Új privát üzeneted érkezett!

Kösz Móni a gyors választ, majd kiderül. Dokihoz csak egy hét múlva tudok menni, mert akkor lesz magánrendelése, egyébként meg a fél napomat ott kellene töltenem, amit most nem tudok megtenni, mert már így is szabin voltam a héten meg holnap is a lányommal, mert beteg. Szóval jövõ hét csütörtökig várok, de szerintem egy reggeli vizelettel még egy tesztet megpróbálok.Mariann
Mariann

Szonja!
Szegény férjed, minek "fogdoshatta?"
A párom leadta tegnap reggel a "mintát", postán kértük volna az eredményt, ez a lehetõség a beutalon szerepel, de nincs 30 FT-juk bélyegre.. Azt mondták délig meg lesz, de nem tudtunk visszamenni. Akkor menjen du., de akkor kiderül, hogy nincs hely, akkor pénteken, akkor sincs hely. Szóval vagy várunk 2 hetet egy idõpontra, vagy én holnap megprobálom kicsikarni belölük, mert a férjemnek nem voltak hajlandók megmondani.Kép Szerintem csak lusta volt megkeresni.Kép
De az is lehet, hogy nemzeti kincsként fogják a fickókákat kezelniKép

Mariann
Szerintem menj orvoshoz, terhes vagy. Ugyanis a tesztek csak negativból pozitiv irányba tévednek!!! A statisztikák szerint.

Edi
35,3 C nagyon alacsony. mennyi vagy amikor belázasodsz?

Puszi
Györgyi
Györgyi

Sziasztok!
Meg elek...bar ki sem latszom a munka alol...
Ugyan atkoltozkodtunk mar, viszont a pakolasnak se eleje se vege Kép, raadasul a nyelviskola is elkezdodott. Az Internet ket napja uzemel ujra, igy vegre ujra olvashatlak benneteket.
Nem is tudom hol kezdjem Kép

Kata, Norci, Koalamaci, Orsoly Hip-Hip-Hurra.....
Sok sok boldogsagot a babakhoz. Kép
Nagyon orulok a hirnek, mar csak azert is mert eddig minden olyan remenytelenek tunt.

Szerintem Kata ha betartod a szigoru pihenest nem lesz semmi baj. Pozitiv gondolatokkal erositsd magad.

Olvastam hogy Super-ul sikerult az elso osszejovetel, remelem az oktober/novemberire en is eltudok jonni.

Puszi Mindenkinek
Melinda

Kösz Móni a gyors választ, majd kiderül. Dokihoz csak egy hét múlva tudok menni, mert akkor lesz magánrendelése, egyébként meg a fél napomat ott kellene töltenem, amit most nem tudok megtenni, mert már így is szabin voltam a héten meg holnap is a lányommal, mert beteg. Szóval jövõ hét csütörtökig várok, de szerintem egy reggeli vizelettel még egy tesztet megpróbálok.Mariann
Mariann

Breki!

A dolog nagyon egyszeru. Egyreszt igaza van a Gabonak, hogy az a prolaktin, ami stressz eseten szabadul fel az emberben, ugyanaz, mint ami a tejelvalasztasert felelos. Raadasul en mar szultem egy kigyermeket, akinek a szoptatasat is csak juniusban hagytam abba vegleg (meg tavaly). Aztan mar nem volt tej a mellemben, de augusztusban ertek a stresszek, es innentol kezdve sokszor megint lett. (Nem "folyt", de kinyomhato volt. Es annak sem szabad lennie. (persze nem szabad tul sokszor nyomkodni, mert az is kivalthatja.) Elvileg semmifele valadek nem johet.) Aztan most mar nincs. KépKép

Edi!
A honlapjukon sokminden rajta van: [url=http://www.kaali.hu" TARGET="_top]http://www.kaali.hu[/url]
Hol mered a hodet? Milyen homerovel es meddig?
A legjobb popoban, vagy huvelyben (van aki szajban teszi), es 5 percig higanyos homerovel.

Mariann!
Reggeli vizeletel csinald meg ujra, nagy erzekenysegu teszttel. Tudom, a teszteken rajta van altalaban, hogy nem kell reggeli feltetlenul, meg 10 napos terhesseget kimutat. Csak azt felejtik el rairni, hogy a vizeletnek mindenkeppen eleg koncentraltnak kell lenni, tehat napkozben csak akkor jo, ha tobb oran at nem iszol es nem pisilsz (nehogy felhiguljon).
Lehet, hogy ket kulonbozo erzekenysegu tesztet vettel (van 20 IU es 25 IU erzekenysegu is), es ezert csak az egyik mutatta.
Szoval csinalj reggel meg egyet az elso vizeletbol, es az pontos lesz. (Valaki korabban a ClearBlue-t ajanlotta.)

Gyorgyi!
Eroszak! KépKépKépKépKép

Beszti
Beszti

Cicó 4c 60 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 53 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 46 cn Debrecen 25 év
Boglárka 8c 39 cn Györ 24 év
Edina 7c 35 cn Coimbra 23 év
Györgyi 3c 35 cn Budapest 26 év
Gabó 29c 34 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 34 cn Ulm 26 év
Pucur 4c 31 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 30 cn Adács 27 év
Kriszti 13c 22 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 21 cn Pusztavám 26 év
Lella 10c 20 cn Líbia 32 év
Moni 5c 19 cn Törökbálint 28 év
Kandi72 1c 16 cn Budapest 29 év
Cincérke 33c 16 cn Budapest 26 év
Monchy 3c 15 cn Budakeszi 32 év
Eszter 13c 14 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 14 cn Maglód 33 év
Gitta 6c 11 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 10 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 7 cn Salgótarján 23 év
Andi 14c 7 cn Szeged 30 év
Djeszter 3c 6 cn Budapest 29 év
Lora 12 c 5 cn Várpalota 24
Éva 29c 3 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 7c 1 cn Szekszárd 21 év

Újabb javítás a listán.
Sajna visszakerültem az aljára Kép
Szorítok, hogy ne legyenek követõim.

Pusssszzzz
Ildi
másikildikó

Gyorgyi!

Az en ferjemet is "megfogdostak", sot meg popon keresztul is megvizsgaltak (na ezert nem irigylem). A herejere (hogy jo meretu, mindketto leszallt-e), es a prosztatajara voltak kivancsiak (ennek gyulladasa is okozhat meddoseget, mert ha jol tudom, akkor a szukseges idoig ott tarolodnak az elkeszult matyik). De ez nalunk meg a matyivizsgalat elott tortent. Aztan 30 perc mulva annak az eredmenye is megvolt. Kép
(Bocs, ha tul kepszeru voltam...)

Beszti
Beszti

Hello Melinda!
De jó, hogy újra itt vagy!!! Kép Kép Kép

Lányok!
Köszi mindent. Lehet, hogy két petém is megrepedt? Vagy ne legyenek nagy igényeim? Mindenesetre ma este belehúzunk. Lesz, ami lesz!

Puszi, elmentem, holnap még jövök!

Sziasztok,
Kép Monchy
Monchy és Zebulon

Beszti
Köszi az infokat! Ezt nem mesélem a férjemnek, mert egyszer volt urologián (talán a dereka miatt)és tuti, hogy többet oda se menne.
Majd megprobálom kipréselni belölük az infot! Vagy küldök nekik levelet válaszboritékkal!

Ildi
Remélem nem keseregsz!!

Mára bucsuzom, puszi mindenkinek
Györgyi
Györgyi

Szia Mindenkinek. Holnap jövök.

Gabó Kép
Gabómanó

Ildi!

Kép

Gabó
Gabómanó

Gabómanó,
Emil küldve Neked, köszönöm a leveledet megkaptam, de a saját mail boxodban nincs elég hely visszajön a levél.
Ismételten elküldtem.
BrekiKép
Breki

Jó reggelt Lányok!

Ma vagyok utoljára a munkahelyemen, jövö héten pedig leköltözünk vidékre, így nem tudom, hogy mikor kerülök legközelebb Internet közelbe. Nem tudom, hogy tudok-e ma jönni még a topicba, így inkább most elköszönnék Töletek egy idöre. A következö 2-3 hét a költözés miatt biztos, hogy nagy elfoglaltságot kíván, tuti, hogy rövid idön belül nem tudok jönni. Kép
Nagyon köszönök mindent, amit Töletek kaptam - biztatást és vidámságot, és sok-sok hasznos információt. Sokat jelentetek számomra. Remélem, hogy mindannyiótoknál hamarosan bekopogtat a gólya. Kép Kép Kép
Pucurral tartom a kapcsolatot, majd érdeklödöm utánatok. Persze, ha van kedvetek, nyugodtan csörögjetek rám mobilon, azon elérhetö vagyok. Csak este és "olyankor" szoktam kikapcsolni. Kép Kép
Ha újra lesz találka, szívesen elmegyek, ha tudok.

Még annyit, hogy a höm ma megint leugrott 36,55-re. Lehet, hogy mégiscsak ma van az ovi???

A mai lista:
Cicó 4c 61 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 54 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 47 cn Debrecen 25 év
Boglárka 8c 40 cn Györ 24 év
Edina 7c 36 cn Coimbra 23 év
Györgyi 3c 36 cn Budapest 26 év
Gabó 29c 35 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 35 cn Ulm 26 év
Pucur 4c 32 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 31 cn Adács 27 év
Kriszti 13c 23 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 22 cn Pusztavám 26 év
Lella 10c 21 cn Líbia 32 év
Moni 5c 20 cn Törökbálint 28 év
Kandi72 1c 17 cn Budapest 29 év
Cincérke 33c 17 cn Budapest 26 év
Monchy 3c 16 cn Budakeszi 32 év
Eszter 13c 15 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 15 cn Maglód 33 év
Gitta 6c 12 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 11 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 8 cn Salgótarján 23 év
Andi 14c 8 cn Szeged 30 év
Djeszter 3c 7 cn Budapest 29 év
Lora 12 c 6 cn Várpalota 24
Éva 29c 4 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 7c 2 cn Szekszárd 21 év

Szép napot kívánok!

Kép Monchy
Monchy

Kedves uj Edi!

Légyszi válassz magadnak egy másik nevet, ha nem gond, mert én ugyan ritkán jövök, de én is ezen a néven szerepelek a listában. Ha szeretnéd ezt a nevet nekem ugy is jó, csak szólj, akkor átiratom magam én egy másik névre.

Köszi

A régi Edi
Edi

Jo reggelt!

Monchyyyy!
KépKépKépKépKépNagyon szomi vagyok!De kivanok nektek sok-sok szerencset es boldogsagot az uj kornyezethez,munkahoz,babahoz,stb,stb...
En bizti fel foglak hivni idonkent ha nem haragszol.Ha varosban jarsz feltetlen keress egy internetcafe-t es keress meg minket.Bizom benne,hogy sokan mar nem ebbena topicban leszunk es te is gombolyodni fogszKépKépKépHuu nagyon utalaok bucsuzkodni de ez nem is az csak ritkabban `beszelunk`.A talikra pedig muszaj jonnodKépKépKép

Gabo
Megkaptam,szenzacios!Annyira teccettKépKép

puszi Kriszti
kriszti

Jó reggel lányok!
Ma valahogy nincs túl jó kedvem, talán ma meg is jönKép, a CSTK-t hiába hivogatom nem lehet öket elérniKép

Monchy
Hasonló jókat kivánok neked, mint amit már Kriszti is irt. Remélem, ha valahonnan be tudsz majd nézni hozzánk valami igazán jó hirt mondaszKépKép
Sok szerencsétKépKép

Gabó
Mizújs nálad?

Ancsiról nincs hirünk?

Puszi
Györgyi
Györgyi

Mi van itt ma? Senki sehol...

Képzeljétek mégis csak van egy jóhir mára, a férjemmel minden rendbenKépKépKép

Remélem lesz még itt valaki és nem csak magammal irogatok

Puszi
Györgyi
Györgyi

Szia Edi !

Bocsánat, hogy ugyanazt a nevet választottam, nem tudtam, hogy már van ilyen.
Választok egy másik nevet: edit.

Beszti!
Köszi a választ. Sajnos nem jutott el a tudatomig, hogy nem digitális hõmérõvel kell mérni a lázat. Ma reggel hagyomásosan higanyos mérõvel mértem. Igy 36,4 vol, a digitális pedig 35
volt. Ez egy 3000.-Ft-os hõmérõ volt (digitális).
Direkt erre a célra vettem, reggel ki is dobtam.
Névtelen

Györgyi,
Örülök, hogy sikerült megszerezni az eredményt, és, hogy jók lettek.

Hát akkor hajrá!

Monchy,
Sajnálom, hogy egy mindig jókedvü barátné megválik tölünk, még akkor is ha csak egy rövid idöre. Valszinü - ha nem bánod - 1-2 alkalommal én is fel foglak hívni, egy kics trécselésre.
Látogass be hozzánk, amint tudsz! Hiányozni fognak az idézeteid.

Többiek! Hol vagytok?
mj

Szia Györgyi !

Úgy látom csak én vagyok fent. Nem tudnál egy pár sort írni, hogy hol volt a férjed a vizsgálaton, hogyan érintette õt?

Szia

Edit
Névtelen

Edit,
Már kezdtem aggódni, hogy kihûlsz! Ki a digitálissal! Kell a francnak!
Különben üdv a körünkben. Látogass el hozzánk sokszor! Ha gondolod felteszünk a listára, csak add meg:
c=hány ciklus óta próbálkoztok, cn=Hányadik ciklusnapon vagy, a korodat, a várost (falut) ahol megtalálható vagy.

Üdv,
Moni
mj

Szia Moni !

Köszönöm a szivélyes fogadtatást. Nagyo örülök neki.
C=8 ciklus óta próbálkozom
cn= 16. dik ciklusnapon vagyok
30 éves vagyok.
Budapest

Köszike
Edit
Névtelen

Györgyi!

Ez tényleg jó hír. Hogy sikerült végül megszerezned az eredményt?

Monchy!

Érezzétek magatokat nagyon jól az uj otthonotokban. A környezetváltozás biztos meghozza a sikert. Értesítsd a gólyát is az uj címetekröl.
Ez azt jelenti, hogy munkahelyet is változtatsz? Ott nem lesz net? Valahogy mindenképpen értesíts minket a fejleményekröl.

Edi
Edi

Dobom a listát már Edittel kibövülve:

Cicó 4c 61 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 54 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 47 cn Debrecen 25 év
Boglárka 8c 40 cn Györ 24 év
Edina 7c 36 cn Coimbra 23 év
Györgyi 3c 36 cn Budapest 26 év
Gabó 29c 35 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 35 cn Ulm 26 év
Pucur 4c 32 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 31 cn Adács 27 év
Kriszti 13c 23 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 22 cn Pusztavám 26 év
Lella 10c 21 cn Líbia 32 év
Moni 5c 20 cn Törökbálint 28 év
Kandi72 1c 17 cn Budapest 29 év
Cincérke 33c 17 cn Budapest 26 év
Monchy 3c 16 cn Budakeszi 32 év
Edit 8c 16cn Budapest 30 év
Eszter 13c 15 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 15 cn Maglód 33 év
Gitta 6c 12 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 11 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 8 cn Salgótarján 23 év
Andi 14c 8 cn Szeged 30 év
Djeszter 3c 7 cn Budapest 29 év
Lora 12 c 6 cn Várpalota 24
Éva 29c 4 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 7c 2 cn Szekszárd 21 év

Üdv, Moni
mj

Lányok!
ANCSIRÓL MI HÍR???????????????
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚGY IZGULOK ÉRTE!!!!!!!!!!
Moni
mj

Hello Lányok!

Én is köszöntöm az újakat!!! Szupercsapat tagjai lettetek, de szívbõl kívánom, hogy ne sokáig maradjatok itt Kép Kép Kép

Caldeaval mi újság? nem tudjátok? Úgy drukolok neki!!! Jelentkezz Caldea!!!!

Mi van a lista élén járókkal? És Ancsi? Gyorsan jelentkezzetek!!!!
Cincérke
Cincérke

Gyorgyi
Orulok a johirnek!KépKép

MJ
Ma megyek a dokibacsinkhoz.Nagyon izgulok mert megbeszeljuk akkor pontosan,hogy mit es mikor szur.Emelkedik a hod szepen??

Szija editKépKépKép

Kabalabol/is/ vettem tegnap 2 nadragot ami epp jo ram!Nagyon klasszak,hatha most kezdek gombolyodni!!!!KépKépKép

Kriszti
kriszti

Lányok !
Mennyi az esélye, hogy a 16. napon is lehet tüszõrepedésem? Nem tudja valaki, hogy hány mm kell, hogy legyen a tûszõ, hogy megrepedjen. Nekem 20 mm, a nyálkahártya pedig 6 mm. (Ez a múlt hónapi lelet, de sajnos a tûszõ nem repedt meg.) Szerintetek ez milyen eredmény?

Edit
Névtelen

Látom sikerült felébredni..Kép

Edit
Voltunk a Család Tervezési Kp-ban pár hónapja és ott adták a beutalót az andrológiai vizsgálatra. Ezt mindenkivel megcsináltatják, aki odamegy. Szóval szerdán reggel leadta a "mintát". (Nem izgultunk, mert ha már egyszer sikerült, dehát ártani nem árthat.)
Csak az eredményt nem akarták valamiért megmondani még a férjemnek se (csak ha bemenne személyesen 2 hét múlva, de végülis nekem egy kis kedvességgel sikerült kihúzni a laborosbólKépKépKép

Azért nagyon örülök, hogy mégsem fogsz kihülniKép Most már értékelni is fogod tudni az adatokat.

Pusz
Györgyi
Györgyi

MJ
Foggalmam sincs hol van Ancsi!Dobok neki egy sms-t.
Cincerke
Caldearol olvastam a forumon,megvan az inszem de nem tul bizakodo.Talan ezert nem jon.

Andi sem jelentkezik pedig azt mondta ma mar jon dolgozni.

Kriszti
kriszti

Edit
A 16.-on siman lehet.De az,hogy a mult honapban ennyi volt az nem jelenti,hogy most is.havonta valtozo ezt csak UH-val lehet kovetni pontosan.

Kriszti
kriszti

Kriszti

Három hónapja szedem a Clostyt. A második hónapban 16 mm-es volt, a harmadik hónapban 20 mm-es volt a tûszõ. Ami nagyon jó, hogy amióta szedem azóta teljesen visszaállt a havi ciklusom 35 napról 28 napra. De még mindig nem tudom, hogy jó e ez a 20 mm.

Gyöngyi

Légyszíves írd le nekem a címet, és a telefonszámot ennek a Családtervezõ ...., Ez ingyenes? Ha a vizsgálatok utána megyek a Káliba ezek az eredmények élnek, vagy újra kell csináltatni õket.

Edit
Névtelen

Gabo!
Hogy alssz??

Kriszti
kriszti

Cincérke!

Itt vagyok. Mindíg elolvasom mit írtok, csak sok a meló.
Állapotom pesszimiti.
17-én "várom" a menzit. A Profasi miatt késhet akár 4 napot is.
Szerintem sajnos nincs baba a pocimban.

Caldea
caldea

Caldea
Szerintem ez a hozzaallas nem segit a babuci jovetelenek.Nem tudnad magaddal megbeszelni,hogy bizz egy kicsit a sikerben!?

Kriszti
kriszti

Sziasztok Lányok!

Edit!

A tüszö 24-töl fölfele szokott megrepedni. Az, hogy neked 20 mm volt nem jelent semmit, hányszor voltál UH-n, volt ezután is UH-s figyelés? Ugyanis az még 2 nap alatt megnöhetett 24 mm-nél nagyobbra is. Nekem mindig követik UH-val!

Gabomano!

Nem kaptam emilt, pedig tegnap irtad, hogy küldtél.

Kriszti!

Levettél a lábamrol a sütivel (egyébként is), de a sütiket nagyon imádom!KépKépKépKép Mikor kostolhatom máááárrrrr????(türelmetlenségjel)Kép

Ancsika vizsgázik, ugyhogy csak a jövö héten lesz.

Andy!

Merre vagy?Kép

Nekem még mindig nem jött meg, a höm szuper, terhességi tünet nincs csak mensis. Fáj a derekam. Ide teszem a hömet, segitsetek kiokoskodni belöle valamit:

Kép

Pussz, Pucur
Pucur & Phedra

Mit csináljak, hogy az új üzeneteket, folyamatosan megkapjam és ne kelljen kilépni az új hozzászolásokhoz.
Edit
Névtelen

Pucur !

Most nem voltam. Érdemes a 20. napon elmenni megnézetni, hogy mi újság van?

Lányok !
Ki ismeri a Péterffy korházba a Dr. Serfõzõt?
Névtelen

Bocs, hogy ilyen nagy lett, eredetiben kicsi!

Edit!

Hogy ne legyél névtelen ird be a neved az azonositoba, de máshová semmit!! Sajna nem fogod automatikusan megkapni az uj hozzászolásokat, mindig le kell tölteni.

Pucur
Pucur & Phedra

Edit!
Nagyon köszönöm a változtatást. A listán is nagyon közel vagyunk egymáshoz és a helyzetünk is nagyon hasonló. Én a 7. ciklust taposom és 4 hónapja Clostit szedek. Ugyhogy külön szeretettel köszöntelek és kívánom, hogy mielöbb sikerüljön a pocaklakó. Reggel kicsit hüvösen reagáltam, de annyira letörtem, hogy átveszed a helyem, rám meg nem is emlékszik senki, mert csak ritkán jövök.

Egyébként miböl gondolod, hogy a 20 mm-es tüszöd nem repedt meg? Ha 28 napos a ciklusod, akkor tuti megrepedt. Nekem is csak 20 mm-es volt a tüszöm a 16. napi uh-n és mégis megrepedt. Szerintem jó ez a 20 mm, ugyhogy hajrá!

Pucur!
Tegnap annyira sajnáltam, hogy rábeszéltelek a tesztelésre. Nem akartam, hogy csalódj. De ha még mindig fent van a höd, akkor biztos ott van a pocaklakó, csak még titkolózik. Annyira szeretném, ha sikerülne neked. Akkor bebizonyosodna, hogy a Closti + Oradexon kombináció a nyerö. Legyél te a következö!!!!

Kriszti!
Ez a nadrágvásárlás trükk tavasszal valakinek bejött. Már nem tudom ki volt az, de pár nap mulva zebra lett!!!

Edi
Edi

Edit!
Ha mész a Kaáliba ne csináltass máshol vizsgálatot, mert csak az ottanit fogadják el.
Fölös pénzkidobás ill. macera lenne.
A Kaáliba 8.000 Ft-ba kerül.
Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok, én okt. 3-án voltam elõször a Kaáliban.
Üdv
Ányez
Névtelen

Pucur

Ez a högörbe nagyon szuperul néz ki!! Kezdek irigykedni..Kép Hány naposak a ciklusaid? Biztos irtad csak elfelejtettem. Mikor tesztelsz? Mindig ilyen magasra megy fel?
(Nem lehet valahogy összébb nyomni egy kicsit a képet?)

Caldea
több optimizmust kérünkKép Küldök neked +++++++++++energiát

Edit
Nem tudom, hogy elfogadják-e egymás eredményeit.
Cim: Családtervezési Központ XIV. ker. Bolgárkerék u. 3. tel: 363-5272
Egyébként ingyenes.

Pusszi
Györgyi
Györgyi

Pucur
Bocs, most jut eszembe, hogy már teszteltél, de ez a görbe nagyon igéretes.KépKépKép
Györgyi
Györgyi

Sziasztok!

Igaz nem szólok, de itt vagyok olvasgatlak titeket. Fekszem, fekszem és fekszem. Már fáj a két oldalam. Hason nem tudok a baba miatt, háton pedig olyan fullasztó, gondolom ez is a baba miatt. Ezidáig semmi rossz jel, remélem nem lesz gond. Ma már hányással kezdtem a napot, bár mosolyogva Kép Kép Kép Annyira jól esett a bíztatásotok komolyan mondom, de életkedvem sem volt az elmúlt pár napban, hogy írjak.

Pucur!

Szerintem korán teszteltél. Mint én Kép Tudom, hogy borzasztó nehéz várni, de várj még. Nekem a 15. napon szintén negatív volt, mint most neked, aztán a 17-en már nem Kép Én is megfogadtam, hogy várok a 19-20. napig de nem bírtam ki. Semmi terhességre utaló jelem nem volt. Kivéve a mellemet.
Szerintem babás vagy. Kép Kép Kép A höd-böl gondolom ezt. Én szorítok Neked. Tehát vigyázz magadra!

Gabó!

Megkaptam, köszi! Tündér vagy, tényleg megnevettettél vele, ami nagyon rámfért.

Kata
Kata

Ányez !
Te mennyi idõ után mentél a Káliba? 8 hónap próbálkozás után szerinted érdemes?

edit

Edi !
Én is ideges lettem volna, ha nevemben valaki bejelentkezett volna. Úgyhogy semmi baj. Örülõk, hogy Te is itt tartasz idõben mint én ? Gondolkodtál már a Kálin?

Szia !

Edit
Névtelen

Sziasztok Lányok!

Egy utolsó pusszantás Mindenkinek! Kép
Nyugodtan hívjatok és én is próbálok majd néha jönni.

Kép Monchy
Monchy

... és még egy mondat, ami a mottóm:

"Soha ne add fel!!!"
Monchy és Zebulon

Edi
En tudtam,hogy o egy masik Edi nem tevesztettelek ossze titeket!!

Ancsitol kaptam sms-t,minden OK,3 napja 37.2 a hoje!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKép

Pucur
Nagyon eselyes vagy!

Gyorgyi
Koszi!En sem emlexem kinel jott ez be!

Kriszti
kriszti

Kriszti
Köszi a jó hirt Ancsiról! Remélem hétfõre megint lesz zebránkKépKépKépKép sok ohajtójel

Én is vettem csütörtökön egy szük gatyát magamnak, szeretném elajándékozni valami giliszta vékonyságunak, mert én olyan akarok lenni, mint egy "viziló"KépKépKépKép
Györgyi
Györgyi

Gyorgyi
Akkor ennek a gatya-murinak be kell jonnieKépKép

Pucur
Szoriiitok neked,hatha nem is jon mar megKépKépKép

Kriszti
kriszti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?