Új privát üzeneted érkezett!

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Elolvastam. Bencével rólam sem mondták volna meg, hogy baba lesz hátulról.
A váci barátaink, főleg Robi - két lányuk van - mikor megtudták, hogy baba lesz azt mondták: lány lesz - lány lesz. Ők szerintem jobban szeretnék, mint mi. de tök aranyosak, mert akárhányszor beszélünk vagy msn, akkor mindig kérdezik, hogy a kiscsaj jól van e....Gábor is mindig kiscsajt mond, én meg igazítom, hogy lehet fiú lesz.... :lol: [/color]

Nyami, jó is a tejcsoki! :D :D :D :D :D :D :D

Én is így voltam amúgy, hogy ha fiú, az praktikus okokból tök jó (ruhák, megszokás, no meg később a gyerekeknek is jó) ha meg kislány, na az meg MÉG úgysincs :-)
Valahogy legbelül azért erre hangolódtam, úgy érzem. :-)

szilvás76

Na isti-bizi kapsz egy kosár csokit ha bejön a tipped és én magam fogom elvinni :lol:
Mikor terveztük - próbálkoztunk akkor valahogy én is úgy voltam, hogy lányt. Sőt mikor kiderült, hogy jön a gólya akkor az volt bennem: lány legyen. Érezni nem érzem, hogy mi lesz. Persze jó lenne, mert úgy ahogy írtad az nincs még. Ha meg fiú, akkor igen, ott a sok ruha, játék, stb...

királylány

OKé, ezt lezsíroztuk! :-)

Jajj, úgy mennék már haza, nagyon nyomi vagyok ma. Nesze neked kivirulós második trimeszter! :-) :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, és megkaptam a cukorlötyis beutalómat is a 24-28. hét között. Mit ne mondjak, nagyon várom. :-( grrrr. ("utóbb" én még zsömle+2dl tej kombón voltam, az valahogy barátságosabb...)
És nem engednek előre a laborban, tegnap megtudtam, úgyhogy mehetek hajnalban, és szívhatok ott 2 órát étlen, tejeskávé nélkül.
Már előre felfordul a gyomrom :-)

szilvás76

Sziasztok megjöttem a genetikai uh-ról !

És tudom mi rejtőzik a kis lábai között !!!!!!! :D
Vendég

Hűűűű....én már ugye túl vagyok rajta. Nekem azt mondta a dokim, hogy fél 7-kor igyam meg és negyed 9-kor jelentkezzek bent. Így nem kellett ott várnom. Rosszul is lettem otthon, le is kellett feküdjek. Amúgy is alacsony a vérnyomásom ez meg még rátett egy lapáttal. Remélem nem tapsolnak vissza és a 24. héten megúszom.

Már én is mennék haza. Még két üzletbe el kell mennünk Bencével. Reggel voltam a Lidl-ben, hazafelé megejtjük a Spar-t és még a Tesco-ba is beugrunk. Utálok vásárolni, főleg, hogy minimum 3 üzlet mire megveszem ami kell.
Ebéd után mozdulni sem tudok. De a baba sem :lol: ahoyg érzem vagy éppen nem érzem....

Vanilla vajon végzett már? Olyan kíváncsi vagyok kiderült e ki lakik a pocakjában.... :D

királylány

Akkor légyszi ne hagyjál kétségek között minket :!: :lol: De sejtem ám...

királylány

Halljuk-halljuk!!!!!!!!! 8)

szilvás76

Sztem engem kétszer böknek meg, ezért kell korán mennem, és nem is adta oda előre a szmötyit. Ááááááá. Fúj. :wink:

szilvás76

Na szóval nem izgatlak tovább titeket KISLÁNY!!!!!!

2-szer is kimondta a doki bácsi aki nagyon kedves és aranyos volt velünk beengedte apát is és még azért sem szólt hogy végig a füle mellet és a szeme előtt vette az egész vizsgálatot telefonjára :) Az én kis drágám nagyon eleven volt nézelődött épp forgatta a fejét jobbra-balra és megemelte a kezét az arca elé tette és nézegette a kezeit forgattat is :) :shock: egyem meg szóval a mi nevünk Maya lesz :) csatlakozunk a csajos táborhoz :)

gravid uternusban : egy élö magzat
placenta a mellső falon tapad homogén
átlagos mennyiségű magzat víz
bpd:51mm
fl:32mm
ac:150mm
és 35 dkg -osak vagyunk most :)
Vendég

jah és pontosan 20 hetes és 4 napos és meg változtatta a szülés várható idejét augusztus 5-ről , augusztus 2-re !!!!
Vendég

Gratulálok! teljesült a szíved vágya. Maya. Szép név. Nekem nagyon tetszik! Afp-d mennyi is lett? Ha már statisztika.... :lol:

Szilvi igaz, nekem nem vettek éhgyomrit, csodálkoztam is rajta, no de mindegy.

királylány

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval Hugi. Teljesült hát a "vágyad"... :-)

szilvás76

Igen igen ezt akatuk annyira boldog voltam párommal hogy elfelejtettem képet kérni de se baj ott a videó amit majd hétfőn vagy kedden feldobok g-mailra !

AFP az 0,96 lett

júj lányok olyant mesélek nektek hogy fú nagyon komoly !!!
Vendég

Halljuk!

királylány

Az éjjel apukámmal álmodtam akiről annyit kell tudni hogy most március 30-án lesz 1 éve hogy meghalt .

Álmomban azt mondta beszéljek anyával mert az autója baleset veszélyes és nincs benne olaj és anyu nagyon felelőtlen mert ilyesmire nem figyel , aztán azt mondta még anyunak van valami 37 ezer forintos közüzemi tartozása amit fizessen be mert baj lesz belőle aztán annyit mondott még hogy a húgomnak mondjam meg vegye fel a kisfiát aki 1,5 éves az ágyból ne hadja feküdni mert nagyon beteg baja legyen igy ! Ezt 2 álmodtam tegnap éjjel egymás után .

Na most jön az érdekesség :

Felhívtam reggel anyut ép a boltban volt és elmeséltem ezeket neki hogy mit álmodtam mire anya mondja honnan tudod a közüzemi tartozásáról senki nem tudja , és a húgom babája olyan beteg nem eszik nem iszik hasmenése van hány és tegnap majdnem megfulladt alvás közben saját hányásában úgy kapta ki a tesóm az ágyból időben észre vette . Akkor kivitte anyu a kocsit a szervizbe opel vectrája van és képzeljétek a motor csont üres volt nem volt benne olaj !

Komolyan mondom nagyon megijedtem !
Vendég

:shock:

szilvás76

Vanilla Baccus :!: :shock: Nem semmi :!: Én is megijedtem volna. De van ilyen....bár mindig csak másoktól hallja az ember....

Szilvi kommenteltem a blogodat, remélem tudtam segíteni

királylány

NEKEM MONDJÁTOK MÉG MOST IS FUTKOS A HIDEG RAJTAM
Vendég

Sziasztok lányok!

Végre én is félidős lettem! :roll: Jippijuhhéé! :wink: El sem hiszem, hogy már csak még egyszer ennyi van hátra, ez biztos még gyorsabban fog telni! :)
Tegnap voltunk Tomival sétálni, annyira szép idő van, nem lehetett kihagyni. Másfél órát :shock: kint voltunk! Olyan jól esett. 8)

Vanilla nagy nagy gratula a kislányhoz!!! :wink: Örülök, hogy teljesült a szíved vágya! :D

Kép

Kép
barbcsi

bocsi caps lock :oops:
Vendég

Vanilla jézusom :shock: :shock: :shock: Én nagyon megijedtem volna! (főleg mert nekem az az álmom is bejött, hogy kisfiú lesz, ráadásul ezt 4szer is megálmodtam)

Csajok, nekem is van ám blogom... Nemrég kezdtük el írni... :roll: :oops:

Kép

Kép
barbcsi

Hát, nekem még nem volt ilyen, de ijesztő. :shock:
Egyetlenegyszer hagytam jósoltatni magamnak kártyából egy cigányasszonytól, de soha többet. :roll:
Minden szava bejött. De nem ám sablonos dolgok, hanem tényleg rám illetve a környezetemre illő események/történések...
:shock: :shock: :shock:

szilvás76

Dia, köszi, sikerült!!!!!!!!!!!! :lol:

szilvás76

Én is jósoltattam ezelőtt 5 éve és akkor azt mondta el fogok válni nagy huza vona és vita után , majd megismerkedek valakivel és lesz még 1 kislányom egy idős asszony meghal a családban aztán egy tragédia fog minket érni rá rövid időre . ami bejött :
elváltam jó kis rázós ügy volt :( aztán megismerkedtem az én párommal , meghalt a dédim rá 3 hétre tragikusan apukám és most kisbabám lesz aki kislánynak néz ki ....

én azt álmodtam idáig fiú és nini kislány de ez akkor lesz biztos ha a saját 2 szememmel látom a repedését a kezeim között :) :wink:
Vendég

Engem ez nem lep meg....
Én megálmodtam, hogy édesapám beviszik a kórházba,
megálmodtam, hogy kómába esik,
megálmodtam, hogy felébred abból,
s hogy fogom a kezét és meghal...
S úgy, mintha fentről néztem volna a dolgokat...én akkor ijedtem meg.
Sokszor jött álmomba apu, mondott dolgokat, s az akkori párom anyukája mondta, hogy el kell küldenem álmomba, hogy megnyugodjon a lelkem, engedjem el...
Elküldtem, s azóta nem jön....Sajnálom.... :S

A közeli hozzátartozók halálát meg ilyen napközbeni bevillanás szerűen érzékelem...nem tudom, hogy ez érthető -e így.
Egy pillanatra eszembe jut a személy, s hogy gáz van...

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Na jó, ez nekem valahogy nem hiányzik. Maradok inkább a "buta" álmaimnál. Amúgy is besz@ri vagyok ilyen téren. :shock:
Meghagyom Nektek. :wink:

szilvás76

na lányok mos lépnem kell mert lassan mehetek az oviba de jövök hamarosan vissza :) puszi a mamáknak és a babáknak is egyaránt :)
Vendég

vanilla :shock: :shock: :shock: a hideg futkos a hátamon...

Clárika azt nem "látod" véletlenül, hogy fiam lesz-e vagy lányom? nagyon kíváncsi vagyok... nem tudom hogy fogom kibírni ezt a 2 hetet amíg megjön az eredmény... :shock: :lol: :lol: :lol:

barbcsi gratulálok a félidőhöz!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Én sem jósoltattam soha...én sem merek. Nem szoktam megálmodni semmit sem...

Barbcsi olvasni fogom :wink: ügyesek vagytok.

királylány

Barbcsi, észre sem vettem. Mondjuk nem nagyon szoktam a profilba bemenni, az aláírásoknál keresem általában. :wink:

Sziasztok, Léptem. :-)
Ha nem jönnék, jó hétvégét!

szilvás76

jó hétvégét Szilvi!

királylány

Én is elköszönök. Jön még egy menyasszony aztán húzok az oviba...Jó hétvégét mindenkinek, ha nem jelentkeznék.

királylány

Tünde!

Remélem fiad lesz, és nekem meg lányom, hogy bejöjjön Évi pocakjóslata.....
Most nem szeretnék hinni az AFP-dben..... :)
Az én AFP-m nem jött még meg! :( :( :(

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!
Éljenek a kislányok! Gratula, Vanilla :lol:
És akkor még hajrá Clárikának, meg én is csatlakozom Szilváshoz, Diának is lányzó lesz, nem tudom, miért érzem így. Meg Tündénél is iciripicirit a lány felé billen a mérleg, nálam. Aztán ki tudja :wink: Nagyon izgi :oops: :lol:

bekri

Vanilla
Gratulálok a kislányhoz!

Álmok
Befolyásolják a gondolataink!!!!
Most éppen ilyen témában tudománykodunk :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

clárika úgy legyen! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ööööö... Te nem most mész valamikor a genetikaira? vagy voltál, csak átsiklottam felette??? :oops: :oops: :oops:

bekri tudod én nagyon fiút képzelek el, de tegnap óta tudatosan próbálom edzeni magam lelkileg, hogy lehet, hogy mégis lány lesz... természetesen a lényeg, hogy egészséges legyen, de...
:lol:

Kép
gtunde75

Ircsi, ez érdekes téma! Megoszthatnád velünk mire jutottatok eddig! :wink: :roll: :D Gratula neked is a félidőhöz! :roll: :wink: 8)
Egy kismama könyvben ezt olvastam az álmokról:
Talán a legizgalmasabb és legrejtélyesebb, egyben tudományos eszközökkel a legkevésbé megragadható kommunikációs csatorna az ún. intuitív csatorna vagy más néven lelki köldökzsinór. Arról a mély, lelki egymásra hangoltságról van szó, ami anya és magzata között alakul ki a várandósság idején. Ez alapozza meg a születést követő első évet, ahol az anya intuíciójának és újszülöttjére való ráhangolódásának óriási jelentősége van a csecsemő jelzéseinek érzékeny észlelésében és szükségleteinek megfelelő kielégítésében. Az anyák éberen és álmaikban is mély, intuitív, megérzéseken alapuló kapcsolatban vannak magzataikkal. A gyermek nemével, külső kinézetével, hajával kapcsolatos fantáziáik, elképzeléseik, álmaik magasabb találati arányt mutatnak, mint a véletlen műve.

Ircsi, mit gondolsz erről? Kíváncsi vagyok! :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi
A tudománykodásunk: az altatás alatti álmok mennyire befolyásolhatók? Mennyire függ az alkalmazott narkózis módszertől (hogy milyen gyógyszert használunk)? ÉS a lényeg... az álmokat mennyire befolyásolja az altatószer beadása körüli időben alkalmazott szuggesztio? (betegek véletlenszerűen két csoportba kerülnek, akik kapnak szuggesztiót és akik nem).
A szuggesztió általában annyi, hogy képzeld el magad a kedvenc helyedre, gondolj hozzá illatokat, színeket, hangokat! Az egész szuggesztiót aszerint vezetjük, hogy milyen helyszínt gondol ki a beteg!
Még az elején járunk az egésznek. Ahhoz, hogy legyenek adataink, sok-sok beteg megfigyelése, kikérdezése kell!

DE... gondolj arra, hogy álmodban sokszor előjön az a dolog, ami napközben foglalkoztat (egy vizsga, az esküvő, a babavárás)...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Lelki köldökzsinór
A babák a pocakban átveszik a te hangulatodat!
A megszületésük után is hihetetlen érzékeny érzelmi radarjaik vannak!
Egy nyugodt, kiegyensúlyozott mamának ritkán van nyugtalan, hisztis babája! A mama, a baba, sőt az egész család hat egymásra!!!!

Én egyébként már az első pillanattól kezdve beszélgettem Katussal! Akkortól, mikor kezdtem adogatni a tüszőnövelő szurikat, akkortól meg főleg, mikor a két embrió visszakerült a pocakomba...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!
Vanilla gratulálok a kislányhoz! :)
Sajnálom az álmodat-meredek látomásaid vannak :(
-------------------------------------------------------------
Nekem az eredményeimből semmi nem szűrhető le...akár hogy is kutakodom :) :(

terhességi AFP: 19,5 NV MoM: 0,69 IU/ml (2010.03.02.)

Uh vizsgálat:
---------------
BPD:4,7cm
HC:16,2cm
AC:14,5cm
FL:2,9cm
OFD:5,4cm
Élő magzat,AFI:Norm.
Placenta:mellső fali
minden ép,szív:4 üregű,normál tengelyállású

Na ebből ki lesz? :D Csak nem kisrépás? :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tünde

Nem kerülte el a figyelmedet, majd hétfőn megyek! :)
Remélem nem szégyenlősködik! :)

Clárika
Kép
clárika

clárika akkor jó!!! remélem megmutatja mije van!!! :lol: :lol: :lol:

Csillag az AFP: 0,69 MoM elméletileg lányt jósol! :))) aztán meglátjuk... :)

Kép
gtunde75

Wooooooooooooooooow...ez szuper lenne :) :oops:
köszike...még ha nem is 100% :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ma annyira punnyadt vagyok egész nap :S
állandóan csak aludni tudnék :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tündi!
Amit írtál nekem legutóbb pü-be...100% ?
Mert ha minden igaz jövőhéten elérem a nagyfőnököt...hogy ne mondjak neki hülyeséget... :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok

Ircsi-szóval te is fáradt vagy :? tök gáz...egész nap aludnék...elkezdtem a vasat ma. (brr)
Tudományod:érdekes lehet!!
Na megműtötték anyámat,az ébredőben van, röhej,benéztem keresztanyámmal,azt mondja ez nem anyád? odamegyek ránézek,ááá mondom nem (még kő is esett le a szívemről,h.nem,mert az a nő elég szarul nézett ki...) erre keressük a helyén,ott nincs,kiderül,az Ébredőben van...hehe,köszi...nem ismertem meg,meg egyrészt O2 maszkban volt (Ircsi-ettől nem lettem boldog,COPD-s...igaz csak 1-2 literrel ment...) meg hullafehér...de elvileg rendben minden csak biztos sok vért vesztet mert du.még vérkép ellenőrzést terveztek...ehh... és,ébredő:se nővér,se csengő,se semmi,ajtó gondosan becsukva. :evil: jobban járna a saját helyén ahol legalább a szobatársa ránézne :evil: :evil: na mindegy,biztos rendben lesz.

Kicsikém annyit rugdos :) és enni továbbra is szeret :)

Szilvi,megnézem a cicás dolgokat :)
Barbcsi neked pedig a blogod.

Csak lenne már egy olyan napom ami ne így zajlana :(
Majd lesz még így se.

Tünde,hááát,az AFP-k tényleg bejönnek...1.0 alatt puncisok... :? eddig...

Vanilla,gratulálok a szoknyáshoz :) várom a képeket.

Clarika,gombák :? 6 kg,rajtad??? Hol? :lol:

Bekri örülök h.írtál. Jó lehetett a névnapozás,az már nem annyira h.szomorú vagy :(

Csillag,neked lányod lesz Kép

Jó hétvégét mindenkinek,szép álmokat,jó pihenést...
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Köszi Évi!
nektek is minden jót és szépet!!!
rajtam is 6 kiló van-------de meg is látszik :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi háááát, én végig olvastam az AFP-s topikot és sorra születtek a kisfiúk a 0,7-es értékek környékén... :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjmááááááááááááááááááááááár :D Tündi :D Ne légy ünneprontó :D
Legalább ma este érezzem magam jól :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

csillag igen! ha kiadják az éves szabidat és nem csak az időarányosat, akkor sínen vagy! (csak ne mondjanak fel közben! :? )

Kép
gtunde75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?