Enikő: Nagyon vigyázz magatokra, a nyilogtatást nem mindenki vészeli át ugyanúgy! Én is a 20 héttől kezdtem keményedni, de csak a 34.-en kezdtem nyílni, de akkor majdnem meg is szültem. Ha bírod a Pipolphent én tudok neked adni, mert maradt vagy két dobozzal, ha benn járok a városban odaadom. Ha meg tudod oldani, akkor anyukádat kérd meg hogy vigyázzon Bogira. A gyógyszer biztos kiüt és fel sem tudsz kelni az ágyból, nemhogy valamit is csinálj. Amíg nem muszály ne feküdj be mert tuti ront az állapotodon, főleg, hgoy Bogi nem lehet veled, ezért maradhattam otthon én is. De csak azzal a feltétellel hogy csak vécézni, fürödni és enni kelek fel. (Mást egyébként sem tudtam volna csinálni.) Nem akarlak ijeszgeni, de inkább feküdj, minthogy koraszüljél...
Nagyon izgulok értetek! Egyébként simán ki fogod hordani a babádat, csak tartsd be amit a doki mond, ill. feküdj és pihizz sokat! Én is a 38. héten szültem.
Angi: Ügyesen! Ebből sima szülés lesz!!! Éjjel eszembe jutottál!
Ági: Kristófnak nem lehet hogy a torka fáj, Flóra sem evett semmit, mikor torokgyulája volt. Jobbulást!
Dancsi: Köszi. Mekkora szemei vannak Jozsónak!
Ágci: Szólsz ha te is mész a szopis csoportba?! Miket szoktatok ott csinálni?
Nóri: Egyébként tök igazad van az építkezéssel kapcsolatban, nem tudtam hogy Zoli ennyire ezermester. Az enyém is megcsinál sokmindent, de idő kell hozzá, tervező...Először agyal utána dolgozik.
De legalább új vécétek lesz a szinten! Én soha nem laktam koliban, azt hiszem nem is bírnám, kivéve ha nem lenne hol laknom.
A szopival tök egyetértek, ha nem kéri lehet neki fejni egy éves koráig. Azt hiszem Lara is így csinálta Hangával.
Tünde: Már megint belekotyogok, de vigyázz a banánnal, mert székletfogó és allergizálhat is. Én később adnám neki. Inkább olyan kajákat adjál, ami hazánkban is megterem.
Bátor ma is kapott egy kis almalevet, először pürét adtam, de azt kiköpte, a leve sem ízlett jobban, mint tegnap. Förtelmes.
Karmen: Most derült ki igazán, miért is jó a szereltház. Anyósomék téglaházban laknak, náluk már 17 fok van a lakásban, már egy hete fűtenek, nálunk 22-23 fok, még nem is gyújtottunk be. Csak este, hogy légtelenítsük a rendszert.
Régeben Flóra is sokszor így aludt el a székben, de ő olyat csinált, hogy két falat között aludt egyet.
Fene ezt az esőt, ma dúrták volna szét a kertben a földet. Most várhatjuk míg "kitavaszodik". Ráadásul az ürge hajnali fél hatkor csöngetett, hogy szóljon nem jönnek ma.
Angi: +++++++++++++ Ügyi légy!!!!
Bátor most rakta teli a gatyát!
Gabi3