kedves volt, mint mindig, felfektetett az ágyra és egy kicsit elment. Hogy ne feküdjek ott, mint egy kuka és egy kicsit oldani is akartam a hangulatot vagy a saját feszültségemet, meg megpróbálni valamiféle beszélgetést kezdeni. Mondtam az altató orvosnak, hogy nagyon óvatosan szúrjon. Na ekkor az altató néni, kiakadt, hogy ő ezen nagyon megsértődött – pedig szerintem kedvesen mondtam- ráadásul nem is neki.
Ezután nem volt kedvem semmit mondani, úgyhogy a kötelező kérdésekre szavakban válaszoltam – nehogy valami „sértőt” mondjak. Egyébként a fiú szúrt és nem is fájt. Utána beadtak valamit. Mondák, hogy ha jön az ügynököm, akkor megnézzük a tüszőket és utána altató. Azt még hallottam, hogy itt is az ügynök, de már nem láttam nem hallottam – aludtam.
K2 ügynöktől tudom, hogy 5-öt szívtak le.
Ma reggel K ügynök hívott személyesen, hogy most 4 van, és hétfőn mehetek értük.

Pancsi

Csak jelezni akartam a magam félre érthető módján, hogy jó uton haladsz affélé, hogy navi nyomdokaiba lépj.

Most lépek, de mindjárt jövök, csak belövöm a progi szurit.

Na már itt is vagyok. Egyébként a mai napom úgy keződött, hogy a elfelejtettem bevenni a bogyókat. Délután jutott csak az eszembe. Egész nap a kertben kertészkedtem. Megpróbáltam megcsinálni mindent hogy az következő hetekben csak a babákkal kelljen foglalkozni.

Macs

Pihenj sokat és élvezd a jó időt.

Zsuzsi tegnap Te melyik szobában voltál?

Angyal
Remélem ez duzzanat, ami most az arcodat járja körül, hamarosan megtalálja az igazi helyét és a haszad fog nőni. Természeten a lakóktól.

Avarka

Remélem az eredményeid jók lesznek ahhoz, hogy kezdeni tudjál és eredménye is lesz.

Lujzi
Sajnálom, de remélem, hogy amerika meghozza az eredményt is. Mit dolgozol és hol, hogy ilye jó lehetőséged van?
vnbeni

Lujzici!

Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült!
Szerintem érdemes Amerika előtt próbálkozni, ki tudja, hátha ez tesz nektek jót!
Azért nagyon szurkolok a spontánhoz is!

Pancsi!
Szerintem kifejezetten jó jel, ha érzed, hogy hol szurkál! :wink:
10-es tesztet nem vettél? Az elején én lehet, hogy azzal próbálkoznék! NAgyon szurkolok neked is! Babaragacsokat küldök, ezerrel!

rodina74

Sziasztok!
Köszönöm a rengeteg ragacsont, lányok, remélem használnak, mert rettenetesen izgulok!!!!

Uristen, 2 napja dolgozom....
Persze takarek uzemmodban, de azert dolgozom. Még szerencse, hogy nem irtatok olyan sokat:)

kisbeeka - nekem is bődületesen fáj minden hónapban, amikor megjon. Az utolsó napokban, amikor már érzem, hogy mindjárt megjon, folyton ott a gyogyszer a közelemben, és amikor érzem, hogy lecsap a fájdalom, azonnal bekapom. Cataflam V-t szedek, vizben oldódik, igy hamarabb hat Általában szerencsém van, és hajnalban jon meg, igy mire fel kell kelnem, hat a gyogyszer. Mindenki azt mondta, hogy az endo miatt van, de érdekes modon a mutetem utani honapokban is ugyanugy fajt...

Navared felkerulhetek én is a listára? 3 inszemem volt, és most az első lombikom. ja és oroszlany vagyok. Az eredményeket pénteken, azaz 6 nap múlva tudom meg!!! alig férek a bőrömbe.
Elgondolkodtató, amit meséltetek, hogy egy lány nem tudta, mi az eredmény, és annyit váratták, hogy már rosszul volt az idegességtől.. nagyon filózom, hogy teszteljek e, vagy nem...
Néha szúrogat a hasam, a mellem már 3 napja fáj...szerintetek ez jelent valamit? Vagy inkább ne őröljem magam ilyenekkel?

Használ valaki Agolutint közületek?

A femibiont jól benéztem, tényleg nincs benne vas, ugyhogy szedek mellé mostantól folsavat. Az elevitet egy életre meguntam.

Ismer e valaki kozuletek olyan weboldalt, ahol a nevek aszerint vannak csoportositva, hogy éppen mennyi van belőlük az országban? Hallottam egyszer valakitől, és azota bánom a percet, hogy nem kértem e a cimet.

Pancsi melyik nap is mész?? szoritok!!! kivancsi vagyok a te statisztikádra is, hogy mennyit kell várnod..
cidney23

Nah jó reggelt, folytatom az olvasást.

Sajti,
Füledet sajnálom nagyon, huh borzasztó lehet.
Szupi hogy tetszett az étterem, kutyutok egy hős, simiket küldök neki.
Tény, ugráló állat nagy kedvenc nálunk is, mármint Marcinál :lol:

Macs,
Köszi a linket, nagyon jó volt megnézni hogy tényleg mi és hogy is történik.
Jobbulást Zuradnak is.

Andi,
Ektoplazma :lol: köszönjük a magyarázatot.
Jó napozást, de óvatosan meg ne fázz.
Kisütötted, főzted magad ?

Kisbeeka,
Ajaj ez a vérvétel, nem sikerült valami jól.

Lujzici,
Mindig veszek a gyógyiban kis üveget és abba rakom a pisit.

Pancsi,
Ügyi vagy kis főnök 8)
Aham értem már a titkost akkor. Van homeós a hányásra de nekem nem használt ezidáig. A thuja 30 Marcinak lesz oltás utánra, sokan paráznak a 15 hós oltástól stb. stb. én csak egy kis segítségnek szánom neki hogy elkerüljünk mindenféle hőemelkedést, nyonyóságot, nyavalyát, megfázást stb. stb.
Sokszor iszom gyömbért (üdítőben) és colát is, azért szoktak segíteni. Huh bele se merek gondolni, mi lenne ha nem innám őket.
Uramnak most azért nem teccik a Liza mert az olyan nyafkás, mindegy jövő héttől ő is elkezdi nézegetni a neveket.
Bföldvár nagyon jó hely, szeretem, csendes nyugis, a Balaton isteni. Na hátha összefutunk lent :lol:
Köszi rókaűzőt.
És fájós bokával el tudtál menni a fodrászhoz ? hmmm anyósnak nem gyanús ?

Vaya,
Hurrá védőnő, mindjárt találkoztok.

Sting,
Hurrá laptetű. Remélem a sikeres spontánkodásra utal.

Zsuzsi,
Hatalmas babaragacsokat küldök Neked.

Angyal,
Miért vagy félszemű kalóz ?

Ibici,
Drukk, jó lenne ha a spontánkodásnak meg lenne az eredménye.

Nava,
Hát ez az, én nem is tudom mikor ettem jóízűen valami normál kaját, egyáltalán normál kaját mikor ettem. Most lekopogom jól vagyok, éhes is, akár a vasszöget is meg tudnám enni :lol:
Én nem szoktattam magam, elkezdtem normál mennyiséggel a kal-magot, szerencsére nem csinált semmit. Uh de napok óta nem vettem be, csak az elevitet, lusta dög vagyok.
Hányásűzőt köszönöm, viszont Neked is.

Vicky,
Nagyon köszi a filét.

Blacska,
Drukk hogy minél hamarabb próbálgathassa Mindenki itt a rókaűző szereket.

Beni,
Hurrá hétfő !

Cidney,
Pihi, vigyázz Magadra nagyon.
Nézd csak ezt http://www.nyilvantarto.hu/kekkh/letolt ... ek2009.xls

kubuspace

Sajti,
http://www.teszvesz.hu/item964620337_ug ... os_uj.html

ez a fajta nagy favorit egy csomó ismerősömnél

kubuspace

Sziasztok!!

[b]Andi!!
Nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!!!!!![/b]

Vaya!!
Egyeztessünk ma,oké???? :lol:

holnap jövök bővebben.

Szép vasárnapot!!

Pusszantás mindenkinek.
csucsu99
Budapest

Sziasztok!

navi!
Köszi az infót,de jó hogy te így nyomon követsz bennünket :lol: :lol: Szerencsére sokan vagyunk itt,de nagyon nehéz mindig követni az eseményeket!
Csak nyugodtan meséld a terhességgel kapcsolatos élményeidet én örömmel olvasom.Újra átélem a sajátomat.Én kb.14.hétig hánytam minden reggel,de előfordult,hogy napközben is :( ezzel nem bíztatni szeretnélek,kitartást kívánok!!Szorítok a szívecske pulzáláshoz!!!

pancsi!
Drukk a zebrás 20-as teszthez :lol: :lol:

blacska!
Meglátod,hamarosan mi is hányingerrel fogunk küszködni :lol: :wink:

lujzici!
Én tuti,hogy érdeklődnék és nem hagynám ki azt a lehetőséget sem.A kinti munkád mennyire körülményes?Meddig lesztek külföldön?

vnbeni!
Szegénykém,meg sem mertél szólalni :? Lehet,hogy butaságot kérdezek,de hétfőn vissza is kapod a drágáidat vagy hogy működik ez?

csucsu!
holnap várunk és megy a drukk neked HSG-hez!!

Az én éjszakám elég rosszul alakult,szegény Vikikém 2x hányt.Azt mondja a suliban sok a hiányzó persze,hogy nem maradhattunk ki belőle.Kicsit most már jobban van dédalon kúpot kapott,mert tbl.nem mertem,nehogy azt is viszont sássuk :( :( Nem szoktam üdítőt venni,de a cola állítólag jó a hányásra,kíváncsi leszek rá.

Kép
Kép
a.ibici

Jó reggelt!

Vicky, köszike még egyszer, ill. a neveket is!
Barbus pont két hónapos :lol: kis édes!!!

Lujzici, hát repül az idő rendesen, az biztos... :D
Figyu, szerintem kérdezz rá, h. belevághattok-e eredményhirdetés nélkül is!!! Szerintem igen, mert mikor az első lombikom volt találkoztam egy inszemes csajszival, aki Z ügynökhöz járt és a beavatkozás után pár nappal ment ki meló ügyben Németo-ba (talán 1-2 hónapra?)... és azt mondta a doki, h. no problem! Ha sikerült, akkor folytassa az Utro-t, ha meg nem hagyja abba, aztán ha hazajött, akkor majd találkoznak... Aztán, h. az Utro-t hogy oldották meg... azt nem tudom, de nyilván van megoldás mindenre!

Blacska, te is meg fogod tudni... azaz nem biztos, mert lehet szerencséd lesz és tökéletesen rendben leszel a terhességed alatt!

Kubu, nagyon köszi a részletes infot! És neked egyik sem használ??? Az durva :shock:
Ja te azonnal a normál adaggal kezdél, hát én nem mertem, de akkor kicsit gyorsabban feltornázom a mennyiséget!
Múlt héten még alig vártam, h. menjünk ebédelni anyukámékhoz, most meg majd mindentől undorkodom :roll: De azért a mai napom sokkal jobb, mint a tegnapi... kop-kop-kop :lol:

Beni, én is szóltam, h. ügyesen szúrjon, mert ettől félek csak... és nem voltak bunkók, hál'Istennek!
4 petike, ez nagyon jó!!! És hányat kapsz vissza?

Cidney, beírtalak a tábliba, de kellene még életkor és doki neve! Nézd meg, h. a többi okés-e?!
Figyu, minden jelenthet mindent, szóval próbálj meg nem agyalni!!! Az Utro-tól sokféle tünet lehet, a babától ilyenkor még nem annyira!
Én az első eredményhirdetés tapasztalataiból okulva, most inkább teszteltem! Én is tiszta idegbeteg tudok lenni, nem hiányzott még egyszer az az élmény!

Andi, én is nagyon boldog szülinapot kívánok!!!
Gondolom lesz v. tegnap volt buli???!!! :lol:

BMC babaprojekt

Kép
Kép
navared
Szfvár

cidney!
Óvatosan azzal a melóval!!Fogsz tesztelni?

Kubu!
Köszi a drukkot!A spontánkodás pozitív eredményének bevallom én is nagyon örülnék.Sajna a hasam már fájdogál olyan mencsisen :( :(

Kép
Kép
a.ibici

Ibici, igyekszem mindig képben lenni, mert különben nem lenne naprakész a tábli! Biztos így is vannak javítani valók, de ha szóltok, azonnal orvosolom :wink:
Hányás a 14. hétig... ajaj, hát nem lehetett kellemes!
Szerintem Beni hétfőn kettőt kap vissza valszín, de ő majd megírja, csak én így tippelem!
Szegény kicsi lányod :( Remélem hamar jobban lesz!!! Mennyi idő is?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Cindi én szerdán megyek, remélem. Akkor most nem jó a 20 as vagy jobb a tizes nála? Én nem vagyok nagy szakértője a teszteknek, úgyhogy most a segitségeteket kérem!!

Rodina hát én is bízom hogy jót jelent, pl tegnap olyan rosszul voltam a mogyoró szagára hogy fel kellett kelnem hogy kivigyem a nappaliból.
De lehet pszihésen volt. Akkor erősebb a 10es teszt szerinted is?
Te hogy vagy? Rókakoma??

Kubu hát megnézte a bokámat, és mondta hogy tényleg látszik is hogy be van dagadva, és gyorsan én is megnéztem. De egyébként nem volt, de aranyos hogy eggyütt érzett velem. Pedig csak utronál fekszem egy fél órát. Holnap reggel repül haza!!

Kép
Kép
pancsi76

navi!

Viki 8 éves 2.-os kedden lenne nyílt nap a suliba nekik és alig várta,hogy együtt üljünk be az osztályterembe :( Meg látjuk,hogy lesz lehet,hogy kedden már tud menni.Holnap 1 napot itthon marad erősödjön apával.

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Nem vesztem el, olvaslak titeket minden nap!

Navi: most fog kiderülni, hogy hány babó van?

Macsek és Rodina: ezt nálatok mikor lehet tudni?

Vbeni: remélem sikeres leszel, és babásodni fogsz mielőbb!

Kubu: látom irták aggódnak érted, hogy utolsó hetekben készülsz a Tátrába. Biztos szép lesz, de nem kell majd járnod akkor sűrűbben vizsgálatokra? Mennyi idő lesz a Tátra? Nemzetközi EU-s betegkártya nélkül el se indulj (egyéb utasbiztosítás szerintem már nem érvényes esetleges szülés esetén)

Mieza: mikor mehetsz kezdeni? Most mi van a per és munka ügyben?

Zsu: ritkán irsz, van valami melóhely ügyben. Az április már egy-kettő és itt van. ugy elszaladt ez a 4 hét, most volta szülinapom és tessék.

Én nagyon fáradt vagyok, készülünk a kertre, sok takarítás volt. Ma semmit sem csinálok ill. az orch. kiállításra készülök,hogy szépet is lássak.

minden jót nektek

kispatak
Vendég

Ibici az én lányom is 7 és fél, de ő csak 1 osztályos. De lehet már írtam.Jóbulást neki reméljük hamar lemegy róla. Normaflór ha már nem hány az nagyon jó. De én is hallottam hogy a pepsibe lévő pepszinsav és a sósropi ilyenkor nagyon segit. Nekünk a doktornő(gyerekorvos) mondta.

Navi és most nem is vagy kivánós? Vagy a hányinger nagyobb nála? Szegénykém. De ez olyan jóóóóóó!!!!

Andi boldogságos szülinapot!!!!!

Csucsu most ok hogy hanyagolsz minket, de hétfőn azért tényleg gyere.

Benni most már értem a lényeget!!! De legalább alukáztál!! Nagyon jó a 4 tüszike. Nem kellett telcsizni ma hogy hányan indultak neki???
Én kívánom hogy mind a 4 ügyesen növegessenek osztódjanak!! És hétfő a nagy nap?? Drukk!! Már randizol utro urasággal??

Gyildi hát hogy vagy drukkok holnapra ezerrel!!!!

Ki megy még holnap? Gyildi és Beni?

Kép
Kép
pancsi76

Kispatak remélem fényképezőt is viszel és valami gyönyörűt felteszel nekünk. Mindjárt készítek én is valami csuda szépet nektek!!!
Látom te is szereted a virágokat. És ugyebár az rossz ember nem lehet. Tartja a közmondás!!!!

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi, nekem is 20-as érzékenységű volt a tesztem, szerintem jó az is!!! A 10-es érzékenyebb, de ha babás vagy, ki fogja mutatni a 20-as is, csak lehet, h. nem 4-5 perc múlva, hanem kicsit (max. 10 perc) később! Mogyoró illat undor... ez jó jel!!! :wink:

Ibici, reméljük, addigra már jól lesz a kislánykád!!! Miért apa is rosszul van???

Kispatak, hát igen, elvileg, a szívhangból kiderül!!! Izgulok ám, h. legyen egyáltalán :shock: :? :roll: meg hogy a mérete is megfelelő legyen és akkor pápá BMC :D Valami történik bennem az biztos (eléggé nyilvánvaló), de azért fontos, h. minden rendben legyen!
Jó kiállításnézést! Biztos gyönyörű lesz!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Pancsi, kívánósságom messze elkerül, de hányingerke az bezzeg itt élvezkedik :roll: Persze, örülök, h. érzem, h. babóca működik bennem, de azért eléggé kellemetlen is egyben!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Köszönöm a jókívánságokat!!

Pancsi!
Várjuk a gyönyörű képet!tényleg a normaflour eszembe sem jutott köszi és van is itthon :shock: :?

navi!
Nem,szerencsére apa nincs rosszul!Holnap ő tartja frontot,mert én dolgozom.Remélem jobban lesz és holnap már tényleg csak össze kell szednie magát(erőödni kell).

Kép
Kép
a.ibici

Na már írni sem tudok szóval(erősödni kell)
Megyek is majd délután jövök még!!Tegnap este megcsinálta apa a gépet,de így is csinál őrületes dolgokat.Remélem tudok még jönni és nem adja meg magát a számítógép.

Kép
Kép
a.ibici

Joreggelt!!!

Lányok, mi az a 20-as meg 10-es teszt??? nekem van itthon egy, MEDILAB, egy gyerek vagy rajta, aki a popojat mutatja, de sehol nem talaltam rajta, milyen erosségű teszt...
nem tudom eldönteni, teszteljek e...a párom nagyon nem akar, azt mondja azzal elatkozzuk. Én még hajlongok, de pl tegnap este olvastam rodina blogjat, es azon biztos nem szeretnek keresztul menni, amin ő!

Kubuspace, koszonom a tablat, érdekesek az adatok, sose gondoltam volna, hogy ilyen kevés Lili van:)

Andi Én is boldog szulinapot kivanok!!!!!!!!!!!!

Navared - 26 vagyok, és Zekehez jarunk (sajnos) nem volt még vizsgalat, ahonnan nem bőgve jottem volna ki tőle.

Pancsi, bárcsak én is szerdán mennék! más esetekben azt mondanam, hogy nem oszt nem szoroz az a 2 nap, de komolyan mondom, ilyen lassan idő még nem telt nekem...talán mikor érettségiztem...:) Mesélj majd el mindent!!! nagyon szoritok. Hányra mész? mikor akarsz tesztelni? aznap reggel, vagy előző nap?

Lányok, ti mit tudtok az anyagi juttatások protokolljáról? van értelme? tud valaki valamit?
cidney23

Andi,

bódog szülinapot :D :D :D

Kép

kiss angyal

Ibici: lánykádnak javulást :!:

Navikám: Vigyázz magadra...pihizz sokat és nyafoghatsz is nyugodtan nekünk :!: a szívhanggal meg minden a legnagyobb rendben lesz Kismamika :lol:

Beni: 4 petike, az nagyon jóságos :wink:

Pancsikám: mikor akarsz tesztelni :?: ha csak aznap reggel amikor mész akkor szerintem a 20-as is ki fogja mutatja már :wink:

Cidney: én még nem üdvözöltelek...Hát légy üdvözölve nálunk :D Mielőbbi pocaklakót :wink:

A pocokságom húzódott a szememre tegnap :? viszont mára minden jórafordult mint a Magyar népmesékben :D már max csak Kvazimodo felesége lehetnék :D :D :D

Kép

kiss angyal

KépCsajok, babaragacsok :arrow: :arrow: Kép :arrow: :arrow:
Kép mindenkinek pozitív teszteket :arrow: Kép

Maccs
vörösmacska

cidney!
Ezt,hogy érted,hogy mindig sírva jöttél ki?Az eredmények miatt vagy személyes probléma vele?Privibe is érdekelne,mert mi doki választás előtt vagyunk még :shock: :shock: Meglátod milyen hamar elmegy az a pár nap(én tesztelnék)nem bírnám ki.Te döntésed nem szeretnélek befolyásolni.

kisangyal!
Köszönöm a jókívánságodat,szerencsére már jobban van a drágám :roll: :roll:

vörösmacska!
Hogy vagy(tok)??

Kép
Kép
a.ibici

Andika
Kép

Maccs
vörösmacska

Kép Kép Kép

Kép
Kép
pancsi76

Köszi Ibici, jól vagyunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Halló Pancsi, hú de gyönyörűek!!!! Én is pont most :lol: töltöm le a krókusz képeket, mindjárt biggyesztek!!!

Maccs
vörösmacska

Ok Macs várom nagyon!! Szép az idő és kicsit jó volt kint lenni ezért késtem a képekkel. Csak nem te is kertészkedtél? Na de csak ovatosan!!
Hajrá laptetőőőőő

Kép
Kép
pancsi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?