Skrisz!
Enyém Sarj éjfél körül aludt el. De én sokszor írok éjszaka, bagoly vagyok eléggé, most már viszonylag "korán" fekszem, 1 felé, Zé előtt 2-kor szoktam.
Vanda!
Nálunk csak a tesóm kapható egyedül csőszködésre, meg neki oda is adom. Ő nagyon sokat van vele, szinte naponta látja, szereti Zé, és benne meg is bízom feltétel nélkül. Meg elég sokkal jön nekem a sokéves unokaöcsi és hugi szittelésért
De valszeg valamit rosszul csinálok, mert furcsamód már megint az ő gyerkőcei aludtak nálam szombaton....
Kat!
Én nem is méregetem a cukrom...
Baba!
Jaja, a barátnőmnek is nagyon sokáig ültek a nega eredményen, mondták is neki, mikor türelmetlenkedett, hogy örüljön, mert ez a jó, ha gond lett volna, azt sokkal hamarabb megtudta volna.
Angel!
Annyira jó ez, hogy már nem kell annyira becsomagolni őket, nagyon vártam. Én ma még a sapkát is levettem róla, csak kapucni, 20 fok volt. És semmi zsák stb, csak takaró.
Tökös csirke ennyire bejövős? Zé ma cukkinit evett, imádta. Benyomott egy egészet és még utána rá kellett pótolnom némi almával, 2 cukkini lesz belőle az adag.
Képek nagyon jók, Diónak valami egész különleges szeme van, nagyon szép.
Tobi lánykái is nagyon szépek, Köszi
Bella!!
Keny!
Igen ezt nekem is mondták anno', hogy már a kórházi levegő is gyógyít
(Volt a terhesség alatt némi vese-nyűvem, ami persze pikkpakk elmúlt ahogy befektettek
)
Én is szedtem 750-et is Mg-ből, de ált. 500 ment.
Szóval a rövidülés oka csak a növekvő méh?