Új privát üzeneted érkezett!

jó reggelt mindenkinek!
éjszakánk sajnos kb olyan rossz volt, mint esténk! este jól kiborított rókakoma, mikor befejeztem borogatással, fél fájdalomcsillapítóval ledőltem a nappali kanapéra, h éjszaka ne zavarjam apát. vmeddig forgolódtam, aztán szerencsére sikerült elaludnom! hajnal 3kor megint felkeltem, bevettem a másik fél fájdalomcsillapítót, ismét borogatás, azóta jobban van a buksi! sztem nemsoká alvás lesz... este apa kicsit odabújt mellénk a kanapén, édes kisfiunk azt sem tudta hogy mutogassa magát apájának :lol: ütött-rúgott-forgolódott-kidugta magát a pociból... azt hittem megzabálom :lol: apa meg olvadozott, természetesen :lol:

poci: sajnálom, h Te sem voltál jól :cry: én gondolom melegfront lehet a ludas!

Kép
zsani78

Jó reggelt!
Anya maci, igazából szerintem nincs esély a 4kg-ra. Gondold csak végig!!!Most olyan 600-700g a baba.Még majd 3kg-t!!! szed magára. Nő még a méhed is és gyarapodik a magzatvíz mennyisége is. És a végére szinte mindenki elkezd vizesedni is. Szóval még a java csak ezután jön!!!!! Én Rikivel ekkor is 8,5 kg-nál tartottam(most is) és 21 lett a vége. Ez van. De 5 hónappal szülés után lement 22!!!! Szóval tényleg ne parázz!!Ha a vérnyomid és a fehérjéd a vizeletben rendben van,akkor Te is csak egyszerűen ilyen alkat vagy.Kár ezt túlaggódni! :wink:
Zsani, Poci, sajnálom a rosszulléteket!!! :cry: :cry: Igazán szörnyű lehet!!!Csak annyit tudok mondani, kitartás lányok, nincs már sok hátra!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!
Nekem is ma reggel volt nagy élmény, a büfében már behúzott kabátban is észrevették a pocimat :)
Egyébként én is kicsit parázok, hogy mennyit fogok felszedni a végére..... Anyukám mindkét gyerekkel 25 kilókat hízott, na de ő vékony volt!
Rajtam is volt eleve 5 kiló súlyfelesleg a kezdet kezdetén, és most már olyan 6-7 kilónál járok.... És előttem még ott a cukorterhelés, attól nagyon félek, nehogy rossz eredmény legyebn, mert szénhidrát függő vagyok gyakorlatilag :oops:

Az egyébként normális, hogy vannak napok, mikor sokkal kevesebbet mocorog a picúr, mint más napokon? Ma még nem "jelentkezett le", máskor ilyenkor már mindig szokott! Biztos túlparázom, éjszaka mocorogtunk.
SOkan írtátok, hogy már kívülről is nagyon látszik ahogy mocorog, én még ezt nem látom. Apa már szokta érezni, ha éppen nagy boxbajnokság van odabent, de látványosnak azért még nem mondanám :)
Ez is alkati kérdés? Vagy többedik gyereknél ez is hamarabb látszik?
Szép napot mindnekinek, végre itt a tavasz :D

zsofka83

Jó reggelt mindenkinek!!
Suli előtti bekukk!
Azt mondta Ati, egyenlőre mégse menjünk dokihoz! Azt mondta sokkal jobban van, amióta (Tegnap délután) tartatom vele a "diétát". Na nem az hogy nem ehet, de csak lúgosító jellegű ételeket ehet. És este már nincs nasi (chips, gumicukor) a gép előtt. Tea cukor helyet mézzel és soooook citrommal (citromlé erősen lúgosít). Elfogadom hogy nem akar menni, nagy "gyerek".

Pocak, Zsani!
Sajnálom a hányingert!

Mi holnap megyünk egy barátnőmhöz, akinek februárban született a kislánya. Ja de jó lesz megdajkálni a picurt.

d.dodó

Zsofka! Szerintem egyfelől alkati is, másfelől meg többedik gyereknél lehet, hogy hamarabb látszik. De ne aggódj!!!Nálad is van olyan, hogy nagyon fel vagy pörögve, máskor meg alig tudsz mozdulni. Ők is így vannak vele. Azért ha egy napig nem jelentkezne, biztos elmennék védőnőhöz vagy dokihoz.De amúgy nyugi! :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Zsani,Pocak
jaj sajnálom a rosszuléltete :cry: :cry: jobbulást nektek :oops: :oops:

Fóka
hogy van a manód??

Niki
megkaptam:))megyek a postára kb 1 óra múlva :wink: köszönöm :wink:

Barbus
oké,remélem meglesz :lol: :lol:

Zsofka
teljesen normális,hol aktivabb hol lustizik :wink: :wink: kivűlröl meg nekem is még csak egyszer látszódott,attól függ hol fekszik a amanód szerintem :wink:

bibar

Jóóóó reggelt!

valami nem stimmelt a netemmel és nem tudtam jönni tegnap :( minden oldalt megnyitott csak ezt nem :lol: :shock:

Bibar ment privi :D :D :D

Heni csini sztárfotók :wink: éééén is akajoooook :oops:
Fóka jobbulást!!!! hamargyorsan MOST :roll:

Kép
freyja

Jó reggelt!
Poci, Zsani, 2 napja én is szédüléssel, hányingerrel küzdök :shock: Reggelente annyira szédülök, hogy pár lépésenként le kell ülnöm :shock:
Képzeljétek, tegnap megkaptuk a kölcsönbe mr korábban beígért rucikat! Hát valami tündériek! És rengeteg! Egyenlőre 56-68ig kértem el, de annyi, hogy nem is kell vennünk semmit! Úgy örülök neki, olyan nagy segítség! :) Egy másik barátnő meg áthozott egy vastag kardigánt, ami most tavaszra tök jó lesz, meg egy kismama gatyót :D

Köszi a gratukat a 24. héthez :P

Emi, jól elültetted a bogarat a fülemben, most bölcsőt vadászok :D Vagyis nem annyira a ringató funkciója a lényeg, hanem hogy legyen kereke és lehessen mobilizálni a lakáson belül :wink: Meg kell hogy mondjam, hogy baromi jó áron vettétek a tieteket :wink: Bár én mindenhol pofátlanul alkudozom, szal van még remény :lol:

Fóka! Remélem hamar jobban lesztek!!

Gabi! Nemsokára már Te is leállhatsz a pörgéssel és jön a nyugis időszak :D

Heni, szerintem nem kérdés, hogy kislány :wink: Az az utsó kép magáért beszél :D

Meme! A lényeg, hogy időben észrevették :wink: Nem lesz baj, ne aggódj! :) Írok neked privit!

Maki, jó hogy jöttél :D Kukkants be és mond hogy mi érdekel :D Mindjárt le is szedem ami már elkelt...

Poci, nekem is iszonyat sok a savam :cry: Már nem is tudok vízszintesbe feküdni esténként...

Bibar, majd egyeztessünk, hogy mikor csereberélünk :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Sziasztok lányok :)

Heni
tééényleg Te mentél, tudtam én, hogy valaki ment 4D-re :D:D:D Édes a picilány, mert bíz Ő picilány, ez tuti :D:D:D:D

Mi is megyünk ma, tyühüüüü alig várom... :lol: :lol: intha randira mennék legalább... :lol: :lol: :lol:

Hát lányok, sajnálom ezt a sok savat, meg hányingert, fejfájást. Nekem egyik sincs hála az égnek, de remélem el is kerül a végéig már... :?

Péntek van és ragyog a nap tralalalala
Vendég

Dodóóóókám.... juhééééj 22.hét :P

hihi már mindenki Manóseggűnek hívja Botit itt a munkahelyemen, mondtam is nekik, hogy héééé ez az én szövegem, használjanak mást... wuhahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csak Ti hívhatjátok így, meg én :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.03.19 09:27-kor.
Vendég

:evil: :twisted:
Vendég

Edi, látom ma kevesebben vannak :D De jó, hogy mentek ma kukkolni :D Hozz majd képeket!

Nekem meg drukkoljatok kicsit lszi - talátam egy jó kis bölcsőt, most alkudozok :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbuss
ejha, most ráérek nagyon is, drukkolok akkor +++++++++++ :lol: :D

Persze, hogy hozok képet, későn megyünk eléggé, 17:30-ra, de még ma hozom a képeket is :D
Vendég

Jajj próbálom nem beleélni magam, de nehéz :oops: :D Frissítgetem az oldalt, hogy mikor válaszol az eladó :lol: Ha belemegy, akkor nagyon jó üzletet csinálok :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Sziasztok!

Zsofka: A bölcsőt teszvesz-en vettem.

Heni: Írtó cuki a kislányotok! :) És úgy látom mosolygott! :D
Szerintem kislány...

Meme: Nekem is vérzik az ínyem, és kaptam is rá gélt, szájvizet, fogkrémet...de nem nagyon használ.
A koraszülésről én is hallottam emiatt...na de nem félek!
Tudod...Edi kiadta utasításba, hogy minden baba bentmaradjon min. 34-dik hétig!
:lol:

Bibar: Ha tudja, hogy nála szülsz, akkor OK. Tarifát is mondott?
Vannak kismamák, akik járnak orvoshoz, de nem fogadják meg szülészorvosnak (pl. anyagi okok miatt, stb.)...inkább ügyeleten szülnek. Ezért nem egyértelmű...szerintem. :? :)

Barbuss: Drukkolok bölcső ügyben! :)
Én a neten láttam licit nélküli áron 18.000 Ft-ért is...
Egyébként teszveszen keresgélsz, vagy máshol?

Emi

Emi

email4
Budapest

Emi a 18 az nagyon sok :cry: megnéztem teszen is, de most vaterán keresgélek...

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Na találtam egyet a teszen is, de ott még nem vagyok regelve és mire aktiválni tudom a fiókot, addigra lejár az aukció :cry:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

:(
Mi 17.000 Ft-ért vettük...
Kb. milyen áron szeretnél venni?

Emi

Emi

email4
Budapest

Barbuss, ha a teszen találsz,akkor szólj, és megpróbálom Neked leütni. És ha sikerül és küldik az eladó adatait, továbbítom Neked.
Ok???

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Emi, Barbuss DRUKK DRUKK :D ++++++++++++++++++
Heni: meg úgy átlagban mindenki... :D akit érdekel, pocak szépségverseny van :D
http://palyazat.picibaba.hu/aldott-allapotban/

Kép
freyja

Sziasztok!
Ma csak egy órám volt....lassan ebédelünk, és megyünk kicsit a bevásárló kp-ba. Sétálni nem is tudnánk menni, mert esik az eső. :shock:

Edi!
Köszi a gratut!
Drukk az UH-hoz!!

freyja!
Jó az uj vonalzód!

barbuss!
Drukk a bölcsőhöz!

d.dodó

Niki! Ezer hála :D Írok privit! :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Jaj, képzeljétek, van 3-ára egy torta rendelésem. Barátnőm kislányának a szülinapjára Hello Kitty torta.

d.dodó

sziasztok,
végre napsütéééés!! Ilyenkor duplán jó UH-ra menni ;) ;)

ma a közértben teljesen kiakadtam..az ajtóba ki volt téve egy Pedofil fantomképe :( :( a kerületben is körözik..utáloooom az ilyen betegeket!!

tegnap óta fáj a forgóm..derekam..van, h alig tudok kikecmeregni az ágyból..van, h olyan mintha összeakarnék csuklani, amikor belehasít a fájdalom :( de amúgy minden oké :)

bejelentkeztem a szülésznőmhöz ;) azt mondta, h a 10-e jó nap a szülésre, mert ő is akkor született :)

Dodó: én is adhatok le rendelést? ;)

Drukk a bölcsőhöz..dehát ez egy kívánságtopik..itt minden teljesül ;)

M.
Vendég

Emi, 15ig bezárólag :? Aztán vagy összejön ennyiért, vagy nem :roll: :(

Mia, ilyen összecsuklom érzés nekem is szokott lenni :shock: Amikor fekvésből felkelek, mintha nem bírna el a derekam :shock:
Kívánságtopik - de jó lenne :D

Évi, klassz a vonalzód :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

mia!
Ha kijössz érte, és ki is fizeted, akkor jöhet a rendelés! :)
Nekem is tegnap óta nagyon fáj a derekam.

d.dodó

Heni: nagyon édes a kislányod! még én is látom, hogy kislány, pedig én nem szoktam semmit látni ezeken a fotókon!

barbuss: én is szívesen segítek tesz-en licitálni, de csak munkaidőben vagyok gépnél. ha esetleg Niki nem ér rá. most én is licitálok, kismama halásznacira vadászok.

évi: nagyon jó a vonalzód! jövő héten hívom a fotóst, akit ajánlottál. fiatal? lehet tegezni? úgy utálok magázódni

zsofka: nekem sem látszik még kívűlről, pedig én érzem sokat. Eddig apa is csak kétszer érezte, amúgy mikor odateszi a kezét meg se moccan. Most már nekem is észreveszik kabátban is a pocakomat, csak a metrón nem :? én megértem, hogy hosszú a metrózás, de én is mindig átadtam a helyem a kismamáknak. Ráadásul a metrón olyan rossz kapaszkodni, húzódik a hasam, ahogy ott lógok. Reggelente jó, mert akkor visszamegyek egy megállót a végállomásig és átszállok az idefelé jövőre, így van helyem.

Volt ma a munkahelyen szemvizsgálat és olyan érdekes, hogy bevilágított a szemembe a doki, és megállapította, hogy alacsony a vérnyomásom :shock: honnan látják ezt???

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Köszi a vonalzó dicsit :D

Sakura: igen egy 30as srác :D
szintén zenész és fotós, nyugodtan tegezd!

helyátadás: hát lányok én elég jól birom a pocim, bár igy h fekvés és pihi itélet van, kevés mozgásnál már a kevés is kifáraszt. A lakás miatt sok most az ügyintézni való igy sokat kell utazgatnom. és az a szomorú tapasztalatom h senki nem adja át a helyet. pedig nekem ( mint itt mindenkinek szinte) óriás pocim van. tehát le se tagadhatom
:roll: a minap 3 csitri srác nem iskolások már,tehát elvileg NEVELTEK
ugy ugrottak fel a buszra és startoltak a helyre h csak pislogtam. Az öreglányok meg néznek rám csúnyán h mijaz h nem állok fel... :evil:

Kép
freyja

Sziasztok Lanyok!

Megjottunk ugy 10 korul a vervetelrol..megittam a cukros lotyit, szerencsere mar holnapra meg is lesz az eredmeny. Remelem minden okes lesz, mert hat igaz ami igaz volt egy kis edesseg eveszet az utobbi idoben :oops: :oops: :oops: :oops:

Freya, nagyon aranyos a vonalzod :wink:

Barbuss, annyira megertelek sav ugyben, en is ulve alszok el minden este, aztan amikor mar nem birom tovabb elnyulok..ha belegondolok, hogy ez meg a vegeig csak rosszabbodhat.... :evil:

Edi: varjuk akkor a lesifotokat :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Emi
persze tudom a tarifát,110.000 rendes is és a csaszi is!! :wink:

Freya
nem jött privi :cry: :cry: szuper a vonalzód!!
Niki
csomi feladva!!!
Edi
jaj de jó neked!!kicsi manóseggűt láthatod :wink: :wink:

Barbuss
drukk a bölcsőhöz :wink: :wink: majd egyeztetünk!! :wink:

Pocak
bizti jó lesz az eredményed,jó gyorsan megvan!!

bibar

Bibar jujjj az gáááz :shock: :(
belinkeled nekem ujra az albumot? most pánik van :shock: :oops: :lol:

Kép
freyja

megvan :wink: küldtem újra ... elbénázhattam valamit reggeli kómámban :lol:

Kép
freyja

Lizy 38,8-as lázzal ébredt a délutáni alvásból. Remélem csak a fogzás miatt lázasodott be!

d.dodó

sziasztok,
sakura: a szemedben futó erekből állapította meg..a párom optikus és optometrista ;)

M.
Vendég

Dodó: Lizy mennyi idős? én is hadilábon állok a fogzással..Martin 20 hónapos és még csak 6 foga van kint..ilyenkor már 20-nak kellene..de már mindenhol be van dagadva az ínye..eddig jól viseli, bár kicsit nyűgösebb mint szokott..

M.
Vendég

mia: köszi az infót!

dodo: fogzástól is lehet ilyen magas láz? nem emlékszem a fiamnál ilyesmire.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

mia!
Akkor a fiad se viszi tulzásba a gyors növesztést :). De nem gond...párom volt ilyen, hogy nagyon későn kezdett nöni a foga, és mondták, hogy nem baj, annál jobbak lesznek. És igy van......35 éves, és egy lukas foga volt életében.

sakura!
Szemfognál igen...az jön ki a legnehezebben. Először kijön alul kettő, felül kettő, majd alul a jobb és a bal 2-es (magyaruk 4 lesz középen), aztán felül....majd egy helykihagyás (ide nőnek a szemfogak), először kijön alul-felül is mindkét oldalon egy rágó. Majd ezek a fránya szemfogak, az ugynevezett farkasfogak. És onnan tuti, hogy a fogtól van, hogy amugy tök jókedvű (csak homlokmegfogásból láttam, hogy lázas), játszik, "rosszalkodik", csak enni nem akar.

d.dodó

mia!
Amugy Lizy is 20 hónapos... neki 12 van kint. Most jönnek a farkasfogak, és utána van még 4 rágó (a leghátsók), ami maradandóként jön ki.... amugy ez hülyeség, hogy mikorra KELL hogy kint legyenek. Lizy 10 hónapos volt, mire elkezdett jönni neki az első. Aztán másfél éves koráig 6 foga volt, és most lendült bele nagyon....

d.dodó

hát nem..nálunk én voltam ilyen, vagyis vagyok..36 leszek és még nincs tömött fogam..ha mást nem, legalább ezt örökölhetné ;)

szegény Lizy..kitartást..a legrosszabb dolog a fül-fej és fogfájás..

M.
Vendég

most meséli a bnőm, h találkozott az egyik szomszédjával a boltban (vidéken laknak)
kérdezi tőle, h egyedűl? hol van a kisfiad (2 1/2 éves)? azt válaszolta neki, h otthon hagytam, mert aludt :shock: :shock:
otthon hagyta egyedül a kisgyereket..szerintetek? teljes döbbenet..
:shock: :shock:
Vendég

mia, de jó neked! a páromnak sincs tömött foga, de én nem tudom azt csinálni amit ő: kaják között nincs semmi plusz kaja, szörp, tea, semmi. Én imádok csipegetni :oops:

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

mia: ez tényleg döbbenet és szerintem nagyon felelőtlen! mondjuk én meg túl aggódos vagyok. 7 évesen hagytam először otthon, amíg lerohantam a kisközértbe, de akkor is úgy, hogy az otthoni telcsiről felhívtam a mobilom és mondtam neki, ha bármi gond van az ismétlő gombot nyomja meg.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Mia
Csatlakozom, én ugyan 29 vagyok, de nekem sincs még tömésem sem lukas fogam, remélem Botinak is ilyen lesz, bár nekem nagyon korán kinn voltak a fogaim, Anyu Bálintnál mesélte, hogy nekem is 3hósan már jöttek kifelé....
Bálintnál 4 hónaposan már 5 fogunk volt :shock: 1,5 évesen kinn volt mind, és ikerfogai voltak elől, biztos apájától örökölte, mert nálunk nem volt ilyen... :lol:

Dodó
Szegénykém, reméljük csak a fogától és nem elkapott valamit apájától....

mááár nem sok idő.... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mia
:shock: :shock: :shock: ez hülye :evil: :twisted: egy 2éves kisgyereket????? normálsi ez?????????
Áh, én az udvarra nem mentem ki, mikor Ő aludt.... Nehogy ne halljam, ha valami baja van :roll:
Vendég

Lányok ez a terhesagy! Tegnap este rizst akartam főzni, beletettem a lábosba kis olajat és a kisfiam szólt a szobából v.miért. Bementem, aztán megláttam a hajdíszemet a polcon (ami az esküvőn lesz rajtam), elmentem a fürdőbe megnézni...... aztán meg hatalmas fekete füst a konyhából :shock: olyan büdös volt, alig tudtunk kiszellőztetni. még a végén felgyújtom a lakást! olyan szétszórt lettem :(

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Mia!
Tényleg nem normális a nő.

sakura!
Jót nevettem a rizs odaégetéseden. Nővérem a krumplit égette oda rendszerint, egy pár lábast ki is kellett dobnia! :)

d.dodó

áááááááááá, már megint eltűnt, amit írtam! :twisted:

Kép
zsani78

és megint!!!!!!!! ezt nem hiszem el! azt hiszem,a kkor ma már nem írok csak olvasok!

Kép
zsani78

sakura: én is PONT így jártam 2hete!! a fazekat is kihajítottam..és az utolsó bögre rízst is.. :lol: :lol:

utána meg végig zokogtam a mosogatást, h én milyen szerencsétlen vagyoook!! Apa kiröhögött..csak annyit kért, h ne gyújtsam fel a lakást ;)

csatlakozom..a csaj nem normális!! és ha bármi történik, felriad?? olyan hülye emberek vannak..
Vendég

Na én elköszönök lányok.... vége a munkaidőnek....

este jövök a szerelmem képeivel :D:D:D:D

pusziiiiiiiiiii
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?