Szia Zsuzsi! Szia Mindenki!
Még csak fognak elmondani mindent, 1-én lesz a szülői 16,30-kor az újaknak, 17,00-kor a régieknek. Alig várom!
Gondolom akkor derül ki milyen csoport, milyen jel, mi kell, és mikor mehet beszoktatásra.
Gyönyörűek ezek a gyerkőcök és azok a hatalmas kék szemek mindkettőnél......
Hát az Én tapasztalatom az alvással kapcsolatban tök egyszerű, félek hogy gond is lesz belőle! Viki kb 1 éves kora óta nem alszik abszolút nappal!
Nem tudom az oviban mi lesz, mert itthon ha Levi alszik akkor néha Ő is ledől, de szigorúan csak tévét néz, anélkül az oviban nem tudom hogy lesz! Hát majd kiderül. De Ő nem zizi estére, nem tudom honnan van ennyi energiája.
Levi még igényli a nappali alvást, ebéd után Ő alszik egyet. Mikor mennyit, hol 1 órát, hol 3-at! Most is letettem már, de vakolják a házat, megy a keverő, eléggé zörgés van, tegnap ugyan nem zavarta, inkább az hogy le van szerelve a redőny is, és világos van nála. Általában reggel 8-9ig is alszik, 2 napja nincs redőny, 6-7 fele felébred, látja hogy világos van és már kiabál is hogy menjünk! Talán ma visszakerül a redőny és visszaáll a rend!
A csatornánál ha jól rémlik nekünk is így volt, egyszer csak jöttek csinálták, aztán egyszer csak ott volt a csekk a postaládába!
De ez az út most felháborít. Az előttünk lévő 5 méteres szakaszt átnéztük, mit átnéztük csak lenéztünk és 2 darab kb 20-30 cm-es vasdarabot szedtünk ki belőle. Sit telep, undorító. A gyerek kezét nem merem elengedni az utcában, mert szalad, elesik, hát beleáll a fejébe egy egy kiálló beton, tégla, cserép darab! Fasza hogy az udvaron annyira vigyázunk, nem engedjük oda Őket ahol még ilyen rész van, erre teleszórják vele az utcát!
Tyűű a túra miatt részvétem, mi is voltunk de valamikor ősszel ezen a túrán. M7 le Tihanyig, ott komppal át, és haza! Még Levi pici volt, csak be voltunk sózva hogy kipróbáljuk az új kocsit! Nekünk nem volt tömeg, viszont eléggé hűvös volt, főleg a kompon!
Na megyek, gyorsan felmosok míg alszik Lucifer!
Sziasztok!