Bikfy!
De jó, hogy buliztál egyet pénteken. Megértem, hogy kirugtál a hámból! És a boldogság is fontos!
Miért hagynánk itt mind téged? Hisz Te is kismami leszel hamarosan!;) Nagyon szép az új vonalzód! Jó, hogy te is tettél fel. Sajnálom, hogy nincs kedved enni, ez a hányás, hasmenés sem hangzik jól.
Nehéz hízni diéta mellett, ehhez nem adtak tanácsot neked? Én egyszer olvastam hízlaló kúrát (nem saját részre
), csak arra emlékszem, hogy tejszínhabos tejet/kakaót/tejes kávét ajánlottak reggelire.
Persze még a sima tejben is van cukor, igaz?
Beze!
Sajnálom a pe-t meg a veszekedést. Most jót fog tenni nektek a kikapcsolódás, remélem újra egymásra hangolódtok. Jó pihenést nektek a négy napra!
Aztán következő ciklusra fel!
Monic!
A szerda már holnap van!
Neked Danikával volt gondod a cukorral, mire számítasz most? Remélem azért ez a hét kicsit nyugisabb lesz, nem lesz annyi munkád. Persze amíg a tetőtér készül, gondolom, nincs leállás. Hogy haladtok?
Vérnyomásod mostanában rendben van?
Hú, nem túl zsíros lángost én is elfogadnék...
Babicsek!
Hogy sikerült a parkettázás? Elégedettek vagytok?
Sajnálom a pirit, de látom, elhatároztátok, hogy mentek megint inszemre! Ez szuper! Sikerült időpontot szerezned?
SAjnálom Marci balesetét, jobban van a szeme?
Annyira jó a te vonalzód is!
Lucuzs!
Örülök, hogy jobb hangulatod van! Ez egy rövid hét, már kedd van, mindjárt itt a péntek!!!
Nati!
Most nem jött velem a férjem, de végülis nem is baj, majd a lombik miatt úgyis kell jönnie, hogy ápolgasson...
Furcsa, a mellem feszül, mióta szedem a fogamzásgátlót, más bajom nincs. Úgy örülök neki, hogy ti is mindjárt kezdtek!
Sajnálom, hogy Bence rossz mostanság. Ezt én is jó módszernek tartom, hogy betszitek a lenti kiságyba. Azt hallottam, hogy mindig annyi időre (percben) szabad magára hagyni büntetésként a gyerekeket, ahány évesek éppen.
Rodi!
Csináltál ma tesztet? Ugye milyen szép lett?
Lányok!
most, ahogy olvasok vissza, látom, hogy mennyit gondoltatok rám hétvégén a lábam miatt, meg a mai kaalis találka miatt is. Köszönöm nektek, nagyon jó közétek tartozni!!!
Eclipse!
Hogy vagy? Ez a könyv jól hangzik, kíváncsivá tettél.