Sziasztok Lányok!
Hétvégén megyünk szüleimhez, így lehet nem nagyon tudok majd jönni.
Babicsek!
Én is folyton túrót, meg joghurtot szoktam enni ilyenkor, remélem segít.
Próbáltad, hogy a buborékok összegyüljenek a tű felőli oldalon, és ugyanúgy tartva légteleníteni? Hát, arra én sem emlékszem, hogy előszőr a tűt teszem rá, vagy először kihúzom a végét a megfelelő mennyiséghez, ezt nem írja a papírja? Esetleg egy gyógyszertárban meg tudják mondani, hogy hogyan kell. De szerintem akkor csak a végét állítod, levegő nem mehet be a fecskendő részbe.
Monic!
Sajnálom, hogy ilyen makacs láza lett Dancinak, remélem ma már tényleg jobban van. Megértem, hogy visongtál, mikor sikerült, aranyos lehetett DAnika, ahogy veled örült!
Én eddig Fostimont meg Merionalt adtam be magamnak, de ott meg játszani kellett a kis tű, nagy tű, feloldom, kiszívom... stb.-vel, annál remélem egyszerűbb lesz.
Első alkalommal én is odahívtam a férjem, hogy nézze, hogy mindent jól csinálok-e, de annyira izgult, meg szinte rosszul volt, hogy többet nem kellett a közelben sem lennie...
Bikfy!
Örülök, hogy találtál szép felsőket! Jó téged vidámnak "látni"!
Nem mutatod meg nekünk is?
Szuper, hogy a TV meggyógyult.
Akkor azt gyanítod, hogy nem összeszedtél valamit, hanem téged is elért a gyógyszer mellékhatása? Ha jól sejtem, akkor ennek örülünk is, meg nem is...
(Pont karácsonykor álltál át nagyobb adagra? Gondolom, ez nem véletlen...)
Beze!
Gondolok rád én is sokat, biztosan sikerül jól kikapcsolódni!
Lucuzs!
Tényleg holnap mégy vizsgálatra? Jaj, nagyon várunk vissza a hírekkel, meg lehet, hogy fotót is kapsz? Jaj, de jó! Legyen már péntek!!
Eclipse!
Köszi, hogy leírtad a helyzeteteket. Megértem, hogy nem mondod el a jó hírt olyan sokáig. Akkor vonalzót is majd csak akkor várunk tőled!
Bikfy!
Szívesen elolvasnám a te történeted is, remélem szánsz rá valamikor időt. Bár ha felidegesít, akkor inkább ne tedd!
Rodi kismami!
Te hogy vagy? Az utro most is álmosít még, gondolom! Meg persze most már a baba is!
Megkérdezhetem, hogy te hogyan vagy az inszem után táppénzen, mármint hogy lehet ezt elintézni? Vinni kell a háziorvoshoz igazolást a meddőségi központból? Én eddig sosem maradtam otthon, de a lombiknál már szeretnék otthon lenni pár napot.