Sziasztok!
Végre itt vagyok, bár még nincs netünk, és maradok a Nikie névnél, úgyis mindenki így ismer.
Bogicáról készült rengeteg kép és video közül a legszebbeket elküldtem mail címetekre.
Karmen!
LÁtom te is jan.28-án szültél
Nagyon édes a kislányod!
Alena!
Sokszor gondoltam rád, hogy hozzátok is mielőbb kopogtasson a gólya.
Hogy sikerült végül is? Nagyon örülök a babócátoknak!
Bogár!
Gyönyörű kislányod van! Mi néha PiciBogárnak hívjuk a csemeténket, jó nem?
Beszti!
Gratulálok a kislányotokhoz! szép nagy család vagytok! Mi még nem tervezzük a következőt, esetleg 2 év múlva.
Doris!
Nem felejtkeztem el a szeptemberi talinkról. Puszi a Piciknek!
Orsi
Gratulálok a 2 Kismaczkónak. Hol fogsz szülni?
Marcsi, Hurki
Milyen anyának lenni? Hogy megy a szopi? Ha kevés lenne a babának az idő a szopira akkor bátran tovább szoptassátok. Nehogy tápszert használjatok pótlásra, mint én anno
(szerencsére nem szokott le Bogi a szopiról
)
Marcsi
Levi babáról küldenél egy képet?
Hurki
Nagyon hasonlít rád Balázska!
Bogi holnap lesz 8 hónapos. Szépen ül, nagyon ügyes a játékaival, ami pörög azt pörgeti stb. Nagyon izgő-mozgó, sokat mászik, mégjobban eszik
, 2x190gr lecsúszik egynap, ez főzelék és gyümölcspép, a szopik mellett. Még mindig cicin alszik el, de már 4 hete éjszakánként 1-2 óránként felébred és üvölt, majd a szopival megnyugszik, rajta csüng 10-30 percet. Alig alszunk, most ez egy nehéz időszak, azt mondják a foga miatt, ami még nincs, várjuk. Doris Ti hogy éltétek át? Sem kenőcsöt sem szirupot nem akarok használni.
Mit is mondhatnék még? Sokat játszunk. A járókát nem szereti, a napi kb. 2 óra(nem egyszerre), nagyon kevés. Kengurut, babakocsit annál inkább, imád nézelődni, 2 gesztenyét a 2 kis kezével összeüti, ez nagyon tetszik neki és nekünk is
, ugyanezt csinálja a játékokkal is. Minden ami mozog nagyon érdekli, mozgó levél, árnyék, állatok stb. 3 hasonló korú pöttömökkel szoktunk összejárni+baba-mama klub. A cumi már 1 hónapja nem kell neki, párhuzamosan a fogzás kezdetével, de nem bánom.
Kb., így állunk. És persze nagyon boldogok vagyunk!
Puszi
Nikie és a majd' 8 hónapos Bogica