Új privát üzeneted érkezett!

Betty :!:

Ha nehezen is de legalább talált vénát a nő, nekem is igy volt elég nehezen tudta levenni,főleg, hogy előző nap is szurtak, akkor a TSH-ra a terhelésesnél meg négyszer szurt, hat kécsővel vett le de már mindkét karomból.
Nagyon nehezen indult meg, arról nem beszélve, hogy piszkosul fájt már a karom a sok szurástól de a cél érdekében mindent kibirok :wink:

Le bizony a felesleges kilókkal :D

Suzy :!:

Hiszem, hogy Te leszel a következő kismamink :wink:
++++++++++++++++++++++

Köszi a fogyódrukkokat, élek vele :D :D
Vendég

tető, Angyli...hozzon szerencsét neked az elkövetkező időszakra :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Csoki
igy tortent az eset?A kamerammal keszitettem felveteleket 8)
Kép vgy netan igy Kép
Nem leszek egybol fogigatlon majd most jonnek a spontan honapok 8) :lol: :lol:

Ranita
Nem vgyunk egyformak :roll: De ez nem is baj...kepzeld el ha csak ilyen kemeny nokbol allna a vilag... :shock: Tudod en a jo oldalat nezem a dolgoknak :roll: Nezhetnem a rosszat is de annak semmi ertelme :? Tudod van az a mondas vgy mi mikor a poharad felig tele van vizzel vgy felig ures...na hat ki hogy latja :wink:
Engem is erdekelnek a terveid ha tudhatunk rola 8)

Gyancsi
Hat remelem,hogy jo lesz legkozelebb is ez a protokoll es nem csak egy jo honapot fogtunk ki :roll: De bizakodo vgyok es addigra meg kiis kuralom magam 8) Narancsbor kezeles most neked nem lehet :D Majd szules utan :lol: En mindig is szerettem volna repteren dolgozni 8) :D

Angyal
Nekem epp ez a bibi,hogy ngyon nehezen vgyok stimulalhato :lol: :lol: :lol: Ezert szedek fogigatlot es utana megy a lombik...most nem lesz fogigatlo szedesem de persze jonnek a spontan honapok 8) viszont egy 18-as fsh mellett nem a legjobbak a kilatasok :oops: na de most nem kezdem el magyarazni megint...ez a stimu egy csodanak szamitott szal nem ez van mindig :? Te most merre tartassz? 8)

Betty
Sokaig voltam pedig nem ertem miert nem talaljuk meg egymast :roll:

Suzy
Most ajanlanam neked a jo kis zoldteakat de azt az igazi jo japan kis zoldteat...imadom es ngyon egeszseges :wink:

Ancsu
De jo hogy mindig van valaki akiert lehet izgulni!! 8) Szurikkal nem volt baj ugye? :wink: Hetvegere drukkok!!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Drága Bettykém nekem nincs rá szükségem, átadom Suzynak :wink:
Vendég

Bri :!:

Bizom benne, hogy legközelebb is lesznek szép tüszőid és sikerülni fog a második beültid de nagyon drukkolok a spontán hónapokhoz is++++++++++++++++++++++++:wink:

Én jelenleg pihizek élvezem az életet, szedem a TSH-ra a napi egy szem LETROX-ot, mert mig be nem fog állni normál szintre tuti, hogy nem kezdek bele a harmadikba :!:

Többet nem lesz Pesten kutyavásár :lol:
Vendég

Angyal
Jaja mar emlexem az a franya tsh....nekem is nezni kene nehogy tulsagosan lenyomjak :shock:

Nekem ez a 2.beultim volt es 3.lombik :? De majd a kovetkezo sikerul...a statisztikak szerint minden 4.sikerul 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Igen most már én is ugy vagyok vele, hogy folyamatosan nézetni fogom a TSH-t megtanultam a saját káromon :evil:

Bocs de nem tudtam pontosan hanyadik volt Neked :shock:

Tudod a statisztikára piszkosul nem adok, irták, hogy nagyon ritka ha valakinek elsőre sikerül, én nem ezt tapasztaltam, sok ismim van akinek az első már sikeres lett bár biztos, hogy nekik nem volt magas TSH-juk, endometriózisuk.
Ha csak petevezetőhiány az oka, hogy nem sikerült még a baba ott a lombik tutira sikerül.

Az én utam hosszura sikeredett de végigjátszom bármilyen nehéz is :wink:
Vendég

Angyal
Ennekem nezik mondom minden honapban :roll: En sem tudok mindenkit kovetni nem is azert irtam :wink: a statisztikara meg neked meg tojni is kell :wink: en igy a 4.elott most abban bizom :lol: Viszont van akinek csak 5. 6. es sok sokadik sikerul...szal akiknek elsore sikerul azoknal igy egeszitodik ki a statisztika 4.re :wink:

Gyere addig vidulni a mezonkre 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Angyalom- Tuti fix, hogy rád is vár a kisbabád, meg is kapod hamarosan, ez nem kétséges, csak türelmesnek kell lenni :wink: Mondom ezt én akinek aztán abból van a legkevesebb :D Viszont meg vagy dícsérve a torna meg a diéta miatt :D Csajok nagyon belelendültetek a megújulásba, csak nem a tavaszt érzitek?? :D

Bri- Igen, amíg nem dolgoztam a reptéren nekem is tetszett a reptéri meló :D Most már, hogy láttam mi folyik ott, hát nem egy nagy szám :wink: Mondjuk ez egy elég kicsi reptér, a nagyok azért tuti másak :wink: Hát én nagyon bízom benne, hogy a jó protokollt találtátok most meg, nem csak egy jó hónapot :!: Tényleg szerinted hívnom kéne már most a doki bácsit, hogy van pozi tesztem?Mert én akarom hívni, de a párom azt mondja, inkább várjak a hétfői UH-ig :roll: De hát szerintem Doki bácsi is várja a híreket :roll: Szerintem ma felhívom :wink:

Betty- Úristen :shock: Hát én azt hiszem azzal a lendülettel fordultam volna le a széről ha velem ilyet csinálnak :D Itt a régi háziorvosom , egy vén faszi, hát annak is iránytű kellett , hogy vénát találjon, barátnőmnek úgy vette le, hogy szétdurrant a véna és utána hetekig úgy nézett ki a karja, mint egy drogosnak vagy nem is tudom minek, tiszta piros-kék foltos volt :shock:
Dobj már képet a lakásban a remekműről, annyira kiváncsi vagyok :wink:

Ancsu- Naná, hogy sikerül ez az inszemed, így állunk hozzá és punktum :D

Suzy- Én a fekete vagy a zöld teákat szeretem, a gyümölcsösök nem jönnek be nekem, mert azokon pont a tea ízt nem érzem :wink: Köszi a hang dicsit, hát igen, kissé hadarok :D Amúgy alapból ilyen pörgős típus vagyok, mindent 3-szoros sebességgel művelek :D Hát ne gondolj valami Picasso féle festményre, várj, teszek képet arról amit előző héten csináltam ( gipszkartonból és falfestékkel):
Kép

Én most megyek ebédelni, gulyást főztem,nyammmi :D

KépKép
gyancsi

Angyal köszi, kedves vagy. Olyan hosszú az út még addig hogy képes legyek bízni a fagyikáimban... de szerencsére még van időm felkészülni :wink: .

Bri hahahaha jók a képek rólam, én a chipses nő vagyok! A másik apa (bár igaziból csak 1 tv-nk van).
A házak a mezőn kiadók vagy ott laktok Bettyvel :lol: ?

Na szóval bíznom kell a fagyikáimban. Hisz olyan szépek... holnap doki, kiderül mi van-lesz.

Puszi
Vendég

Gyancsi hát tuti nem kell már sokáig dolgoznod :D .
Vendég

Jó a kis meződ tele élettel :D :D

gyancsikám :!:

Valahol biztos vár csak nagyon távlati még az életemben a babó most ugy érzem :!:

Tudod nagyon nehéz türelmesnek lennem, de ha az élet ezt a lapot osztotta hát legyen végigcsinálom :wink:
Nem is a tavaszra fognám ezt a fogyást hanem a saját magam érdekében, mert ha lemennek a felesleges kilók, akkor talán tutira beállnak a hormonjaim és még a közérzetem is jobb lesz függetlenül attól, hogy nem diétázom/ alapból sem eszem sokat/ csak futni kezdek :wink:
Legalábbis ebben bizom :shock:

Finit főztél nyitva az ablakom :D
Jó étvágyakat :wink:

vanili :!:

Biznod kell benne drága főleg most, hogy már megtalálták a problémát is, igy akadálya nem lesz a beültetésnek :wink:
Drukkolok holnapra+++++++++++++++++++++
Vendég

Gyancsi:
Nagyon jó a kép amit csináltál nekem nagyon tetszik! Még hogy nem vagy Picasso :wink:

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Szrityi- Köszi szépen :D Valami hasonlót tervezek most is, csak más színekben, fekete-zöld-fehér színben, mert az előszobában zöld a fal és oda szeretnék még képet csinálni :wink: De ma ez elmaradt, most már nincs energiám hozzá :wink:

Angyli- Gulyást elindítottam feléd, megkaptad???? :D

Vanili- Remélem én is, hogy nem kell sokáig melóznom már, ha minden okés lesz, akkor max április eleje-közepéig szeretnék :wink:

Csajok addig szenvedtem a szemét géppel, míg csak sikerült egy képet csinálnom, ez a tegnapi tesztem, 15. DPO, remélem látjátok a csíkot :D
Kép

KépKép
gyancsi

Gyancsikám hát persze hogy látjuk :D szupi :D ! Nekem is nagyon tetszenek a képeid, és tök jól néz ki így együtt a három (majd egymás mellé lesznek kitéve? szerintem így a legeslegjobb!)
Vendég

Gyancsi mi az a gipszkarton :roll: ?
Vendég

Köszi Vanili :D Számomra is ez a legjóképűbb teszt amit valaha is láttam :D

Aha, egymás mellé lesznek felrakva :D A gipszkarton az egy nagy lap féle, ami gipszből van, Baumaxx-ban meg hasonlókban lehet kapni, lakásoknál használják térelválasztásra, meg beugrók készítésére, pl biztos már láttál olyan lakást ahol nem polcok vannak felfúrva, hanem mélyedések a falban és oda tesznek be mindenféléket, díszeket stb...Na pl azok a mélyedések is gipszkartonból vannak. Elég széles körűen lehet használni és különböző méretűek vannak belőle, mondjuk kép készítésére szerintem rajtunk kívűl senki sem használja :D

KépKép
gyancsi

Gyancsi akkor védetsd le gyorsan nehogy ellopják az ötleted :D most már sejtem milyen ez az anyag, és tényleg szupi ötlet!
Vendég

Suzy mai adag drukkok Neked +++++++++++++++++++++++++!!!
Vendég

Sziasztok!

Vanili
Köszönöm a drukkot :!: :wink:

Angyli
Tedd csak el a laptető, sztem még neked itt nem is volt, jól fog jönni majd :!: :wink:

Bocsi, hogy nem írok bővebben, de apósnak ma szülinapja van és meghívtam őket egy pizzára hozzánk, úgyhogy nemsokára eszünk :!:
Nekem nagyon szurkálgat újból a jobb oldali pf-em, remélem ágyazódás van odabent :wink:

További szép estét Mindenkinek és puszillak Benneteket :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép jó reggelt!

Hát nem szaggattátok szét a topikot :shock: :lol: :lol: :lol: mindenki chatelni volt vagy mi :?: :roll: :lol:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Én is nagyon szeretem, ha egy tea jó citromos :!: :wink:
Ha majd teljesen kész a szoba teszel fel képet :?: olyan kíváncsi vgyok rá...és van-e már függöny :?: :wink:
Mikor lesz eredményed :?:

Bri
Remélem már jobban vagy :!: :?: :roll: :wink: hajrá spontán hónap++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
mikor is utazol :?:
jó a tekis vonalzid, olyan szép színes minden :wink: :!:

Gyancsi
Állat jók a képek :shock: :D nagyon tetszenek az ilyen gipszkartonos, nekem egyszerű dolgok, igazából hasonló stílust láttam az IKEA-ban, csak az nem festve volt, hanem anyaggal volt bevonva :wink: szeretnék ilyet venni, ha egyszer vmikor feljutok Pestre :!: :roll: :wink:
Nagyon szép a csíkocska, hát persze, hogy látjuk!!! :-)

Vanili
Drukk a dokihoz és majd gyere a hírekkel+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pusszantás nektek és a drukkok akinek csak kell++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu, Ancsyka, Lucuzs, Meli, Gabi :?: :?: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt Lányok!!

Csak beköszönök, mert ma is vezetek, jön velem egy kiscsaj aki most tanul be, aminek nagyon örülök, hisz én úgy is lépek nem sokára onnan :D

Mindenkinek nagyon szép napot!!

Puszi
Ancsi

KépKép
gyancsi

Jó reggelt Csajok!

Élek még és folyamatosan olvasok itt is, de nem nagyon írok, mert nincs mit sajnos...
Gyancsi

Kép hatalmas gratula neked :)

Betty

Kép

Nagy ölelés, irigylem az optimizmusod :)
ancsyka

Ancsyka
De jó, hogy jelentkeztél :!: :wink: ha van kedved gyere beszélgetni velünk erről-arról :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló mindenki :lol:

Itt voltam éjjel 1-kor :shock: :lol: , de nem tudtam írni, mert szar volt a bnet, nem küldte el az üzit :twisted:

Majd később jövök :!:

Szuzy
jó kis citronyos teja a legjobb :!: :wink:

Ancsy
jó, hogy jöttél, gyere sűrűbben :wink: fagyikákért mikor mentek :?: Tudtok már pontos időt :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
Láttam, hogy jó sokáig fent voltál :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
ja, kicsit elcsúsztam megint az idővel :oops: :lol:

Most néztem amit a másik topicban beírtam, kicsit sokszor ment el, nemtudom mi volt a bnettel.... :roll: de mindegy is, legalább mindenképpen elolvassák :lol:

betty615

Betty
:lol: :lol: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszi csajok , aranyosak vagytok :)
Rólam: hát igen , én azért nem jelentkeztem, mert megint csak arcra estem ebben a hónapban...a fagyi babákkal.
Jártam kitartóan UH-ra az első 13 napig, aztán a dokim a 13. napon közölte, hogy nem tudja megcsinálni a fagyis beültit ebben a hónapban....elvileg talán valami olyasmit magyarázott, hogy nincs p.é-m?! de az az igazság, hogy nem nagyon tudom miről beszélt, mert elsőre azzal kezdte, hogy nem lehet megcsinálni és utána én teljesen leblokkoltam és nem tudtam figyelni :(:(:(
AZ egészben az a vicc, hogy tegnap este majd meghaltam megint úgy fájt a hasam, mint a p.é-kor szokott is nekem...poénból ellőttem egy LH tesztet és atom pozitív lett, erősebb volt a teszt csík, mint a kontroll...akkor kérdezem én, miért ne lenne p.é-m?!
Na mindegy, ezt a hónapot már úgyis bebuktam és most megint egy hónap várakozás Kép
Drága dokibácsim mondta, hogy majd megint a mensi első napjaiban randi vele és merional injekció, hogy tuti meglehessen áprilisban csinálni a beültit..
Hát ennyit rólam..ezért nem történik velem most megint semmi egy hónapig, meg az az igazság, hogy padlót is fogtam a folyamatos arcra esések miatt...kicsit feladtam és ilyet zuhantam :

Kép

Ennyit a siralmaimról....Van most valaki akiért izgulni és ++++++kell?
Ja, és mi ez a chat szoba, én is, én is?!
ancsyka

Lányok!

Csak felületesen olvastam vissza :oops: Bocsi,de nem is reagálok most senkinek.

Álomkór van rajtam,24-ből 20 órát alszom :shock:

Küldöm a drukkokat akinek kell+++++++++++++++++++++++
Kép

Puszi mindenkinek!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok

Elég rég voltam...de azért szoktalak benneteket olvasni, és drukkolok mindenkinek nagyon.
Még egy hónap és remélhetőleg nálam is ismét beindulnak a dolgok, nagyon bízom benne.

Puszi mindnekinek
Vendég

Sziasztok :!:

gyancsi :!:

Köcce a levest finom volt :D :D
Klasszak a képek, ügyes vagy :wink:
Drukk az UH-hoz+++++++++++++++++++++++++

Volt már anno nekem is laptető, de sza.t sem ért, igy én ebben a mesében nem hiszek :wink:
Nem ezen mulik, hogy sikerül-e a baba vagy sem, mert ha igy lenne, akkor már mindenkinek sikerült volna :wink:
Megy a sok drukk a a beágyazódáshoz+++++++++++++++++++++

Várunk a jó hirekkel+++++++++++++++++++++

ancsyka :!:

Drukk a következő hónaphoz+++++++++++++++++++++
Kitartás :wink:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Ancsyka
Na ez hogy lehet :shock: :?: ilyet még nem is hallottam :shock: :shock: :shock:
Jártál végig uh-ra és aztán közli veled, hogy nem lehet megcsinálni :shock: :?:
Na Én ezt nem értem, de tuti nem hagytam volna :!: elhiszem, hogy már akkor leblokkoltál, amikor azzal kezdte, hogy nem lehet megcsinálni :?:
Sajnálom, drukk a hamarosan következő beültiig+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi
Aludj csak :wink: :!:

Zsu
Hiányoztál már :!: :wink: gyere sűrűbben :!:

Agyli
Köszi a drukkot :!: :wink: tudom Én...csak kedveskedni akartam drága :!: :wink:

Többiek :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép álmokat Gabi!
Ha a babának erre van szüksége akkor tessék sokat aludni!!!! Úgy kb 8 hónap múlva már lesz aki nem fogja hagyni :wink:

szrityi

Na itten lennek...nekem mar este nem volt energiam irni de olvastam mar amannyit irtatok :roll: cseten ejfelig vartam aztan leleptem...nem volt senki :?

Gyancsi
Ngyon szep a teszted es igy fog erosodni :arrow: Kép Dokibacsit felhivtad 8) Meselj :D Apacska mit szolt?

Csoki
Igaz milyen jo holdvevovel keszitett kepeket tettem fel fel rolad? :lol: :lol: van olyan is ahol apacskaval vgy csak azt nem talaltam :lol: Az egyik maz az enyem a masik a vendeghaz 8) Doki utan gyere es meselj! :idea:

Angyal
Oda jarunk a tobboikkel kicsit lazulni :wink: Hat az a jo ha az ember maganak akar fogyni :wink: Sok sikert hozza :!:

Suzy
Drukkok mennek...nem csetelet tegnap senki :roll: Nem tudom mindenki merre volt en este 6utan ertem haza fel 7 anyuval 8) Amugy meg persze,hogy jol vgyok majd megemesztem meg a maradekot :roll: Nem tudom meg mikor utazok nem is szeretek utazasrol beszelni mert csak ideges leszek tole :oops: tudod nem birom a repziutakat felek es stresszel is :x :roll:

Ancsyka
Hanyadik napon volt + az LH-d?Mert serintem kesobb volt az meg nem muxik :roll: 14.nap korul ugy ahogy a nagykonyvben megvan irva :arrow: bar ehez annyira nem ertek de gondolom ennek ez a menete a fagyisnal!De kerdezz ra a dokidnal...mutasd meg neki a tesztet is,biztos vgyok benne valaszt ad neked ra pontosan mi is a bibi :wink:

Bettyi
Te hova vgy igy eltunve mostanaban???????????Hatsodba rugok :lol: :lol: :lol: Gyere es meselj hozz kepeket a szobarol szonyeg kesz ma? :roll:

Gabi
Jaj de lennek en is alomkoros :lol: :lol: :lol:

Zsu
MAR csak egy honap...igy kell ezt mondani :wink: :lol:

Csoki dokihoz+++ Suzy spontanhoz+++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jaaah es kepzeljetek tegnap pirianyo megjott :shock: Mondtam en a dokinak azzal nem lesz gond a ruhese mindig jon ha kell ha enm :lol: Szal ma vgyok cn1-en mert este jott mar meg :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

:wink: :wink:

köszi :wink:
Tervbe vettem a fogyást és sikerülni is fog ma hazajön az ember és megyünk estére futni :wink:
Vendég

Ti hogy tudtok futni? Nekem az az egy ami nem megy! Órákat tudok edzeni, de a futás az valahogy nem az erősségem!!!

Viszont a fogyózóknak kitartást és erőt küldök, sikerülni fog!!!!!!

szrityi

Angyal
Hajra esti futas 8) :lol:

Szrityi
En nem birok futi 5perc utan kifaradnek amugy is :oops: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok kedves barátnéim!

Köszönöm hogy gondoltatok rám!

Na szóval voltam dokinál, a polipok endometriálisak és jóindulatúak (azaz nem a gyulladástól lett és nem rákos). Hála Istennek. Szóval ki lett véve úgyhogy ott minden ok.

Aztán.

Az antibiotikum kúrát befejeztem. Dokim megállapította, hogy az előző vizsgálatnál még semmi fertőzésem nem volt. Na és most ugye a hysteroscopiánál volt. Szóval hogy valami közötte történt :roll: hát csajok gondolom értitek, szerencsére nem ment bele a témába, mert én sem szeretnék erre gondolni. Nagyon remélem hogy valahol (mondjuk usziban - ahol mellesleg nem voltam :roll:) szedtem össze valamit... Mindenesetre kex tilalom és vizsgálat hétfőn vagy kedden, apának és nekem :roll: .

IR-re is fogok menni, sztem jövő héten. Plusz hormonokat is nézünk majd.

Köszi csajok, bocsi hogy önző voltam.

Bri akkor be szabad költözni? Esetleg társbérlet, ha drága a lakbér plusz a rezsi. Hajrá spontán hónap (csak aztán ha a szomszédotok leszek ne legyetek hangosak hihihihi).

Betty hol vagy?

Angyli hajrá futás!!! Szuper és a testnek-léleknek jó tesz!

Suzy mega drukkok!

Gabi jó szundítást!

Sztrityi mindjárt konzi!

Gyancsi na, belekezdtél a másik képbe? Szupi hogy jön az utánpótlás, így aztán végképp jó érzéssel lépsz majd le :lol: .

PUSZI MINDENKINEK!
Vanili
Vendég

Hát Vanili akkor ezek jó hírek!
Fertőzéshez nem kell sok elég ha olyan toalettre mész ahova sokan mások is járnak és nem kell hogy ráülj vagy ilyesmi. Szóval millió oka lehet.
Holnap megyek konzira már tele a gatya... :wink:
Hol csináltatod az IR-t, mert millió telefon árán és ismét 1 kedves nővér segítségével kiderítettem hol csinálják meg Tb-re.
Szólj ha érdekel akkor küldöm majd a részleteket.

szrityi

Örülök, hogy jó lett az eredményed, a gyulladást meg antibiotikummal rendbe fogják hozni.

Most már szabad az ut a babának tudom, hogy sikeres lesz a fagyis beültetésed :wink:
Drukk+++++++++++++++++++++

Hazaértünk a futásból lányok hát bizony érzem a vádlimban, hogy nem nagyon volt megmozgatva :D

Sebaj holnap rádolgozunk és utána már jobb lesz :wink:
A felülésektől is van egy kis izomlázam de a cél érdekében kibirom, végigcsinálom, mert ha a lombik nemis sikerült, de ez tutira sikerülni fog :wink:

szrityi :!:

Holnapi konzira megy a sok drukk++++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek :!:

További szép estét, jó éjszakát :!:
Vendég

Lányok benézek a chatre és maradok egy kicsire! Remélem jön valaki!

Szrityi köszi, kedves vagy, de maradok ennél. Fú izgi hogy mi lesz holnap, mindenképpen írj utána!

Angyal óvatosan a felüléssel (azt hallottam az nem a legjobb a belső szerveknek - pl méh, kivéve ha csak olyan fél-felülés, tudod amikor a plafont nézed közbe, nem teljesen ülsz fel). Köszi szépen, kedves vagy! Nagyon örülök az optimizmusodnak, hát nekünk ez az út jutott, kicsit rögös de a miénk :wink: ).
Vendég

Ancsyka
én nem is értem ezt a pé. dolgot, hogy ez miatt nem kaptad vissza a babókat :o Nekem az első fagyisnál nem is volt pé.-m...plussz tesztem sem, meg uh-n sem.
Most a másodiknál meg volt, de hát azért kaptam a tüszőrepit, hogy ne legyen, mármint hogy pukkanjanak ki, mert nem egy volt, hanem 3. (jah, és nekem azért kellett kihagynom egy ciklust, mert cisztám volt, és félő ilyenkor, ha kifakad, elnyomja a babát, ha sikerül, és vetélés a vége....de hát ez azért más ügy)
És most akkor hogyan tovább :?: Mikor lesz :?:

Cukigabi
álomkór csinál akis cuki neked :?: :wink: Az nem baj, csak pihizz sokat :wink:

Zsu
1 hónap hamar elmúlik++++++++++hajrááá :!:

Bri
mostanában mérkőzünk Apival a gépen (mármint játékbajnokság van :oops: :lol: ), és mire ideérek, már senki nincs. tegnap 3/4-2-kor jöttem (vagyis ma), de szarakodott a bnet.
Próbálok többet jönni ezután :lol:
Jah, szoba kész, még nincs a kép a gépen, de majd rakok ok :?: :!: :wink:

Csoki
örülök, hogy minden rendben a polipokkal :wink:
Az viszont érthetetlen, honnan kaptál fertőzést :roll: Api mit szólt :?: remélem mihamarabb megszűnik ez a fertőzés, és mehettek tovább :!:

betty615

Ilyen keveset irni csajok :shock: En miutan irtam nemsokra ra elkeszultem elindultam.Voltam az anyakonyvi hivatalban,postan,a toyotanal,aztan mentem a Lurdyba lotton sajnos nem nyertem most sem :? Aztan voltam a humakicban megnezni a csimmat de mar basszus visszakuldtek a maradekokat :roll: Aztan meg voltam ott ahol a gepet vettuk anyunak a jotallasi miatt,onnan meg volt idom kicsit kocsikaztam aztan kimentem a Hatar utra anyut felvenni aki kesett 45percet :x onnan elmentunk szoliba 8) es haza...8utan volt mar kicsit teveztunk aztan nekialltunk hajat festeni :oops: es most mostam le nemreg :lol:

Holnap meg jon hozzank a kiscsaj akire anyum vigyaz :D nalunk fog aludni megint :) visszuk ot jatszohazba bar ha jo ido lesz akkor lehet a Lagmanyosi hid melletti parkba megyunk 8) Este meg a baratosnemeknal lesz pinceparty jon haza japanbol a 8honapos babajaval(aki olvasgatta a blogom biztos tudja Pati barinomet aki a nyaron szult meg az elkoltozesunk elott 8) )Ugyhogy este oda megyek ott tuti elleszunk ejjel 1-2ig mint multkor :lol:

Szombaton megyunk a Kapmponaba ahol is van ez az aquvarium valami kerianyum akarja ngyon megnezni ugyhogy elviszem a bagazst :lol: Es hat vasarnap mennenk az Aquaworld-be csak hat meg nem tudom akarnak e jonni uncsitesomek...tesom focizni megy,kerianyum nem akar jonni mert o nem mutogatja a viszeres labat :? Ahh anyuval kettesben meg nem megyunk :roll: viszont hetvegere ocsem elutazott igy itt van a kutyam nem hagyhatjuk itt mi nem mehetunk el egesz hetveges helyre :?

Ugyhogy holnap nem hiszem,hogy sokat jovok majd :oops:

Betty
Ez a jatek eleg veszelyes fuggoseget okozott nalatok :lol: :lol: :lol: Szep az uj vonalzid 8) Tablicskut nem dobsz? 8)

Angyal
En is fogok futni de egyenlore csak a gym-ben aztan majd a Central Parkban :wink:

Csoki
Hat ugy kiado,hogy barki johet alapon szal ha neked kiadjuk az nem azt jelenti csak a tied es mas nem johet :lol: Nem vgyunk mi hangosak Betty latod a gepen ul jatszik en meg halk vgyok :wink: :lol: Te is pesti vgy? :shock:

Szrityi
Engem erdekel a dolog mert lehet meg enis elmegyek mielott utazok :idea:

Figyu maaa mikor nekem kijott az ureaplazma bacim az is olyan baci es mondtam a dokinak,hogy az nem lehet mert az en parom nem olyan(tudom mindenki ezt mondja de az enyem tenyleg nem :lol: )es en sem voltam senkivel sem! :roll: Szal megkerdeztem,hogy akkor ugyan honnan a pitsabbol kaptuk? :twisted: Azt mondta barhonnan haza lehet vinni az edzoterembol uszodabol szaunabol :shock: Parom allandoan jart edzoterembe :roll: Szal nyugi...nem egyb ol a legrosszabbra gondolni :wink: Parod mit szolt? :roll:

Tobbiek hol voltak ma????? :idea: Drukkok mennek :!: :!: kinek is mehet? :roll: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Csajok!

Velem van a Csoda, mert reggel pozit teszteltem, de még csak 8 DPO-na vagyok :lol: most szúrattam meg magam, később lesz eredményem :!:
drukkolok mindenkinek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, de most mennem kell, később itt vagyok bővebben :!: ja és a fehérvérsejt számom magas :arrow: terhességre utal :!: :roll: :oops:

Félek :!: :!: :!: :oops: :oops: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, tudtam-tudtam-tudtam! Ne félj, én úgy örülök! :D
Vendég

Suzy- Atyavilág, de jóóóóóóó :D :D :D Iszonyúan szorítok :D Azonnal gyere a hírekkel :!:

KépKép
gyancsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?