Micsoda események vannak itt, mindenkiért csuriba van a kezem és mindenkinek küldöm a +++++++++++++++++++++energiákat.
Roni, nekem is így volt az utro, de hogy ez mitől függ passz...
Kugli, nagyon drukkolok a holnapi nap miatt hányra kell menned????
Köszönöm kérdésedet, pont ma voltunk a dokinál
, kb a hét végefelé megjön, utána még egy hónapot kell várni,hogy megint megjöjjön és akkor kell elkezdenem 21 napig szedni a fogigátlót. Ahogy a dokiva számoltuk kb május vége felé lesz a beülti.
Még sose volt fogigátlós stimum, kíváncsi vagyok milyen lesz.
Elvileg már a mostani vérzésnél el lehetett volna kezdeni, de akkor úgy jött volna ki hogy nem a doki csinája a beültit, meg a leszívást, mert pont szabin lennne, ezért inkább várunk még egy hónapot.
Olyan gáz volt ma a Kaáliba.... a barátnőm jott velünk hogy vigyázonn addig a srácokra amíg mi bent beszélünk a dokival. Vittem könyvet meg dobozba kölesgolyót.
Amikor bementünk hallottam hogy elszabadult a pokol, sikongatás, és társai....Amikor kiértem a barátnőm vörös fejjel közölte, hogy a pultnál az aszinsztensek már közölték hogy csináljon valamit a srácokkal, mert nem lehet így dolgozni. állítólag lámpakapcsolgatás, és kergetőzés volt a folyosón,kb 100 kölesgolyó összetaposva. ( égtem mint a fene.....
( bár a barátnőmnek nincs gyereke, de ezt nem godoltam hogy így nem bír velők, de azt mondta az ott ülő párok baromi jól szórakoztak