Új privát üzeneted érkezett!

Nócis=nőcis
andrea-1

kisbeeka, ez a mosoly laptetőt hozott neked :) Kép
ancsyka

Na jó csajok, akkor én is lépek
Kép
ancsyka

köszi,cuki egérke :lol:

laptetűűűű :shock: :lol:
Vendég

Sziasztok! Mindenkinek köszi az infót.
Először is a kismamiknak gratula és a többi sorstársnak meg kitartást!
Én S.dokinőhöz járok , ez az első lombikom, inszemmel nem is próbálkoztunk, mivel mindkét petevezetőm elvolt záródva. Más gond hál'Istennek nincs és remélem nem is lesz.
Hát itt nagyon pörög minden , nem mondom...De úgy jó ha zajlik az élet!Na jót éjt Mindenkinek!
hildus

Sziasztok!!!!

Én is friss hús vagyok :lol:

Z-hez járunk, múlt pénteken volt az első leszívásom, hétfőn a beültetés. 3-at szedtek ki, harmat raktak vissza. 4-es stadiumú endometrióziom van, igy azt mondtak ez jó arány, bár a mellettem fekvő lánynak 10-et szivtak le:) nyáron voltunk még inszeminációkon egy masik dokinal, de Z azt mondta, ezzel a betegseggel nem is kellett volna azokra elmennunk...
26-án kell visszamennem...úgyhogy már csak 9 nap!!!!!..bár, csak 8 + alvás. :D rettenetesen izgulok. minden apró szösszenetre a hasamba felfigyelek, közben meg már szét unom magam itthon fekve, bár holnap dolgozom már.

Zsuzsó - en sem javasolnám a vezetést, elég, ha egy cica eléd ugrik, és osszerantod magad ijedtedben, máris fölösleges volt minden...

Macsek, gratulálok, amint elolvastam, hogy sikerult, azonnal regisztraltam, hogy kérdezzek!!! végig pihentél? miket ettél? mit tanácsolsz?? hogy zajlott a vérvétel, és az "eredményhirdetes" - inkább az időre vagyok kivancsi, mit mondjak bent majd a munkahelyemen. Nekem Irenke azt mondta, haromnegyed 10ig érjek oda.
Nem tudjátok, mikor ellenőrzik le a hivatalos dolgokat? mi nem voltunk sem a tajekoztatón, se az élettársi papriunk nincs még meg, ugyhogy lapitunk:)
cidney23

[quote="cidney23"]S írta:cidney23ziasztok!!!!

Én is friss hús vagyok :lol:

Z-hez járunk, múlt pénteken volt az első leszívásom, hétfőn a beültetés. 3-at szedtek ki, harmat raktak vissza. 4-es stadiumú endometrióziom van, igy azt mondtak ez jó arány, bár a mellettem fekvő lánynak 10-et szivtak le:) nyáron voltunk még inszeminációkon egy masik dokinal, de Z azt mondta, ezzel a betegseggel nem is kellett volna azokra elmennunk...
26-án kell visszamennem...úgyhogy már csak 9 nap!!!!!..bár, csak 8 + alvás. :D rettenetesen izgulok. minden apró szösszenetre a hasamba felfigyelek, közben meg már szét unom magam itthon fekve, bár holnap dolgozom már.

Zsuzsó - en sem javasolnám a vezetést, elég, ha egy cica eléd ugrik, és osszerantod magad ijedtedben, máris fölösleges volt minden...

Macsek, gratulálok, amint elolvastam, hogy sikerult, azonnal regisztraltam, hogy kérdezzek!!! végig pihentél? miket ettél? mit tanácsolsz?? hogy zajlott a vérvétel, és az "eredményhirdetes" - inkább az időre vagyok kivancsi, mit mondjak bent majd a munkahelyemen. Nekem Irenke azt mondta, haromnegyed 10ig érjek oda.
Nem tudjátok, mikor ellenőrzik le a hivatalos dolgokat? mi nem voltunk sem a tajekoztatón, se az élettársi papriunk nincs még meg, ugyhogy lapitunk:)

Szia!
Üdv itt :)
Én is endometriózisos vagyok,de azt nem tudom,milyen stádiumú,csak azt,hogy súlyos,a teljes kismedencém dugig volt vele,épp 4 hete műtöttek vele,+ petefészek cisztákkal.
Szerinted nekem is egyből lombik lesz?
Sajna csak ápr.22-re van időpontom,de már nagyon várom a kezdést!
Vendég

Pussz mindenkinek,vár az Uram! :D
Jó éjt:D :D :D :D
Vendég

Helo, köszi :D

Nekem Z rogton azt mondta, hogy igen, és nem is érti, mire vártunk eddig. Engem oktober végén mutottek utoljara, és máris visszanőtt jopár..szoval emiatt is aggodom:)
A zárojelentesemen rajta volt, hanyas stadiumu vagyok, plusz nekem a dokim is mondta anno. 4 szint van, én a 4.ben vagyok. Jo sok turelmet a kezeléshez, majd sokat kelll várnod!!!én akármennyire is készülök fel, a végére mindig meghalok már a várakozastol. :shock:
cidney23

Jó estét lányok!

Azt hiszem teljesen megbuggyantam!

Felhívott a barátnőm, miután ma megnézte az átküldött laboreredményemet és közölte velem, hogy az AMH 0.6-os értékem a megadott normál tartományban bőven benne van, hiszen nagyobb, mint 0.22 és kissebb, mint 12.0 ng/ml.
És igaza van! Mi a túróért aggódok ennyit! Tökéletes az eredmény :-) Jó.. lehetne 6.0 is, de nem a normál tartomány alatt van + az FSH-m is 7.3 volt!

Én hülye fejemmel csak a 22-t láttam és nem gondoltam bele, hogy 0.6 > 0.22 -nél! :wink:

A végén még én is "almos" leszek, mint vörösmacs és a többiek! Juhééj!

Ha valakit érdekel és tud angolul:
What is a normal AMH level?
Interpretation of anti-mullerian hormone levels and chances for conception
There are some problems involved with interpretation of AMH hormone levels. Because the test has not been in routine use for many years, the levels considered to be "normal" are not yet clarified and agreed on by the experts. Also, not all current commercial assays give equivalent results.

The table below has AMH interpretation guidelines from the fertility literature and our own experience. Do not get carried away with the cutoff values shown here. For example, the difference between a 0.6 and a 0.7 ng/ml test result puts a woman in a "different box" in this table - but there is very little real difference in fertility potential. In reality, it is a continuum - and not something that categorizes well.

Interpretation AMH Blood Level
High (often PCOS) Over 3.0 ng/ml
Normal Over 1.0 ng/ml
Low Normal Range 0.7 - 0.9 ng/ml
Low 0.3 - 0.6 ng/ml
Very Low Less than 0.3 ng/ml

More will be learned regarding anti-mullerian hormone levels and outcomes as we continue to use the AMH fertility test and study the relationship between AMH hormone values and fertility, ovarian responsiveness, chances for IVF success, etc.
avarka

Sziasztok!

Üdv az ujaknak!

Macsek: csak nem mégis ikrek lesznek?? Kivánom, hogy minden-minden jól alakuljon. Anyós: ma este az enyém is kitett magáért, pedig elég megértő vagyok vele, képtelen felfogni, hogy nem egész nap az ő telefonját várjuk.

Rodina: már igy telik az idő? Egy-kettő és megtudod, hányan laknak odabenn!

Zsu: már alig 1 hó, kezdesz ujra, melóhely?

Sok-sok szorítás mindenkinek üdv

kispatak
Vendég

köszi Csajok a biztatást és a válaszokat. akkor Apukám majd "hazataxiz". :-)
Nava, most hogy mondod, emlékszem hogy egy időben minden kismami az első napokban náthás, torokfájós lett, aztán meg jöttetek a pozitív tesztekkel. :-)

az újaknak üdv itt, a legjobb helyen vagytok. :-D :-D

Ditka,
úgy emlékszem Te kérdezted hogy milyen vizsgálatot lehet elintézni előre. hátha segít valamit:
- hsg nekem régi volt és máshol csinálták, de mivel nem volt gond elfogadták, nem kellett bmc-set csinálni.
- apa spermakép, szintén régi volt és mivel kettő kell minimum, ezért bmc-set is csináltak.
- laborvizsgálat, kell vércsoport meghatározás és pár extra betegségre is szűrés, az egyik a HIV, a másikra nem emlékszem, de erre nekem ők adtak beutalót, viszont szerintem háziorvossal is tudod intézni. a vércsoport meghatározáson kívül a többi apának is kell úgy emlékszem.
- ekg, ezt is el tudod máshol intézni, a jánosban csak 2 után van rendelés.
- rákszűrés, úgy láttam nem szívesen csinálják meg ott.

kell még házassági ak.-i kivonat vagy közjegyzőis papír.
tőlünk a filmet nem vasalták be, legalábbis eddig... én mondjuk megnézném, csak a kedd két óra eléggé behatárolja a lehetőségeket... ja és tuti nem a sejtek, azt dvd-n is árulják ott, ezt a másik filmet viszont tudtommal nem.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Makó
Remélem is. Meg az is hogy hamarosan kezdhettek.

Avarka

Hétfőn volt az biztos, ma nem láttam.

Macs
Ha leülök melléd és Te elmész, akkor nem tudunk beszélgetni. De azért gratulálok a többeshez. Ja és láttam a párodat is és az öreglány is, még mielőtt beértem volna.

Van egy csomó nagy tüszőm (csak ki ne durranjanak idő előtt) 18-25-ig azt, hogy hányan vannak nem tudom. 0ó 30-kor kell benyomnom a pregnylt.
Holnaptól betegállományba vagyok!!!!!
Kíváncsi lennék a főnököm képére – na annyira azért nem. Jobb hogy nem kell látnom.
vnbeni

Zsuzsó nekem nem volt inszemem, de a lányok akik arra vártak úgyanúgy átöltöztek mint én. Hállóing vagy pizsi zokni köntös. Kaptak egy ágyat és ott várták az insemet. De pl egyszer Sting mondta hogy az insemeseknek nem volt ágyuk. Kár hogy a férjed nem tudja megoldani hogy haza repítsen, de látom azért nem hagyják hogy egyedül mennyj. Nagyon szorítok neked!! Akkor lehet talizol Benivel ő is pénteken megy leszívásra.
Beni neked is nagyon drukkolok holnapra!! A fönöködet meg töröld ki a tudatodból, nehogy bele szóljon a dolgokba!! Most úgy sem látjátok egymást sokáig!!KépKép

Na most elmegyek kicsit pihizni mert folyik ez a p.golyó

Kép
Kép
pancsi76

köszi Pancsi, akkor öltözködős verzióra készülök. :-)
köszi a drukkot, én is küldöm a +++++ energiákat a Bogyókáitoknak. :-D
Neked a "hivatalos" tesztig van még hat nap, ugye? előtte tesztelsz otthon? :roll:

Beni, én holnap szerintem 10 körül bemegyek az ügynökségre, végülis mindegy hogy itthon ücsörgök-e vagy ott. Te mikorra tervezed?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Lányok, köszönöm, hogy ennyire szorítottatok nekem, nagyon aranyosak vagytok! :-)

Nos, a teszt 10-es érzékenységű, nagyon érzékeny és megbízható teszt volt.
Az inszem utáni 15. napon csináltam, reggeli első pisiből - szóval, szerintem ilyen feltételekkel már mutatnia kellett volna valamit, ha van baba.
De tényleg nem volt rajta csík. A száradás után még látni is lehetett, hogy hol kellett volna, hogy legyen csík, mert ott kicsit besüppedt, de egyáltalán semmi szín nem volt benne.

Holnap azért majd megírom, hogy mi volt a dokinál! :-)

Kép
lujzici

BMC babaprojekt

Ancsyka, akkor javítva a lakhely! Jók a képek nagyon! :lol:

Andi, igen, írtam, h. ami nem inged... annyira azért nem ismerlek, de azért csak taliztunk! :wink: Igen, talán ez a befelé figyelés a legnehezebb, legalább is nekünk pörgőseknek... de nagyon fontos! Régebben nem bírtam lenyugodni, mindig cikáztak a gondolataim, de elmentem meditációra, mert egyedül nem ment és sokat segített, pedig nem sokszor voltam!
Szóval nyavalygás és virágok kipipálva, akkor élvezd, h. nő vagy! :lol: És ne hidd, ha ilyen maradsz, mint most, akkor nem jön EricA Cartman, csak hátha ezzel besegítesz neki! :lol:
Nekem egy volt munkatársam csajszi kos.... hááát.... na olyat még nem láttam... elképesztő egy csajszi, minden napra kitalált vmit, amivel "szórakoztatott" minket... nem voltunk elragadtatva, h. állandó jelleggel vele kellett foglalkozni, ha akartuk, ha nem. Én csak úgy "hívtam", h. minden napra egy mese, mint a tv-ben az esti mesénél! Ja és van egy 4 éves kisfia és most lehet újra terhes... persze ez adott körülmények (úgy értem az ő abszolút rendezetlen életében) között nem túl jó ötlet!

Cidney, üdv. közöttünk!!!
Én is endos vagyok, azaz voltam, most inkább babás :lol: Nekem a'sszem 2-es fokú volt...? A 2. lombik sikerült és nekem is csak 3 érett petém lett és 2-őt kaptam vissza! 3 napot mindenképp pihenj, aztán egy kis mozgás, majd séta nem árt! Egyél sok fehérjedús ételt és igyál sok (min. 3 liter) folyadékot!
Eredményhirdetés min. egy délelőtt. Reggel megcsapolnak, aztán nekem mindkétszer dél körül mondták meg az eredményt... de amúgy is min. 1,5-2 óra!

Avarka, látod, mondtam én, h. van remény és nem is kevés!!! :D
Nem kell rögtön bepánikolni!

Zsuzsó, akkor inkább apuka taxi! Jó ötlet, nekem is volt inszem és hát örültem, h. kimásztam a kórházból, de nem azért mert fájt, csak azért szerettem volna, ha a fiúk odabent jó helyre mennek!

Beni, drukk holnapra! :D A Pregnyltől nem fognak megrepedni, ne aggódj!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Mieza, menta privi! Rem. érthető????!!!! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

basszus!!!!!!!annyit irtam mint állat és nem küldte el a gép!!!!!!!!!!!!!!!4ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
sting1982

EZT MEG MÁR ELKÜLDTE!!!!!!
sting1982

Sting, nyugi, nekem is csinált már ilyet :roll:

Kubu, meglestem a húgodat! Szerintem láttam már... gondolom a béemcében! Szerintem meg fogom ismerni, mert eleve ismerős volt az arca! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

csajok rengeteget irtatok!!!!!!!

Helloka új tagok!jó helyre jöttetek!mihamarabb babásodást nektek!!!!!!!!!!!!!!!!

zsuzsi.bmc:Szia!te szegény!aranyér meg hólyag hurut!te figyike nem félsz az inszemtől?????nagyon drukkolok neked félre ne értsd amit irok de hát ha valami lent fáj akkor minden nem odavaló(ebben az esetben inszem menete)fájdalmas lehet nem???????vagy csak én gondolom így????????de mindenesetre tényleg drukk neked!!!!!!!!!!!!!!

Cidney:Szia neked is!szerintem az élettársi papert S.O.S. csináltassátok meg mert bár én inszemes vagyok nem is kezdték volna el még azt sem!

és ezt most elküldöm és irok tovább nehogy megint elvesszen...
sting1982

Anchy, a filmet bármikor megnézheted!
nyugodtan mehetsz konzi előtt is. A bmc-be járó lányok megnézhetik neked, hogy mikor lesz legközelebb film. Szerintem 16-n volt és 30-n lesz a következő.
Itt nem a kisfilm a lényeg, az 5 perc. Hanem előtte a felvilágosítás :)

Ahol a mellrák kockázatáról is tök sokat mesélnek. Kicsi az esély, de tényleg folyamatosan vizsgálni kell magunkat.
mieza

folyt köv:

Navikám:Nem szabad idegeskedni és ezt most MINDEN KISMAMINAK IROM!!!!!!!!!!!!
oké hogy néha nem tudjuk magunkat kifejezni hogy pontosan mit akarunk irni de csak nyugika :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

lujzici:Sajnálom hogy nem sikerült!!!!!!!!!!!!

Angyalom:gondolom mennyire eleged van a fogorvosból!annak ellenére hogy fiatal fiúcska!!!!!!

:lol: :lol: :lol: de most már végre lassan vége!!!!!!!!!!amúgy hogy vagy?????????

vnbeni:hajráááááááá!!!!!!!!!!mennek a drukkok!!!!!!!!!
sting1982

mieza:te láttad?????
kb mégis miről volt szó???????
sting1982

Kubu vagy aki szedett már!!!
Kal-Mag-ot lehet venni bioboltokban is vagy csak rendelni lehet vagy csak Lenkei-féle boltban lehet kapni?
Muszáj lesz beszereznem, mert elfogyott a CaMg-os ásványianyag tabim és emiatt is lehet, h. émelygek...?! Ráadásul, azt írtad, h. jó a kaksira is... de miért, mi van benne, ami segít? Köszike!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Heni:ha esetleg zugba mégis olvasol minket !!!!

Nagyon boldog névnapot mégha kicsit megkésve is!!!!!!!!!!!!!!!
sting1982

Szép Napot!

Lujzici nagy ölelés :) Fel a fejjel és majd együtt babásodunk :):):)
Csajok, ahhoz képest, hogy Sz. ügynők mondta, hogy elvileg nincs p.é-m, az este majd meghaltam az alhasi fájdalomtól, úgyhogy poénból ellőttem egy LH tesztet...és.....atom pozitív volt...na most akkor mi van?! Az ügynököm tévedett vajon ?! :)
ancsyka

Sting, bemásolom amit írtam róla :)
Andrea, amikor a BMC be jelentkeztél, kaptál egy papírt. Azon rajta van, hogy mi a hcg...stb. és az is, hogy meg kell nézn a kisfilmet.
Én is csak most mentem el a párommal, hogy lett időm, mert a du.2-t nem tudtuk hogy megoldani.

Az öregdokibácsi (Újvári?) tartotta. Tök jól elmondott mindent a meddőségről, a lombikról, inszemről. És egy csomó minden kockázatot is. Pl: a túlstimuról, vagy a rákról...
Aztán Katalin kisfilmjét mutatták be (10 perc), ahol mikroszkóp alatt megmutatja, hogy milyen egy petesejt, mi történik vele, mi az ICSI, és minden szép dolgot. Nagyon érdekes, érdemes elmenni így utólag is.

Minden második kéten kedden du 2-kor van, a reci előtti falra ki van írva, hogy mikor pontosan.

Én őszintén nagyon örülök, hogy így már a konkrét lombik után néztem meg, mert így nem volt olyan kínai és a második lombiknál már sokkkkkal többet tudok és jobban értem a jeleimet.
mieza

Nava,
Lenkeis boltban lehet csak kapni, vagy interneten rendelni.
passz hogy miért de barnamacit tényleg rendben tartja, konkrétan elfelejtettem mi az hogy szorulás, mióta ezt szedem, előtte meg falat kapartam.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Mieza!köszi szépen.....

én szerintem nem kaptam ilyen papírt de tényleg!!!!!!!
ha kaptam volna naná hogy elmegyek és megnézem a filmet már csak azért is hogy értsem mi micsoda!!!!!
sting1982

ancsyka:akkor remélem spontánkodtatok kicsit :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
sting1982

Valaki mesélje már le nekem léci, hogy ezt a valami filmet nekem is meg kellene néznem...vagy csak a most kezdőktől kérik?????
ancsyka

Igen Sting...spontánkodás megvolt... Kép
ancsyka

Kubu, köszike!
Elvileg Fehérváron is van boltjuk, írtam is nekik mailt 2 perce, remélem válaszolnak, csak mert nem akarok feleslegesen menni! És te konkrétan melyiket szeded? Csak mert láttam, h. van D-vitaminos, meg almaecetes...?
Ha nem válaszolnak, felhívom őket!

Ancsyka, remélem, akkor rádolgoztatok???!!!
Sz ügynök ilyenkor a hormonszintből állapítja meg, h. van-e vagy volt-e pé.?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vagy uh-on látja, h. nincs érő/érett tüsző? Nem érteni....? :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

nah jó én most lépek!vigyázzon mindenki magára!!!!!!

kis séta ezen a szép napon!!!!!!!!
puszika
sting1982

Navi

Nem, nem volt v.v.úgyhogy fogalmam sincs miből gondolta?!
Előtte 2 nappal S. dokinő mondta, hogy van 11 és 13 mm-es tűsző, aztán, hogy utána Sz-nek mi nem tetszett nem tom!:(
Az volt a fura, hogy a mnyh S.-nél is és rá 2 napra Sz.-nél is 9 mm volt...passz
ancsyka

Ancsyka, ez eléggé érdekes, az a két tüsző azért nem szívódik fel csak úgy magától...nem?! Még ha picik, akkor igen, de így már nem hinném! Az lehet, h. nem voltak elég nagyok és fagyisnál már nem kezdenek stimuzni a középidő környékén... és nem tolhatja ki annyira a ciklust! Ez csak feltételezés, de biztos nem véletlenül mondta...! Na majd legközelebb... ha lesz egyáltalán :lol: mert most bebabásodsz! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kubu, rosszul írtam, most ránéztem újra és italporokban van...? Forró, ill. hidegvízbben oldodó? Te melyiket javaslod? Aztán mára hagylak, ám! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

:arrow: Zsuzsó, ne legyél már elkenődve, mennek a hatalmas drukkok péntekre, azaz holnapra Kép. Nekem nem volt inszemem, de bizti jobb lenne ha nem egyedül mennél. Én úgy hiszem át kell öltözni saját hálóingbe, hisz a műtőbe nem hiszem, hogy utcai ruhába kell felfeküdni, sőt ha szerencsés vagy és nem lesznek sokan, akkor ágyat is kapsz. Úgyhogy vigyél hálóing, papucs, köntös.

:arrow: Üdv Hildus!!! Kép

:arrow: Beni kívánom, hogy minden rendben legyen a leszívásnál, legyen jó sok érett petéd, amennyi éppen megfelelő Kép Vbeni????? Leültél mellém?????? :shock: Mikor? :shock: Miben voltál? :shock: Honnan hová ültem? Miért nem szólítottál meg?????????? Amikor már ott volt a nyanya, sííík ideg voltam :o :lol:

:arrow: Avarka tegnap nem volt Katalin. Én pl kimondottan neki köszönhetem, hogy most ilyen hirtelen belevágtunk a lecsóba, vagyis ebbe a lombikba. Egy kicsit legyél rámenősebb, mondanod kellett volna, hogy 2. napos vagy és szeretnéd ha megvitatnátok az eredményeket, hogy lehetne-e kezdeni. Ma estére nincs már náluk időpont? Irénkével is lehet időpontot egyeztetni. :lol: :lol: :lol: Ha nincs Katalin, akkor túrd be magad K ügynökhöz, ő a lényeg!!!!! :lol: :lol: Jaj de jó, most látom, hogy az eredményed szuper, ezek nagyon jó hírek!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D

:arrow: Andika ektopazma bacimentességet Kép

:arrow: Szia Cidney! Kép Nagyon örülök,hogy regisztráltál. :lol: :lol: :lol: Minden új tagnak nagyon örülünk, és ez Hildusra is vonatkozik!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Én a beülti napjától (péntek) feküdtem egészen keddig, csak wc-zni és tusolni keltem fel, meg max annyi, hogy átslattyogtam a hálóból a nappaliba, mert hol itt, hol ott volt a székhelyem. Kaját ágyba kaptam. Aztán az azt követő napokon már többet szédelegtem a lakásban, de még mindig a nap nagy részét ágyban töltöttem. Még a mai napig is sokat lazítok a kanapén. Napi átlag 3-4 liter ásványvizet ittam, és minden étkezésnél fehérjedús ételeket ettem változatosan. A túrót már ki nem álhattam a beülti után sem, mert már a stimukor is sokat ettem, így most ment a bab, a tonhal, csirkehús, mandula, mogyoró.. ilyenek, de már a végén olyan furi lett, hogy pl. a mandulára sem tudtam ránézni. Nagyon nagyon drukkolok, hogy neked is sikerüljön: Kép

:arrow: Pancsikám a sikeres beágyazódáshoz Kép :arrow: :arrow: :arrow: babaragacs. Szívem te hány bogyót szeretnél, kettőt? :wink:

:arrow: Navikám, egy kicsit érzékenyebbek vagyunk, de ez érthető :lol: :lol: :lol: :lol: Én pl. egy kicsit csúnyán összevitatkoztam Zurammal, szipirtyó miatt, de már nagyon bánom..... :cry: Persze már tisztáztuk :lol: :lol: :lol: :lol:

Visszatértve a herpeszre... mert ugye nekem egyszercsak kijött és nagyon megijedtem, mert akkor szokott, amikor megjön a mensi- tehát akkor most levonjuk a következtetéseket: ez is és bármilyen jel jelenthet babát is és mensit is és ezt jól véssük a buksikba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Egyébként vasárnap volt szó a hepeszről és azt mondták a tvben, hogy a fehérjedús étrenddel lehet legjobban segíteni a gyógyulást, mert azok sok aminosavat tartalmaznak - na nekem ezért gyógyult ilyen hamar :lol: :lol: :lol:

:arrow: Sajti nagyon sajnállak a meló miatt, nem könnyű ennyi idő után visszarázódni, de fog ez neked menni, stram csaj vagy.. aztán meg röpül az idő és megint itthon leszel jó sokáig :lol: :lol: :lol:

Köszönöm a drukkokat. :wink:

Maccs
vörösmacska

Nava,
bocsi, most jöttem újra gépközelbe.

én a forró vízben oldódót iszom most (rém car) de feloldom aztán narancslevet öntök bele, tehát így nem gáz, de ha most ezt a dobozt kinyírom akkor asszem a gyümis (talán málnás) ízesítést fogom kipróbálni.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Zsu!

Az inszemhez is át kell öltözni. Papucs, hálóing, fürdőköpeny mindenképpen kell. HA nincsenek sokan, tényleg kapsz ágyat, de lehet, hogy csak az emeleten. Tisztálkodó felszerelést is írtak, bár nekem nem kellett. Engem elkísért a párom minden inszem alkalmával, de fizikálisan képes lettem volna haza vezetni, de lelkileg nem. Én ilyenkor hazafelé mindig meghatódok! Szóval szerintem is menj haza taxival, ha másképp nem megy!
JAj, és nem izgulj, egyáltalán nem fáj, minden okés lesz, és a pocidban menni fog a nagy dzsembori!
Nagyon szurkolok holnapra!

rodina74

Gyildi nagyon drukkolok, hogy az a valami más legyen, és az a valami más pedig egy babuci!!!!! Kép
De olyan furcsa, hogy a meg nem repedt tüsző és a baba teljesen máshol található, vagyis egyik a petefészeknél a másik meg a méhben - én így képzelem el :? . Ezt nem kellene neki egyértelműen tudnia megkülönböztetni????? ezt nem értem!!!

Maccs
vörösmacska

Ditka a filmre nem kell bejelentkezni, és nem emlékszem hogy alá írattak volna velünk valami papirt. Úgyhogy honnan tudnák azt hogy valaki volt-e az előadáson vagy sem? Ez a sapi baba nagyon cuki, egyébként nekem is a képernyő védőm Anna Geddes amikor a kibaba margaréták között ül. Imádom!!

Andikám ez a Sugár Andris szöveg behaltam rajta.

Ancsyka köszi a drukkokat. Nekem is írt Edit. Nagyon aranyos csajszi, bár még személyesen sajna nem taliztunk. A férjeink nem tudnak összehozni egy rendes találkozót. Na majd kézbe vaszem az ügyet!!
Neked sok sikert most a spontánhoz, de ha nem jön össze drukkolok a fagyisoknak!!!

Cindi üdv itt. Én is endóval küszködök,mint itt sokan köztünk. Sok sikert a bébikhez. Mennek a babaragacsok. Az eredményhirdetésre én is kiváncsi vagyok, gyertek lányok meséljetek!!!

Nava én olyan sokat köszönhetek azért neked. Hiszen mindig naprakészen válaszoltál nekem a már néha bugyuta kérdéseimre. Csinálod a táblit, és azt hiszem nem csak a nevemben mindenki nevében köszi. Én meg kiakadok ilyen dolgon. Lehet hogy meg fog jönni??? Én sem értem mi van velem. Tudom hogy már lezártuk, de nem szeretném ha tüske maradna a szemedben. Nagy ölelés.
És még egy patim is kijött!!

Macs szerinted ezek a jelek ami mensikor jönnek az még lehet terhesség is?? Próbálok nagyon erősen hinni, de olyan sok idő van még. Vettem 2 tesztet 20 az jó?? De úgy félek tőle. Most eldugtam, mert ha meglátom olyan gyomor idegem lesz.

Kép
Kép
pancsi76

Szia Blacska, Kép téged is üdvözöllek!!!
Már biztos megvolt az ET, küldöm a babaragacsokat :arrow: :arrow: és a sikeres beágyazódást segítő varázslatot: Kép
Túrós tészta vagy tésztás túró, kőrözött. Én pl a legjobban a tonhalkrémet imádtam/imádom - konzerves tonhalból: egy kis vaj, apróra vágott hagyma, citromlé, majonéz - ez pirítósra vagy friss kiflire- nyami. Tonhalas tészta. Bableves jó sűrűn. Lencsefőzelék. Mandula, tökmag, mogyoró. Csirkemell össze-vissza - ahogy jól esik. Rántott tonhal... ilyeneket ettem. De hát érdemes mérlegelni, hogy fekvéshez mennyi kalóroa szükségs, meg a mozgás szegény életmódhoz, hogy tudjunk kaksizni :oops: Kenyér helyett (kivéve tonhalkrém) mindig abonettet eszek azóta is, ez hó, mert teljes kiörlésű és jó rostos.

Maccs
vörösmacska

[quote="zsuzsi.bmc"]k írta:zsuzsi.bmcöszi Csajok a biztatást és a válaszokat. akkor Apukám majd "hazataxiz". :-)
Nava, most hogy mondod, emlékszem hogy egy időben minden kismami az első napokban náthás, torokfájós lett, aztán meg jöttetek a pozitív tesztekkel. :-)

az újaknak üdv itt, a legjobb helyen vagytok. :-D :-D

Ditka,
úgy emlékszem Te kérdezted hogy milyen vizsgálatot lehet elintézni előre. hátha segít valamit:
- hsg nekem régi volt és máshol csinálták, de mivel nem volt gond elfogadták, nem kellett bmc-set csinálni.
- apa spermakép, szintén régi volt és mivel kettő kell minimum, ezért bmc-set is csináltak.
- laborvizsgálat, kell vércsoport meghatározás és pár extra betegségre is szűrés, az egyik a HIV, a másikra nem emlékszem, de erre nekem ők adtak beutalót, viszont szerintem háziorvossal is tudod intézni. a vércsoport meghatározáson kívül a többi apának is kell úgy emlékszem.
- ekg, ezt is el tudod máshol intézni, a jánosban csak 2 után van rendelés.
- rákszűrés, úgy láttam nem szívesen csinálják meg ott.

kell még házassági ak.-i kivonat vagy közjegyzőis papír.
tőlünk a filmet nem vasalták be, legalábbis eddig... én mondjuk megnézném, csak a kedd két óra eléggé behatárolja a lehetőségeket... ja és tuti nem a sejtek, azt dvd-n is árulják ott, ezt a másik filmet viszont tudtommal nem.

Köszi az infót,tündér vagy!
Vendég

pussz Nektek csajok,most rohanok,mert a házunk eladását beszéljük át a tesóimmal...

amúgy ment a spontánkodás ;)
remélem meglesz az eredménye még BMC előtt :D :D :D :D :D
Vendég

Hali csajszikák!

Kicsit eltűntem bocsi de a meló mellett alig van időm, energiám írni. ÉN nem is értem, valaki hogy tud ilyenkor 8 órákat dolgozni, mert én ezt a 4 órát (+ egy-két munka) alig bírom. Tegnap már 9kor kidőltem...

Csucsu köszi a tea ötletet, kipróbálom majd. :) Bocs, privire még nem tudtam válaszolni, a hétfő egyébként valószínű nekem is jó, de még egyeztetünk, mert a jövő heti beosztásomtól is függ. Színes lábadra gyógypuszik :D

Andi jó hogy meg tudtad csináltatni a rákszűrést, legalább az megvan és hamarabb kezdhettek.

Pancsi babusragacsok mennek.

Avarka dehogy vagy te szerencsétlen. Hidd el már a célegyenesben vagytok és neked is lesz babád.

Vörösmacs nem irigyellek a szipirtyó miatt, de a lényeg a lényeg, hogy most már hivatalosan is babás vagy. Gratu :)

Ildikó nagy drukk a valami/vki máshoz!

Angyal huh te szegény, ezek a fránya fogok. Na de mindjárt vége, és jöhet is a babus.

Blacska üdv és drukk. Tényleg jó a társaság, jó helyre jöttél!

Navi köszi a linket, megnézem majd a kis tündérkéket.

Ancsyka sajnálom hogy így alakult ez a hónap, küldök neked idősürgetőt. AZt mondják, akinél bonyodalmak vannak, nagy eséllyel sikerül. Neked is ezt kívánom.

Zsuzsi nálad sem unalmas az élet. A betegség itt sok mindenkinek szerencsét hozott, az immunrendszer mással van elfoglalva nem a babával, úgyhogy tessék csak bízni sikerülni fog az az inszem.

Kisbeeka drukk a spontánkodáshoz a kis esély is esély. Szerintem nyugodtan megnézhetitek a filmet korábban.

Hildus, Cidney üdv nektek is és hajrá

Vnbeni drukk ezerrel.

Velem nincs semmi külcsi, holnap megpróbálok elmenni a védőnőhöz, bár még azt sem tudom, hova kell. Jövő héten pedig már valszeg a saját dokihoz megyek.

na mindenki ügyesen, pá

Kép
vayacon

Pancsikám elárulok egy titkot szívemcsücske. :lol: :lol: :lol: Én úgy mentem ennek neki, hogy nem tettem fel mindent egy lapra. Azt mondtam és így is gondoltam őszintén, hogy ha sikerül, akkor mi leszünk a világ legboldogabb kiscsaládja. Ha pedig nem sikerül, akkor ennek valamiért így kell lennie és nem is mentem volna mostanság vissza a következő körre maximum ősszel, vagy jövőre :lol: . Pont.
Első napokban tudtam, hogy még semmi sincs, csak osztódgatnak a drágák, optimistán álltam neki, és tudtam, bármi lehet. Aztán amikor már tudtam, hogy elkezdődött vagy csak elkezdődhetett a beágyazódás, akkor már elindult bennem a kétség. :( erről talán Navival is beszéltünk, hogy ő is így volt. Akivel együtt voltam, mindenki többedjére jött vissza és hihetetlennek tartottam, hogy pont én... :? . Hugim és a nővérem ki volt akadva, hogy mennyire negatív voltam a hétvégén és szégyeltem magam :oops: :oops: :oops: , hogy ők ennyire bíznak, én meg képtelen vagyok :oops: :oops: :oops: Azért is nem hittem, hogy sikerült, mert nem éreztem velük a lelki kapcsolatot. Amikor ezt mondtam a tesóimnak (mindketten szültek már) kiröhögtek :D :D :D :D , hogy ilyen nincs is, ők sem éreztek semmit :lol: :lol: :lol: :lol: - én meg erre vártam :oops: :oops: :oops: , hogy megérzem őket.
Aztán amikor jöttek a mensis tünetek, és nem jött meg a mensim, már egyre jobban bizakodtam. :lol: :lol: :lol: Főleg ez a herpesz téma volt a gyanús, meg a mensis telítettségérzet, a szédelgés, a hányinger és már az utolsó napokban az az iszonyatos sok pipijárat. Most is egy éjjel minimum négyszer kicsoszogok.

Szóval a tünetek jelenthetnek bármit... és nem fog megjönni nyugi..... szóval nem mondhtanám, hogy túl pozitív voltam a kiscicáimmal.. és mégis itt vannak, egyem meg a szívüket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja és én figyeltem a jeleket.

Maccs
vörösmacska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?