Na jöttem én is kicsit panaszkodni...
Tegnapi napunk fullgáz, az autóban aludt kicsit, babakocsit röptette a szél. Este kinyúlt 8 felé, aztán 10-kor ébredés, és vigyorgás ezerrel, hogy ő most akkor kialudta magát
Kezemben is kiskutyázott esatöbbi
Negyed 12-kor betettem az ágyában hogy lehet ott is vígadni, erre 5 perc múlva bealudt, és egy nyikk nélkül nyomta délelőtt negyed 10-ig
Most megint alszik, de ez csak a szokásos háromnegyed óra lesz szerintem. Ja meg tök takony lett reggelre, úgy érzem a meglévő két alsó kettő mellett dudorodni kezdett az ínye, lehet hogy mocorognak.
Nikó!
Érezzétek nagyon jól magatokat, majd hozz sok klassz képet!!
A gyűrűk urás nagyon jó, meg én nagyon csíptem, mikor az a béna japán rajzfilmes paródia volt, ahol Butters szemét kidobták a dobócsillaggal
Te jó ég miket írok le...az én kölyköm ilyeneket nem nézhet....
A robot cimbisen is szétröhögtem magam, meg nagy kedvenc, ahol Timmy összejön Turbékkal, Zének van egy olyan lógófejű madara, aminek a nyakát kell csavargatni, ha zenéltetni akarod...
Aki issza a Karamalzot: Jövő héttől akciós lesz a Tescoban, 169.-
Ja, és babakocsi-nézegető pocakosoknak:
http://brendon.hu/Products/List/babakoc ... campaign=3
Rani!
Ej, csúnya More Milk...
Én nem próbáltam, de ha fáj tőle a pocak, akkor inkább a homeósat. Én iszom a Karamalzot rendületlenül, szerintem ez nekem már a placebóm, ha abbahagynám, az agyam tuti közölni a tejtermelő szerveimmel, és sztrájkba kezdenének
Baba!
De sokáig ülnek rajta
Tuti hogy okés, de akkor is
Nagyon boldog vagyok...tegnap itt volt a férjem családja, kellőképpen végigcsókolgatták a kölköt, engem, most a fele társaság lázasan fekszik valami vírustól...remélem nem ragasztották ránk