<font color="0000ff">Sziasztok Lányok!
Iszonyúan el vagyok havazva, de nem bírom ki Babanet nélkül
</font>
Dirtha, babatej-témában nekem még nincs tapasztalatom. Zsoltika még sokszor szopizik, és nincs szüksége ezen kívül tápszerre vagy babatejre. Én egy ideig azt sem tudtam, mi az a babatej
Én úgy tudom, hogy azoknál a babáknál, ahol nagyobb az allergia kialakulásának valószínűsége (mert a szülők valamelyike vagy mindkettő allergiás), 3 éves kor alatt nem javasolt a tehéntej. Sajna én allergiás vagyok (szénanátha), ezért amíg csak lehet, igyekszem nem adni Zsoltikának tehéntejet. DE: a bölcsiben, oviban úgyis ezt fog kapni a gyerkőc, szóval kivédeni teljesen úgysem lehet (mondjuk úgy igen, ha 3 évesen megy oviba, és akkor már kaphatja a tehéntejet).
A tehéntejről tényleg tengernyi könyv írja, hogy nagyon allergén. Annak idején én is és az öcsém is már nagyon hamar kaptunk. Sajnos allergiásak is vagyunk mindketten
De én nem igazán hiszem, hogy ettől. Az allergológus doktornőm szerint a sok antibiotikum, amit gyerekkorban lenyeltünk, tehet arról, hogy az immunrendszerünk legyengült.
Köszi a hiányolást
A parketta nagyon-nagyon szép, el sem mondhatom, mennyire örülünk neki
Viszont elég drága volt. Ennél olcsóbb a laminált padló, de ugye nekünk pont az recsegett, és ismerőseim is azt mesélték, hogy náluk sem vált be, szintén recsegett
Sajna a szalagparkettát nem ismerem, az milyen?
Teszek fel képet, ha nem baj
Messy, korábban írta Szirom, hogy én csinálom az update-et
Tényleg jó, és lehet édességet fogyasztani délelőtt, persze mértékkel. Én többször eszek reggelire mignont, és iszok kakaót, ez elég is. Sajnos most a parkettázás alatt anyóséknál nem tartottam a diétát, de szerencsére nem híztam, és újra belekezdtem. Nekem 1 hónap alatt 3 kiló ment le úgy, hogy nem tartottam szigorúan a diéta szabályait
Szóval nem rossz!
<font color="0000ff">Még valami: így utólag is köszönjük szépen a szülinapos köszöntéseket
Nagyon aranyosak vagytok
Gabi</font>