Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, mentem beteápolni. :-)
(állítólag egész jól van, aludt 2 órát, és hurutosan köhög...)

szilvás76

Szilvi jobbulást a kis betegnek!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi! Ez nagyon jó dolog, bele is olvasok, ha nem baj, vagyis áttanulmányozom :roll: , ilyet én is szeretnék írni, pont itt nézegettem, hogy május 15-én még kiknek lesz esküvője. :) Na én olvasgatom is.

Szilvi! Jobbulást kívánok a kis betegnek! De azért vigyázz ám magadra!

Kép

Kép
barbcsi

Jó hely a weddings,meg a blogok,sok ötlet van bennük.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi, mi volt a nyitótáncotok? :)

Kép

Kép
barbcsi

Bécsi keringő volt a "Ha bűn hogy várok rád"...
elég szánalmas volt :)
fent van valahol egy videó...
Kép
előtte fél évig tánctanárhoz jártunk,be is tanultuk,erre,vittük a zenét cd-n,és a zenekar pár taktussal odébb adott rá hangot így teljesen összezavarodott az egész :( mondom tiszta baki volt minden.

evilany

Barbcsi gyönyörű a ruhád és nagyon szép vagy benne. Szerintem is a csukott cipő kényelmesebb mivel sokat lesz a lábadon a másikban ha megpöffed szorítani fogja a lábujjaid sokkal inkább mint a másik, mivel a kivágásnál vágni fog és nem csak szorítani. Nekem csukott volt, mert az volt a szebb és miután már agyon nyomta a lábam átvettem a másikat. Na az még rosszabb volt, mivel augusztus volt a másik cipőm olyan sok kis apró pántos volt, hát mit mondjak végül mezítláb táncoltam.

Pánt nekem a nyakamba akasztós volt de nekem is ajánlották, hogy nem legyen pánt nélküli mert tánc közben csúszik és annál csúnyább ha majd a videón látod ahogy húzogatod.

Fehérnemű nekem térden felüli harisnyám volt, ami bár nem melegített, de mindig térdig le volt csúszva, végül már fel sem húztam. Melltartónak meg vettem szilikont, hát mit mondjak....előtte való hétvégén voltam egy lagziba és feltettem. Nagyon jól tartott de azért húzogattam is. Miután a csajok szépen befűzték a ruhám úgy döntöttem, hogy én bizony nem fogom ismét húzogatni és kidobtam őket. A ruha szépen fogta a melleket és képzeld nem volt melltartó rajtam. Féltem nehogy ne tartson és este mégis kidobjam és lehet valaki kiszúrja, hogy kisebb lett a mellem. Soha nem voltam még melltartó nélkül mégis most nem hiányzott. Legfontosabb te érezd jól magad.

Ja ha a bolerót kéne újra választanom azt hiszem most is a hosszú újura szavaznék :wink: Nagymamám meg anyukám nem örültek, hogy a templomba puccos háttal vonuljak be így nekik akartam kedvezni. Hiába volt augusztus kibírtam azt a kevés időt, a templom úgyis hűvös volt, na és éjszaka Isteni volt, mert nem fázott a kezem. Persze én nagyon fázós vagyok :oops: :oops: De valami kis meleg szvettert vigyél ha mégis hideg lesz, nehogy megfázz.

Na hát nekem is nagyon jó felidézni azt a napot, szerintem is csodás emlékek maradnak róla. Jaj most kicsit irigyellek is....

Menyecskeruha én lemondtam róla, mivel a hófehér ruhát egy életben csak egyszer veheted fel és érezheted magad királynőnek, na de van ahol nagy szokás a menyecske ruha is.

Kép
Kép
melisch

Más ma voltam a családi dokinál és nagyon megkért, hogy egyek és szedjek vitamint, mert kevesellte a 3 kg pluszt :lol: :lol: és kaptam érte rendesen. Holnap mehetek vért adni + vizelet mintára, mert akarja látni nincs-e vashiányom, stb.

Ja és szerinte a pocim formája miatt kislány lakozik odabenn :lol: :lol: :lol: Szinte már én is kezdem elhinni, hogy kislány, pedig orvos még nem látta mi van a lába között. Apukám, meg egy idős nagynénim is állítják, hogy lány. Ez a nagynéni, meg legtöbbször amit mond be is válik.

Na most mennem kell, de a lagzis sztorihoz olyan jó volt hozzászólni :oops: :oops:

Kép
Kép
melisch

Barbcsi!

Nagyon szép lesz mindened! A gyűrű, a cipő (a 2.), a ruha, a kiegészítők - nagyon szépeket választottál. A hely is nagyon szép - szóval ügyesek vagytok!
Ha ilyen szemtelenül fiatal lennék ;) én is így mennék férjhez! Bevallom, mostanra már nem vágyom rá, én a magam részéről. De másnak támogatom :) - csak nekem ne kelljen. :lol:
Egyszer majd 'megszerezzük' a papírt valahogy, de kábé, mint akinek a fogát húzzák. :oops: Én is, a vőlegényem is (eljegyzés volt, csak hogy csituljon a család... de már annak is 2 éve) halogatjuk. Röhögve azt szoktuk mondani, hogy mi már "házasok" vagyunk, van egy közös házunk.

Kép

Kép
xtina75

Jaj, a sok szép menyasszony, meg friss menyecske!!! Tök jó!!
azt ide se merem írni, hogy a mienk mikor volt, és hogy akkor még se blog, se internet, se semmi :)
A bakikról én is tudnék nyilatkozni, de ettől még szép emlék, és mi is nagyon szépek voltunk állítólag!! :lol: :lol: Claire
claire

sziasztok!

csajok! feltöltöttem egy videót gmailre a dokumentumok közé "maci" címmel! besz@rás! :lol: :lol: :lol: aki szereti az állatokat, az feltétlenül nézze meg!!!

Kép
gtunde75

Szilvi nagyon sajnálom a cicust!

Ircsi most én is szívesen leírnám a véleményem valakinek mint Te anno, de nem teszem, mert a Babaneten és általában a fórumokon ezt nem lehet megtenni... :shock: csak szépet, jót, vagy semmit...

Kép
gtunde75

Sziasztok!
Szilvi!Cicusodat én is sajnálom :(
Évi! Megvagyok,csak hétvégén elfoglalt voltam,tegnap meg vendégeim voltak :)
Valamint tegnap voltunk tanácsadáson-minden rendben van vizsgálat alapján.Eredményeim jók lettek!
Ti uh előtt már megkérdeztétek a videózást?vagy amikor bementetek?
Remélem nálunk is a normálisabb orvos csinálja majd ....
:) :) :)
Ma megyünk Uh-ra...remélem megmutatja magát a kisbékánk :D
Apával felvetetem az uh-ot.Remélem engedik!Aztán kérünk képet is...ha nem háttal lesz a kicsike :D
Jó sokat termeltetek az elmúlt napokban :D
Rakott puding hipp-hopp elfogyott :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Makkák jönnek, ülnek az ölembe...
Valamelyik nap még a fürdőkádba is jött utánam. (én fürödtem, makka meg a kád szélén ficergett, addíg, hogy a végén beleesett a vízbe...)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tünde...??

Csillag bevallom mi csak azt kérdeztük h.lehet e fotózni és végülis videot csinált a Miki...

Ircsi,az enyémek is pottyantak már :) aztán végig a lakáson a csuromvíz macska utána a csuromvíz gazdája :)

evilany

Köszi Évi a felvilágosítást... :D
Majd még jelentkezem! :D
Puszi-sziasztok
Szép napot!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó Hergelt Mindenkinek!
:-)

Tünde? Ki húzott így fel? :oops:

szilvás76

Szia Szilvi
Hogy van a kisfiad?
Tündét remélem nem én :?:

evilany

Ébred a manókám,megy lefelé a reggeli :)

evilany

Évi.
Köhög, Apja ma szabin van, ő felügyelte éjjel.
A "szokásos" orrfolyás és egyenes következménye a köhögés. Amúgy jó a kedve, nem lázas. Már egész rutinosan kezeljük, különösebb ijedtség nélkül, de aki először hallja (most ovónéni) az bizony kap egy kisebb infarktust a köhögésétől.
Csúnyán "szól, na.

Remélem nem is én! :|

szilvás76

Ehh paranoia :)

Jobbulást neki....kivizsgálták már ezügyben ugye?

evilany

Aha, járunk kontrollra, asthma bronchiale (asszem, így írják)

A lecsorgó váladék beindítja a hörgők és a légcső "összerándulását", egyfajta túlérzékenységi reakció. :?

Valószínűleg van vmi allergia is a háttérben, de az allergént még nem találták meg, pedig már kétféle teszten is túl vagyunk. Keresnek tovább. Mire "meglesz", kinövi. :wink:

szilvás76

Remélem mielőbb,tényleg ki szokták nőni...szegényke,azért a kedvét nem töri le ahogy írod...

Lassan megyek,babázni,majd melóhelyre,onnan szülőszobalátogatás(Miki is jön :) ) este majd benézek,bár felhalmoztam a teendőket,sütni apa névnapjára,porszívózni..holnap megy anyám kórházba úgyhogy bizonytalan mikor jövök,max.esténként.

evilany

Sziasztok!!

Csajok annyit írtatok, hogy esélyem sincs visszaolvasni :oops: :oops: .

Mi Szegeden voltunk a nagyszülőknél, tegnap este jöttünk haza, nagyon szép és jó volt, sok családozás, barátok, hiába, az a második otthonunk :wink: :wink:

Évi,
kis csúszással, nagyon boldog évfordulót nektek!!! Még nagyon sok boldog évet együtt!

Szilvi,
Macsekot nagyon sajnálom :( :( :( . Kicsi fiadnak pedig jobbulást kívánok!

Csillag,
de jó, hogy ma mentek UH-ra! Én még várom a jövő csütörtököt, mi akkor megyünk Uh-ra!

Esküvő:
mi anno megtréfáltuk a násznépet: a párom felvett CD-re bevonulós zené(ke)t (tök standard), majd olyat csinált vele, mintha a kazetta beakadt volna és elkezdte fordítva lejátszani a zenét. Na ekkor mi félúton elkezdtünk kitolatni (erről csak mi és a 2 tanú tudott, senki más), mintha vki visszatekerné a filmet, azokat a döbbent arcokat kellett volna látni, ott ami a násznép arcára kiült.... :D :D :D :D. De így felráztuk őket, mert volt aki abban a hónapban a 3. polgári esküvőt ülte végig, így volt aki éppen csak nem aludt el :wink: :wink: . Után már Pink Floyd-ra vonultunk be, nagy ováció közepette, mindenki nevetett, tapsolt, persze amint az asztalhoz értünk, ünnepélyessé vált a dolog, nem rock koncert volt :wink: :wink:.

Bmass,
köszi a kép dícséreteket, láttam még pénteken írtál! :) :) :)

Igyekszem még jönni, de meló van sajna... :(

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok

Nézegettem a sok szép menyasszonyokat ruhákat... és irigykedek :oops:

pénteken uh alig várom remélem kis csaj van a pocimban :) mert a kisebbik fiamtól megkérdeztük mit aki erre azt mondta idézem : Hát lány jobb lenne mert a zsoltiból már elege van ! :)

Lányok 2 napja annyit mozog és pont lent remélem minden rendben vele kemény nagyon remélem a csúszás nem okozott neki semmi bajt
nekem a térdem nagyon csúnya lett lila kék zöld színekben pompázik és a láb felem már elkezdett fájni komolyan mondom nem hiszem el mennyire rám jár a rúd :(

most ment el a vizes 4000 ft vett el mert meghúzott 2 csavart és betömítette a csap alatti rész de legalább kész a konyhám végree
Vendég

jaj lányok én mindjárt sírok :cry: olyan levelet kaptam az én drága páromtól .
Vendég

Baj van?

szilvás76

nem nics nyugi csak olyan levelet irt nekem hogy elsírtam magam :( :cry: bemásolom ezt nézzétek :

Nagyon szeretlek kincsem :)
Szeretem, mikor nevetsz viccemen,
Szeretem, mikor figyelsz kedvesen,
Szeretem, ha szemedet szememre szegezed,
Szeretem, ha testemet testedre tehetem,
Szeretem, mikor azt mondod: "Most nem érek rá"
Szeretem, mikor azt mondhatom: "A fenébe már"
Szeretek minden percet, mit Veled tölthetek,
Szeretem, mikor újra látlak, és megfoghatom kezed.
Szeretlek Téged bármeddig kedvesem,
Soha el nem vehet tőlem senki sem!
Veled leszek, amíg csak élek,
Szeress te is engem a te életedben!
Vendég

Sziasztok!

jaj, lányok, olyan arik vagytok! nem vagyok ideges, csak van egy véleményem, de igazából nem érdekes...

Évi dehogy Te!!! ne viccelj, ezt meg se hallottam!!!

lépjünk át rajta ok??

én most egy kicsit kevesebbet jövök majd, mert ugye beindult újra a meló és a múlt heti "lógásom"-ból eredő hátralékot nem dolgozta fel a kismanó, tehát a munka megvárt... :( most egy pár napig nem lesz túl sok szabadidőm, de ezt most nagyon élvezem!!! :lol: :lol: :lol:

Páran betöltötték a félidőt a napokban, vagy most töltik :arrow: nekik is gratulálok!! :lol: :lol:

Csillag remélem képpel jössz, mert már nagyon megnézném! :) :lol: :lol: kiváncsi vagyok láttok-e vmit a lábai közt! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

[quote="sucer"]m írta:suceri anno megtréfáltuk a násznépet: a párom felvett CD-re bevonulós zené(ke)t (tök standard), majd olyat csinált vele, mintha a kazetta beakadt volna és elkezdte fordítva lejátszani a zenét. Na ekkor mi félúton elkezdtünk kitolatni (erről csak mi és a 2 tanú tudott, senki más), mintha vki visszatekerné a filmet, azokat a döbbent arcokat kellett volna látni, ott ami a násznép arcára kiült.... :D :D :D :D. De így felráztuk őket, mert volt aki abban a hónapban a 3. polgári esküvőt ülte végig, így volt aki éppen csak nem aludt el :wink: :wink: . Után már Pink Floyd-ra vonultunk be, nagy ováció közepette, mindenki nevetett, tapsolt, persze amint az asztalhoz értünk, ünnepélyessé vált a dolog, nem rock koncert volt :wink: :wink:.

EZ MENNYIRE NAGY!!! :lol: :lol: :lol:
nem lehetne ezt a jelenetet valahogy megnézni???? most komolyan! ezt úgy megnézném!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde,
van erről filmünk, VHS-en... hiába 8 évvel ezelőtt volt :) :) . De majd megkérdezem a páromat, hogy vhogy nem tudnánk-e bedigizni és akkor feltenném a gmai-re :) . Sajnálom a sok melót, vigyázz ne hajtsd túl magad! Miről van véleményed? Vmiről lemaradtam?

Vanilla,
nagyon szép kis vers, igazán romantikus a párod :) :) . Nagyon jó érzés ha szeretik az embert! :) :) Én se panaszkodhatok, nem azért mondom ááám :) :)

Lányok,
ha lesz egy kis időm megnézem a gmail-re feltett sok-sok szép fotót, videót, egyelőre idő szűkében vagyok.

Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!
Megjöttünk...
Nem volt szimpi a dokibácsi...egy másiknak magyarázott és alig figyelt ránk :(
Apa kamerázott de véletlen befogta a hangszórót :(
Sebaj...én hallottam a szívhangot,meg ő is...csak a gyerkőcök maradnak le róla :(
Elég kevés adatot írt be a papírra...nem is teszem ide fel :(
Lényeg hogy babó szépen fejlődik,minden rendben van vele :D
Nem látta hogy milyen nemű(állítólag) így nem kértem képet...egyszer sem lehetett normálisan kivenni a dolgokat...na jó... a végén látszott a fejecskéje a pocója,kezei,de lába megint felhúzva :)Nagyon takargatja magát a lelkem :D
Remélem még a 27.hét előtt lesz egy UH ahol kiderül "kisbéka" :) neme...
Na ennyit röviden...
Lényeg hogy jól vagyunk mindannyian! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hjaaaaa...
És a valóságnak megfelelő 19 hetesek vagyunk :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

vanilla!
Ez nagyon romantikus :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Vanilla nagyon édes a párod és romantikus is! Gyermeked meg :lol:

Csillag sajnálom, hogy ilyen dokit fogtatok ki. Na majd legközelebb. Nálunk nem lesz uh csak a 30. héten....

Tünde szólj a manóknak, hogy segítsenek. :lol: Erre a topicra írtad, hogy véleményed van?

Szilvi kisbetegnek jobbulást. Vasárnap megyünk Vácra a Dzsungel könyvére.

Sucer hát nem lehetett semmi amit műveltetek! Én is szívesen megnézném :lol: Tuti nem felejti el a násznép az élményt :lol:

Évi a polgármesteri hivatalban mi is sokat bakiztunk. Illetve én. De a mai napig emlékszünk rá és már több, mint 7 éve a nagy napnak...Anyukádnak szorítok és remélhetőleg mielőbb felépül. Évi te is jó áron kölcsönözted a ruhádat. Azért a 130 -at sokallom egy kicsit egy használtabb ruháért. Értsd ez alatt, hogy nem vadonat új. De hát az árak sajnos nagyon el vannak szaladva....Pesten meg méginkább. Hja mennyit tudnék erről mesélni....

Tina szép a gyűrűtök. na igen kinek háza, kinek papírja :lol:

Bamass tetőtérben laktok? Nem semmi birodalmuk van a gyerekeknek.

Na akit most kihagytam attól bocsi.

királylány

Csillag legalább nem maradtam egyedül aki nem tudja meg csak majd legközelebb a baba nemét :lol: .

Ja polgári esküvő, mi kb 1 hónappal a templom előttire tettük csak mert párom kis lagzit akart de én nagyot így csak a család volt a polgárin. Szombati nap volt én kiskosztümben párom öltönyben vonultunk be a polgármesteri hivatalba. Mi kicsit még fel kellett mennünk így előre mentünk, erre a portánál megállítottak, hogy hova iylen sietősen még nincs itt senki :lol: Aztán mondtuk, hogy mi esküszünk így elhallgatott, de tök vicces volt, hogy majdnem kiraktak a saját polgárinkról :lol: :lol:

Sucer remélem ki is pihented magad.

Ja holnap mi is megyünk nagyimékhoz vasárnapig.

Kép
Kép
melisch

naaaaaa, láááányok... ne máááááá!!! olyan kíváncsiak vagytok! :)
én senkire nem rágtam be és nem is haragszok senkire!!!

Csillag ki uh-zott??? a lényeg, hogy minden rendben! mondjuk az baromi car lehetett, hogy úgy érezted, hogy nem figyelnek oda Rátok maximálisan... :(

Kép
gtunde75

jaj, csajok azt mondtam már, hogy hétfőn megsirattam Godzillát??? :shock: :shock: :shock: és hogy tegnap láttam egy törött lábú galambot és azon is elkezdtem bőgni? :shock: :shock:
AGYRÉM!!! eddig nem voltak ilyen bajaim...

Kép
gtunde75

Dr Csermely Tamás...
Nagyon magyarázott a másik dokinak-biztos betanult vagy mi...ezért nem figyelt..kicsit idegesített...de láttam babót és hallottam :D ez volt a lényeg és minden rendben van

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nyugi Tündi!
Hormonok dolgoznak...bennem is...:D Én szinte mindenen tudnék sírni

ez lett a felvételünkből :(
apa későn indította el...és befogta a mikrofont véletlen :(

http://www.youtube.com/watch?v=cygut0LrNPY

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Melisch------hát igen...várunk (türelmetlenül)
Még megérzésem sincs mi lehet... :( :)
De apa azt mondta biztos lány,mert a doki látta volna a nagy pélóját :D
húgyhólyagot látta...nemét nem :S
ez van...............

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tünde OK OK :)
Meló:csak laza tempó,nem kell megint a haskeményedés...

Sucer jó hogy irtál.
Esküvő: nagy poén lehetett :) én is megnézném

Csillag,engem is ő vizsgált pedig :? de a baba szép,kicsit mondjuk rá lehetett volna zoomolni de így is jó...ha szemérmes akkor biztos kislány :) a fütyi nálunk egyértelmű volt mikor alulról mérték a combcsontot,szóval lehet benne valami hogy látta volna...

Vanilla,tényleg szép levelet kaptál!

Hazajöttem,eredetileg a melóhelyen akartam megvárni a szülőszoba látogatást,de calici vírus van,nem voltam többet ott fél óránál...azért nem kéne...(azt is szájkendőben)

evilany

huhh Évi! Még jó hogy vannak ezek a s... vírusok :S
Csak vigyázz!
Combcsontot is nézte.....mérte...de nem látott semmit állítólag :)
mindegy...marad "kisbékám"...amíg nem tudjuk Gergő vagy Hanna :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó jó de a lényeg tudod mi: ott van és egészséges :)

evilany

így van! :D
csak ez az alig hallom mit mond a kismama..nem nyerte el a tetszésemet! :(
mindegy...téma lezárva :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Helló Csajok,

az esküvői videót megpróbálom Apán keresztül elintézni, biztos tetszene nektek! Igazatok van, ezt nem felejtették/tük el, azóta is emlegetik a családban, se előtte, se utána senkinek mersze nem volt ilyet csinálni :) :). Na amit a szülőktől kaptunk.... :wink: :wink: . Majd infarktust kaptam, hogy mi meg hova megyünk?? Most vissza az egész? na persze aztán ők is jót derültek, de ők belesápadtak egy pillanatra.. :wink: :wink: . Na ezért nem mondtuk el nekik, mert tuti ellenállás lett volna. Mi így lázadtunk :wink: :wink:

Csillag,
de jó, hogy a babókával minden rendben van! Hogy dokimat idézzem a félidőtől no para, csak hizlalni kell a dedet odabent, meg lehet nyugodni :) :) . Na igen Ő még nem várt gyereket.... hehe. Úgy várom már, hogy megtudjam melyik tábort erősítjük....

Évi,
calici vírus, na az kemény. Jobb, hogy nem maradtál ott. Mikor kezdődik a szülőszoba látogatás?

Tünde,
10 éve nem voltam március 15-i ünnepségen, idén kimentünk Szegeden a Klauzál térre és a himnusz közben bizony elkapott a sírás. Minden kutyafülén meghatódok, már dráma se kell, elég egy egy szép gondolat, vagy egy szeretetteljes ölelés és potyognak a könnyeim. Abszolút ,megértelek! :wink: Dúlnak a hormonok, mondjuk ezt a férfiak (nem a párom!), abszolút nem tolerálják, főleg itt bent... na mindegy, nem foglalkozom velük! már csak 3 hónap a melóból, juhéj!!!

Csajok be kell valljam, hiányoztatok a 7végén! 8) 8)
Ugye nem ciki? :oops:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer!
Én hízlalom :D
Én is erősítek egy tábort...de melyiket? :D
Egyáltalán nem gáz hogy hiányoztunk :D
Ez csupa jó hír!!!! :D

Kép