Hello!
Remény!
Ádinak gyors gyógyulást kívánok!!Szegény.De, ha túl kell rajta esni, akkor inkább most, minthogy később még nagyobb galiba legyen!Azért biztos nagyon rossz lehet.De milyen hősiesen tűri akkor, ha napközben jókedvű.
Vevikk!
Nagyon édes Doni-baba.Mindjárt rakok én is ujjszopis képet!
Köszi a nőnapi mosolyt.Nagyon ari kis vőm van.
Vicky!
Johnsonos mintát elhasználtuk a fürdővízbe (kis sárgát), és -bár a védőnő nem igazán van oda a Johnsonért (meg olvatam is nem túl jókat róla)-nem lett semmi gondunk.Gabi fürdetőt is használtunk, az is jó volt.Most elfogyott a fürcsikrémünk (Naturlandosat írt a dokinéni), ezért vettünk megint Johnson, meg Gabi fürdetőt.
Szerintem ez babánként eltérő, hogy a bőrük mennyire tolerálja a vegyi cuccokat.
Az én nagyobbikomnak érzékenyebb volt a bőre, neki főleg a gyógyszertári dolgok váltak be.Léda jól bírja a többit is eddig.Azértfigyelem a bőrét, nehogy kiüsse, de eddig jó.
Hát ezzel nem sokat segítettem, mert Barbusnál is majd a kipróbálás segít.
Én egyébként főleg a feje miatt használom, mert a sok hanyattfekvéstől, meg az izzadástól (néha izzadtra üvölti magát, ha nem talál be a szájába az ujjával, és nem engedi, hogy segítsek) rossz szaga volt a hajának, és a fürdetőkrém nem volt túl jó rá, úgyhogy most ezzel mosom a haját.
Szép napot csajok!!!
Itt rettenetes szél van, de állítólag (a februári babások írták), hogy hétvégére 17-19 fok lesz....