Sziasztok Lányok!
Először is:
Henne halkan, de szívből gratulálok Neked!!!! Megkönnyeztem a fölrakott tesztedet. Szívből remélem, hogy minden rendben lesz Veletek a továbbiakban. HOlnap gyere és mesélj, mit mondott a doki. Remélem fog már látni valakit odabent!
Vigyázz nagyon magatokra!!!!
Gabóó
Neked pedig szívből sajnálom a negatív tesztet. Nagyon reméltem és bíztam benne, hogy egy későn foganó baba rakoncátlankodik odabent, de sajna úgy tűnik mégsem
Sajnálom, de fel a fejjel csajszi!!!!!
Csip-csip
Ne légy elkeseredve, mert ha jól olvasom pé előtt voltatok együtt, hátha megbújt odabent egy katonácska
Sose lehet tudni, tessék pozitívan hozzáállni!!!
Csicsy
Nektek pedig hajrá, tessék Párodat becserkészni!!!
Tyuntyi
Remélem Nektek is sikerült elkapni pé-t! Milyen szép lenne, ha elkezdenénk mindannyian babásodni. Tök jó lenne csajok!!!
Pinkiné
Örülök, hogy jól vagytok, azért ne felejts el jönni, és egy picit velünk is lenni!
Hkitty
Gratulálok Párodnak az új munkahelyhez, és remélem meg is fogják becsülni, és hosszútávon alkalmazzák.
Neked mensi még sehol? Basszus lehet egy másik dokit kéne fölkeresni, hisz ez nem állapot, hogy szegénykém mindig olyan sokat kell várnod mire megjön!
Chrissyke
Nagyon letörtnek tűnsz babatéma területén, de azért jó olvasni, hogy legalább a egy kicsit ki is tudsz kapcsolódni barátokkal, és jókat buliztok! Fel a fejjel!!!
Én sajna nem tudtam eddig jönni, mert pont egy hete műtötték anyukámat a manduláival, kivették mindet, de sajna gyógyszerérzékeny, és ezt műtét felénél vették csak észre (anyukámat kikérdezték, fölírtak mindent), így addig olyan gyógyszert adtak neki, amit nem lehetett volna. Ez allergiát váltott ki nála, alig tudták fölébreszteni, és utána három napig föl volt dagadva a szája. Aztán ödémás lett, majd begyulladt a műtét helye, ami a fülére is ráhúzódott, de már azóta jobban van. Hétvégére hazaengedték, de egy hétig semmit sem csinálhat, így ingáztam minden nap az otthonom és anyuék között. Apukám nemzetközi kamionsofőr, a műtétre sikerült hazaérnie, de anyutól el sem tudott köszönni, már vissza is kellett mennie. Hétvégére visszajött, de úgy hogy Kaposvárról kellett hazahoznunk péntek este. De tök boldog volt, hogy a három napos hétvégét anyukámmal töltheti otthon. Erre föl szombat reggel jött a telefon, hogy az édesapja meghalt. De csajok, ami a legdurvább, vissza kellett mennie dolgozni már hétfő este, és nem engedték el az édesapja temetésére. MIndent megtettünk, de akkor sem. Fölmondani nem mert, mert 53 éves, és nehezen kapott munkát, a kora miatt nem vették föl sehova.
A másik, hogy kérte a papot, a testvérét, hogy legyen a temetés szerdán, de nem voltak hajlandóak segíteni. Így míg a tesómmal ketten Szabolcs megyébe utaztunk a temetésre, addig apukám az országút szélén ült a kamionban, és siratta az édesapját. Anyukája pedig idén március 15.-én volt 15 éve , hogy meghalt. Durva, hogy Papám is most ment el. Úgyhogy ez nagyon megviselt, nem is volt se erőm, se energiám jönni hozzátok.
Ja, és ma a mensim is megjött, úgyhogy kész vagyok, de igyekszem összeszedni magam.
Bocsi, hogy hosszú voltam, de gondoltam megosztom veletek miért nem tudtam jönni eddig.
Sok puszi, jó éjszakát Nektek!
[/b]