Sziasztok!
Huh, szoknom kell még ezt a fórumot, hogy mi hogyan működik
Nézzétek el nekem, de nem tudtam még megjegyezni a neveket, így egy-két dologra reagálnék, de egyenlőre megszólítás nélkül, mert az még nem megy
Állatfarm: olllllyan jó lehet :9 Nekünk egy egy éves magyar vizsla van otthon, meg egy 3 éves cicus. Akutya miatt kicsit aggódom, mert kertes házban lakunk ugyan, de nagyon sokat van a lakásban, és bár azt egyátalán nem feltételezem, hogy bántaná a babát, de amilyen szeleburdi kerge tuti hogy fel fogja borítani, meg megböködi, meg halálra rémíti majd.... Érdekes lesz.
Sav: nekem szerencsére azzal nincsen gondom, de a natúr joghurt szerintem nagyon jó rá. Leglábbis a férjem esküszik rá
Egyébként terhesség allatt is szedhető a Rennie tabletta, az is nagyonn jó, én még az elején ettem, mikor volt savas időszak.
Hízás: eddig rám 6 kiló jött fel, de moindenki azt mondja, hogy nem látszik, hogy máshova is híztam volna, csak a hasamra. Na ez azért nem így van, mert én érzem, hogy a combomra is ment
AZ orvos meg folyamatosan sipákol, hogy Úristen mi lesz így a végére, bálna leszek
Ti mennyit híztatok eddig? Tényleg sok majdnem 24 hetesen a 6 kiló?
Sajnos a sütikéket nagyon kívánom, bár próbálok tudatosan nem nassolni, több-kevesebb sikerrel....
Fogorvos: én is magánhoz járok, az sztk-sal nagyon rossz élményeim vannak.... szerencsére még a terhesség előtt rendbetettem a fogaimat, és le is kopogom, eddig megúsztam mindenféle fogromlás nélkül! De vissza kell majd mennem doktornénihez mosdtanság egy kontorll-tisztításra
Egyébként én is szuri párti vagyok!
Hajolgatás: nekem sem megy
Én már szinte meg se próbálok lehajolni, inkább terpeszben leguggolok..... és tényleg baromi szokatlan ez a pocak, múltkor is nekimentem valaminek, mert elfelejtettem, hogy ott már nem fogok elférni.... Meg a klaviatúra tartót lökdösöm előszeretettel, mikor az egérét hajolok.
Mostanában nagyon rosszul alszok, éjjelente kétszer-háromszor tuti felébredek. De nem pisilni kell, csak kipattan a szemem. Erre nincs valami praktika?
Ki merre lakik egyébként? Láttam van nemzetközi kismami is, több is
Fog valéaki a Szent Imre kórházban szülni?
Bocsánat, ha valamilyen témát kihagytam, még nagyon reggel van.
Na megyek, dolgozok is egy kicsit, bár nincs sok kedvem
SZép napot mindenkinek!