Sziasztok Jányok!
Először is gyorsan válaszolok Hildusnak! Üdv. itt nálunk!
Nekem nem nagyon tolta el a mensit, max. 1-2 nappal, de van, akinek meg sem jön, úh. azért ne nagyon lepődj meg!
Millió drukk neked is! Ki a dokid?
Sajti, már ki is olvastam... terehbe estünk és már szültünk is
Elég jó könyv, amúgy!
Nagyon édes kandúrka, de nem tudom, mert múlt pénteken úgy mondta Sz ügynök, h. menjek 2 hét múlva, de aztán h. inkább csüt-ön, mert akkor nincsenek annyian... gondolom nem véletlenül kell a 2 hét, h. tutira legyen már szívhang! Nem akarom megkockáztatni, h. akkor feleslegesen menjünk...
Színházban a Kabaré-t néztük, nem volt rossz, de nehezem bírtam, ráadásul annyira béna helyen ülünk, h. nem látom be a színpadot és így elég zavaró!
Figyu, ha kijavítottad a táblit, elmented (mentés másként) és mellékletként feltöltöd, aztán én azt szintén elmentem és akkor már azt használom tovább... vagy ez csak így leírva eccerű?
Ildi, szerintem is csinálj 2 nap múlva teszetet!!! Lehet, még alacsony a hcg-d!
Andi, már látom írta is Mieza, h. nem a Sejtjeink az, biztos érdekes lehet amúgy az előadás, csak nekem ahhoz du. is fel kellett volna menni Budára vagy 2-ig ottmaradni... szóval elég necces
Vaya, javítom, ne hari, és látom is, h. 7. hét, csak belelóg az 5-ös színes szám és totál elnéztem
akkora balf@sz vagyok mostanában
A mai napom nagyon durva... már elkezdtem főzni, de nem tudom, h. fogok újra kimenni a konyhába
Émelygek, mint állat, kicsit fáj a fejem és gyenge vagyok... pedig muszáj lesz összeszednem magam és megcsinálni a rakott krumplit és a karfiol levest!
Ma kezdtem a 6. hetemet és hát sejtettem, h. kb. innentől lesz izgi majd minden
Na mind1 nem akarok panaszkodni, csak gondoltam felkészítem a sok-sok leendő kismamit!!!
Beni, pénteken leszívás!!! Szuper, jó sok szép méretű tüszikéd van, ez nagyon jó hír!
Mako, örülök, h. benézel néha napján!
Nem lesz semmi gubanc és kezdhettek!!! Ne izgulj!
Kubu, dejó, h. jobban vagy! Ketteskével majd megbeszéled, h. a kirándulás után akarjon csak kibújni!
Igen, a gyömbért én is hallottam! Ki is próbálom! Köszi!
Avarka! Csak ennyi??? Gyere és mesélj, mi van veled!
Én nem voltam tegnap...
Lujzi, sajnááálom
De majd legközelebb!!!
Azért még a péntekre kiváncsi leszek!
Mieza, akkor dvd- kérdés megoldva!
köszi! Küldtem privit!!!
Én is szeretnék egy kertes házba költözni... gondolkodunk is, h. el kellene költözni a negyedikről... amúgy imádom, de már most nehezen jövök fel...
Álmom egy kis virágoskert és gyümölcsfák!
Amúgy az oktatáson a mellrákról beszélt az Ujvári doki? Csak mert van egy linkem a lombik és a mellrák összefüggéseiről, azaz annak kockázatáról... ha érdekel benneteket, felrakom! Na nem ijesztgetésnek!