Lucuzs,
gyere csak ha bánt valami, majd mi eloszlatjuk a kétségeidet!!!
.
Hidd el, egy ilyen kis csodababa csak szépet és jót fog okozni a szüleinek, minden rendben lesz!!!!!!!!!
Rodikismami
,
örülök, hogy Te is ilyen pozitív vagy!!!! Érezzétek jól magatokat a traccspartin!!!
Bikfy,
hát, ezt nem értem, hogy éhes vagy, de nem esik jól semmi... biztos, hogy minden rendben veled????? mindig ilyen vékony voltál??? No nem akarlak én bántani, csak ha én éhes vagyok, akkor aztán falok
kivéve amikor terhes voltam és forgott a gyomrom
no akkor hiába voltam éhes, ahogy a számhoz ért valami már liftezett is odabent minden
Beze,
hát, a mi spontán hónapunk is elillant, kibetegeskedtük magunkat. De én most nem bánom. Viszont emlékszem, hogy korábban, ha vélelten valami miatt (pl veszekedés) pékor nem voltunk együtt, én majd szét robbantam, annyira dühös voltam magamra, a világra... Remélem azért már szent a béke!!!!
Cickóid rendben???
Kiki,
rajtad a világ szeme
Kedden lesz egy uh, hogy valóban leállt-e a petefészked működése, s aztán a dokibácsi felírja a szurkákat és onnantól már nem is lesz megállás a babásodásig, majd meglátod!!!!!!
Apa elkísér???? Hogy érzed magad???
Babi,
de jó, hogy újra kezdtek!!!!!! Szerintem még lehet, hogy 3. nap belefértek, ha esetleg van aznapra időpont
Gondolom nagyon örülnél neki!!!!!!! Drukkokok, hogy sikerüljön!!!!
Aztán majd kérünk képet a parkettás szobáról, étkezőről!!!!!
Monic,
túlélted a fokhagymás éjszakát
Remélem azért nagyon nem bántott
.
LÁnyok, teszek táblit, de KÉREK MINDENKIT, HOGY IRJA MEG, HA VALAMI NEM STIMMEL BENNE!!!!!!!!!!!!!!!! oké???? Mert különben nem tudom ám javítani, rossz munkát meg nem szeretek végezni
.
Bence írtó rossz mostanában
tegnap 3 pohár vizet öntött ki, + a főételt az ebédnél. Semmire nem hallgat
. Verni nem akarjuk
, de már a szép szónak nincs hatása. Most kitaláltuk, hogy betesszük a lenti kiságyba (úúútálja, még egyszer sem aludt benne), s magára hagyjuk, had gondolkodjon... Remélem hatásos lesz!!!!! Ma még csak egy kaja landolt a földön