Sziasztok!
Marcell babát Isten hozta! Szeretettel gratulálok !
Edina, utólag kívánok neked boldog névnapot!
Köszi a meghívást, de ma a fiúk úsznak, anyu holnap jön.
Aninem, szia neked is!
Hogy érzed magad azóta? Kisrókák megtaláltak?
Hátha tényleg szerencsés vagy és elkerülnek.
Doki téma:
Az első gyerekünknél mi sem akartunk dokit fogadni, tudod olyan ciki megkérni, boríték stb.
Aztán egyre valószínűbb lett a császár (farfekvés) és nem mertünk belevágni saját doki nélkül.
Jakab Attilát választottuk, sok ismerősöm szült nála, plusz a tesóm mindkét fiát. Ő nem is fogadta meg, pont ügyeletes volt mindkét szülésnél.
Megkerestem, szipmatikus, segítőkész volt, készséges rögtön elsőre. Valahogy áradt belőle a nyugalom, azonnal éreztem, hogy bízhatok benne.
Szerintem ez a legfontosabb, hogy bízz az orvosban, kölcsönösen szimpatikusak legyetek.
Bármi zavar váltani kell, mert egy szülés nem vicc, jól együtt kell működni.
Már biztos nják a többiek, de mindig leírom, hogy akit nekem ajánlottak (ilyen-olyan szuper doki) első ránézésre annyira visszataszító volt, hogy oda sem mentem hozzá.
képtelen lettem volna elviselni az érintését...
Később muszájból összehozott vele a sors, kedves, figyelmes volt, de nem az igazi..
Az emberi tényező is fontos, hogy partnerként kezeljen, tájékoztasson, legyen rád ideje, ne csak ledarálja a tennivalókat, lehessen hívni bármi gáz van.
Nem akarok ömlengeni , de a dokim első találkozáskor megadta a mobil és az otthoni számát is, hogy hívhatom , ha úgy gondolom.
Végül mindkét gyermekem császárral született, uh-on, vizsgálatokon is elégedettek voltunk a dokival.
Civilben mindkét alaklommal bejött megnézni, hogy vagyunk , minden rendben van-e, ha dolgozott jött délelőtt, délután "óhaj, sóhaj van-e?"
Professzori konzíliumról lejött NST-t értékelni, hogy ne kelljen keresgélnem..
Papp Judit nagyon jópofa csaj (nem volt szülésznőm), de ha rossz napja van nagyon hülye.
Császár után 24 órás fekvés van, szoptatni elég nehéz infúzióval, katéterrel mozogni stb. Kértem egy plusz párnát, mert alig tudtam tartani a kicsit. Mivel nem kaptam elvettük a szomszéd ágyról.
Megjött a fúria, kitépte a kezem alól, hogy mit képzelek stb.
Nem vagyok halk szabú beletörődös típus, így visszakaptam a párnát. Utána nem volt gond semmivel, senkivel
Ennyi voltam, felkelt a mininő!
puszi