Sziasztok!
Lányok, fantasztikus utunk volt, idén még elmegyünk, az tuti, terveim szerint jövőre megint újszülött baba lesz itthon, vele azért nem mennék.
Bár a szoptatás helyiség is nagyon kulturált.
Az odafele út sima volt, majdnem végigaludta Lexi, a szállodát gyorsan megtaláltuk, nagyon szép apartmant kaptunk. Az első vacsinál volt egy kis ordítás, mert nem kapott elég gyorsan inni, de ezt leszámítva minden étkezés rendben zajlott, 2. nap már a nyüzsgés sem zavarta. Vízbe először szerdán mentünk, az elején pityergett, de hamar rákapott, tetszett neki. Kitűnő altató volt, este is hamar beájult, sőt, nagyrészt a nappali alvást is sikerült abszolválnunk. Addig én is pihentem. Hajnalban sírdogált olyan 5 körül, de mindig hamar visszaaludt, kivéve ma, amikor úgy döntött, fél 7-kor ideje kelni.
Tegnap hamar végeztünk a fürcsivel, mert klóros vízből akart inni, és már semmi nem volt jó, ordított teli torokból, az egész uszoda tőlünk zengett.
Lepisilte a járókát. a babauszinál hideg volt a víz, a falovacska muzsikát pedig ott kellett hagynunk, mert a kislányunk nem bírt a popóján megmaradni, először körbejárta a termet, bement a székek mögé, elvette a vezetőtől az ütőjét, táncolt egyet, utána pedig kisétált. Kicsit antiszociális volt.
Viszont szereztünk egy újabb vőlegényjelöltet, Mátyásnak hívják, tündéri kiskrapek.
A kaja fantasztikus, fogalmam sincs, mennyit híztam, még nem merek mérlegre állni...
Keszthelyre 2x átmentünk, de nem tudtuk megnézni a kastélyt, mert nem volt pénztáros, ezt sajnáltam nagyon. Hiába, Magyarországon vagyunk, video, illetve fotójegyet kellett volna külön venni, és persze babakocsit sem lehet felvinni.
Nagyon gyorsan eltelt ez a pár nap, ez a hely tényleg a kisgyerekesek paradicsoma, itt minden van.
(Tegnap jött a Szántó Dávid a családjával.)