Új privát üzeneted érkezett!

Helló Puszi!!

Mit csinálsz ma?(persze a henyélésen kívül :wink: )

Lujzi biztos F1-et nézel :D
Vendég

Na kinek jutott a szerencsehozó lapalja??? :lol:
Vendég

Milyen: :D
Megyek mindjárt kávézni a bnőimmel! :wink: És te?

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi

Én ma háziasszonyost játszom:főztem,mostam meg délelőtt elmentünk a tacskóba(tesco) a gyermekkel.Most meg egyezkedünk,ehet-e jégkrémet,(megsúgom:nem,mert torokgyulája volt)így most a gaz szülő jelmezében tetszelgem :)

Kávé?Brrrr....mióta bentlakásos a hasam max az illatát bírom!!
Vendég

Sziasztok!

Betty: Csatlakozok hozzád. Nekem is megjött ma reggel. De valahogy én sem érzem megrázónak a dolgot. Indul egy újabb hónap, ami tele van esélyekkel. Legalábbis 24 óra eséllyel mindenképpen. :wink:

Kedden felhívom a Kaálit. hátha még ebben a hónapban lehet valamit kezdeni az inszemivel. Ha meg más nem, akkor spontán rádolgozunk, 1% esélye csak van annak is. :)

Csibuc: annyira jó az a kép a kislányotokról! Nagyon szupi! 15 hetes és már kész kis emberke!Vigyázz magadra!Remélem nincs már azóta semmi barnázás.

Milyen: Megegyeztetek a jégkrém ügyben?

Én hulla fáradt vagyok, tegnap meg ma is laminált parkettát raktunk le 2 helyiségben is. Mondjuk apus rakta én csak sertepertéltem, de ebben is kifáradtam. Meg a pakolászás volt a feladatom. (ki a szekrényből, be a szekrénybe.)

Képzeljétek tegnap a kisfiam lefejelte a WC-ben a mosdókagylót. Felrepedt a szeme sarka, meg vérzett. Én meg annyira megijedtem. Először meg sem akarta mutatni, csak szorította kis kezével a szemét, úgy ordított. Anynira sajnáltam, hogy majd megszakadt a szívem érte. Pláne mikor odabújt hozzám és ezt mondja, miközben vígazstalaom hogy: "Miért ilyen nehéz az élet?" Nagyon tartanom kellett magam hogy ne kezdjek el bőgni.

Kép
babicsek

Babi

Megegyeztünk,nem kapott :D Kisfiadnak gyors gyógyulást!!!
Milyen színű parkettát tettetek le?
Vendég

Milyen: Köszönjük. A parketta olyan barnás. Na most ezt jól megmondtam. Szóval kicsit sötét barnás. Vagy dió színű? Nem is tudom hogy hívják. :) Olyan hajópadlós szerű.

Nagyon rendes szófogadó gyerkőcöd van. :)

Kép
babicsek

Babi: de aranyos lehetett!!! :oops: Mennyi idős?
Mensit sajnálom!

Betty: minden ok?

Bri :roll: : holnap tesztelj má' egy zebrát, jó? :wink:

Chrissy: várunk haza!

Milyen: te gaz szülő és takarítőnő!!!! :lol:

Lujzi: F1nek már rég vége!!! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Babi

jaaaaa,nem hagyta azért szó nélkül a tiltást :D

Puszi

Te is leszel még galád szülő :wink:
Vendég

Milyen: ne folytassuk a tegnapit, jó? :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi

Én csak válaszoltam egy vicces mondatodra :wink:
Vendég

Milyen: tudom ám, csak viccelek! Ezt nem hagyhattam ki! :lol: Puszi Drága!

Kép

Kép

*puszedli*

Babi
inkább én már így mondom, új hónap, új beülti :lol: :lol:

Puszi++++++++++++++++++++++++++jól vagyok drága, minden ok.

Bri
tesztelj ilyet+++++++++++++++++++++++++++++++++++jó sokat :wink:

Szorítok nektek nagyon csajok :!:

Én tegnap minden valószínűség szerint elvetéltem...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Ezt miből gondolod????? Görcsölsz nagyon? Vagy tán darabos? :oops: :cry:

Kép

Kép

*puszedli*

Bettyiiiii :roll:

Meddig vgytok csajok? :roll: Minnya jovok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Brí: én várlak! :wink: 8)

Kép

Kép

*puszedli*

milyen: gaz szülő :) De igazad van, ha a fiadnak torokgyulája volt, akkor egy ideig nuku fagyi...

babi: köszönöm szépen, a barn ategnap abbamaradt. Azt nem is írtam, hogy az UH szerint szombaton 16 hetes és 3 napos volt a picúr, de erre már nem adunk. Fiadnak jobbulást :)

betty: :?: :?: :?:

puszi: írsz nekem egy msn címet drága?

Bri: holnaphoz drukk!
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan jöttem :) az első utam ide vezetett a WC után. :lol:

Meddig ébren voltatok :shock: !

Puszedli: Már "nagy" a kisfiam, 7 éves volt januárban. :D

Na megyek a dolgomra, reggelit csinálni meg elpakolászok egy kicsit.

Kép

Kép
babicsek

Bri
én csak gyorsan jöttem tegnap, de ki is léptem utána, mikor beírtam :oops: :lol:
Hétfő van, mizu :?: :wink:

Csibuc
nagyon örülök neki, hogy barnamedve elment a dolgára :!:

Puszi
mikor tesztelsz, vagy így előre még nemtudod :?:
Drukkolok nagyon+++++++++++++++++++++++++++

(Szombaton mikor megbetegedtem, délután, este felé kijött belőlem valami, lefényképeztük, de a kép sokkoló, ha valaki bírja, elküldöm neki, mert az egyik embri volt az nagy valószínűség szerint....mindenét ki lehet a képen venni, de itt nem is szeretnék róla többet írni, csak priviben!!)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Csibuc

Marha nehéz ám következetesnek lenni,de nincs más választás,pláne egy kamaszodó gyereknél(bár ilyenkor már talán késő elkezdeni,én igyekeztem mindig tartani magam a kimondott szóhoz,persze nem mindig sikerült :wink: )De vannak dolgok,amiben nem engedek!Ugye Babicsek?

Uhg-hoz:mi asszem 27+5 napon voltunk,a comb alapján 29+6 volt a kor,a has alapján meg tán 26+2... :roll: összességében pedig kapott egy 28+6-os átlagot(ezért írtam,h karcsú és hosszúcombú :wink: )

Betty

Holnap mentek is vagy csak telefonálnotok kell??

Puszi

Ne parázz,tudod:pakolj szekrényt,szanálj stb :lol:

Bridget

+++++++++++++++ :)

Többieknek csókjaim küldöm!!!!
Vendég

Csak telóznom kell Milyen...

betty615

Kép

Én most keltem,... :oops: :lol:

Csibuc: megírom priviben! :wink:

Betty: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Bri: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Milyen: oké főnökasszony! :D

Babi: reggeliztetés megvolt? :D

Szép napot, nálunk gyönyörűen süt a nap! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Szép napot!

Bri: háááát nekem nem uncsi.... az F1. Sajnos tnegernyi pénz kellene ahhoz, hogy minden futamon ott lehessek... Még a hunngaroring is necces....Pedig életre szoló élmény volt a gumiszag nekem, meg a motorhangok.... Az volt életem egyik vágya....És valóraváltottam.....

Totyim ezt műveli a barkámmal:
Kép

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Na visszaolvasok 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!

Nagyon drukkolok neked a háttérből holnapra :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Azért megnézhetnéd azt a tesztet mert már nekem kilukad az oldalam :(

Betty!
:cry: :cry: Örülök hogy ilyen optimista vagy és emelt fővel mész tovább :D
Vendég

Chrissy,Puszi eloszor is nektek egy kalappal Kép :lol: :lol: :lol:

Milyen
En tudom,hogy nem karos a hajfestek 8) Az alkohol az a bor amirol beszelsz? :roll:

Puszi
Holnap tesztelek neked egy zebrat :wink:

Betty
Ilyet fogok Kép

Lujzi
Hat aki szereti annak persze jooo :wink: En nekem meg a hoki tetszett 8)

Annmari
Nem nezhetem meg :oops: Itt kattogna az agyam...majd holnap minden kiderul sokkal nyugodtabb vgyok igy :)

Tobbieknek is pusza :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

Én bármilyen alkoholról beszélek!Igen,a borról is....bekerül a vérkeringésbe azonnal és a placentán átmegy,tökmindegy,hogy bor vagy pálinka.(én egy kortyot sem ittam,sem most,sem Kolossal)
De írhattam volna a passzív dohányzást is,az is károsabb,mint egy hajfestés!
Vendég

Milyen: én sosem dohányoztam, férjem igen, akár velem egy légtérben is és én fulladozom a cigijétől :? :shock: :(

lujzedli

Lujzi

Én sem dohányoztam soha!Sőt:olyan pasim sem volt,aki dohányzott,mert én ki nem állhattam(mondjuk az is igaz,minden pasim ugyanúgy sportoló volt ,mint én,így se igényünk,se lehetőségünk nem volt)

Apám erős dohányos,anyósomék is-szinte láncdohányosok.De apósom pl.most szokott le úgy,hogy egyik nap letette és azóta-5 hónapja nem gyújtott rá.Pedig előtte szerintem napi 2 dobozzal tuti elszívott.

(nemrég olvastam,hogy azoknál a babáknál,akik egy szobában t alszanak valamelyik dohányzó szülővel,sokkal magasabb a bölcsőhalál kockázata)
Vendég

Milyen: hát én sokszor kaptam ígéretet, hogy leszokik, már csak anyagi tekintetben is nagyon jó lenne, megspórolnánk havi 15ezer ft-ot, de hát akár a falnak. :(

lujzedli

Milyen
En orvosi ajanlasra iszom a bort!Es nem csak az en dokim ajanlja nem csak nekem!Lehet ez a meddisegisegnel meno csak.Nem azt mondtak vegig igyam a 9honapot!(amugy nama meg placenta sincs :oops: )...most mondtak,hogy igenis az az 1deci bor este vgy delben nyugodtan lemehet sot jot tesz a verkeringesnek :!: Lehet azert mert mi alapbol ilyenkor nem ngyon ugrandohatunk.Nem is ez a lenyeg...azert egy tomeny szeszt nem lehet a borhoz hasonlitani...es en tovabbra is iszom majd az 1deci boromat mert tudom,hogy ezzel nem artok magunknak.

Olvastam a kisbetusodet a dohanyzasrol...sajnos az a baj mindig azokkal tortenik akik vigyaznak...unokatesom(szegyenszemre)vegigdohanyozta mindket terhesseget.Utana is rajtuk volt dohanyozva semmi bajuk a fiu 6 a lany 3eves :roll:

Na most ezzel nem azt mondom mindenki dohanyozzon :!: sot ne dohanyozzon senki azt azert en is ellenzem abban semmi jo nincs a babara nezve es orvosok sem ajanljak szal a ketto cigi --> bor 2kulon fogalom szamomra e-teren senki nem tudna meggyozni...de ezt lehet sokan nem ertik most sem es nem is fogjak...

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: borról annyit, hogy amit írtál, ha terhes valaki, ha nem, gyógyítóerejű. Pontosan annyi mennyiségben,mint ahogy írtad. Nagyon jó vérképző. Amikor én vérszegény voltam az orvos ezt javasolta. Cigi: tesóm nője végigbagózta a terhességét, a kisfia asztmás lett..... :(

lujzedli

Sziasztok Csajok!

Megérkeztünk, minden ok, nagyon jól éreztük magunkat, ki vagyunk simulva és tele vagyok energiával. Hihetetlen mit tud művelni az emberrel pár nap. 8)

Betty, :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: . Le vagyok döbbenve. Írsz egy privit? :oops: Nem térek magamhoz. és rettenetesen sajnálom.

Bri, ++++++++++++++++++++++++++++ nem tudok mit mondani. Minden érzékeszervemmel Rád koncentrálok.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi, Neked is jó nagy drukk, de ezt tudod magadtól is.

Csibuc, sajnálom a barnázást, remélem túl vagytok rajta. Ismerősöm elég komolyan bevérzett a 16. héten, bent is tartották egy hétig és a doki azt mondta, hogy valószínűleg nem egyezik a vércsoporjuk a babával.

Milyen, most ezt a bor dolgot a tuti terhesekre írod vagy a próbálkozókra is? Mert nekem néha - szégyen, nem szégyen- jól esik egy-egy pohár bor. De azt nem hiszem, hogy ártana. :roll:

Lujzi, mizu? F-1 tetszett?

Annmari, mizu?

chrissy81

Chrissy

Ez az én magánvéleményem!Én legalábbis már a próbálkozás idején sem ittam semmit.Nálam komoly vérbőséget okoz bármilyen alkohol elfogyasztása(mensikor szoktam néha inni,mikor nagyon fáj a hasam,de utána brutál erős a vérzésem)
De nem szeretnék vitatkozni senkivel,mindenki maga dönti el.

Bridget

Cigihez annyit:én sajnos ismerek olyat,akinek majdhogynem darabokban jött ki a gyereke a végigdohányzott terhessége miatt!!!Nem tűnt fel neki,hogy már néhány napja nem mozog a babája. :evil:
Ennek ellenére a második terhessége alatt is szívta....

Lujzi

Van erre gyógyszer,após is ezzel szokott le,asszem 26 ezer volt a havi adag és 4 hónapig szedte.
Vendég

Milyen, hát pont ez a lényeg szerintem, hogy ha valaki megtudja, hogy terhes, akkor már ne igyon, ne cigizzen. Sajna nekem is van erre rossz példám. Egy csaj a 7. hónapban volt, egy szórakozóhelyen találkoztunk az éjszakában és kőkeményen whiskyzett a csaj. A cigifüstben. A következő héten meghalt a babája. Senki sem fogja tudni nekem megmagyarázni, hogy nem az anyja ölte meg azt a kisbabát. Na, hagyjuk is ezt a témát.

Nyilván én sem iszom le magam már most sem, hogy a projekt beindult, de a terhességem alatt tuti nem fogok egy kortyot sem inni. soha nem bocsájtanám meg magamnak, ha valami baj lenne.

chrissy81

Chrissy

Remélem nem értetted félre : nem megvetendő,ha borozgatsz néha!:wink:

(én nem tettem,de ez az én ügyem,mivel egyik gyerek sem jött könnyen,úgy gondoltam,hátha még ezzel is segíthetek)
Vendég

Milyen, dehogy értettem félre! Csak elmondtam, mit gondolok. :wink:

chrissy81

Milyen
Hat en mindig csak olyan peldakat latok,hogy tojik arra hogy babas es szep ep egeszseges a babaja.Aki meg odafigyel meg mindenarom szeretne babat nem jon :twisted: jah es akkor meg sorban is jon nekik egy fiu egy lany :?

Chrissy
Gondoltam,hogy jol feltoltodsz 8) kettesben a szep havas tajban 8) Koszonom az agykontrollt 8) Holnapra remeljuk meglesz a hatasa :wink:

En amugy nem is szeretem a bort...mas alkohol sem fogyasztok ott sincs olyan,hogy szeretem max a Baileys 8) :lol: ...de doki ajanlatara lenyomom az 1deci bort...jo utana colaval oblitek mert magaban nem is menne :oops: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: Baileys, remek az ízlésed, azt én is imádom, szoktam házilag is csinálni,bár árban ugyanott van, mint a bolti. :) Mutattam iwiwen a képeidet uramnak, mondta hogy szép vagy...

Apa nincsen itthon, takarítgatok, meg díszitem a kérót húsvétra.

lujzedli

Csajok koszonom es lenne egy keresem is :idea:
Ha netan nem jo hirekkel jonnek ne sajnalkozzatok mert nekem annal rosszabb :roll: Szomoru leszek meg bizti jol kisirom magam de ahanyszor olvasom majd hogy sajnalnak annal jobban fog fajni...na meg nem is szeretem. :roll: Remelem tudok majd akkor is jonni mert eros leszek es megkonnyitene ha egyutt lepnenk tul a dolgon 8)

Persze tudom pozitov gondolkodas es minden rendben lesz de ezt megkellett,hogy irjam :wink: Koszonom nektek es probalok hozni valami johirt ok :wink:

Lujzi
Igen hallottam mar,hogy otthon is gyarthato de en nem vgyok olyan ugyes :oops: Jaaaj iwiw-es kepek 1000 meg 1 evesek :oops: :lol: :lol: :lol: Koszonom a bokot :!: Latom keresed a megfelelo avatart magadnak 8) egyre jobbakat talalsz :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: azt jó lenne, ha elárulná nekem valaki, hogyha egy mozgó képet szedek le netről, hogy tudom úgy leikicsinyíteni, hogy mozgó maradjon? ELvileg a tojások is mozognak, de itt nem.

Kép

lujzedli

Na latod erre nekem adtak egy programot de nekem nem mukodott...Betty tudja :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó,majd megkérdezem őt.

lujzedli

Kép

lujzedli

Szasztok, kicsit elcsúsztam az idővel :oops: :lol:
Chrissy gyorsban most csak neked: fogok írni privit, de majd holnap, ma már nincs erőm :lol:
Remélem jól érzetétek magatokat :wink:

Puszi, Bri++++++++++++++++++++++

Jóéjt :!: :wink:

betty615

Jó reggelt Csajok!

chrissy: elment messzire a barna medve, remélem többet nem látjuk augusztus végéig. Nálunk fennál a vércsop. összeférhetetlenség esélye, miután Rh - a vércsoportom, páromé meg Rh + emiatt nézik rendszeresen a véremben az ellenanyagot. Szóval elképzelhető, hogy nálunk sem egyezik a babóval a vércsoportunk, de ez szerintem nem okozhatta a vérzést. Sokkal inkább egy hajszálér-megpattanás vagy a tény, hogy ha nem lennék babás, akkor most kellene mensiznem... Drukkolok drága!

Bri: várom a híreket!

lujzi: szép húsvéti dekoráció, Totyin jót kuncogtam...

milyen: borozásról/alkohol fogyazstásáról egyezik a véleményünk ismét :) Hozzáteszem, hogy amikor terhes lettem és mlg nem tudtam én is ittam 1-2 pohárral :) De amióta tudom, hogy baba van a pociban, azóta nem.

puszi: bejelöltelek az iwiw-wn is ;)

Mindenkinek szép napot, jó híreket, kellemes időt és kevés munkát kívánok a hosszú hétvége után. Délután jövök, ma nagyon szaladós napom lesz. Cuuup!
Vendég

Kép

lujzedli

Bri:??????????????????????????????????,

lujzedli

Csajok!

Sehun senki?

Bri: úgy izgulok, mondd már,mi van?

Én ma és holnap nem dolgozom, vettem ki magamnak szabit, már nagyon rámfért.

lujzedli

Szia Lujzikám! Én itt vagyok, rohanok épp a házidokimhoz TP papírért.

Bri: hírek?

Még egy vallomással tartozom: EHCS-t egy pénzsóvár nőszemélynek tartom. No így már kerek a történet :twisted:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?