Új privát üzeneted érkezett!

Macsek, akkor csak pihizzél!!! Ez a legfontosabb! Igaza van az smasszerodnak :lol:
Nekem szerdán volt vv, utána pénteken az petezsák uh!
Jó kaja a plankton, majd meglátod :wink:

Mieza, bocsika, pedig ezt tudom is, h. az még halak.... áááá... jobb lett volna, ha azért előveszek egy táblázatot, nem csak kútfőből... :oops:
Nem érkezett meg a dévédé??? Nemáááá, bakker, pedig Kisbeeka is megkapta... Elkeverhette a posta? Micsináljunk? :roll:
Sajnálom, h. idáig fajultak a dolgok, h. perelned kell, de hát ügyes vagy te!!! És milyen vállalkozást indítottál be? Reklámosat?

Csézjang, nagy-nagy gratula kis Balázshoz!!!!

Rodi, hát megvagyok, ma nagyon kevés enerdzsim volt, lehet a délelőtti takarítás miatt :roll: Én sem bírok magammal, ahogy látom te sem igazán :wink: Ha úgy érzed fáj, szúr, feszít, kellemetlen pihizz le... én is így teszek!
Mindjárt indulunk színházba... mindent megcsináltam, úh. ha hazaérek csak p.golyó, azt' alcsi :lol:
BMC babaprojekt

Kép

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi, elküldöd újra? :) Állom a ktgeket!

Maccs, elmentem, de hát iszonyú lehúzás... Megkérdeztem hogy milyen papírok kellenek, kiértem a bmcből, a konzultáción kiderül, hogy még ez is, az is, úgyhogy majd csak a köv. alkalommal állítjuk fel a teljes diagnózist. De azért elkérte a konzi árát. A következőn majd már történik is valami :(

A dietetikussal most találkozom, jó fejnek tűnik, na de 1 óra 12 ezerért??? Küldött doksikat, amik a netről is ingyen letölthetőek...

De jó a mensmentisz, mindegyik ilyen lehúzós, nem ellenük írom, csak pont a meddőket kell? Akik már annyi mindenre fizettek?

De fizetek én, csak legyen babám!
mieza

Vörösmacs!

Te holnap hányra mész????
én 9re megyek a szülészetre!
Örülnék, ha megkukkanthatnálak kicsit a nagy boldogság kellős közepén :D

ne parázz hogy többen vannak a pociban :) ha többen kell hogy legyenek, akkor úgy lesz! és az is jó, nem? a férjed szerintem már egészen megbarátkozott a gondolattal :D

priviben elküldöm a telszámomat! elküldöd te is? és akkor egyeztethetünk, hogy ott vagy-e még mikor én végzek :D

puszi: eszter

eszter82
Budapest

Macsi!!!

KépKépKépKépKépKép

Hatalmas
(na jó kevésbé hatalmas) GRATULA!!!!!

KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Macs:
Anyóspajti törés-sztorija nagyon durva! :shock: A János traumatológia viszont pöpec, jók a szakemberek, engem is ott szereltek össze pár éve.
Szerintem elég talpraesett vagy (vérbeli macskusz :) ) és feltalálod majd otthon magad. Az a 8 hónap meg sitty-sutty elillan, aztán majd azon kapod magad, hogy már babázol! :)

Rodina:
A csvarvisszatolósditól engem is kivert a víz. :? Ezt már sosem veszik ki, vagy csak az időseknél marad benn? :roll:

Navi:
Hallottam arról a könyvről, amit kaptál. Már olvasod, milyen?
Gyere 24-én, lécci-lécci-léééééccciiiii......
Kép
A kukacom kasztrálása miatt nem haragszom, de megpróbáltam beírni, csak nemtom hogy felrakni...
Jó művelődést. Mit néztek meg? :)

Andrea:
Sz ügynök biztos megérti az ottani rákszűrés okát, sok sikert! :)
Ha a sejtjeink c. filmről van szó, azt én itthon láttam, önszorgalomból...

Eszter:
Látom minden rendben veletek, nagyon örülök. Olyan jó olvasni téged, árad belőled (még mindíg!) a jókedv. :)

Csucsu:
Nekem még a helyszínen kijött a kontrasztanyag, de egy erős betét elkel, vigyél magaddal.

Mieza:
Menta priv.
Jelentkezem! Én még spec. nem vagyok kismami! :cry: De nemsokára!!! :)
Talán április végén, vagy májusban újból nekifutunk. Addig szeretném pihentetni a testyem, aszongyák az jót tesz. :roll:
Fú, látom vannak történések melóügyben. Szerintem jól csináltad, h. vállalkoztál is, sok sikert! :)

Csézjang:
Jól itthagytál minket cshájé! :lol: Na jó, egy-két baba-sztárfotóval kiengesztelhetsz! :wink: :lol:
Kimondhatatlanul nagy-nagy gratula a kisfiadhoz, sok boldogságot, tejcsit és vidám babanapokat kívánok! :) Kinél szültél? Volt esetleg olyan a környezetedben, aki Szűcs dokinál szült?
Te már teljesen rendben vagy, nem kell több műtét? Pusszantyú! :D

Vnbeni:
Köszi az infót! :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Ééés laptetűs vagyok!!! :lol: :lol: :lol:

Ma voltam először dógozni... Olyan vacak érzés volt elindulni otthonról...
Bent rosszul lettem reggel, nemtom mitől, aztán elmúlt. A meló nem volt vészes, kollégák tök jó fejek, nemigen kérdeztek semmit és ez jó volt. Majdcsak visszarázódok, asszem most jó is egy kis munka, legalább terelek. Terápia jellegű. :)

Mieza:
Tényleg! Beszéltél a lélekgyógyásszal? Én holnap du. megyek hozzá, már nagyon várom.

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

bocsi,nem tudom miért nem rakja fel a képeket... :(
Vendég

Macs!
Ma még csak halk gratu, de holnap biztosan hangosan is fogok!

Csézjang!
GRATULÁLOK Nektek Balázs fiatok születéséhez!

Csajok!
Tanácstalan vagyok!!! De teljesen!
Meséltem Nektek a terminált együttlétünkről. Szedtem Closty-t, majd utánna Utrot szedtem 2x2. Na már most ott tartunk, hogy 4 napja késik, de a teszt meg negatív :( . Bár hozzákell tennem, hogy nem reggeli első pipiből csináltam. A cicim feszül, a hasam fájt egy kicsit a hétvégén - mikor megkellett volna jönnie, de azóta semmi. Mit csináljak?? Szerintetek? Ötlet?

gyoreneildi

Vnbeni:
Rém ügyesen eltüntettem azt az oldalt, amit küldtél az állatokról... :oops:
Elküldenéd még1x? Kösszike! :)

Lujzici:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

GyőrinéIldi:
Hanyadik napon vagy? Mondjuk ebben akkor sem vagyok profi, ha tudom... :oops: Ezek a tesztek nem mindíg mondanak igazat. Lehet, h. még alacsony a HCG-d?
Próbáld meg reggeli pislantásból, esetleg pár nap múlva is.

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Holnapiaknak sok-sok drukk!

Jójcakkát! :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Ma nagyon jó volt olvasni titeket:

Macsek: látod mindenki gratulál, még egyszer én is. Hogy hány babó van, majd kiderül, remélem szerencsével jársz.

Mieza: nagyon jó, hogy itt vagy ujra. Járok még a dokihoz, ma kezdtem az ujabb sorozatot. Azt nem tudom meddig kell, de szerintem ez nem lesz elég. Már csak a pénztárcám birja, mert már 60-nál járok ha ennek a végére érünk. Neked hány alkalom kellett? Megy egy privi!

Rodinám: kérlek nagyon vigyázz magadra, sok fizikai munka, nehogy baj érjen! Annyit szurkolok nektek, neked is. Annyira jó, hogy most többeteknek sikerült

Sajti: sajnálom, hogy te most nem tartozol a babások táborába, de ami késik nem mulik. Hamarosan Téged és Miezát is majd csak beveszik a babás csapatba.

Navi: te is vigyázz magadra.

Eszter: nagyon szurkolok a trióhoz

Zsu: már csak pár hét, és te is ujra startolhatsz.

Én ma ujra dolgozni mentem, kicsit furcsa volt, de jó hogy csonka hét van.

üdv nektek

kispatak
Vendég

Csajok,

Csak hogy tisztán lássunk kérdezném az okosokat, a film.. amitől itt parázunk páran.. az a Sejtjeink című???????..... Mert azt én is megnéztem már önszorgalomból.....

szóval????
andrea-1

Macs jippi juppé gratula! Ügyesek voltak a kiscicáid. Lujzici Pancsi ti jöttök ;)

Csézjang gratula a fiacskádhoz.

Csucsu olyan jó volt talizni. Drága vagy, amiket írtál rólam. Te is nagyon szimpi csajszika vagy, olyan jó volt dumálni, de sajna nekem is tényleg rohannom kellett melózni. Na majd legközelebb ;) A könyvek nagyon szupik, bár még épp hogy csak belenéztem. Majd ha tudsz, küldj fotót a kismama ruhákról, amikről beszéltünk.

Ibi Sting éljen a spontánkodás. Drukk.

Navi valamit félrenéztél 7 hetes 1 napos vagyok a vonalzóm szerint. Ez egy ilyen nap ;) Amúgy kicsit csal a vonalzóm, pontosan csütin leszek 7 hetes. Jó lett a tábli, nálam elírtad a skorpió szót, de nem baj. JÓ fej a baba a képen, be is tettem háttérképnek :)

Eszter örülök, hogy jól vagytok, nem semmi a trió, ahogy tornázik benned. Tényleg oda kell figyelni a pihizésre, mondjuk az ikreseknek még inkább. Én is elég sok mindent csinálgatok otthon, bár a porszívózást és a teregetést pont a zuram csinálja (én beteszem, ő kiszedi). De én érzem, mikor kivánja a baba, hogy pihenjek tegnap is pl majdnem egész nap feküdtem.

Sajti hát nem lehetett kellemes az első munkanap, de belerázódsz hamar. Jó lesz a testecskédnek lelkecskédnek ez a kis pihi, aztán újult erővel indulhattok. Jó hogy ilyen kis optimista vagy így is kell, meglesz az eredménye.

Ildi elvileg lehet hogy az utrótól nem jön meg, bár remélem inkább baba van a dologban. Reggel tesztelj mindenképp, lehet hogy akkor kimutatja.

Andi SZerintem a béemcében nem a Sejtjeinket vetítik, tudtammal ott vmi oktatófilm van, de én sem láttam.

Én ma itthon melóztam, de annyi minden volt, hogy lefáradtam, lassan megyek is pihikézni. Uracskám haverokkal meccset néz, úgyhogy egyedül vagyok sajna de nem baj, sok mindent úgysem tudna kezdeni velem.

Kép
vayacon

Lujzici!

Holnapi napra nagyon drukkolok!
Gyere te is a jó hírekkel!
Kezem-lábam csuriban!

rodina74

Tegnap nagyon sokan voltunk. K ügynök vizsgált mindenkit. Nem tudom az adataimat mert nagyon hadart, de bal oldalon van 15-ös, 16-os, 17-es és 18-as a mh pedig 12 a 8. napon. Holnap megint kell mennem valószínű péntek leszívás.

Vörösmacs
A szipirtyó miatt nem irigyellek, gyakorlatból tudom milyen ez, bár nálunk még bonyolultabb a helyzet. Gratula a kétcsíkoshoz, de még nem hivatalosan.
Hétfőn voltam, és kedden megyek, és köszi a varázslást.

Sajti Kipatak

Az a baj, hogy tudom, hogy mindent szabálytalanul csinál de nem tudom bizonyítani. Állítólag azért bukott ki rám, mert volt egy lány, akit szintén próbamunkára hívott, de akkor közölte velem a jó hírt (kirúgás). Amikor visszamentem a szobámba a kolleganőm kérdezte, hogy mi volt. Mondtam, hogy ki akart rúgni, de szóltam, hogy ezt nem teheti, és mivel a munkámat kiszervezte megkérdeztem, hogy mit kell csinálnom ha lejár a táppénzem. Azt válaszolta, hogy majd eldönti, de lehet hogy a cég sem lesz már meg. Ekkor a kolleganőm mesélte, hogy ő decemberben megkérdezte tőle, hogy megveheti e az idei éves bérletet. Ekkor neki is ezt válaszolta. Ezt hallotta az új kolleganő. Ilyen szöveg után nem csodálom, hogy a fix állását nem adja fel egy ilyen bizonytalanért. Ez meg a tehetetlenség, hogy nem tud tőlem megszabadulni megvadította. Azt azért tudni kell, hogy amíg én nem voltam normálisan és törvényesen senkit sem küldött el bár egy év alatt megszabadult 20 embertől.

Én is jártam a Forgácsba. Nekem semmilyen kivizsgálást nem csináltak, mert vittem minden leletet, és volt két inszemem. Kaptam sorszámot is a lombihoz, de soha nem szóltak hogy mikor kerülök sorra sőt a számot sem tudtam meg soha.

Vaya

Köszi gondolok rá, de lehet hogy most egy ideig nem látom (nagyon jó lenne).
Nagyon jó hogy tudsz otthonról dolgozni, én is azt szerettem volna. Nem a sejtjeink az biztos.

Andrea

Én láttam, de nem vagyok büszke magamra de nem nagyon emlékszem, hogy miről szólt.
Talán a megtermékenyítésről ???????
Akkor még én is kezdő voltam és megjósoltam a mostani helyzetet, tehát megnéztem, nehogy ez legyen az akadálya a kezdésnek. De ez már másfél éve volt.

Sajti

https://www.r-med.com/index.php?catid=94

ez a lovacska, de ha körülnézel akkor van nagyon aranyos fóka is
vnbeni

Sziasztok Csajok!

Olyan jó, hogy beindult a babaeső!
Rodina nagyon-nagyon gratulálok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vörösmacs neked is gratula a kiscicá(k)hoz!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gondolom holnapi napot még az anyós sem tudja elrontani. Sajnálom, hogy ilyen anyósod van.

Vaya csoda szép a babócád, vigyázz rá nagyon.

Sting szerintem tesztet a vaterán vagy a tesz-veszen is tudsz, venni. Én onnan rendeltem régebben ovulációs tesztee elég jó áron

Pancsi nagyon helyesek a bogyócskáid, biztos nagyon kapaszkodnak. :D

Lujzici megy a drukkkkkkkkkkk holnapra!!!!!!!!!!!!!!

Navi szerintem se vidd túlzásba a házimunkát, most a kis 7mm-es a legfontosabb

Andrea nem tudom milyen film lehet, de én már túl vagyok egy lombikon, de eddig senki sem szólt, hogy egyáltalán van ilyen oktató film, amit meg kellene nézni. Biztos megcsinálja Szűcs doki a rákszűrést, ha már oda mégy csaknem küld el. Amúgy ha magánrendelésen csináltatod meg a nőgyógyászoddal kb 1 hét alatt kész van. Azért az nem semmi, hogy tb alapon akár 6 hét mire megjön az eredmény :twisted:

Sajt@ megértem, hogy rossz lehetett ma menned dolgozni, de szerintem csak az első nap nehéz, utána könnyebb lesz.

Mieza sajnálom, hogy nem sikerül megoldani a munkahelyi zűrt, és pereskedned kell.

Vnbeni megy a drukkkkkkkkkkk a pénteki leszíváshoz, jó sok tüsződ van, ebből sok gyerkőc lehet.

Heni remélem azért zúgolvasol, és ha rendbe jön a lelked visszatérsz hozzánk, nagyon hiányzol nekünk. :cry: :cry: :cry:

Csézjang gratulálok Balázshoz, jó egészséget Nektek!!!!!

Eszter, de jó, hogy benéztél hozzánk,és örülök jól vagytok. Gyere gyakrabban.

Én még szedem a Regulont , majd csak áprilisban megyünk vissza Sz ügynökhöz. Remélem nem lesz semmi gubanc és kezdhetjük a 2. lombikot.
mako30

Jó reggelt,

Nem tudok aludni, brrrr.

Macs,
Szóval ma lesz a nagy menet hármasban a kórházba. Sajnálom hogy egyedül hallod a mondatot, de mindent mondj majd el a Zuradnak :lol: ))) hogy mi történt a dokinál.
Jaj Te vigyorgó tejbetök, annyira de annyira örülök Nektek.

Nava,
A kávé citrommal összeállítást még én sem próbáltam, de több migrénes ajánlotta már hogy cukor helyett citromot tegyek a kávéba és tutira elmulasztja a migrénemet. Hát úgy legyen, ha egyszer szükségem lesz rá.
Csontjaim most „hallgatnak”. Kb. 1 napja nem jelentkeztek 8)
Hugimat kukkold meg az iwiwen (Zs.K.) és kapd el a BMC-ben.
Párodnak üzenem, (akár az uram is üzenhetné) hogy szóval kitartás elmúlik a hiszti majd 8 hónap múlva :shock:
A takarítással, hajolgatással tényleg vigyázz, most a pihi és hogy minden rendben legyen Veletek az az első !
Színház milyen volt ?

Kispatak,
Magas-Tátrába megyünk, Tatranská Štrba a település neve. De bizony, pár héttel a szülés előtt megyünk egy hatalmas baráti társasággal, lesz vagy 15 Marcikorú bébi is. Lutri, tény, max ha gáz van, Marcit otthagyjuk a barátainknak, mi pedig robogunk haza :lol:
Remélem ketteske figyelembe veszi hogy anyukája a nehéz vizsgaidőszak után szeretne még egyet „bulizni”.

Sting,
Remélem sikerült beszerezni a teszteket. Én mindig teszveszen vettem őket.

Sajti,
Nem is kérdeztem minek Neked olyan zöld bika, tehén szerzemény ?
Nézd mit találtam Neked http://www.teszvesz.hu/search.php?sg=0& ... %A1l%C3%B3
Pihenj most amennyit tudsz, töltődj, hogy a tavasz tényleg a tied lehessen és egy vagy több csudaszép babóca költözhessen be a pocódba.

Vaya,Nava,
Hányingerre még akartam írni hogy gyömbér, bármilyen formában :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Vaya,
Remek hogy otthonról tudsz dolgozni. Az hatalmas könnyebbség. 5 hetes koromtól amikor Sz ügynök ágynyugalomra rendelt én is otthon voltam, de jó is volt egész nap pizsiben lenni és úgy dolgozni, imádtam, egészen aug végéig, aztán szept-október bejárogattam dolgozni mert annyira hiányzott mindenki.

Lujzi,
Teszt ma reggel ? De izgulok. Ujjaim csuriban érted !

Andi,
Jó hogy telefonáltál BMC-be és nagyon szuper hogy meg is csinálják a szükséges dolgokat.
Sajnálom hogy apci visszasírja a régieket, tény jobb hogy időben lépett, pláne ahogy írod hogy mekkora lapátolás volt az előző helyén.

Pancsi,
Hogy vagytok ?

Mieza,
Jó hogy jelentkeztél. Sajnálom hogy a céged nem tudta értelmesen lezárta a dolgot. Na a per is hogy most perelned kell, de úgy kell nekik, csengethetnek majd szépen.
Munkával ügyi vagy nagyon.

Csézjang,
Gratula Nektek.

Rodina,
Vigyázni !!!!!!!!!!!!!!!!!

Vnbeni,
Szépek az eredményeid, drukkolok a pénteki leszíváshoz.
Főnököd egy szemétláda. Ne is foglalkozz vele, most a legfontosabb a pozitív enerdzsi !

kubuspace

Mi jól vagyunk, Marci áktív, 9-re megyünk védőnénihez, illetve megbeszéljük hogy milyen is lesz a 15 hós oltás, amit jövő hétfőn fog megkapni. :(
Ketteske mozog ezerrel, akkorákat dübög bent, nem is tudom távolugrást vagy dobbantást vagy mit gyakorolhat :lol:

kubuspace

Lujzici!

Jaj, reggel felébredtem és te jutottál eszembe! Nagyon drukkolok, hogy jó hírekkel gyere! Ezerrel szurkolok!

rodina74

Sziasztok Lányok!

Aki tegnap járt a BMC-ben, azok közül látta valaki Katalint?

Hívtam és azt mondják, hogy nincsen, majd ma, meg holnap, meg jövőhéten...

Köszi
avarka

Jó reggelt mndenkinek!

Vörösmacsi: annyira, de annyira örülök nektek! Várunk ma a hírekkel!

Én teszteltem ma reggel, de akárhogy nézegetem, ezen bizony csak egy csík van... pedig jól megnéztem a fényben, 5 perc, 10 perc és egy óra után is... :-)
Nem bíztam a véletlenre.
Holnap vagy inkább péntek reggel azért még megcsinálok egyet, hogy tényleg úgy menjek oda, hogy biztos vagyok a negatívban.
Mensi még nem jött meg, gondolom az Utrótól, pedig mostmár tényleg eléggé görcsöl a hasam meg a derekam. Nagyon várom a pénteket, h végre abbahagyhassam!

Szóval, úgy néz ki, tolódik a dolog, nem baj, majd a következő! :-)

Valószínűleg ki is fogunk hagyni pár hónapot, ugyanis május elején utazunk Amerikába, majdnem 2 hónapra. Addig meg inkább már nem esnék teherbe, mert ennyit repülni koraterhesen azért nem javasolt.
Szóval, vagy június végén, vagy csak szeptemberben fogunk kezdeni újra.
Ez nem túl jó, de a nyár nekünk midig ilyen, utazgatunk össze-vissza, majd csak szeptemberben költözünk haza megint.

Azért innen nem fogok elmenni, elvégre a világon szinte mindenhol van internet! :-)

Kép
lujzici

Sziasztok!

Mindenkinek mennek a druukok!!!!azoknak is akik már(Macsek)!!!babásak!!!!!!

puszi nektek:)
sting1982

lujzici:sajnálom:(
de azért örülök hogy nem vagy nagyon elkenődve!
nekünk inszemeseknek is sikerülni fog :!: :!: :!: :!: :!: :!:
sting1982

Lujzici!

Annyira, annyira sajnálom! :cry:
A következő biztosan sikerülni fog!
Gondolj az utazásokra, olyan jó lesz! Kipihened magad, feltöltődsz,és utána ripsz-ropsz babás leszel!

rodina74

Sajti, akkor együtt kezdünk április végén (én longgal), úgyhogy csak májusi lesz igazából :)

A lélekgyógyászhoz most készülök. Megvártam, hogy a munkás dolgot kell-e még mondanom, vagy nem :)
Hát, ha mondjuk közös megegyezés lenne, sokkal jobban örülnék! Attól igen boldog lennék anyagiakban és jobban megengedhetném a gyakori lélekgyógyászatot is.

Mi most albiban vagyunk és nagyon szép a ház, amiben lakunk. Iszonyú potom áron béreljük, inkább olyan haveri jelleggel. (van medencénk és két kutyánk és minden csodajó!).
Kicsit belehalnék,ha most vissza kéne költözni két kutyával a belvárosba, egy pici lakásba. Persze túlélhető, de a babát már ide terveztem, a kertbe, az orgona és hárs illatba, a napocskás teraszra, a hintaágyba...
Ugye értitek.
Szóval, most nagy drukk nekem, hogy a cégem ijedjen meg a pertől és iszonyú gyorsan egyezzünk meg!
mieza

Kubu, milyen jó kis pihenés vár rád, irigyellek!
Mi is tervezünk valamit, de most pörgés van. Kellene már egy pici lazítás, a 2. lombik előtt tutti megtesszük!
mieza

Andrea, amikor a BMC be jelentkeztél, kaptál egy papírt. Azon rajta van, hogy mi a hcg...stb. és az is, hogy meg kell nézn a kisfilmet.
Én is csak most mentem el a párommal, hogy lett időm, mert a du.2-t nem tudtuk hogy megoldani.

Az öregdokibácsi (Újvári?) tartotta. Tök jól elmondott mindent a meddőségről, a lombikról, inszemről. És egy csomó minden kockázatot is. Pl: a túlstimuról, vagy a rákról...
Aztán Katalin kisfilmjét mutatták be (10 perc), ahol mikroszkóp alatt megmutatja, hogy milyen egy petesejt, mi történik vele, mi az ICSI, és minden szép dolgot. Nagyon érdekes, érdemes elmenni így utólag is.

Minden második kéten kedden du 2-kor van, a reci előtti falra ki van írva, hogy mikor pontosan.

Én őszintén nagyon örülök, hogy így már a konkrét lombik után néztem meg, mert így nem volt olyan kínai és a második lombiknál már sokkkkkal többet tudok és jobban értem a jeleimet.
mieza

Lujzi, nagy ölelés!!!
Van ilyen, a nyáron majd jól feltöltődsz és utána sokkal vidámabb lesz. Amerikában nem akarod megpróbálni? (csak egy kérdés)
mieza

Sziasztok lányok!Én még új vagyok ezen a topikon...Most kezdtem a lombik long protokollját, a decát 21 naptól szúrom, kérdésem, hogy mennyire tolja el ez a gyógyszer a menzit? Jövő héten hétfőn kellene megjönni...Van-e valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata? Köszönöm a választ! :D
hildus

Sziasztok Jányok!

Először is gyorsan válaszolok Hildusnak! Üdv. itt nálunk!
Nekem nem nagyon tolta el a mensit, max. 1-2 nappal, de van, akinek meg sem jön, úh. azért ne nagyon lepődj meg!
Millió drukk neked is! Ki a dokid?

Sajti, már ki is olvastam... terehbe estünk és már szültünk is :lol:
Elég jó könyv, amúgy!
Nagyon édes kandúrka, de nem tudom, mert múlt pénteken úgy mondta Sz ügynök, h. menjek 2 hét múlva, de aztán h. inkább csüt-ön, mert akkor nincsenek annyian... gondolom nem véletlenül kell a 2 hét, h. tutira legyen már szívhang! Nem akarom megkockáztatni, h. akkor feleslegesen menjünk... :oops:
Színházban a Kabaré-t néztük, nem volt rossz, de nehezem bírtam, ráadásul annyira béna helyen ülünk, h. nem látom be a színpadot és így elég zavaró!
Figyu, ha kijavítottad a táblit, elmented (mentés másként) és mellékletként feltöltöd, aztán én azt szintén elmentem és akkor már azt használom tovább... vagy ez csak így leírva eccerű? :D

Ildi, szerintem is csinálj 2 nap múlva teszetet!!! Lehet, még alacsony a hcg-d!

Andi, már látom írta is Mieza, h. nem a Sejtjeink az, biztos érdekes lehet amúgy az előadás, csak nekem ahhoz du. is fel kellett volna menni Budára vagy 2-ig ottmaradni... szóval elég necces :roll:

Vaya, javítom, ne hari, és látom is, h. 7. hét, csak belelóg az 5-ös színes szám és totál elnéztem :oops: akkora balf@sz vagyok mostanában :lol:

A mai napom nagyon durva... már elkezdtem főzni, de nem tudom, h. fogok újra kimenni a konyhába :? Émelygek, mint állat, kicsit fáj a fejem és gyenge vagyok... pedig muszáj lesz összeszednem magam és megcsinálni a rakott krumplit és a karfiol levest! :D
Ma kezdtem a 6. hetemet és hát sejtettem, h. kb. innentől lesz izgi majd minden :shock: :lol:
Na mind1 nem akarok panaszkodni, csak gondoltam felkészítem a sok-sok leendő kismamit!!!

Beni, pénteken leszívás!!! Szuper, jó sok szép méretű tüszikéd van, ez nagyon jó hír! :D

Mako, örülök, h. benézel néha napján!
Nem lesz semmi gubanc és kezdhettek!!! Ne izgulj!

Kubu, dejó, h. jobban vagy! Ketteskével majd megbeszéled, h. a kirándulás után akarjon csak kibújni!
Igen, a gyömbért én is hallottam! Ki is próbálom! Köszi!

Avarka! Csak ennyi??? Gyere és mesélj, mi van veled!
Én nem voltam tegnap...

Lujzi, sajnááálom :( De majd legközelebb!!!
Azért még a péntekre kiváncsi leszek!

Mieza, akkor dvd- kérdés megoldva! :wink: köszi! Küldtem privit!!!
Én is szeretnék egy kertes házba költözni... gondolkodunk is, h. el kellene költözni a negyedikről... amúgy imádom, de már most nehezen jövök fel... :? Álmom egy kis virágoskert és gyümölcsfák!

Amúgy az oktatáson a mellrákról beszélt az Ujvári doki? Csak mert van egy linkem a lombik és a mellrák összefüggéseiről, azaz annak kockázatáról... ha érdekel benneteket, felrakom! Na nem ijesztgetésnek! :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

terehbe esni... kedződik (a sok hülyeségem) :lol:

Na eszegetek egy kis kekszet, meg almát, már kezdek magamhoz térni :lol:

BMC babaprojekt

Kép

Kép
Kép
navared
Szfvár

Senki sem volt tegnap?

Nincs sok mesélni valóm kedves Navared.., rossz lett az AMH eredményem és azt szeretném Katalinnal megvitatni. Szeretném tudni, hogy látnak-e esélyt vagy sem. Ha ők nem látnak esélyt, akkor megyek tovább. Bridget-nek (másik topikban) rosszabb eredményekkel a Kaáliba tudtak segíteni és most három manócskát kapott vissza...
avarka

Avaraka, sajnálom :( Persze, ne add fel!!!! Mindig van remény!
Pedig tegnap is volt vki közülünk... majd délután nézz be, addigra talán válaszolnak! Sok sikert!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Lujzi ölelés de látom nem vagy annyira letörve, ez jó csak optimistán, sikerülni fog. Mint ahogy Stingnek is. De csudi jó lehet Amerikában utazgatni.

Avarka :( nagyon szorítok hogy tudjanak nektek segíteni.

Navared honnan szeded ezeket a képeket? Behalok. Émelygésen hátha segít: Magne B6. Én napi 2szer 2-t szedek így nem olcsó, de azóta alig érzem az émelygést. És ugye csak a 12. hóig kell szedni elvileg utána elmúlik. Kubu tud egy olcsóbb változatot (Kal-Mag) csak abban nincs B6 nem tudom az mennyire fontos.

Hildus üdv nálunk drukk neked.

Én már fél8 tól melózom, alig tudtam aludni éjjel, úgyhogy nehezen bírom. Elvileg nemsoká végzek, utána alszom egy nagyot.

Szép napot!

Kép
vayacon

Én is szedek Mg B6-t, szinte minden nap, így csak eg enyhe émelygésem és hányingerem van, na meg a pocim sem görcsöl!
Úgyhogy én is tudom ajánlani!

Mieza!
Úúúúú, tök szép helyen lakhattok most! El is hiszem, hogy nincs kedved eljönni onnan, de hát szerencsére nem is kell! Aztán majd jövőre ott lesz a baba az orgonabokor alatt!

Avarka!
Nagyon sajnálom. Csak egy ötlet: Menj el a leleteiddel a Kaáliba és kérj egy konzultációt. Akkor okosabb leszel, és könnyebben tudsz dönteni! Melyik Kaáliba mennél, bp-i?

Hildus
Én nem tudok neked segíteni, én nem voltam lombikos!

Kubu!
Jól teszed, hogy elmentek a Tátrába! Még a nagy menet előtt kipihened magad! A babád meg szófogadó, tehát bent marad, míg haza nem jöttök!

Mako!
NAgyon szurkolok, hogy mihamarabb kezdhessetek! Ezer puszi!

rodina74

Sziasztok

Macs, nagyon örülök! Sokat gondoltam rád! :D

Hildus, nekem pontosan megjött mikor a longom volt.Üdv itt nálunk, remélem hamar pocakos leszel! Ez az első lombikod? Ha van kedved írj magadról!

Lujzici, milyen teszttel csináltad? Szerintem is még csinálj egyet két nap múlva.Drukkolok!

Navared, a gyömbér nekem segített a hányinger leküzdésében.Próbáld ki, én teát főztem belőle.
Vendég

Sziasztok!!

Most csak gyorsan futtában.. :lol: :D

Macsek!!
Gyere,gyere,várunk a hírekkel...Sokat gondoltam ma rád. :D

Émelygős Kismamik!! :D Ezt most olavstam a Blikk Nőkben:
Szoptatás és Terhesség:
Émelygésre:20-20 gr kamillavirágból,borsmenta és citromfűlevélből összeállított tea.Öntsön le 1 púpozott teáskanálnyi keveréket 150 ml forrásban levő vízzel,10-15 percig hagyja állni,majd szűrje le.5 csészényit igyon meg naponta.

Tejmennyiség növelésére:
20-20 gr csalánlevél és édesköménymag,10-10 gr kapor,ánizs és köménymag keverék.Öntsön le 1 púpozott teáskanálnyi teakeveréket 150 ml forrásban levő vízzel,10-15 p-ig hagyja állni,szűrje le.ebből is mehet 5 csészényi naponta.

Pancsikám!!
Jól vagy??Érted is izgulok ám!!!

Lujzici!!
A fenébe.De még azért drukkolok ám.

Mieza!!
De jó,hogy jöttél,hát hülye egy Főnököd van. :twisted: Pedig jobb lenne megegyezni,mint egy per a nyakukba.De hátha.. :wink:

Kubu!!
De merész egy Csajszi vagy,hallod-e. :lol:

Rodina!!
Szerdán mentek kukucsra??

Navi!!
Van még Nálam 2 könyv??Érdekel??Elvigyem jövőhéten???
csucsu99
Budapest

Sziasztok!

Lujzi: Úgy sajnálom! Tudjuk mind milyen car a nega teszt... :(
Ölelés (((((((((((((((((( 0 )))))))))))))))))

Navika... akkor kezdődik Nálad.. :)... Azé tudodám, hogy picit irigyellek érte... :oops:
Azért csak óvatosan, vigyázz Magatokra! :wink:

Avarka: Mi ma reggel voltunk, de a reggeli jövés-menésben nem láttam Katalint.....

Hildus: Üdv itt a klubban :) MIelőbbi pocakosodást kívánok Neked! (is) :)

Magunkról:
Reggel mentünk, jó korán, úgyhogy emberem volt a mai első ektoplazma leadó, gyorsan, zökkenőmentesen.. aztán húzott el dolgozni.... :lol:
Én voltam fent Sz. ügynöknél... ahhoz képest, hogy elsőnek mentem fel a váróba, jó sokat kellett várni, úgyhogy Macsek, bocsi, de mikor végeztem akkor már rohannom kellett be dolgozni, úgyhogy nem tudtalak megkeresni.. :( sorry.. legközelebb pótoljuk :)
Szóval megcsinálta a rákszűrést, bár látszott, hogy nem volt nagyon elragadtatva, de ha már ott voltam.... :shock:
Úgyhogy abba maradtunk, hogy mensi 3. napon menjek majd.. ja és csajok.. lécci ha majd megyek, szóljatok már rám, hogy a házasságinkból egy másolatot feltétlen vigyek be.. merthogy eddig azt tőlünk nem kérték.. és eddig úgy jártunk, hogy az nem volt leadva a béjemcéjes dossziénkba.. :roll: :roll:

Egyébként Sz. megint átnézte az aktánkat és a házasságin kívül mindent rendbentalált, úgyhogy, hogy őszinte legyek én nem forszíroztam a filmet, mert kedden nem igazán tudom megoldani, hogy 2-kor már ottlegyek... úgyhogy úgydöntöttem, láttam... vessetek meg érte... de ez van.... :roll: :roll: :roll:

Macsek: mi a helyzet????????????????? :)

pusszantás Mindenkinek,
andi
andrea-1

Ja azt kihagytam, hogy az ektoplazma eredményért egy kis drukk kéretik a díszes társaságtól ..... hogy negatívos legyen....mert ugyi akkor van meg a zöld utunk az áprilisihoz... :)
andrea-1

Szerbusztok drágáim

Itt vagyok! Egy kicsit el tüntem, nem volt kedvem itt ücsörögni, annyit alszom mostanába, és még este is simán tudok aludni. Nem tudom hogy az utrotól fáj a cickóm, vagy nem ? Nektek nem volt érzékeny??
Mint ha fel lenne pumpálva. Egyébként agyalok én is persze, de néha el is felejtem hogy mi a szitú. A férjecském kényeztet, finomakat csinál. De ma én főztem. Sóskát csináltam imádom!!!!!! Ja meg rá vagyok kattanva a banán turmixra. Még van a hűtőbe fagyasztott eper azt ma megcsinálom!!Kép

Nava hogy reagáljak az írásodra. Én meg pont most olvastam hogy egy finn kutatás szerint, 69óta végzett lombik eljárásokat vizsgálva, semmivel nem negyobb az eséje a daganatos megbetegedésnek. Egyébként a felvilágosító du-on ez is volt téma, hogy mindenki önvizsgálatot tartson magán, mert a meglévő tumorok fejlődését felgyorsitja a túl sok hormon. De ez a szint a gyógyszerek abbahagyásával visszaáll. De itt szerintem mindenki tudja hogy a lombik az nem veszélytelen dolog. Én pl önszántamból vállaltam ezt a kockázatot!!!! Na félre ne értsd nem kötöszködni akartam.
Szegénykém ez a rosszullét, na nem baj csak 12. hétig tart. Azért próbáld ki a gyömbért, amit Zsu is írt. Nagyon kellemes!!
Ha nem érzed jól magad, pihizzél. Szerintem senki nem fog haragudni rád ezért. Inkább mint hogy elájuljál.. Nagyon köszönöm a horoszkópot, ez annyira igaz!!! Annyira jó ötlet volt hogy beírtad a táblázatba, de szerintem, nem kéne számadást vetni hogy ki mennyire befogadó. Elvégre elöbb utobb itt mindeninek eljön a baucija.

Kép
Kép
pancsi76

Andikám ez csúcs hírek! Egyébként amikor átmentem én is elsők között voltam, de a végén hívott be. Bizti úgy gondolta, várjál csak!! De engem nem zavart, ugy voltam vele, hogy más lehetőségem nincs nagyon.
Kis varázslat hogy időbe jöjjön meg, és ez a ektóplazma eredmény a férjednek tök jó legyen!!!!!! KépKépKép
De mi az az ektoplazma?? :oops: :oops:

Kép
Kép
pancsi76

rodina74
A bp-be kéne mennem. Jelenleg ott több hónapot kell várni egy konzultációs időpontra.

Katalin ma sincs. Jövőhét szerdára kaptam időpontot. Megy az idő.. pedig ma vagyok 2. napos és még akármibe is belekezdhettünk volna. :cry:
Lassan egy éve járok ide és egy leállított lombikig jutottunk novemberben.

Másnak is ilyen lassan megy a dolog vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
avarka

Kubu nagyon jó lesz ez a Tátrai kirucc nektek, de azért aggodok majd érted. De az még odébb van.
Hát csak igy ketteske? Még nincs nevetek?? Szegény fiacskád reméljük hamar túl lesz a szurin! Nálatok is van utána valami titos?
Laurám mindig igy mondta és ez úgy megmaradt.
Hát ketteske akkor hasonlít örökmozgó bátyjához. Akkor tudod mire számíthatsz ha megszületik.

Avarka de rég voltál, kívánom hogy legyen eredményes bárhová kerülsz. De azért gyere és beszámolót kérünk!!!

Csucsu aranyos vagy!!!

Zsu neked kell valami fogigátlót elötte szedni???

Rodi én is izgulok a 7 nap múlva!!

Benni szépek a tüszöcskéid és a mnyh is nagyon jó. Péntek? Sok sikert!!Kép

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi, picit lehet félreérthető voltam... a nőgyogyi vizsgálatosok közül szerintem így is elsőnek hívott be.. csak előttem volt egy SOS eset, aki aktával ment be .. + 2 már asszem kismami, mindhárman elég hosszasan voltak bent + jövés-menés is volt... nah.. így alakult a mai nap.

Ektoplazma... hát mi a spermát hívjuk így...... egy South Park rész után szabadon... :lol: :lol: :lol: ...... Kicsikét obszcén rész volt... :lol: :lol:
andrea-1

Avarka sajna én is nagyon rég járok már ide. De biztos neked is olyan betegséged van ami, nem csak hogy kiszámithatatlan, de nehezen kezelhető. Én is irigyelek másokat hogy pikk pakk. De türelem rózsát terem!! És kívánok neked sok erőt és kitartást.

Kép
Kép
pancsi76

Ja már értem Andikám. De ugye milyen rendes ez az orvos?? Meglátod nem fogsz benne csalódni.
Ektoplazma hihihi :lol:

Kép
Kép
pancsi76

Nagyon bízom benne, hogy így lesz..... alapos, az már biztos és vizsgálat közben még meg is kérdezte, hogy van-e valami panaszom, meg mindent elmondott a hogyantovábbról .... tényleg nincs ok panaszra.... és ha még össze is hozza nekünk a kis Eric Cartman-t :lol: :lol: :lol:

Egyébként csak nem Te is láttad az ominózus South Park részt??? :lol: :lol: :wink:
andrea-1

Sziasztok! Gyorsan írok, aztán majd este visszaolvasok, mert most le kell pihennem!
Lujzi, ne add még fel, képzeld az egyik lánynak akivel együtt voltunk leszíváson meg beültin a mai reggelig negatívot mutatott a teszt és mégis boldogságtól sírva jött ki, mert sikerült neki a vérvétel szerint! Tehát tényleg ezért mondják, hogy ne teszteljünk :oops: :oops:

Nagyon sajnálom, hogy már nem olvastam az üziket és így senkivel nem tudtam találkozni :( :(

Lányok, így hogy sejtettem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: az eredményt, így is horror volt ez a délelőtt :( Jó hát ebbe nagyrészt anyós is belekavart :twisted: :evil: Férjemmel előbb végeztek a nyanyával a traumatológián és kint várakozott a kocsiban és férjem ki-be járkált kettőnk között. Úgy örültem, hogy párom velem lehet. Jól megvárattak, már az ájulás határán voltam, annyira izgultam. :lol: :lol: :lol: Mivel ott ültem a reci előtt, figyeltem a történéseket és Rita biológus amikor az én eredményemet tette be a dossziémba, rámsandított és nem tudta visszafogni a mosolygást, persze próbált teerelni, de le sem tagadhatta. :D :D :D :D olyan aranyos volt. :wink: Már mondta a férjem, hogy jajgat kint az öreglány, mert nem bír ülni és be akar jönni, mondtam neki, hogy szó sem lehet róla. Eltelik fél óra, egyszercsak látom, hogy csoszog befelé :twisted: :evil: :twisted: :twisted: a botjával. :twisted: :P :twisted: :twisted: :twisted: Szóltam a Zuramnak, hogy azonnal távolítsa el innen!!!!! Mert ahogy megláttam elöntött a méreg, hogy életem legboldogabb pillanatában is képes ezzel az őrült negatív kisugárzásával belerondítani az életembe. :twisted: Leült mellém. Oda sem néztem!
... aztán egyszercsak kidugja fejét a szobájából K ügynök és szólít. :lol: Rita biológus sehol! :shock: :shock: Infarktust kaptam, mondtam a férjemnek maradjon kint az öreglánnyal :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát ügynököm nem használt drámai bejelentést, nemkertelt, csak egyszerűen és szívből gratulált. :lol: :lol:
Nagyon kedves volt és láthatólag boldog ő is a sikertől :lol: :lol: :lol: :lol:
Hcg szintem 324, tehát rögtön mondta, hogy többes terhességről lesz valószínűleg szó :lol: :lol: :lol: kettő :shock: vagy három :shock: :shock: :shock:
Nem térek magamhoz a gyönyörűségtől :lol: :lol: :lol: !!! A barnás trutyira ami a progeszteronnal visszajön kaptam Rutascorbint. Mondtam neki, hogy nagyon szerencsésének érzem magam, hogy így elsőre sikerült. Rámnézett és azt mondta " Az is! "
Jövő csütörtökön megyek a magánrendelőjébe UHU-ra, ott a férjem is meg tudja nézni őket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kértem igazolást, hogy a házidoki begsibe tarthasson, így kikísért a recepcióra, annyira kedves volt, hogy az csúcs, és hangosan mondta, mindenki előtt, hogy adjon Irénke igazolást, mert TERHES vagyok!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Remélem anyósom nem hallotta :twisted:
Egyelőre ennyi, megyek, lepihenek és este jövök, mindent elolvasok!!!!

Maccs
vörösmacska

Ez a leptetőm legyen... :? :? :? hmmmmm :roll: :roll: , legyen most Pancsiéééé!!!!!!

Hallod Pancsim, növesztgesd azokat a gombócokat!!!!!!!

Maccs
vörösmacska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?