Új privát üzeneted érkezett!

Betty! Ez jól hangzik! :lol:
Mi a stratégiai társasokat kedveljük leginkább, azokra specializálódtunk. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Tető eladó! Bri? :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Jó reggelt Csajok!!

Most jöttem a munkából és indulok a nőgyogyihoz, ugyanis sikerült magamra ráhoznom a parát.....Ugyanis ma reggel , hajnali kettőkor mikor felkeltem ellőttem egy tesztet és hát nem erősödött tegnap reggel óta ( igaz nem is telt el egy teljes nap és este lefekvés előtt sokat ittam, ezzel nyugtatom magam :wink: )...Úgyhogy most beszartam, hogy már nincs ott semmi, így megyek a dokihoz....Lányok drukkoljatok, hogy minden rendben legyen és velem maradjon ez a baba :!: :roll: :wink:

Bri- Te kibírod holnapig?? :D

Betty- ismerem ezt a játékot, de eddig csak a neten játszható változatát ismertem :wink:

Mindenkit puszilok!

Ancsi

KépKép
gyancsi

Gyancsi! Minden rendben van! Hidd el! Persze szorítok, de tudom, hogy így van! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Köszi Lucuzs!! :wink:

Megjöttem doki bácsitól, még nem látott semmit, csak jó megvastagodott nyálkahártyát, egy hét múlva mennem kell megint, addigra már látszódnia kéne.....Hát most kicsit megnyugodtam, de azért nem annyira, próbálok nyugton maradni a fenekemen, nem tudom miért paráztatom magam, állítsatok le légyszi, mert tök idegesítő vagyok:wink:

Na most mentem aludni!!

Puszi mindenkinek!
Ancsi

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Gyancsi!
Nyugodj meg,jövő héten már láthatod a picit. :lol:

Bri!
Kép

Lányok én ma olyan vagyok,mint a mosott kaki :(
Próbálom összekaparni magam,de nem nagyon megy. :twisted:
Pedig olyan szép idő van,jó lenne sétálni egyet.

Szép napot mindenkinek-pusz!
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok :!:

Gyancsikám :!:

Nyugodj meg, ott van/nak/ a baba/k/ Veled és tudom, hogy minden rendben van :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek, további kellemes napot kivánok :wink:
Vendég

Na sziasztok 8) Igen holnap van a nagy nap :oops: :roll: Koszonom a sok drukkot elkel 8) Menzis fajasom mar 3napja van :shock: Ez a legidegesitobb az egeszbe amugy jol birom foleg ha nem kell tesztekrol beszelnem :oops: :lol:

Betty
Enram vartal? :shock: Hat mondjad draga?Nem neztem tesztet igy nincs infom se :oops: te hogy vgy? :roll: Dokiddal beszeltel?

Csoki
Nem neztem meg se a tegnapit se a mait eeees fekete bugyiban mentem tegnap! :wink:

Gyancsikam
Hajnal 2kor mit szeretnel latni a teszteden hogy erosodott :twisted: virtualis ellaspangolas :lol: reggel kell a jo suru pipivel!!!!!De tudod te ezt?Es elfutottal dokihoz :shock: eszem megall :lol: miert nem kertel egy vv-t? :wink: uhu-n meg nanaaaa,hogy nem latni semmit :lol: Nyugiiiiii no para :!:

Lucuzs
Laptetot elfogadom egye fene holnapra :wink:

Gabi,Szrityi
Az jutott eszembe,hogy keddre beszeltuk ugye meg...mert en azt hittem hetfoin megyek dokkerhoz...de neeem hanem kedden :oops: Na de remelhetoleg 4ig meg csak odaerek kispestre :lol: De ha rosszul alakulnanak a dolgok nem hiszem,hogy fogok menni :roll: na de remelhetoleg fulig ero szajjal talizunk :wink:

Na most bocs ha valakit kihagytam de most nem vgyok toppon :oops: Pusszantok mindenkit :!: 8) Es szurkok mennek!!!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty szupin hangzik a társas!

Lucuzs hát igen, érthető amit apa mond...

Gabi pihizzél csak!!!

Gyancsi de miért teszteltél éjjel 2-kor??? Nyugi minden rendben van, tudod hogy a pisi teszt nem az igazi, főleg összehasonlításnak ha nem ugyanakkor iszol előtte és ugyanannyi idő után csinálod... Gyancsi én azt hittem vérvételre küld a doki, merthát látni nem lehet semmit, úgyhogy talán az megnyugtatott volna. Bár lényeg a lényeg, jövő héten megnézheted a babit, addig meg nyugyi és ne tesztelgess!!!!!

Bri na jó van, büszke vagyok rád! Gondoltam rád egyébként hogy na vajon.... de akkor tartod a szavad, ez jó! Bri tudom milyen borzasztóak az utolsó napok, próbálj meg tök másra gondolni (na micsoda szupi tanács, mintha nem tudnám hogy lehetetlen és én magam falra mászom az ilyen tanácsoktól :lol: , de muszáj ezt írnom, talán mozi vagy ilyesmire gondoltam... vagy barinők, shopping anyuddal, nem tom...). (((fekete bugyi: én utolsó időben már minden cseppet figyeltem hogy na vajon ez milyen színű...ez az vagy nem az.... aztán ezért a fekete bugyi a megoldááás :lol: - vagy fekete napszemüveg haha))).
Vendég

Ti gondoltatok arra, hogy a terhességi teszt gyártók rajtunk gazdagszanak meg?Ez egy tök jó üzlet :lol:
Hihetetlen mennyit tesztelünk mire egy baba érkezik!!! Már meg sem tudnám számolni mennyit vettem én is.

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Csoki
En szavatarto ember vgyok :wink: Nem rinyalok ngyon...csak piri miatt mert ez a hulye golyo is ugye folyik ki nyomom a 3*2-ot es erezni es ilyenkor jon a para meg jaaah ahogy mondod pisiles kozben :lol: De dokiba megmondta nem fog megjonni se igy se ugy...egyik helyzetben sem...mostmar csak pozit kene tesztelnem :wink: Igy sokkal nyugottabb vgyok,hogy nem nezem meg a teszteket :wink:

Es a legnagyobb kihivas nem is az ha nem sikerul...lenyelem...4elfogadom csak ezt tudatni a csaladdal,parommal aztan a sajnalkozo dolgokat hallgatni na ez marhara leterhel...ezert utalok mar ilyenkor itthon lenni :x en nem szeretem ha sajnalkoznak rajtam...ti megfogjatok ezt erteni de ok semmit sem ertenek meg sot meg azt is latom magam elott anyu itt sir rajtam :twisted: na ettol maszok en a falra nem egy esetleges sikertelensegtol vgy a kivancsisagtol :lol:

Szrityi
Hala a jo egnek eleg olcsok azert a tesztek :wink: en 86ft/db-os aron vettem de ha jol tudom Betty talalt ennel sokkal olcsobban is :wink: 35/db?!Nem emlexem pontosan :lol: Gondolhatod mennyit keresnek rajta a gyartok ha ilyen keves ert is megeri nekik :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hű az tényleg jó ár én utoljára 500/ 2 darabért vettem, de ugye látni 700-1500/darabot is.

szrityi

Jaaaah hat boltban nana,hogy annyi :roll: Neten kell venni :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Helló, jövök kicsit én is 8) :lol:

Bri
fekete bugyi :lol: én nem bírnám ki abban ilyenkor :lol:
Én úgy vagyok, hogy piri közben hordok feketét, egyébként meg más színűt, de tesztes idő közben csak a fehér jöhet szóba, hogy minden kis pitty-puttyot lássak :lol:
A tesztjeidre már baromi kíváncsi vagyok, de valahogy érzem, hogy jó lesz ez :!:
Sajna nekem elment a babám, úgyhogy az összes hitem benned van, hogy legalább neked sikerüljön, ha nekem most nem :wink:
De azt tudom, hogy a következő már nekem is sikerül, hisz stimus hónap lesz friss embrikkel :)

Szrityi
a vaterán meg a teszveszen kell megnézni a teszteket, 70 ft-tól már lehet venni :wink:
Én 36,5ft-ért vettem darabját, de azóta nem látok olyat :roll: Lehet, hogy csak az a 20db. volt neki....összesen 750 ft. volt a 20db :lol:

Csoki
jó volt az éjjeli chatelés mi :?: :lol:

Gyancsi
te meg ne parázz, ott van az a baba :wink:
Azért ha tudsz, rakj fel képet a tesztről, nem baj, ha homályos :!:
Makróval nem tudod fotózni :?: De téllleg nem baj, ha homi, de lehet rajta látni a lényeget :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Helló- belló!!

Gabi- Köszi a nyugtatást :wink: Remélem holnapra jobb kedved lesz :!:

Angyal- Neked is nagyon köszönöm :oops: :D

Bri- Már tűkön ülök miattad :D Jó lenne együtt babásodni :wink: És értettem és megérdemeltem a virtuális elfenekelést :D Nem tudom miért a vv-t el is felejtettem :shock: Kicsit bevoltam parázva :oops: De most már nektek köszönhetően összekaptam magam :wink: Abszolut megértem amit a sajnálatról írtál......Az a baj, hogy már én is elmeséltem a Családnak, meg a 2 legközelebbi barátnőmnek, hogy mi van.....Elvileg jó lett volna ha 3 hónapig titokban lehet tartani, de ha mindenki tudja, hogy inszemre-lombikra jár az ember és 2 naponta hívogatják, hogy na, érzel-e valamit....Na akkor elég nehéz titokban tartani :roll:

Vanili- Köszönöm neked is!! :wink: Remélem, hogy jövő héten tényleg a babácskát fogom látni :D

Szrityi- Hát belőlem is jól élnek a teszt gyártók, az tuti :D Az a legjobb az egészben, hogy megbeszéltem magammal tegnap, hogy ma nem tesztelek, hanem csak holnap....Erre reggel , hogy milyen indíttatásból senki se kérdezze, még is csak ellőttem egyett 2-kor :shock: Semmire nem volt jó, csak magamra hoztam a szívbajt, ennyi :wink: De magamnak köszönhetem :D

Betty- Basszus annyit próbáltam lefotózni és ráadásul van makró is a gépen, mégis olyan szinten homályos, hogy a kontroll csíkon kívűl semmit sem látni :evil: Nem tudom mit csinálok rosszul :roll: :!:

Holnap reggel mindenképpen benézek munka előtt ( megyek vezetni, hurrá, mert állítólag fent a hegyekben 20 cm friss hó esett :evil: )!

Puszi mindenkinek!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Betty ilyenkor muszáj a fekete bugyi!!! Ja, jó volt a chatelés.... menni fog Betty, hajrá stimu és friss 3 db blasztó embrike!!!!! (tudod hogy nagyon félek hogy nem fog menni a fagyikáimmal... hiszen a friss tesóikkal sem ment... és hogy alig tudok olyanról akiknek fagyiból sikerült... meg hát hogy most neked sem ment... mert igazán erőt adtál nekem a pozi tesztjeiddel és nagyon bíztam benne...).

Bri, Gyancsi tökre értem amit írtok... nálunk senki nem tudja a lombikot, sőt azt sem hogy gyereket akarunk. Csak apa, doki és most ti. És őszintén, ennek nagyon nagyon örülök.... és tényleg amikor az ember szarul van és el kell játszania hogy jól van, tök hamar már magától megy és el is hiszi az ember. Na áldom az eget hogy apa így döntött annak idején!

Szrityi vállalkozzunk, nyissunk egy teszt-gyárat. Na mit szósz?

Bri, Suzy +++++++++++++++++++++++++++++++++++++3
Vendég

Sziasztok!

Szobán vgyok, csak jövök egy kis erőt adni...+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vanili
Nekem az egyik ismimnek fagyibabája született meg nem régen, igen is sikerülni fog, kidrukkoljuk együtt :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsi
Ne tesztelj minden nap, hamarosan látszódni fog uh-on is a babó vagy babók :!: :wink: jó munkát és vigyázz magatokra :!: már megint esett a hó :?: :shock:
mikor jössz haza :?:

Bri
Szívből drukkolok a pozi tesztért++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Többieket is pusszantom!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy, még nem is mondtam, jó az új avatarod :!: :D

Csoki
hát lényegében ment is a dolog, láthattad :oops: , de valamiért nem maradt velünk....gyhogy bízz benne, mert sikerülhet símán ok :?: :!:
Nem azért írtam, hanem mert nekünk most ez jön...ha lenne még fagyis, akkor arra írtam volna, hogy az sikerülni fog a kövi :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
Latom mar hazaertel 8) Hat ne is mond mindenki jobban izgul nalam a holnapi tesztert :oops: :lol: Jaaah es csomi mondta fekete legyen a bugyi es megigertem neki hogy nem nezek tesztet es a fekete fugyit is :lol: de amugy mivel nyomom az utrot ezert jon ki a trutyi es szoktatt :oops: m tisztasagi betetet betenni...szal mindegy hogy fekete vgy milyen szinu :lol:

Csoki
Tudom de en nekem anyu olvassa a blogom :roll: szal onnan tudta meg pl az elso lombikot de azt is csak mar mikor nem sikerult akkor arultam el neki a cimet...szal igy nem lehet titkolozni vgy pl mikor hazajovok es nem megyunk olyan helyekre vgy nem tudjuk mikor megyunk rokonokhoz...azert furi lenne szal tudja a kissebb csaladi kor de ez engem igy is idegesit kicsit :roll:

Gyancsi
Annyiban jo ez nalunk,hogy nem kerdezoskodnek mert anyunak megmondtam mondja meg mindenkinek nincs semmi nem lehet tudni semmit ne kerdezoskodjenek mert multkor is mi lett :roll: de ha pl a hcg magas holnap akkor sem lehet ujjongani es senkinek mondani mert akkor meg meg megkell varni az elso uhu-t szal igen...jobb ha enki nem szol semmit en ugy vgyok vele majd ha bizti minden ugyis szolok addig meg mindenki gondoljon azt amit akar...kurvar@ leszarom :roll:

Suzy
Teszttel mi a helyzet? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri akkor marad a fekete szemuveg :lol:

KÖSZI CSAJOK A BÍZTATÁST... :roll:
Vendég

Csoki
aaaaz :lol: En bar nem irtam a fagyis beultirol mert halvany lila gozom sincs rola en nekem olyanom meg nem volt :roll: De en nem hinnem el,hogy a friss annyival jobb...jobbnak lehet hogy jobb de nem veletlen fagyasztjak oket tuti azok is jok csakhat ez sokmindentol fugg Sot azt allithatom,hogy egy nem stimus honap jobb az agyazas szempontjabol.Szal az embrik frissen jok de a stimus honap megsem olyan,mint masik honapban stimu nelkul ultetni be :!: Gondolom ezt sem most hallod eloszor :wink: Szal no para nem ezen fog mulni :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Megérkeztünk a hétvégéről!Nagyon jó volt.
Rengeteget artatok, sajna nem tudtam még mindent visszaolvasni!
De majd igyekszem!

Gyancsi!!!!!!!!!!!!!!!
Hatalmas gratula!
Dokibácsink tényleg MÁGUS!!!!!! :wink:

Bri,
holnap Te jössz!Neked is ugyanekkora örömöket kívánok! :wink:

Betty,
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Puszilok mindenkit!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sztrity,
én megyek 22én a Kaáliba, de uhura, úgyhogy azt nem tudom elcserélni!Krizsa doki kifejezetten azt a napot mondta nekem.! :cry:
Drukk, hogy minél előbb kezdhessetek!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli:
Holnap kell hívnom megmondja mi lesz, mert ma csak a nővérekkel tudtam beszélni.
Egyenlőre csak az izgulás marad holnapig

szrityi

Szrityi
En egy "ismimnek" felajanlottam a konzid idopontjat :roll: Ha jol tudom irt neked privit :roll:

Melinda
Jaj de jo te is mesz hozza uhura lassan halaszd mar ngyon es lassan te leszel soron 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: Igen beszéltem vele, írt nekem. Mondtam odaadom neki az időpontot ha a Krizsával nem sikerül megoldást találnunk.

szrityi

Helló!

Végre estére jobban vagyok! :lol:
Hát nem tudom mi lett velem,de marha szarul voltam.Egész nap szinte aludtam :shock:

Vanili!
A BMC-s topikba is van egy lány akinek a fagyis sikerült(remélem jól emléxem).
Szóval csak higgy benne,biztos nem lennének fagyasztva,ha rosszabbak lennének utána.

Bri!
Remélem holnap találkozunk :wink: Várom már.

Szrityi!
Mi már tegnap ezt megbeszéltük :lol: A részleteket holnap telón :wink:

Suzy!
neked is ++++++++++++++++++++++
És az avatarod
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Bri,
igen, nemsokára már mi jövünk!
Most valahogy olyan lelki nyugalom van rajtam, mint még soha!
Teljes az összhang a lelkemben! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok lányok!Csak rövid leszek mert megyek a manóm mellé mert igényel mert betegeskedik.Köhög és náthás is és nemhogy javúlna szombat óta még rosszabb lett. A kruppja is majdnem előjött :cry: !Holnap anyum vigyázz rá meg szerdán is és utána ha nem javúl megpróbálok itthon maradni vele.
Max.megint megfenyegetnek a melóhelyemen mint tavaly nyáron,hogy "még egyszer ilyen ne fordúljon elő,hogy a beteg gyerekemmel otthon maradok!"Oldjam meg valahogy!Így szokott anyósom leutazni hozzánk olyankor.Ilyenek ezek a kö...ög maszekok!Nem akarnak felvenni mégegy cukrászt így minden rám marad!:( :evil:
Ráadásúl a héten is a németorsz.i Aldi központba kell cuccokat készítenem és azon áll vagy buki,hogy fognak e a cégtől rendelni így megint nem tudok itthon lenni mert kiakadnak!
Lányok nagyon gáz ez az ország,hogy ilyenek vannak!
Ha nem megint este 10-kor érek haza akkor írok holnap nektek!
Bri!++++++++++++++drukkolok a holnapi tesztedhez!
Gyancsi neked is és éjjel ne tesztelj!
Betty,Luczus,Vanili,Melinda,Ranita mindenkit puszilok!
Gaaaabbbbiiiiiii!puszillak a poci lakóddddaaaaal együttt!
jó éjt!

Kép

Kép
zbinyek

Betty, Gabi
Köszi :!: :wink:

Bri
Már, mint milyen teszttel :?: :oops: küldök vmit :!:

Meli
Örülök, h jól telt a hosszú hétvégéd :!: :wink:
Te egyébként hogy dolgozol, 12 órázol :?:

További szép estét :!:

tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri:
Szorítok a holnapi pozitív tesztedhez és várom a mosolygós pofiddal való találkozást.

Pusszantás mindenkinek és jó éjszakát!!!!!!

szrityi

Suzy,
igen, 12órában dolgozom. :?
Tesztelni mikor készülsz majd?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli
még korai lenne sztem :roll: nem tudom, de majd úgy is megírom :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

BRI GONDOLOK RÁD HOLNAP! MILLIÓ DRUKK NEKED!!!!!!
Vendég

Suzy pont most mentetek ki a szobábó. Hát nincs szerencsém ma.
Vendég

Vanili
Én még írtam is, h szia, de gyorsan iszkoltál el :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok koszonom es lenne egy keresem is :idea:
Ha netan nem jo hirekkel jonnek ne sajnalkozzatok mert nekem annal rosszabb :roll: Szomoru leszek meg bizti jol kisirom magam de ahanyszor olvasom majd hogy sajnalnak annal jobban fog fajni...na meg nem is szeretem. :roll: Remelem tudok majd akkor is jonni mert eros leszek es megkonnyitene ha egyutt lepnenk tul a dolgon 8)

Persze tudom pozitov gondolkodas es minden rendben lesz de ezt megkellett,hogy irjam :wink: Koszonom nektek es probalok hozni valami johirt ok :wink:

Zbinyek
koszonom es jobbulast nektek :wink:
Kép

Gabi
Mi lenne veled babas vgy ennyi :lol: ez a velejaroja rosszuletek,rokakoma,alvas :lol: :lol:

Melinda
Hat igy van ez minden kezdesnel az emberben az a lelki nyugalom,hogy nemsokara babas leszek :D

Csokikam
Koszi en meg jovok a csetre minnya 8)

Tobbieknek is koszonom es hajra csajok :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jaah es a ceten meg leszek 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ma nem értem ide....vagyis tegnap, mert ma már holnap van :lol:

Bri
reggel várlak, bár te délelőtt kelsz inkább, és be kell mennem a városba...de majd úgyis megtudom az eredményt :wink:
Akkor addig is egy utsó drukk++++++++++++++++++++ :wink:

betty615

Helló na ma jó korán keltem :shock: . Akkorát tüsszentett apa hogy majd kiestem az ágyból :? aztán ki is estem :lol: .

Suzy én azt láttam hogy elköszöntetek nemtom talán Gabival hogy sziaszia és én ott írok egyedül :lol: .

Bri értem amit írsz, és tudomásul veszem, de alkalmaznom remélem nem kell. És ITT az uccsó drukk - hihi Betty. 1 körül bekukk.

JÓ REGGELT ÉS SZÉP NAPOT MINDENKINEK!
Vendég

Suzy tényleg szupi az avatarod!

Betty neked is a B-d!
Vendég

Benéztem a szobába is, reméltem valaki ott aludt.
Vendég

Jó reggelt!!

Vanili- Azta te mikor keltél :shock: :shock: :shock:

Bocsi, visszaolvasni nem tudok, mert készülődnöm kell :oops:

Bri- Miattad jöttem leginkább, bár te később szoktál kelni, tudom, de reménykedtem hátha a mai tesztelés kivetett előbb az ágyból :D Nagyon izgulok!!!+++++++Ilyet kívánok!!

Suzy- Lenne egy nagy kérésem :oops: Mivel ma max 8-ig tudok itt lenni, aztán megyek vezetni, rámküldenél egy sms-t, hogy mi van Bri-vel?? :roll: Viszem a magyar kártyámat magammal :wink: Előre is köszönöm :oops: :D

Csajok ma reggel teszteltem és a mai a legerősebb :D :D :D Megnyugodtam :wink:

Mindenkinek szép napot!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Ez az Gyancsi!Örülök :lol: :lol: :lol:

KépKép KépKép
kamilla*

Bri! Már én is itt vagyok! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Szép jó reggelt :!:

Ancsi
Naná, hogy megírom :!: :wink: szívből örülök a mai pozi tesztednek, kapaszkodik a babó/babók hidd el :!: :D szép napot :!:

Bri
Nagyon izgulok Érted :!: :oops:

Vanili
pedig én még ott voltam, amikor bejelentkeztél, de már úgy is mindegy :!: :lol:
köszi a dicsit!

Volt tegnap nagy traccs parti :?:
Én sokáig nem maradtam, mert nagyon fáj, fáj a derekam, rossz sokáig ülnöm :!: :?

Ancsu
Remélem már jobban vagy :!: :?: várunk :!:

puszi mindenkinek

:!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Én is itt vagyok!

Jó reggelt!

Bri!
Várunk nagyon!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

:roll: :?:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok :!:

gyancsi :!:

Örülök, hogy szép erős lett az ujbóli teszted, mennek a további drukkjaim+++++++++++++++++++++++

Bri :?:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: